Útkeresőknek

itorka

Állandó Tag
Állandó Tag
"Egyszer elérkezik életünkben a rejtélyes találkozás, mikor valaki felismeri, kik vagyunk és kivé válhatunk, s működésbe hozza képességeink áramköreit."


"Ha elölről kezdhetném a gyermeknevelést,

fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezemet.
Példálózás helyett példát mutatnék.
Nem siettetném a gyereket, hanem hozzá sietnék.
Nem a nagyokost játszanám, hanem okosan játszanék.
Komolykodás helyett komolyan venném a vidámságot.
Kirándulnék, sárkányt eregetnék.
Réten kószálnék, bámulnám a csillagokat.
A civakodás helyett a babusgatásra összpontosítanék.
Nem erőszakoskodnék a gyerekkel, hanem a lelkét erősíteném.
Előbb az önbizalmát építeném, azután a házamat.
Kevesebbet beszélnék a hatalom szeretetéről
és többet a szeretet hatalmáról."
(Diane Loomans)
Ez nagyon jó! Kár, hogy nem olvashattam már régebben, nagyon sajnálom!
 
T

tuncu

Vendég
Közeleg a világ vége.A levegő szennyezett,az óceánok mérgezettek,az állatok kihalnak,a gazdaság összeomlik.Az oktatást tönkreteszik,a rendőrség korrupt.Az okosokat lenézik,a tudatlanokat megbecsülik.Az emberek lehangoltak és dühösek,nem tudnak egymással élni,és nem tudnak saját magukkal kijönni,ezért mindenkit gyógyszerelnek.Elhaladunk egymás mellett az utcán, ha megszólalunk,értelmetlen robot módjára beszélünk.Sokan inkább 15 másodperces hírnevet akarnak, mint értelmet,és célt adni életüknek, mert ami népszerű az fontosabb mint ami igaz.A rendfokozatok fontosabbak,mint az igazság.A kormány 2x annyi börtönt épít,mintiskolát.Könnyebb egy Big Mac-et találni,mint egy almát,ha mégis találsz almát,az genetikailag feldolgozott,és módosított.Az elnökök hazudnak a politikusok becsapnak,a fajkérdés mindig létezik,ahogy a valláskérdés is.A te Istened nem létezik.Az én Istenem létezik,és Ő a csupa szeretet.Ha nem értesz velem egyet,akkor megöllek.Még rosszabb,ha halálodig üldözlek.A rádióban a dalok 92%a szexről szól.A gyerekek nem fogócskáznak,seggrázós videókat bámulnak.Az átlagember naponta 5 órán át néz tévét,és több erőszak van a képernyőn,mint valaha azelőtt.A technológia mindent megadott,amit csak akarhatunk,ugyanakkor mindent ellopott,amire tényleg szükségünk van.A büszkeséget folyton nagyra becsülik,az alázatosságot folyton lenézik.Mindenki tud mindent.Mindenki tart valahová,semmibe vesz valamit,vádol valakit.Nem maradt már sok emberi lény,sok emberi cselekedet,emberi vágy a múlté,alig vannak emberi lények.Még mindig a pénz minden rossz forrása,mégis azt mondjuk a gyereknek:"ne tanuld ki azt a szakmát nem fizet eleget".Jó cselekedetek csak akkor történnek,ha van rajtuk haszon.A szerencsétlenségről szóló videók vírus módjára terjednek.Nevetünk,és megosztjuk őket barátainkkal,hogy velünk nevessenek.A mai szerepmodelljeink 60évvel ezelőtt rossz példák lettek volna.Vannak államok,ahol a törvény megengedi,hogy embereket hátrányosan megkülönböztessenek azért,mert másnak születtek.A cégek dollármilliókat fektetnek be,szakembereket bíznak meg,hogy a kislányokkal érzetessék,sminktől lehetnek csak szépek.Folyamatosan rombolják önbecsülésüket,mert sosem lehetnek elég szépek ahhoz,hogy megfelejenek a lehetetlen mércének.A társaságok azt mondják: Vegyél,vegyél,vegyél,szerezd meg ezt,szerezd meg szt,lépést kell tartanod,be kell illeszkedned,ettől boldog leszel,de sohasem sokáig.
Mit tehetünk hát az őrülettel,és a zűrzavarral szemben?Mi a megoldás? SZERETHETÜNK
Nem úgy,ahogy a rádióban a slágerben halljuk,valódi szeretetre,igaz szeretetre,végtelen szeretre gondolok.Szerethetsz szerethetjük egymást a felébredéstől a lefekvés pillanatáig.Tegyél jót,mert az ragadós.Lehetünk figyelmesek minden kapcsolatban,elültethetjük a jóság magvait,a szokásosnál több részvételt mutatatunk.Megbocsáthatunk,mert az a 300 évig tartó neheztelés,amit barátod,anyád,apád iránt érzel,megéri neked?Ahelyett,hogy megpróbálnánk másokat megváltoztatni,megváltoztathatjuk saját magubkat saját szívünket.Olyan sokszor hazudtak nekünk,agyunkat mosták vezetőink,és azok akikben bízunk,hogy ne ismerjük el fivéreinket és nővéreinket haragudjunk,gyűlölködjünk,kegyetlenkedjünk.De ha egyszer valóban szeretünk,akkor a haragra együttérzéssel,a gyűlöletre részvétellel,a kegyetlenségre jósággal válaszolhatunk.A szeretet a leghatásosabb fegyver ami lézetik a Föld hátán.Robert Kennedy mondta egyszer,hogy kevesen olyan nagyok,hogy a történelem részévé váljanak,de mindannyian tudunk kicsit változtatni az eseményeken,és végül minden cselekedet bekerül a történelem könyvbe.A mi nemzedékünkről.
Igen a világnak vége lesz,és az új kezdethez vezető út BELŐLED ered!

