„Öljétek meg Orbánt” – írták ismeretlenek egy magyar buszra

Ahogy arról beszámoltunk, “Kill Orban!” (Öld meg Orbánt!) felirattal találkozhattak azok a magyar utasok, akiknek buszjáratát egy svájci parkolóban fújták össze. A buszt üzemeltető társaság és Tényi István is feljelentést tett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig rongálás vétség gyanúja miatt megindította az eljárást – értesült portálunk.

A vélhetően antifasisztákhoz tartozó egyén(ek) nem csupán a magyar miniszterelnök megölésére szólítottak fel, a magyar busz szinte minden elemére elhelyeztek üzenetet. A buszt egyfajta mobil üzenőfalként értelmező anarchisták kilétére egyelőre nem derült fény, a fotókat az egyik zárt facebookos csoportban tették közzé. A vandalizmuson még a svájciak is megdöbbentek és tanácstalanságuknak adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy ilyen esetekben mit tudnak tenni.

A PestiSrácok.hu korábban megkereste a miniszterelnök személyi védelméért felelős Terrorelhárítási Központot az esettel kapcsolatban. A TEK Társadalmi Kapcsolatokért Osztályának vezetője, Jasenszky Nándor kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy minden olyan üzenetet, cselekményt megvizsgálnak, mely a védett személy ellen irányul, ezeket egy szakértői csoport elemzi. Megtudtuk: azt is figyelembe veszik, hogy volt-e már az adott esethez hasonló fenyegetés, körülmény, tehát az esetleges összefüggéseket is vizsgálják, ezek alapján döntenek a további biztonsági intézkedésekről és szervezik meg az adott személy védelmét.

Ripost

b-960x600.jpg
 
Csak azok írnak ilyen butaságokat, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy Orbán Viktor állította talpra az országot, hozta rendbe az országunk pénzügyeit, teremtett 900 000 új munkahelyet, csökkentette az adókat, támogatja a családokat..... átépítette a fél országot, megmentette műemlék épületeket, visszavásárolta az előző kormány által eladott energiaszolgáltatókat, utakat..... a mai napig vásárolják vissza az MSZP kormányzása alatt PPP konstrukcióban készült fejlesztéseket.......
*
Hajnalka orvosnál voltál? Javaslatom, gyorsan menj addig, amíg nem visznek. Úgy értem, kényszer zubbonyban. Ennyire nem lehet, hogy elment az agyad sétálni?
Azon gondolkoztam, napi hány órát nézted a tévécsatornák magyar adását, a rádiónak azokat adóit mennyi órán keresztül hallgattad, hogy sikerült, méghozzá 100 %-osan átprogramozni a gondokozásodat. Különben hogyan közlekedsz? Szemellenzővel? Nem olvasol, nem hallgatod az IGAZAT? Miért ismételjem el, tutti, hogy nem is fogod fel azt, hogy o.v. egy súlyosan beteg ember, egy cezaromániás, ráadásul feneketlen bendője van, minden kell neki. Annak ellenére, hogy csak két lába, egy hasa, egy gyomra van, de ő mindent, sőt a mindennél is többet felzabált és fel is zabál országunkból. Nem sorolom, bűneit mindenki tudja. Ez nem pártfüggő, ezek megtörtént és folyamatos rablások leírata lenne.
Talicskán tolja ki a MI PÉNZÜNKET, Romániába megy osztani az észt, a románokat is ránk haragítja, az erdélyiekre pedig minket, legutolsó dobása, hogy Vietnamban is építkezik, oda, ott építtet kórházat, mintha az itthoni eü. dolgok rendben lennének. Nem kívánok rosszat, semmiképpen, de nem ártana megismerned, hogy kínok között, folyosón ellátatlanul vergődsz, s rád sem néznek... A fejedre esik a plafon, kórházi fertőzésben lenne részed... Nem kívánom. Ha átesnél hasonló dolgokon, talán másként működne az átprogramozott agyvelőd.
 
