Hírek „Azt hihettük, hogy Orbán tébolya már elérte a csúcsát, de rá tudott tenni egy lapáttal"

A Frankfurter Rundschau című német lap szerint Orbán Viktor őrületes stratégiát eszelt ki a nemzeti ünnepre: azt hiszi, hogy harcban áll az EU-val és arra szólítja fel honfitársait, hogy barikádozzák el házaikat. Merthogy jön Brüsszelből az invázió, az unió el akarja rabolni a magyaroktól a hazájukat és kultúrájukat. A legnagyobb veszély fenyegeti a szabadságot, a családot és a nemzetet.


A Népszava által szemlézett Frankfurter Rundschau szerint azt lehetne gondolni, hogy ez már a téboly csúcsa, ám a kormányfő rá tudott tenni még egy lapáttal, amikor

gyújtó beszédét pont az oroszok által legázolt forradalom évfordulóján mondta el.

Az üzenet az, hogy Brüsszel az új Moszkva, az unió birodalmi uralomra tör.

De ha ilyen rettenetes a helyzet, akkor miért nem jelenti be, hogy Magyarország kilép?

A válasz igencsak egyszerű: a pénz miatt. A földrészen egyetlen más politikus sem húz ekkor hasznot a tagságból, mint éppen ő.

Ám a kellemes langymeleg alighanem rövidesen véget ér, mert a Bizottság a jelek szerint elszánta magát húsbavágó szankciókra. Orbán számára itt már nincs visszaút,

ezért a konfrontációval próbálkozik. Pont akkor, amikor megkezdődött a választási hadjárat és a másik oldalon az egységes ellenzék sorakozott fel.

orban2.jpg
 
Jó, akkor leirom mivel van problémám!

Legyen elszamoltatas.
Csukjak börtönbe Orbant, Meszarost, Tiborcot és a többi vállalkozot.

Amire kivancsi lennek: ki fog munkat adni a Mészáros szállodákban dolgozo embereknek!
Ki fogja fizetni azokat akik az épitovallalatoknal dolgoznak.
Ki fog fizetest adni majd az összeszerelokben dolgozoknak?

Mi lesz a sorsuk az általatok fidesz kozelinek minositett vállalatoknak?
Államositják őket?
Igen ebben mar van gyakorlat! Láttuk mi lett az eredmeny!

Baromira nem érdekel kit csuknak be, mert nekem nincs mitol felnem!
De ki fogja elvégezni azokat az állami beruhazasokat amik miatt most támadjak a kormányt?
Elarulom!
Azok a kulfoldi vallalatok, amik ugrasra készen várnak egy politikai fordulatra.
Igen, az eu majd fog penzt adni..nekik! Mert ok kapjak majd meg!
A magyar vallalkozo ugyan ugy tokeszegeny eladosodott vallalkozo lesz mint volt 2010 elott!
Engem ez zavar!
Az zavar, hogy noincs valasz ezekrre a kerdesekre, vagy ami van az elkeserito!
Jon a szabadsag ugye?
Az a fajta szabadsag, ami nemet, francia, hollandf és ehhez hasonlo vallalkozoknak adja vissza majd a terepet.

Hat ezt nem szeretnem!
Nem szeretnek teljesen fuggni egy a sajat vallalkozoit tamogato, magyarorszagot csak vadászterepnek tekintett politikatol!
Tiborc ugyeben a lampakkal eus eljaras indult szoval hogy van aki lop es munkat ad a sofornek szeffuronak vagy barkinek akkor az mentesul a birosagra licitalastol?
MIt szolnak ehhez az alvilagi figurak akiket evekre huvosre tettek mert kicsit loptak csaltak?
MErt politikus vo a TIborcka akkor neki szabad lopni?
NEkem meg azzal is bajom van hogy sokszorasan dragabban visznek egy beruhazast mint a valosagba kerult.
Ezer egy pelda van ra Uszo eb.. Szarvasos kiallitas stb.
Ez se baj hogy nem Mr. 20% van ma hanem Mr 50% ?
LAmpa ugy , nem csak mert vo az a baj hanem hogy sokszorosa arert [email protected] cserelte a kozvilagitast.
IGy nem szabad munkat adni hogy dragabb is es rosszabb is es meg millardokat csinal ebbol az uzletbol. A buntetest meg nem o fizeti hanem az adofizetoknek kerult 13 milliardba .Ezt rendjen valonak talalod?
HA korekt lett volna ez a project elszamolnak az Eu fizet es lehet a kovetkezot csinalni. HOl latsz te itt korektseget? Mindenki magabol indul ki , az ami kozos ami nem sajat tulajdon arra ezerszer jobban figyel az ember nehogy gyanuba keveredjen.
PL a Sehol nincs kint csak nalunk az adakozok, a szerver koltseg, mert veletlenul se akarnam hogy valakinek az juson az eszebe hogy nyereszkedunk vagy masra koltjuk a penzt amit adakoznak a tagok.
Evekre visszamenuleg is kint van minden. POnt ezert mert meg a gyanu arnyekat is el akarom kerulni.
Emberi erkolcsi tartas hogy a lopast ne tartsa senki elfogadhatonak meg akkor se ha munkat ad masoknak. MAsok is tudnak munkat adni lopas nelkul.
 
