Üzenőfüzet: 20 hozzászólás begyűjtése - újaknak segítség

Kyry

Állandó Tag
Állandó Tag
Akit esetleg érdekel:

Levente SMA-s kisfiúnak, akinek a gyűjtést szervezték és én is megosztottam itt

sikerült október 31-éig összegyűjteni a 700 millió forintot

Így elkezdhetik intézni neki a génterápiát

és ha sikerül, Levente járni fog!

Ha esetleg Te - aki olvastad az üzenetemet és - hozzájárultál ehhez a csodához

büszke lehetsz, hogy részese voltál egy ekkora összefogásnak

Köszönöm!!!!
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Erkea

Állandó Tag
Állandó Tag
„Ne üss sebet embertársaid lelkén! Ha a Tiedet gondtalanul megkarcolja valaki, ne csinálj belőle nagy ügyet. Az agyontapogatott sebek mérgesednek el leghamarabb. Ha pedig a seb körül éreznéd már a töprengések gyötrő szaggatásait: vedd elő az akarat kését, izzítsd föl a szellem tüzében és vágd ki vele lelkedből a megtámadott részt. Mosd ki a sebet tiszta önbírálattal, bármennyire is csíp és éget. Tégy rá feledés-tapaszt és úgy járj vele az emberek között, mint akivel semmi sem történt.”

- Wass Albert
 

Erkea

Állandó Tag
Állandó Tag
"Elég, ha ebéd után tíz percre ledőlsz pihenni. Elég, ha munkahelyedre lassan és kényelmesen haladsz és néha megállasz, hogy egy fát, egy virágot, vagy egy madarat megnézz. Elég, ha fél órával üldögélsz tovább a padon, mint amennyit előre szántál magadnak. Mert szépen süt a nap és a szellőnek kellemes, meleg virágszaga van. Elég, ha minden hetedik napon nem dolgozol semmit, csak örvendesz annak, hogy élsz és hogy szép a világ, amiben élsz."Wass Albert
 

Erkea

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden évünk: egy életkör. Egy gyűrű az életfa törzsén. És minden életkör végén kicsit meghalunk - ugyanakkor minden új kör kezdetén kicsit föltámadunk.

/Müller Péter/
 

Erkea

Állandó Tag
Állandó Tag
A szerelem nem olyasmi, amihez útmutatót kap az ember. Jön egy nagy hullám, és elsodorja azt, aki az útjába kerül. Nincsenek szabályok, amiket követhetnénk, és sohasem tudhatjuk, hogy mikor cselekszünk helyesen. Nincsenek utasítások ahhoz, hogy hogyan lehetne tisztán tartani a kialakult érzést. Egyszerűen befészkeli magát az ember szívébe, és ettől kezdve csak imádkozni lehet azért, hogy maradjon is ott.
 
Oldal tetejére