Őrület

Forgoszel témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2005 November 29.

 1. sedit

  sedit Új tag

  Remélem Isten megakadályozza,hogy ilyen hülyeségeket csináljanak.Ki tudja még miyen "marhaembert" lennének képesek kialakítani a végén.Enélkül is van elég ember aki buta mint egy ökör :( ,
   
 2. Efike

  Efike Állandó Tag

  No miért ne? Ha van meglőtte, megkéselte,.. akkor lehet megbaltázta is :D Habár én inkább az elbaltázta fordulatot ismerem.
   
 3. oma

  oma Állandó Tag

  Már nem! :lol: :D :4:
   
 4. Efike

  Efike Állandó Tag

  Nem értem miért tiltakozol. És a krétai Minótaurusz? A találmány nem is új :D
   
 5. tibi

  tibi Állandó Tag

  Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak, de isten engedett itt már nagyobb baromságot is. Helyénvaló a mondás: nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés :D
   
 6. memik

  memik Állandó Tag

 7. Sztyopa

  Sztyopa Állandó Tag

  Patakba lökték és megégették a tízéves kislányt
  2006-11-14. 14:15:02
  Aljas módon bántalmazott egy 10 éves kislányt négy osztálytársa, mert a lány bepanaszolta őket osztályfőnöküknél. A Komló közeli faluban élő kislányt patakba dobták és megégették.

  Patakba lökték, majd égő cigarettával égették meg osztálytársai azt a kislányt, aki bepanaszolta tanáruknak őket, mert falhoz lökték tornaórán.

  A komlói rendőrségre hétfőn délután érkezett a bejelentés a bántalmazásról. A baranyai városhoz közeli faluban élő 10 éves kislányt négy osztálytársa - három lány és egy fiú - bántalmazta.

  Miután a kislány árulkodott, az iskolából hazafelé követték, majd elvették iskolatáskáját, összetépték füzeteit. Ezután a közeli patakba dobták, majd parázsló cigarettával égették meg több helyütt.

  Az osztálytársa tornaruhájában hazaérő gyermek elmesélte édesanyjának, mi történt, az anya ezután fordult a rendőrséghez. A négy gyermekkorú tettes ellen a Komlói Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást, ám a brutális osztálytársak jogi felelősségre koruknál fogva nem vonhatóak.

  A megkínzott kislány sérülései az orvosi vizsgálat alapján könnyűek.


  Mindég elszörnyíttenek az illen esetek!
   
 8. platon

  platon Állandó Tag

  Nagymamája levágott fejét és karjait szállította bőröndjében egy 24 éves dél-afrikai férfi, akit szombaton tartóztatott le a rendőrség. A feltételezett gyilkost feljelentés nyomán igazoltatták az ország délkeleti részén Fokváros felé tartó buszban, amelyre felszállt. A SAPA hírügynökség jelentése szerint a rendőrőrsre vitték és kihallgatták, s közben a zsebében megtaláltak egy levágott ujjat. A férfi elmondta, hogy bőröndjét a buszon hagyta. Ekkor azonnal beültették egy rendőrautóba, amely a busz nyomába eredt és utol is érte. A helyszínen aztán a rendőrség csomagjának azonosítására szólította az embert, s amikor kinyitották a bőröndöt, megtalálták benne az idős asszony levágott fejét és karjait. "A gyanúsított a jelek szerint úgy ölte meg 85 éves nagymamáját, ahogy egy kecskét szoktak levágni" – számolt be a rémtett részleteiről a rendőrség. Arról, hogy miért akarta Fokvárosba vinni a nagymama fejét-kezét az unoka, nem közöltek semmit.
   
 9. Hahalman

  Hahalman Állandó Tag

  Szerencsetlen Monus Aron, aki ellen a Mosszad es a CIA szemelyes osszeeskuvest folytat, a kovetkezo konyveket ajanlja a 'Konyveim' cim alatt:

  * Adolf Hitler: Mein Kampf
  * Roger Graudy: Az izraeli politikát megalapozó mítoszok
  * François Trocase: Ausztria - Magyarország lerombolása a zsidóság és a szabadkömüvesség által
  * Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei
  * Jerome es Jean Tharaud: Zsidó uralom Magyarországon Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei alapján
  * A zsidó világgyarmat programja
  * Összeesküvés: A Nietzschei Birodalom

  Apropo: Kohn es Grun osszetalalkoznak a parkban. Grun latja hogy a Kohn egy fasiszta ujsagot olvas. Megdobben, rakialt:
  - Kohn, meg vagy te orulve? Miert pont ezt a szemetet olvasod?!?
  Kohn leveszi szepen a szemuveget, megtorolgeti, majd felnez.
  - Hat azert, mert ez felvidamit.
  - Felvidamit? EZ? Mondd, elment neked az eszed?
  - Nezd, valahanyszor beszelek a rokonaimmal, valahanyszor kinyitom az Uj Eletet vagy a Szombatot, mindig mindehol csak rosszat hallok: hogy keves a penz, rohadoban vannak az epuleteink, elveszoben van az identitasunk, hogy sok a vegyeshazassag ahol a gyerekek mar azt sem tudjak hogy mi az hogy zsido, hogy szerte a vilagon mindenhol gyulolnek minket, hogy Izrael allamot ki fogja irtani az Arab vilag, es igy tovabb. Ebben viszont csupa jo hir van: hogy en uralom az egesz foldgolyot, hogy enyem az egesz vilag osszes penze, hogy en iranyitom az osszes kormanyt... Legalabb ad valami illuziot.;)
   
 10. Judith

  Judith Állandó Tag

  Nahát! Ez baromi jó! Már rég nevettem ekkorát, mint Monus Áron siránkozásásn. Idönként engem is megtisztel leveleivel (Isten tudja miért, mert eddig sose rendeltem töle semmit és jól tudja, hogy nem áll szándékomban a következö 500 évben), de ez most minden pénzst megér. Méghogy csak a szidók árulnák az ö szemét könyveit? jaj, az oldalam, beszakad a rötyögéstől. Köszi, feldobtál.
   