Milyen kár, hogy a legutóbbi számla, ami pont itt keringet egy darabig hamis volt. Lehet, hogy a többi sem állna ki egy tüzetesebb vizsgálódást.
:)
*
Kiállna, hidd el, ezek igaz dolgok. Mint ahogyan az Európában egyedüli 26 %-os áfa is, az o.v. pávatánca is, s minden, de minden, az iszaposok pénzének, a magán nyugdíjak lenyúlásának története is. A kisvasút, a stadionok és minden egyéb elítélendő őrülete. A Balaton kisajátítása, a fák kivágása, a Városliget átszabása, Budapest "tüdejének" megszüntetése, a Népliget Kőbányai úti oldalán is jó nagy kihasítása... A sok idióta "kilátó" engedélyezése, mert másról sem szólt csak a lenyúlásról, a pénz saját zsebükbe való szervezéséről, a sok, sok- a még több vagyon felhalmozásról... Nem is sorolom.:rolleyes2:
 
Kedves Ernő! Nem kisebb érdem az uniós pénzből való fejlesztés sem! Az MSZP-nek még abból sem sikerült a fejlesztés, mivel túlzott deficit eljárás folyt az ország ellen a kormányzásuk alatt így nem voltunk jogosultak a pénzek lehívására és nem volt pénz az önrész kifizetésére sem!

Orbánnak hálásnak kellene lenni minden magyarnak, hiszen nagyon nyomorúságos helyzetből állította talpra az országot, megszorítások nélkül!
Megteremti a Fidesz kormány a fejlesztésekre való önrészt, miközben minden ágazat fejlődik, maximálisan kihasználják az unióból nekünk járó pénzeket.
Az hogy több nővért és orvost képeznek lehetővé teszi, hogy külföldön dolgozzon aki akar (itthon s maradnak elegen), hiszen az uniós tagságunknak ez az egyik előnye, hogy szabad munkaerő áramlás van!
Az ellenzék többször is feljelentette a felcsúti kisvasutat az unióban 3-szor voltak ellenőrizni onnan és egyszer sem találtak visszaélést! - annyi az utas amennyit vállaltak, amikor megigényelték a rávalót!

-
Kedves Rozsa
Aki téged olvas vagy a Fidesz beszédeit hallgatja a Parlamentben annak az lehet a benyomása, hogy Orbán most kapta a kezébe a gyeplőt és addig a gonosz Gyurcsány uralkodott volna. Szeretném felfrissíteni a történelmi ismereteidet.
-
upload_2019-7-3_13-47-46.png

-
- Az első és a második világháborút, valamit a Rákosi korszakot átugorhatjuk, a rossz kormányzás dandárja itt keresendő
- A "harmadik birodalom", tudatosan így nevezem mert a Köztársaságot Orbán hivatalosan megszüntette
- Nos a rozsaszin mezőnybe az tűnik fel, hogy Gyurcsán Orbánt váltotta le a népakaratból és nem fordítva
- Orbán akkor vette át a hatalmat amikor a "globális pénzügyi válság" kezdett elsimulni de a nép haragja még eleven volt
- Érdekes, hogy a Wikipediában 41 nyelven lehet erről olvasni csak magyarul nincs, ellentétben a Török és Tatárjárásról
- Magyarország 2004-ben ugyan belépett az EU-ba de elhallgatod, hogy a munkavállalók szabad mozgása, 2007-töl van.
- A kezdeti korlátozott munkavállalási törvény évről évre bővítve lett, és az ezzel járó előnyök nem az Orbán kormány érdemei.
-
Ha akarod ugorjunk a kisvasútra,
- Ha minden rendben volt a kisvasúttal akkor miért nem akarta Lázár odaengedni a 2017-ben Magyarországon járt bizottságot?
- Az EU-bizottság nem akart belpolitikai viszályokat ezért csak feltette a kérdést, "Kell e ilyesmire EU-s pénzt kiadni?"
- Mészáros Lőrinc polgármester nyereségesnek nevezte a vasutat, más megfigyelök veszteségesnek, aztán "államosították"
- Nyilvánvaló a nyereségnek valahonnan jönnie kell különben mehet vissza a kaptafához a gázszerelő.
-
Az unió pántlikázza a pénzeket!! - így valamilyen szinten meg van kötve a kormány keze! - ha sportfejlesztésre adnak, akkor arra költik és ezzel a fejlesztéssel próbálnak hasznot hozni az országnak. Pl. nagyobb sportrendezvények szervezése!
Azt is elfelejti megemlíteni az ellenzék, hogy a sportpályákon több mint 800 000 diák napi szinten sportol és érnek el a nemzetközi versenyeken egyre jobb eredményeket, hozzák haza az érmeket, dobogós helyezéseket. Miközben ezek a diákok egészségesen élnek, mozognak és kevesebb dolga van velük az egészségügynek!!!
-
- Milyen eredményekről beszélsz?
- A focisták azért jutottak ki az EB-re mert a egy alkalomra megnövelték a résztvevők számát.
- Az olimpián lecsúszott az ország a korábbi elsö 10-böl a 20. helyre
- Beszélj inkább arról menyire vannak tele a stadionok lelátói, ahogy én tudom 15-20% a kihasználás, ez karbantartásra sem elég.
- A téli olimpián nyert arany, ellentétben van a kormányprogrammal "Nem akarjuk a börünk szinét megváltoztatni" (O.V)