Melitta az a baj, hogy én már végigéltem pár vállalat felszámolását!

Lattam sok-sok embert elkeseredetten, kétségbeesve, akiknek nem az volt a legnagyobb gondjuk, hogy fiuk legyenek vagy lányok, hanem, hogy mibol fog megélni a család!

Nem tudom támogatni azt az elvet, hogy emeljuk meg a munkanelkuli segely idejét! Munkat kell adni az embereknek amibol ma is, holnap is, jovore is meg tudnak elni!
Mert az elobbi csak politikai fogas!
Csak kiszolgállása egy áramlatnak!

En a gazdasagolitikat hianyolom az ellenzék programjabol! Azt hogy ők hjogyan állitjak helyre az orszagot! Az egy szep dolog, és dicseretes, hogy szabadsag, meg nyitottsag meg ehhez hasonlok! De az embert elobb lakassuk jol!
Ebbol pedig semmit nem kátok ebben a kormqanyvalto programban!
 
Egy gázszerelőként sem igazán sikeres valaki pár év alatt ezermilliárdokkal lett gazdagabb. Gondolom, jogtisztán (és a kommunikációs készségének köszönhetően), mint a csipet csapat többi tagja, mert ez ellen csak 1/3-ad hisztizik csendesen. Aki hazudik meg elkúrja, elfogadhatatlan. Aki hazudik meg ellopja (és még cizellált voltam), elfogadható, sőt!. Minimum 2/3-nak; nem tudom pontosan, mennyinek, mert a számuk határtalan.

A csipet csapat tagjai mindenhezisértenek.
Oktatás - főleg egyetemi kurátorkodás elfogadása meg képzések leépítése, tanári pálya lenullázása.
Egészségügy - 10 parancsolat meg használhatatlan eszközök tömeges bevetése a gyógyításba és a pénzmosásba; szakemberek kizsigerelése és lenullázása.
Közgazdaságtan - 16%-os adó, 27%-os ÁFA bevezetése, szakemberek szélnek eresztése, helyettük 60 új adónem bevezetése, vele párhuzamosan évtizedekre előre az ország eladósítása vállalhatatlan hitelekkel és feltételekkel.
Külpolitika - mindenkit megtámadunk, és mindenki fizesse ki az ezzel kapcsolatban felmerült költségeinket + emelje meg és minél előbb fizesse ki a nekünk kötelezően járó segélyeket rögtönmondjukkinek.
Mezőgazdaság - a földművesek lecserélése parasztokra, a föld azé, aki el bírja venni, életedet az aranykoronámért!.
Szolgáltatások - kinek a trafik, kinek az étterem stb., majd megmondjuk, kinek.
Találmányok - ha Te is csak úgy találtad, akkor a mienk, kell, csak Te nem.

A csipet csapatnak minden kell, csak a szakember nem. 22 éves államtitkár, Mocsainak diploma két perc alatt stb., hiszen mindent meg lehet oldani éjfél előtt két perccel egy törvénymódosítással, hülyeség évekig egyetemen tanulni, még nekiáll gondolkodni a bolondja.
Takarítóbrigádok dicsőségére válna az a söprés, amivel eltüntettek minden értéket, anyagit és szellemit egyaránt. De ez sokaknak éppen úgy nem gond, mint az, hogy szakember már nem nagyon van, hiszen a csipet csapat cégbirodalmai nélkülük is kimagaslóan termelnek, lásd Mátrai Erőművek, bár ezt éppen nem látod a füsttől, de majd Paksnál megfényesedsz.

Lehet tapsolni nekik, ők is tapsoltak. Eltapsolták egy nemzet jövőjét.
 
