Üzenőfüzet: Uj tagoknak segítség a 20 hsz begyüjtéséhez. Kérdezz/felelek

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.



Sziasztok!

Ide írhatnánk mindazokat a mondandóinkat amik általás témákat érintenek, vagy nem hozzászólás valamely topick, tartalmához.
Vagy kérdések, vagy csak úgy....

Az újonnan érkezett tagoknak ezt a privit szoktam elküldeni, remélem itt is sokuknak lesz segítségére.

Helló!

Szeretettel köszöntelek a Ch-n.

Szeretném megkönnyíteni az állandó tagságod elérését, ezért erre a linkre klikkelve

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29650

egymás utáni Hozzászólások küldésével perceken belül meglehet a 20 hozzászólásod, és már csak utána a 48 órát kell kivárnod, az állandó tagsághoz!

Link felrakása nemengedélyezett, sem hozzászólásban sem aláírásban, sem pedig beágyazva!
Kivéve néhány topick melyeket a Tulajdonos kijelölt, továbbá fizetett hírdetésként, valamint abban a esetben, ha a felrakásra szánt weben a Ch bannere fent van.
A link nem, de a tartalma felrakható!

A fórumszabályzatot itt olvashatod:

http://canadahun.com/forum/faq.php

Ezután a CH-t korlátozás nélkül látogathatod.

Kérlek, hogy ha valakinek úgy érzed köszönettel tartozol, használd erre a "Köszönöm" feliratu gombot. Ha írásban fejezed ki a köszönetedet akkor az offólás, és minden moderátor törli.
A köszönöm gombot minden hozzászólásnál megtalálod.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe, hogy itt a Ch-n készíthetsz saját képtárat a galériában, aminek majd a linkjét bárhová felteheted. A fősorban találhatod vagy klikk ide:

http://canadahun.com/forum/album.php

Tanácsolom, hogy kezdetben, olvasd el annak a topicknak az első üzenetét ahová írni szeretnél. Így megtudhatod, hogy abban a topickban mit tehetsz,-és mit nem. Az offolást ezzel el tudod kerülni.

Szólj, ha valamiben segíthetek.

Érezd jól magad közöttünk!
Anyóka





Sziasztok!

Többen kérdezitek:

Csatolás:minden új hozzászólás fül alatt, ha lejebb görgetsz, a kiegészítő lehetőségeknél a csatolás menanger-re klikkelsz és máris rakhatod a csatolásokat.


több idézés egy hozzászólásban:

Ezt az ikonsort minden hozzászólásnál látod:


Minden olyan hozzászólásnál amit idézni szeretnél, ráklikkelsz a nyíl elötti ikonra,(2 fehér lapot látsz rajta) ekkor az ikon pirosra vált. Amikor ezek a jelőlések megvannak akkor rá klikk az "Új hozzászólás" gombra (éppen úgy mint ahogy egyébbként hozzászólást írnál).

Ekkor láthatod az idézésre kijelőlt üzeneteket, és máris válaszólhatsz mindegyikre külön-külön, de egy hozzászólásban. Az az minden beidézett hozzászólás alá viszed a curzolt



Szép napot Mindenkinek
üdv Anyóka




http://canadahun.com/forum/faq.php?faq=vb3_board_faq
Utolsó üzenet: Főzőcske magyarosan 2009-07-24 08:08 PM
 

monika69

Új tag
testvéreimet keresem - 2009-10-16, 09:20 AM
Édesapám Németh Sándor (aki már meghalt) 1956-ban ment ki Kanadába az akkori feleségével és egy éves lányával Judittal (aki a testvérem és nem tud rólam). Pontosan nem tudom Torontó vagy Montreál, mert az információkat édesanyámtól tudom, akit azután vett feleségül, amikor hazajött Magyarországra. Kanadában született 56 és 64 között még egy testvérem Sándor. Apám 1964-ben jött haza. Én 1969-ben születtem. Adatot nem sokat tudok: Édesapám 1936 márciusban született anyja neve: Székelyné. Édesapámmal halála előtt legalább 10 évvel találkoztam. Most, hogy megy az idő szeretném megtalálni testvéreimet, hogy legalább egyszer az életben megölelhessem őket, és megismerhessem gyermekeiket, unokáikat. Tudom, hogy nem sok adattal rendelkezem, de ha valaki tud segíteni, hogy merre induljak el, vagy esetleg ismeri őket, kérem segítsen.
 

szaboedit70

Állandó Tag
Állandó Tag
Segítség kérés

Kedves Fórumozók!

Véletlenül már többször jártam ezen az oldalon. Nehezen tájékozódom. Nagyon zavaros nekem ez a felület. Azért regisztráltam, mert a 8 éves kisfiamnak nagyon titszik Koós Gergőtől a Sneci a pici csali hal c. zeneszám. Itt találtam meg MP3 változatban. Szeretném neki letölteni.

Remélem, jó úton járok!
Üdv: Edit
progress.gif
 

maryann66

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Járt már valaki Görögországban Makrygialoson? Mi volt a véleménye? Nagyon érdekelne!
Köszönöm a segítséget!
Mariann
 

jbaudio

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nem tud valaki Olaszországban 4 fős apartmant olcsón augusztus 1-től?
Köszi előre is.
 

hukkle

Állandó Tag
Állandó Tag
utazás

Hali! Mindenek csak ajánlani Tudom, h. látogasson el a Zselic tájegységre. Pompás helyek vannak ott, barátságos emberekkel.
 
Oldal tetejére