 
T

tuncu

Vendég
Drága jövő nemzedék!
Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom: sajnálom.
Sajnálom,hogy beszennyeztük a bolygót, amit rátok hagyunk.
Sajnálom,hogy túlságosan saját dolgainkal voltunk elfoglalva.
Sajnálom,hogy hallgattunk azokra, akik ürügyet találtak a semmittevésre.
Remélem megbocsáttotok nekünk.
Nem vettük észre,hogy mennyire különös a föld, tönkrement, mint egy házasság. Nem tudtuk, hogy mink van, amíg vége nem lett.
Például gyanítom, talán tudjátok, mi az az Amazonas-sivatag igaz?
Akár hiszitek, akár nem, valaha úgy hívtuk, hogy Amazonas-őserdő, sok-sok millárd pompás fa volt ott. Hát persze! Nem tudtok túl sokat a fákról ugye? Hadd mondjam el, hogy a fák csodálatosak. Szó szerint azt a levegőt lélegezzük be, amit ők létrehoznak. Eltakarítják szennyeződéseinket, a széndioxidot. Tárolják,és tisztítják a vizet, gyógyszert adnak nekünk. Gyógyítják betegségeinket, ételt adnak, ezért mondom el olyan nagy sajnálattal, hogy felégettük őket. Kivágtuk őket dúrva gépeinkkel, borzalmas. Percenként 40 futballpályányi sebességgel írtottuk, az elmúlt 100 évben a világon az összes fa 50%a tűnt el.
Miért?Hát ezért! (pénz) .Nem szomorítana el annyira, ha nem lenne olyan sok kép a lombozatukról. Tudjátok,amikor gyerek voltam, olvastam, hogy az indiánok annyira törődtek a bolygóval, hogy felelősséget éreztek azért, milyen állapotban hagyják meg a földet a következő hét nemzedéknek, amitől nagyon szomorú leszek, mert a legtöbbünk, még csak a holnappal sem törődik. Ezért sajnálom. Sajnálom, hogy a haszon fontosabb az embernél, a kapzsiság a szükségnél, az aranyéhség az aranyszabálynál. Sajnálom, hogy úgy használtuk a természetet, mint egy korlát nélküli hitelkártyát, kipusztulásig használtuk ki az állatokat, megfosztottuk attól az esélytől, hogy valaha is lásd szépségüket, barátkozz velük. Sajnálom, hogy annyira megmérgeztük az óceánt, hogy nem tudsz úszni benne. De leginkább azt sajnálom, hogy volt képünk haladásnak nevezni ezt a pusztítást. Hé Fox News, ha nem hiszitek, hogy az éghajlatváltozás probléma, hát kérdezzétek meg a több ezer hajléktalant Bangladesben. Miközben pincés házatokban kényelmesen elvoltatok, otthonaikat szó szerint a lábuk alól mosta el az emelkedő tengerszint. Sarah Palin, te meg azt mondtad, hogy szereted a fosszilis tüzelőanyagok szagát. Arra bíztattalak, hogy beszélgess a pekingi gyerekekkel, akiknek maszkot kell viselniük, csak mert iskolába mennek. Megvonhatod a vállad, de az igazság olyan dolog, amit tagadhatsz, de nem kerülheted ki. Ezért sajnálom a jövő nemzedékeit. Sajnálom, hogy lábnyomunk pöcegödör lett, nem virágzó kert. Sajnálom, hogy olyan sokat figyeltünk az ISIS-re, és olyan keveset arra, hogy milyen gyorsan olvad a jég az Északi-sarkon. Sajnálom, hogy pusztulásra ítéltünk, és sajnálom, hogy nem kerestünk másik bolygót időben ahová elköltözhettek. Én...Tudjátok, mit? Hagyjuk ezt. Nem sajnálom. Ezt a jövőt nem fogadom el, mert a tévedésből csak akkor lesz hiba, ha nem javítjuk ki. Megtudunk változni. Hogyan?Amikor a gazdálkodó azt látja, hogy beteg egy fa, akkor nem az ágait vizsgálja meg, hanem a gyökereit. Nekünk is a gyökereket kell megnéznünk, nem pedig a kormány ágait, sem pedig a nagyvállalatok által pénzelt politikusokat. Mi vagyunk a gyökerek. Mi vagyunk az alap. A mi nemzedékünk feladata, hogy törődjön a bolygóval. Ez az egyetlen otthonunk. Globálisan fel kell melegítenünk a szívünket, meg kell változtatni lelkünk éghajlatát, és rá kell jönnünk, hogy a természet része vagyunk. Ha cserben hagyjuk a természetet, saját magunkat hagyjuk cserben. A természet megmentése saját magunk megmentése. Mert bár mi miatt harcolsz, legyen az fajüldözés, szegénység, feminizmus, melegek jogai, vagy egyenlőség, az egyáltalán nem számít. Mert ha nem fogunk mindannyian össze, a környezet megmentéséért, egyformán elpusztulunk. Sajnálom.

