Új vagyok, bemutatkozom.

william112

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Vili vagyok, jelenleg Angliában élek a feleségemmel, de két éve azt sem gondoltam volna, hogy valaha is elköltözöm Magyarországról...
 

tyuty

Új tag
Kedves Anyoka....
koszonom kedves magyarazatod... mindig probalok ide benezni..., es erdeklodve olvasom a hozzaszolasokat...;
nagyon regen elek Canadaban ugy gondolom, hogy jol beszelek magyarul:)))) persze konnyen lehet, hogy tevedek mert nem tudom, hogy mit jelent az itt, hogy "beidez" (en csak ugy ismerem ha pl. beideznek egy targyalasra) probaltam keresni a 'sugo' -nal..de nem jutottam sokra...
 

Ficánka90

Állandó Tag
Állandó Tag
introduce myself

Szia!
Kitti vagyok. 20 éves tanuló. Laskodon lakom a szüleimmel és vettem a bátorságomat hogy regisztráljak erre az oldalra, bár még nem nagyon tudok tájékozódni de remélem a későbbiekben már ez nem fog gondot jelenteni!
 

hocimama

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Magdi vagyok egy jászsági kis faluból. Pár napja regisztráltam és még csak most próbálok eligazodni itt a rengeteg információ között.
 

bocsiovi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már úgy szeretném megnyitni ezeket az oldalakat, de a 20 hozzászólás nehezen jön össze! Nem is értem miért van erre szükség? Írjunk, de miért?

Sok verset ismerek az itt találhatóakból, de szerencsére sok új is van, ezért jó!

Jó lenne új dalokat találni, mert abból nincs sok a repertoárunkban.

A mi óvodánkban, már évek óta egy "ütős" tánccal zárjuk a műsort, és utána jön a "ballagás".

A tánc már meg van, a műsorhoz kellene a segítség.
 

kittigriss

Új tag
Én

Sziasztok! Kitti vagyok, Kanadában élek szüleimmel, és a férjemmel!
Szeretnék megismerni más Ottawában élő fiatal magyarokat itt az interneten!
 

juditsziszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok én igazábol nem vagyok olyan új de nem sokat jártam ide fel Judit vagyok Budapeströl és egy electronikai cégnél dolgozom több müszakban egyedül élek a kisördögömmel vagyis a cicámmal.Sok idöm semmire sincsen mert sokat dolgozom igy csak az internet amivel kikapcsolodok kicsit:))))
 

marica68

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
A nevem Mariann, nem vagyok új regisztrált csak eddig nem sokat voltam itt ezen az oldalon. Budapesten élek a gyerekeimmel és a kiskutyánkkal.
 

Peter1977

Új tag
Sziasztok!

Én feleségemmel és két éves kislányommal még Angliában élek, de nagyon fontolgatjuk a kanadai kivándorlást. Nagyon sok szépet és jót olvastunk az országról. Montreal és kornyéke tunik a legszimpatikusabbnak. Olvastuk, hogy elég melegek az otthoni Magyarországi nyarakhoz hasonlóak nyarak vannak arra. Meg tudja ezt valaki erosíteni? Szociális munkás végzettségem van és ebben a mukakorben tevékenykedem itt Angliában tobb éve. Van vmi infotok az elhelyezkedés esélyeirol?

Válaszaitokat elore is koszonom.
 

Endorphin

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Orsi vagyok, Erdélyben, Maros megyében születtem ott éltem 26 éves koromig, utána Budapesten 7 évig és párommal pillanatnyilag Izraelben, Beer Shevában élünk. Foglalkozásom pszichológus, de sors úgy hozta, hogy építkezési projektekkel foglalkozzak, kitanuljam a szakmát, ezért második egyetemként a mérnökit végzem. Rájöttem, hogy e fele a szak fele kellett volna irányodjam már a zsenge fiatal éveimben is, de sajnos, amikor pályaválasztásom tavaszát éltem, minden második taxis mérnök volt, piacilag nem érte meg. Késő bánat de tapasztalatokban gazdagít és a soha nem késő mottója alapján szorgosan táplálom magamba a statika, dinamika stb alapfogalmait teoretikus szinten is, hisz a gyakorlat adta magát időben. Párom Izraeli benszülőtt, orvos, Magyaországon végezte tanulmányait és van 2 globetrotter cicánk, akik közül az egyik a Sid névre hallgat, ő Magyarországi születésű, Fóti leszármazott:)) Átutazta erdélyt, Kárpátmedencét és sikeresen landolt velünk Izrael földjén, tehát igazi globetrotter. DIegó a kis kan őt Romániából hoztuk magunkkal, a kései sógorom találta a vonatsínek mellett és mi örökbe fogadtuk, ő csak Romániát szelte keresztül és most itt boldog ivartalanított rest és "szókimondó" szószátyár "férfi" a háznál.
Az fórumra véletlenül találtam rá, azaz kerestem Nemeskürty - A bibliai örökség ingyenensen letölthető változatát és a fórum adatott a keresésnél. Le a kalappal a fórum alkotói, fenntartói előtt nagyon aktív, információval telített közösség. Örvendek rátok találtam. Jó lenne ha itt is lenne egy magyar közösségi fórum akik aktívan kommunikálnának. Itt a Romániából, azaz Moldávia, Bukarestből elszármazott zsidóknak van nagyon aktív fórumuk, találkozásaik stb.
remélem én is nyújthatok hasznos anyagot információkat az érdeklődöknak.

Üdv mindenkinek.
 

nnorbi8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Norbi vagyok Budapestről, ebookokat keresve találtam az oldalra. Úgy tűnik sok hasznos dolgot találni itt és a társaság is jó! :)
 
R

Rytalias

Vendég
Sziasztok!
Rita vagyok Budapestről. Főként a nyelvtanulási szándék hozott ide, rengeteg nagyon jó anyag van a fórumon - és ez elsősorban a remek közösségnek köszönhető! Remélem, ha időm engedi, még sokat fogok erre járni!
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Nagyon sok szeretettel köszöntök a Ch-n minden Új tagot.

Érezzétek nagyon jól magatokat körünkben.

Ha elakadtok szóljatok segítünk.

Érdemes megszerezni minnél elöbb a 20 hsz-al járó állandó tag státuszt mert ezzel jár,hogy hihetetlen sok érdekesség nyilik meg elöttetek......

Szeretettel

Anyóka
 
Oldal tetejére