- Orbán gladiátorokat szeretne képezni és az ö eredményeikkel akar dicsekedni,
- mert neki és a fiának nem sikerült a nagy álmot megvalósítani, nem jutottak tovább egy hobbi-focistánál.

- Az EU bizony szeretné tudni mire költi Orbán a pénzeket, hiszen ez kispénzű dolgozok adójából adódik össze
- Te úgy teszel itt mintha a kormány a saját pénzét szórná szét, hát nem, a választok többsége nem ezt a kormányt akarta
-
2010-óta folyamatosan riogat az ellenzék, ha ezt vagy azt meglépi a Fidesz kormány összeomlik az ország, mondták ezt akkor amikor megszüntette a kapcsolatot az IMF-el, amikor 32 %-ról 16 %-ra csökkentette az adót, amikor a stadiont építette, amikor nemet mert mondani az uniónak a kötelező kvótára...... és még mindig nem omlottunk össze!!!
Ezek szerint másképpen is lehet jól csinálni valamit, nem csak úgy ahogyan azt a volt szoci vezetők csinálták, akik a csőd szélére vitték az országunkat!! - de most mégis okoskodnak!! Akkor miért csinálták rosszul amikor ők kormányoztak, ha ennyire okosnak gondolják magukat????

- Az IMF-el való szakítás megdrágította a kölcsönöket, és
- a pénzek kezelésével járó szabadság csak arra jó, hogy a barátok ellenőrizetlenül gazdagodhassanak.
- Ha jól tudom az Afa Magyarországon 27%, a csökkentet 18 és 5%.
- Az adómentes pálinkát, ami Orbán korteshadjáratának a tétje volt, eltörölte az EU,
- Érdekes módon az akácfát sem akarja kivágni Brüssel de Orbán jol lépre csalt benneteket

- Ha Orbán semmit nem tenne akkor sem lenne rosszabb a helyzet
- hiszen az általa felsorolt számok egy kihalóban levö társadalom magától implikálja egy darabig.
- Az un. nyugdíjemelés nem más mint a halottak nyugdíjának a szétosztása

- Te itt az összes magyar állampolgár erőfeszítését akarod kisajátítani, hogy eltereld a figyelmet egy korrupt kormányról.
- Hogy a kormány korrupt azt mutatják a gazdasági indexek, a nemzetközi ranglistán való pozíciója az oszágnak
- Nem tudom meddig fogsz még a múlt időkre hivatkozni? A politikának a jövövel kell foglalkoznia.
- Az iskolás gyerekek számára a "szoci-kormány" olyan messze van mint a honfoglalás.
 
Ernoe! Léci-léci a jövő heti EuroJackpot számokat küldd át priviben. ;)

Nem vagyok jövőbelátó csak tudok számolni és ezt utánacsinálhatja mindenki akinek van háza.
-
- A stadionok és a hozzá tartozó infrastruktúra megépitése ajándék pénzből, munkalehetőséget teremtett Magyarországon.
- Ezzel dicsekszik most a kormány
- A probléma az, hogy ezeket üzemeltetni és karban tartani kell amihez nem kap az ország többet pénzt.

- Söt, mielőtt Orbán a tragédiáját azzal fogja magyarázni, hogy Brüsszel haragszik rá,
- gyorsan megjegyzem, hogy jövöre nem lesznek felzárkózási pénzek!
- A következő évtől jön a törlesztés, jogtalanul felvett pénzek miatt,
- jön a stadionok és az utak karbantartása...
- már most amiatt sir Orbán, hogy a környezetvédelemre nem telik

Senki sem akarja, hogy a magyar kormány kudarcot valljon,
de aki azt képzeli ö kritika nélkül is tökéletes, azt egyszer utoléri a realitás és a nép fizethet mint a köles
 
A gyilkosságra való felbujtás bűncselekmény. A busz rongálás szintén büntetendő.

