Új vagyok, bemutatkozom.

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülök, hogy itt lehetek, és mindannyiotoknak!
Nem tudok képet( kodak) képet vagy vicces jpg-t felrakni, tudom, hogy nem ide kéne írni, de ha már erre járok....
 
C

csocsike

Vendég
Efi, talaltam megegyet :shock:

A Kupi


Megtortent elso hivatalos latogatasom a Niagarai kuplerajba. Ilyen helyre kit vigyen magaval az ember? Hat a feleseget. En vittem. Meg is csak jobb ha tudja hova jarok. Volt 3 szep lany. Es 15 randa. A kidobok kozul a veznabbak is 130 kg korul mozogtak. Allitolag ok a lanyokat vedik. Kinek lehet olyan sexualis vagya, hogy 15 randat enyire kell vedeni. Nos mindegy. Ez a varosban az egyetlen vendeglato hely ahol lehet nyiltan dohanyozni. Az alagsori helysegben, ferfiak vetkoznek noknek. Azert itt sincs egyenjogusag, ahol a lanyok mutogatjak bajaikat, mas nok is bejohetnek, viszontn a fiu vetkozosbe, csak nok mehetnek be, szerintem ez siman raszizmus. Lattam ket utcai szuzet is de sikerult elmenekulnom. Az elozmeny, hogy mindenki vilagossan lassa a tortenteket, a kovetkezo volt. Penteken mar kora delutan lementem az uj kastelyomba, ahol folfedeztem hogy a tv ki van kapcsolva Unalom utotte fol fejet ugy hogy folhivtam hitvesemet hogy a Mergesgomba cimu vendegloben biliardozom, es ha erkezik ott megtalal. Szamitasaim szerint, 9 harmincra fog odaerni. Szoval kimentem biliardozni, parkolo 5 $ . A vendeglo ures. Hogy agyonussem az idot, mert haza nem akartam menni,elmentem setalni. Kirakat nezes, szazadszor, ugyanazt a kacatot, minden boltban , borzaszto. Egyre tavolodtam a Gombatol. Eszembe jutott, hogy egy ismerosom egyszer emlitette hogy van a kozelben egy bar, gondoltam megkeresem . O azt mondta 15 perc. Azt mar nem emlitette hogy versenyautoval ures palyan. Szoval gyalogoltam ,elvegre 15 percet kibirok, gondoltam. Roszul. A kovetkezo sarkon sem volt , meg a kovetkezon sem. Aztan meg sokaig sem. Kozel masfel oras eroltetett menet utan beestem a kuplerajba, ahol gondos kezek megmotoztak, majd minekutan nem talaltak meg a kesemet, lerogyhattam. Sokat nem lattam a felhomalytol es a szemembe folyo izzadsagcseppektol.Kertem egy sort es elnezest csapzott allapotomert. A sort megkaptam, az elnezest nem hiszem. Szamitasaim szerint meg egy oram volt hogy Duli megerkezzen a mergesgomba nevu vendeglobe. Gyorsan megittam a sort, elkoszontem a kidoboktol akik husegessen ort altak asztalomnal, valoszinu engem vedtek a 15 randatol,majd panikszeruen megkezdtem a viszavonulast. Futast , rohanast. Az elmult 5 evben oszessen nem mentem enyit.Foleg 4 db logo ciciert nem. Dulival az ajtoban futottam osze, szemem az erolkodestol kiduledve, csapzottan, izzadtan. Hol voltal? Kerdezte. Nem szeretek hazudni, ugy hogy megmondtam. A kuplerajban. Nem hitte el. Ilyenek a nok. Szoval masnap elvittem , azon az utvonalon ahol elozo nap gyalogoltam . Megertett. Vegul is anyira tetszett neki , hogy alig tudtam kivonszolni. Mergengedte, ha a kocsit othon hagyom, maskor is elsetalhatok . Most edzotaborba vonulok, es ha elmult az izomlazam akkor talan a kocsiig is eltudok majd menni segitseg nelkul. Fiuk, vigyazzatok a kupi veszelyes dolog
 
C

csocsike

Vendég
barátfalvy-halasi-andrea írta:
Örülök, hogy itt lehetek, és mindannyiotoknak!
Nem tudok képet( kodak) képet vagy vicces jpg-t felrakni, tudom, hogy nem ide kéne írni, de ha már erre járok....


Pedig ecceru, a megengedet kep nagysaga 80x80 picsel. tehat amit fol akarsz rakni azt le kell kicsinyiteni :shock:
 
C

csocsike

Vendég
Efike írta:
:lol: Erre emléxem. Ezt elküldted még, mielőtt felrobbant a kávézó.



Ja , ez meg tavalyi, csak nem tudtam rola ,hogy elraktam. Bar meglenne az a sok okorseg amit osszehortunk . Remelem ha a Karesz visszateszi a Kavezot, csak meg lessz :shock:
 
C

csocsike

Vendég
Itten volt egy kavezo, amit valaki elsinkofalt, a negyezer hozzaszolasommal egyutt :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol hordod a szíved? Azt mondják ott az eszeteket tartjátok, vagy nem az eszetek után hanem azután? Komolyan, mi ez egyáltalán ? Banán? annak kissé ortopéd, de legalább szép a mosolya.
 
C

csocsike

Vendég
Ez egy computer virus ugy hivjak , hogy I LOVE YOU csak leszedtem a szoveget rola :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja! Annak szép! A mi gépünkre valami HELKERN AKAR ÁLLANDOAN VÍRUSOKAT DOBÁLNI, DE MI nem hadjuk. Biztos az is igy néz ki.
 
Oldal tetejére