Hé srácok,az elmúlt néhány hétben Afrikában jártam, Afrika szívében, és láttam az őserdő borzalmas pusztulását, ez késztetet arra, hogy ezt monst megírjam. Miért pusztítják olyan nagy erővel az erdőt? Hát ezért! (pénz). Ma olyan világban élünk, ahol a fák kiirtása pénzt hoz. De mit tehetünk mi átlagemberek? Az egyik módja a pusztítás elleni harcnak, ha kiállunk a fák mellett. Ha kiállsz a fák mellett, nem csak a fák életét mentheted meg, segítheted az erdő közösségeit, és védheted az állatok jogát ahhoz, hogy otthonukban éljenek, de ellensúlyozhatod a szennyezést is,amit saját magad okozol mindennapi tevékenységeddel, így a probléma helyett a megoldáshoz járulsz hozzá. Én ezt a lehetőséget választottam. De bármilyen módszert választhatsz a fák védelmére, tedd meg mert egy bölcs ember egyszer ezt mondta:"Amikor már minden folyó kiszáradt és a fákat kivágták,az ember rájön,hogy nem tudja megenni a pénzt."

 
T

tuncu

Vendég
Azok a szavak, amiket most fogsz hallani, igazak!
Meg fogják változtatni az életed, ha engeded.
Mert Isten szívéből való szavak ezek.
Ő szeret téged, és Ő azaz Atya,akit egész életeden keresztül kerestél.
Ez az Ő szerelmes levele Neked!


Gyermekem!