Teljes mértékben igazad van.
El kell fogni a tetteseket akár ki van mögötte.
-
Addig is mutatok neked egy csomó videót ahol ugy a müsorvezetö, mint a kommentárok erőszakra uszítanak.
Meggyilkolás, elgázosítás, testi fenyítést, antiszemita és idegengyűlölő heccelés, személyek gyalázása... a teljes paletta
Mindezt hivatalban levő miniszterek, a miniszterelnök, a vice miniszterelnök... legalizálja a müsorban való jelenlétével.
-
A műsor az 5-ös számú Fidesz-Pártkönyvvel rendelkező vezeti. Ügye ismerös.
 
Az EU bizony szeretné tudni mire költi Orbán a pénzeket, hiszen ez kispénzű dolgozok adójából adódik össze
- Te úgy teszel itt mintha a kormány a saját pénzét szórná szét, hát nem, a választok többsége nem ezt a kormányt akarta

Az EU eleve úgy adja a pénzt, hogy tudja mire adja és ellenőrzi a pénzek elköltését!! Folyamatosak az egyeztetések a kormány és az unió között! Úgy hogy nagy meglepetések nem érhetik a kormányt! Nem célja a kormánynak, hogy ellopja v. elcsalja a pénzeket, mivel akkor a jövőre nézve hátrányos helyzetbe kerülnénk!

A választáskor a leadott szavazatok száma dönt és nem azoké, akik nem szavaznak!!! Azok a választók, akik elmennek szavazni, már pedig azok 2/3-os többséggel a Fideszre szavaztak!!

A sport eredmények alatt ne csak a focistákra gondoljon, nagyon sok sportág van még azon kívül is. (úszás, kajak, kosárlabda, vízilabda, gerely hajítás, judo........)
 
- Ha Orbán semmit nem tenne akkor sem lenne rosszabb a helyzet
- hiszen az általa felsorolt számok egy kihalóban levö társadalom magától implikálja egy darabig.
- Az un. nyugdíjemelés nem más mint a halottak nyugdíjának a szétosztása
Nagyon nevetséges a megállapítása! Ugyan is az előző kormány nem tett semmit ("úgy csináltunk mintha kormányoznánk, elmentünk a lehetőségek mellett") és annak meg is lett az eredménye, munkanélküliségi ráta 12 %, infláció 7 %, GDP (mínusz) - 7,2 %, állam adósság 21 000 milliárd!!!!!
Most a munkanélküliségi ráta 3,2 %, infláció 2,8 % tartósan 3 % alatt van! Az éves gazdasági növekedés 5 % fölött van még a fejlett uniós országok sem érik el ezt! A hitelminősítők pedig folyamatosan emelik a besorolásunkat, már kb. 6 kategóriával emeltek rajta!

Az sem igaz, hogy a halottak nyugdíját osztják nyugdíjemelés gyanánt, hiszen új nyugdíjasok is jönnek az elhunytak helyére és a Fidesz vezette be, hogy a nők 40 év munkaviszonnyal elmehetnek nyugdíjba, ami igen megemeli az új nyugdíjasok számát!
 
Nekem kifejezetten tetszik,művészi alkotás!Javaslom,ha netán kézre kerül az elkövető,akkor ajánljanak neki festő vagy autófényező munkát.Ezekből is biztos hiány van nálunk. :D
 
Pedig vannak eredmények. Hidd el, a másik oldalról is röhejes néha, hogy minden rossz, amit a kormány csinál. Ráadásul, ez a hozzáállás szerintem többet árt az ellenzéknek, mint amennyit elvisz a kormánypártoktól.
Eszembe jutott a szocializmus alatt amit a kongresszus mondott: "Elvtársak!
Vannak még hibák, de értünk már el eredményeket is!"
És az alábbi is elhangzott:
Fanatikus hívők mondták a rendszerről és magukról:olyan vonzereje, amit a maga a rendszer által szült borzalmak sem tudtak megkérdőjelezni.
a rendszer katasztrofális hibái, bűnei csak múló pillanatot jelentenek a mozgalom történetében, miként a kereszténységben az inkvizíció, a Borgiák fertője; hitte, hogy mindez kijavítható, helyrehozható, megreformálható
(részlet a Bakancsos forradalomból)
 
Utoljára módosítva:
A választáskor a leadott szavazatok száma dönt és nem azoké, akik nem szavaznak!!! Azok a választók, akik elmennek szavazni, már pedig azok 2/3-os többséggel a Fideszre szavaztak!!
Még mindég nem tudsz számolni.
A legvallásosabb öregasszony lesz belőled, az a bigott ott fekete kendőben az első sorban.
Ismertem egy ilyet, ki és megtagadta unokáját, mert azt találta mondani nincs isten.
A király meztelen ezt is meg lehetne látni.
 