 11. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Én bevallom öszintén tájékozódás szinten elolvasok időnként minden "szemetet", csak hogy tudjam, hogy merre tart a világ züllöttségében! :4:
  Amúgy nekem is érdekes, hogy hogyan került a lev.ládámba, szerintem komoly marketing tevékenységet folytathat!


  Szerintem a történet a következő:

  Nagyon szerette a nagyit aki szenvedet, ezért kegyelemből elvágta a nyakát, majd miután fényképe nem volt magával vitte kép helyett....

  Az újja meg azért volt nála, mert amikor kicsi volt azt cumizta, és utközben nosztalgiázott egy kicsit a buszon és azt szopogatta...:rolleyes: <!-- / message -->
   
 12. oma

  oma Állandó Tag


  Istvan, jol eleresztetted a fantaziadat.. en pedig nagyon jot nevettem. :D:D:D
   
 13. Efike

  Efike Állandó Tag

  Kedves Sorstársam,
  engedd meg, hogy ez úton fejezzem ki őszinte együttérzésemet Mónus Áron úr zaklatásai miatt.
  Nevezett úriember - bár látható az e-mail címemen, hogy izraeli - valamiért erőszakosan ragaszkodik ahhoz, hogy antiszemita tárgyú műveit nekem eladja.
  A levelezőprogramomban tiltólistára tettem, de ravasz módon újból jelentkezett.
  Feljelentettem már, de még választ sem kaptam.
  El kellene mennem Hódmezővásárhelyre és felgyújtani sajátkezűleg a kiadóhivatalát?
   
 14. tibi

  tibi Állandó Tag

  Szerintem hagyni ell a fenébe. Kutyaugatás nem hallatszik az égig. Én inkább jól ráijesztenék két-három sráccal, képzeljétek el, hogy odamenni hozzá és közölni vele, hogy akkor most mi MOSSAD-tól jöttünk és beszélgessünk már egy keveset.Mondjuk Tel-Avívban. Szerintem semfén állna a szája:D
   
 15. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egyaltalan nem szeretnenk a nevet reklamozni ,de meg csak leirni se nehogy a kereso program kihozza canadahunt vele kapcsolatban.

  El ne kopogjam gmail nagyon jol szuri a leveleit es pontosan koveti a tilto listan szereploket, igy en meg vagyok kimelve a leveleitol.Hala.......
   
 16. tibi

  tibi Állandó Tag

  Azt nem értem, hogyan lehetséges az, hogy ez az ember egyáltalán teret kaphat a nézeteivel bár hol is.Vagy ez is csak reklám?
   
 17. Hahalman

  Hahalman Állandó Tag

  En meg korabban nem hallottam rola, szoval ezek szerint az illeto mar egy fogalom? Nekem a SPAM csak Viagrat, hamis Rolexet, testtagnoveszto kenocsot, meg gyors egyetemi diplomakat szokott reklamozni :( (pedig atlagosan 350-400-at kapok naponta). Komolyan mondom, mar a nigeriai bankigazgato baratom leveleit is kezdem hianyolni, mert olyan szivesen odaadnam minden maganadatom azert hogy megkapjam annak a 220 millio dollarnak az 5%-at...;)

  Egyebkent meg szerintem o az a moszkito, akit az embernek el kell viselni azert hogy tovabbra is tudjon a szolasszabadsag fenyenel olvasni. Valahanyszor ilyesmit olvasok, nekem is kigyullad a kezemben a faklya, de aztan mindig eszembe jut hogy az o jogan keresztul valojaban a sajatomat vedem...
   
 18. Judith

  Judith Állandó Tag

  Szent Péter egyszer elindult a Jóistennel sétálni. Egy városi külnegyedben láttak egy öregasszonyt aki a földön ült és tétlenkedett.Annyira untakozott szegény asszony, hogy a mi Atyánk, megnyitva szivének jóságát, belenyult a zsebébe, elövett vagy száz tetűt, és odavetette az asszonynak, mondván: "Vedd ezt lányom és szórakozzál." Akkor az asszony, magához térve, megkezdte a hajtóvadászatot; és valahányszo nyakoncsipett egy álatkát, fölnevetett a megelégedettségtől! Az Úr az ö magasztos bölcsességében megajándékozott minket mindenféle élösdivel, unalmunk elüzése végett. (Romain Rolland:COLAS BREUGNON)
   
 19. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Besegítsek némi varázserővel a gyújtogatásba? Valahogy divat lett ráerőszakolni dolgokat az ellene tiltakozókra. Én biztosítási ügynököknél tapasztaltam hasonló erőszakos magatartást.
   
 20. Hahalman

  Hahalman Állandó Tag

  Tevje: Uram, tudom hogy mi vagyunk a Te valasztott neped, de... egyszer nem tudnal esetleg valaki mast valasztani?;) :p
   

Megosztás