Lehet, hogy Te nem ismersz, de Én mindent tudok rólad. Azt is tudom, hogy pontosan mikor ülsz le, és mikor állsz fel. Minden utadat jól ismerem. Még a hajad szálait is mind számon tartom. Mert képmásomra teremtettelek téged. Anélkül, hogy tudnád, bennem élsz, mozogsz, és létezel. Az én nemzetségem vagy. Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek. Kiválasztottalak magamnak a teremtés kezdetéül. Nem véletlenül születtél. Életed minden napja megíratott az én könyvemben. Én határoztam el születésed pontos idejét, és azt is, hogy hol fogsz élni. Csodálatosan teremtettelek meg, Én formáltalak anyád méhében. Én hoztalak a világra születésed napján. Hamisan képviseltek azok, akik nem ismernek Engem. Nem zárkóztam el tőled, és nem vagyok haragtartó. Hanem teljes szeretettel tekintek rád. Vágyom arra, hogy szeretetemmel elhalmozzalak. Csupán azért, mert a gyermekem vagy, Én pedig Atyád vagyok. Többet adok neked, mint valaha földi apádtól kaphatnál. Mert Én vagyok a tökéletes Apa. Minden jó ajándék számodra amit elfogadsz, az Én kezemből ered. Mert gondoskodom rólad, és megadok mindent amire szükséged van. A jövődre vonatkozó terveim mindig reménnyel vannak telve. Mert Örökkévaló Szeretettel Szeretlek téged. Annyiszor gondolok rád, mint ahány homokszem van a tengerparton. Örvendezek neked, hangosan énekelve. Sohasem unok bele abba, hogy jót tegyek veled. Mert az én kincsem vagy. Teljes szívemmel, és lelkemmel vágyok arra, hogy örök életet adjak. Hatalmas és csodálatos dolgokat akarok mutatni neked. Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel engem. Gyönyörködj bennem, és megadom szíved kérését. Hiszen a jónak akarása is az én ajándékom benned. Mindent megteszek érted. Sokkal bőségesebben, mint ahogy azt el tudnád képzelni. Én vagyok a leghűségesebb bátorítód. Atyád vagyok, aki minden nyomorúságodban megvigasztal. Ha a szíved összetört, akkor közel vagyok hozzád. Mint ahogy a Pásztor karjára veszi a Bárányt, akképpen hordozlak szívemen téged. Egy nap minden könnyet letörlök a szemeidről. És megszabadítalak minden földi fájdalmaidtól. Atyád vagyok, és fiamként szeretlek csakúgy, ahogy Jézust szeretem. Mert Jézusban láthatod, hogy mennyire szeretlek. Ő az Én tökéletes képmásom. Azért küldtem el fiamat, hogy bebizonyítsa veled vagyok és nem ellened és, hogy elmondja nem számolom tovább a bűneidet. Jézus azért hallt meg, hogy megbékélhessünk egymással. Az Ő halála volt a szeretetemnek legmélyebb kifejezése. Feladtam mindent amit szerettem azért, hogy megnyerjem a Te szeretetedet. Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be. És soha semmi nem választ el téged az Én szeretetemtől. Gyere haza! És a legnagyobb ünnepséget rendezem a tiszteletedre, amelyet a Mennyország valaha is látott. Én mindig Atya voltam. És mindig Atya leszek.

Az Én kérdésem ez: Leszel-e az Én gyermekem?

Várok rád!


Szeretettel Édes Atyád:
Mindenható Isten!
 

Világbandita

Állandó Tag
Állandó Tag
Most találtam:
Grigorij Grabovoj - Összpontosítás módszerei
EZEK A HÓNAP MINDEN NAPJÁRA ESŐ GYAKORLATOK, A TUDATFEJLŐDÉSÉT SEGÍTIK, KEDVEZŐ HATÁST GENERÁLNAK ÉS KEDVEZŐ IRÁNYBA BEFOLYÁSOLJÁK AZ ÉLETBEN ZAJLÓESEMÉNYEK MENETÉT, TELJES ÉRTÉKŰ EGÉSZSÉG MEGSZERZŐ, A VILÁGEGYETEM PULZUSÁVAL HARMÓNIÁT LÉTESÍTŐGYAKORLATOK.Azt tanácsolom, hogy a hónap minden minden egyes napján szánjon időt,azokra a gyakorlatokra, amelyeket lent felsorolok. A hónap mindegyik napján,csak az annak a napnak szóló, 3 gyakorlatot javaslom elvégezni. Ezek gyakorlatok irányítást nyújtanak az eseményeknek. Ehhez alkalmazunk különböző összpontosításokat. A koncentrációs folyamat, során mindig tartsa szem előtt azt a konkrét célt, amelyet el szeretne érni. A cél lehet egy kívánt esemény megvalósulása, pl.: gyógyulás a betegségből, a Világ megismerését segítő mechanizmus fejlesztése és stb. Mindig iránytani, szabályozni kell az információt, hogy mentsük és segítsük a harmonikus fejlődést. Ez a szabályozásharccá válhat a megsérült információ vonalnál, mert Ön mentőként végzi a munkát.A gyakorlatban az Ön érzékelésének szintjén, az összpontosítás a következőképpen tud megvalósulni:* Határozzon meg gondolatban egy összpontosítási célt, valamely geometrikus alakban pl. gömb. Ez a gömb - összpontosításának a célterülete. * Lelkileg hangolódjon rá és szükséges, hogy építse fel magának az eseményeket úgy, ahogy azt egy Alkotó csinálja.* Összpontosítás különböző objektumokra, konkrét számokra, vagy a valóság megismerésére, figyelemmel kísérve a gömb helyét. Lelki erővel mozgassunk a gömböt érzékelésünk azon területére, ahol az összpontosítás pillanatában több fényt kap.Én bemutattam az összpontosítás technológiájának egy variánsát a sok közül.Gyakorlatban sokféle módon el lehet végezni. Nagy hatást fejtenek ki, azok az eljárások, amelyek a Világ folyamatok megértésén alapuló eseményeket irányítanak az összpontosításokon keresztül.

Másolat:

Nincs meg letöltve? Jó lenne feltölteni ide, mert a scribd nem olcsó mulatság
 
Oldal tetejére