Hát igen... Ezek szerint arc alapján lehet/kell megitélni az embereket?
Nem értetted:azt mondta csak rá kell nézni: úgy mindenestől, talptól a mozdulatokon át a feje búbjáig sőt gesztikulációig rángatódzásig mindent.
És szerintem nem lehet ezekből megállapítani csak sejteni.
Ránézésből csak elő ítélni lehet, ekkor jöhet a kivizsgálás.
Nem szabad csak külső alapján ítélni ki kell vizsgálni.
 
lehet, hogy a focistára gondolt (willi-re)...

Kedves Ernő! Nem kisebb érdem az uniós pénzből való fejlesztés sem! Az MSZP-nek még abból sem sikerült a fejlesztés, mivel túlzott deficit eljárás folyt az ország ellen a kormányzásuk alatt így nem voltunk jogosultak a pénzek lehívására és nem volt pénz az önrész kifizetésére sem!

Orbánnak hálásnak kellene lenni minden magyarnak, hiszen nagyon nyomorúságos helyzetből állította talpra az országot, megszorítások nélkül!
Megteremti a Fidesz kormány a fejlesztésekre való önrészt, miközben minden ágazat fejlődik, maximálisan kihasználják az unióból nekünk járó pénzeket.
Az hogy több nővért és orvost képeznek lehetővé teszi, hogy külföldön dolgozzon aki akar (itthon s maradnak elegen), hiszen az uniós tagságunknak ez az egyik előnye, hogy szabad munkaerő áramlás van!
Az ellenzék többször is feljelentette a felcsúti kisvasutat az unióban 3-szor voltak ellenőrizni onnan és egyszer sem találtak visszaélést! - annyi az utas amennyit vállaltak, amikor megigényelték a rávalót!

Az unió pántlikázza a pénzeket!! - így valamilyen szinten meg van kötve a kormány keze! - ha sportfejlesztésre adnak, akkor arra költik és ezzel a fejlesztéssel próbálnak hasznot hozni az országnak. Pl. nagyobb sportrendezvények szervezése!
Azt is elfelejti megemlíteni az ellenzék, hogy a sportpályákon több mint 800 000 diák napi szinten sportol és érnek el a nemzetközi versenyeken egyre jobb eredményeket, hozzák haza az érmeket, dobogós helyezéseket. Miközben ezek a diákok egészségesen élnek, mozognak és kevesebb dolga van velük az egészségügynek!!!

2010-óta folyamatosan riogat az ellenzék, ha ezt vagy azt meglépi a Fidesz kormány összeomlik az ország, mondták ezt akkor amikor megszüntette a kapcsolatot az IMF-el, amikor 32 %-ról 16 %-ra csökkentette az adót, amikor a stadiont építette, amikor nemet mert mondani az uniónak a kötelező kvótára...... és még mindig nem omlottunk össze!!!
Ezek szerint másképpen is lehet jól csinálni valamit, nem csak úgy ahogyan azt a volt szoci vezetők csinálták, akik a csőd szélére vitték az országunkat!! - de most mégis okoskodnak!! Akkor miért csinálták rosszul amikor ők kormányoztak, ha ennyire okosnak gondolják magukat????

Öööööööööööööööööööööööööö....
 
Nagyon nevetséges a megállapítása! Ugyan is az előző kormány nem tett semmit ("úgy csináltunk mintha kormányoznánk, elmentünk a lehetőségek mellett") és annak meg is lett az eredménye, munkanélküliségi ráta 12 %, infláció 7 %, GDP (mínusz) - 7,2 %, állam adósság 21 000 milliárd!!!!!
Most a munkanélküliségi ráta 3,2 %, infláció 2,8 % tartósan 3 % alatt van! Az éves gazdasági növekedés 5 % fölött van még a fejlett uniós országok sem érik el ezt! A hitelminősítők pedig folyamatosan emelik a besorolásunkat, már kb. 6 kategóriával emeltek rajta!
-
Egy kis gazdaságtan. Hogyan számítjuk ki a munkanélküliségi rátát?
Munkanélküliségi ráta= Munkanélküli /(Dolgozok + Munkanélküliek)
-
Munkanélkülinek az számít aki a "munkahivatalban" nyilván van tartva.
Mivel nincs munkára való kötelezettség, mivel segélyt csak egy ideig kap a munkanélküli ezért ez a szám nem reális.
A rendszerváltás után mindenkinek járt munkanélküli segély, ez a szám nagy volt
A rendszerváltás után nem voltak privát "munkahivatalok", ma fogalma sincs az államnak ki keres munkát.
A "dolgozok száma" a sok fekete-munkás miatt ugyancsak nem mérhetö pontosan.
-
De mondjuk azt, hogy a munkaképesek száma jól megvan becsülve. Mennyi lehet az?
Demográfiai okok miatt a munkaképesek száma évente 40-50.000-rel kevesebb
-
Tételezzük fel, hogy 4-5 millió munkaképes van Magyarországon.
Ezt összevetve a külföldön dolgozókkal 600.000 azt jelenti, hogy
A külföldön dolgozók nélkül 10-13%-kal lenne magasabb munkanélküliség.
-
Nem beszélve arról, hogy külföldi cégek a legnagyobb munkaadók Magyarországon
mert a környezetvédelem és szakszervezetek hiánya, rabszolgatörvény és adó-kedvezmény oda csalja öket
.
-
A gazdasági növekedés ügye pont akkora mint az EU-tol kapott félzárkózási pénzek,
a külföldről hazaküldött bérekről nem is beszélve (mert béremelés nyugaton is van)
-
Az sem igaz, hogy a halottak nyugdíját osztják nyugdíjemelés gyanánt, hiszen új nyugdíjasok is jönnek az elhunytak helyére és a Fidesz vezette be, hogy a nők 40 év munkaviszonnyal elmehetnek nyugdíjba, ami igen megemeli az új nyugdíjasok számát!
-

upload_2019-7-4_7-50-14.png

-
Az adatok szerint több nyugdíjas kerül a temetőbe mind dolgozó vonul nyugalomba! ;)
-
Ha úgy lenne ahogy mondod akkor nem osztogatnának ingyen Viagrát Magyarországon. :)
 
Az EU eleve úgy adja a pénzt, hogy tudja mire adja és ellenőrzi a pénzek elköltését!! Folyamatosak az egyeztetések a kormány és az unió között! Úgy hogy nagy meglepetések nem érhetik a kormányt! Nem célja a kormánynak, hogy ellopja v. elcsalja a pénzeket, mivel akkor a jövőre nézve hátrányos helyzetbe kerülnénk!
-

-
Ahogy hallod az EU-s pénzek 30-100%-át könnyen ellopja a kormány.
Ha szerinted nem igaz akkor miért nem csatlakozik a magyar kormány a nemzetközi államügyészséghez?
-
A választáskor a leadott szavazatok száma dönt és nem azoké, akik nem szavaznak!!! Azok a választók, akik elmennek szavazni, már pedig azok 2/3-os többséggel a Fideszre szavaztak!!
-
Ez matematikai nonszensz! 49,6% az soha nem volt 2/3 csak a választási törvények csavarása csinál belőle azt, hogy ne kelljen egy koalíciós kormányt létrehozni. Hogy egyeduralom, egypárt rendszer maradhasson.
-
Te össze kevered a választási eredményeket a parlamenti ülések számával.
Ezzel a trükkel elérte a Fidesz, hogy az ellenzéki képviselők feje fölött olyan törvényeket tudnak hozni amilyet csak akarnak.
-
A sport eredmények alatt ne csak a focistákra gondoljon, nagyon sok sportág van még azon kívül is. (úszás, kajak, kosárlabda, vízilabda, gerely hajítás, judo........)
-
Láttuk, hogyan akarja Orbán a sportolok privát teljesítményét a maga dicsőségére kihasználni.
Különösen az úszást ne emlegessed, mert a világ legjobb úszónői a saját pénzükön trainingeznek külföldön.
A az éremek-tükre nem változott drasztikusan az Orbán kormány felléptével.
A fociba ölt milliárdok pedig csak Orbán hobbiját, és a barátai jövedelmét hivatott szolgálni.
-
https://444.hu/assets/felcsut-ck-76.jpg[/QUOTE]
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,348
Tagok
615,647
Legújabb tagunk
BettinaStupnitski
Oldal tetejére