Utoljára módosítva:
Eddy a jovo mindig hoz uj es ujabb lehetosegeket, kell merni vallalkozni es kicsit optimistanak lenni.
Azok a gyarak amik a Kadar eraban docogve munkat adtak azt a magan szektor adojabol finansziroztak, meg kolcsonokbol. Sajnos ma se jobb a helyzet hiaba a kedvened Orban mar idoktelen ota kormanyoz stadionok es latvany beruhazasokbol se munkahely se haszon nincs.
Orban idejeben indult be az Eus penzek zome, azt mire futotta neki, eladosodott devisa hitelesek /Jarai/
28500Ft kisnyugdij, a csaladi potlek nem emelese az o idejebn ment ki kozel 1 millio ember, ami a rossz demografianak megjobban ratett. Jelenlegi soha nem latott benzin ar, kolcson kolcson hatan. es a korupcio az egekbe.
A segely nagyon irrital ,mert munka kell, de ha nincs akkor megjobban csoszon le az a csalad a semmibe?
rossz szemlelet mint az egy kulcsos ado.
Kene mas orszagok peldait tanulmanyozni. HA nincs segely a raszorultaknak akkor a criminal noni fog, es a leszakadas borzalmas gyors, ahonan nincs szinte visszaut.
Nem a segely kero hibaja hogy csapni valo szocial munkasok ulnek a hivatalokba es nem tudjak vagy akarjak kiszurni a csalasokat.
Senkinek nem celja vergodni segelyen, de vannak elethelyzetek betegseg stb hogy nincs mas kiut.

Munkanelkuli segelynel nalunk kell aktivan keresni munkat es ezt bizonyitani is.
HA sehol nem talal van a munkakozvetito akkor probaljak kikozvetiteni. Valamiert ez sem sikerul, atteszik segelyre, aminek feltetelei vannak 6000$ ig lehet vagyonod kocsi stb. HA van hazad vagy eladod es feleled vagy raterhelik a hazra a segely bizonyos reszet. PAr honapig megy a segely utana szolnak mit akarsz csinalni, beiskolaznak pl most egyik magyar kamionosnak tanul. HA vegez altalaban jobban talalnak mar munkat itteni vegzettseggel es olyan szakmaka amibe mindig keresnek szakembereket. Akik "tartosan" segelyen elok ,altalabn komoly bajuk van betegek , egyedul allok gyerekekkel stb. A segely letminimum alatt van.
Szegeny embertol semmit nem szabad sajnalni ,mert elegge nyistoli az elet, nem kell hogy itelkezenek olyan emberek akik kezelebe se jartak az o problemainak.
 
Eddy a jovo mindig hoz uj es ujabb lehetosegeket, kell merni vallalkozni es kicsit optimistanak lenni.
Azok a gyarak amik a Kadar eraban docogve munkat adtak azt a magan szektor adojabol finansziroztak, meg kolcsonokbol. Sajnos ma se jobb a helyzet hiaba a kedvened Orban mar idoktelen ota kormanyoz stadionok es latvany beruhazasokbol se munkahely se haszon nincs.
Orban idejeben indult be az Eus penzek zome, azt mire futotta neki, eladosodott devisa hitelesek /Jarai/
28500Ft kisnyugdij, a csaladi potlek nem emelese az o idejebn ment ki kozel 1 millio ember, ami a rossz demografianak megjobban ratett. Jelenlegi soha nem latott benzin ar, kolcson kolcson hatan. es a korupcio az egekbe.
A segely nagyon irrital ,mert munka kell, de ha nincs akkor megjobban csoszon le az a csalad a semmibe?
rossz szemlelet mint az egy kulcsos ado.
Kene mas orszagok peldait tanulmanyozni. HA nincs segely a raszorultaknak akkor a criminal noni fog, es a leszakadas borzalmas gyors, ahonan nincs szinte visszaut.
Nem a segely kero hibaja hogy csapni valo szocial munkasok ulnek a hivatalokba es nem tudjak vagy akarjak kiszurni a csalasokat.
Senkinek nem celja vergodni segelyen, de vannak elethelyzetek betegseg stb hogy nincs mas kiut.

Munkanelkuli segelynel nalunk kell aktivan keresni munkat es ezt bizonyitani is.
HA sehol nem talal van a munkakozvetito akkor probaljak kikozvetiteni. Valamiert ez sem sikerul, atteszik segelyre, aminek feltetelei vannak 6000$ ig lehet vagyonod kocsi stb. HA van hazad vagy eladod es feleled vagy raterhelik a hazra a segely bizonyos reszet. PAr honapig megy a segely utana szolnak mit akarsz csinalni, beiskolaznak pl most egyik magyar kamionosnak tanul. HA vegez altalaban jobban talalnak mar munkat itteni vegzettseggel es olyan szakmaka amibe mindig keresnek szakembereket. Akik "tartosan" segelyen elok ,altalabn komoly bajuk van betegek , egyedul allok gyerekekkel stb. A segely letminimum alatt van.
Szegeny embertol semmit nem szabad sajnalni ,mert elegge nyistoli az elet, nem kell hogy itelkezenek olyan emberek akik kezelebe se jartak az o problemainak.
És mivel fog az a szerencsétlen eljárni átképző tanfolyamokra? Talán őket hurcolja naponta oda-vissza a fekete Audi? Éppen azért nincs esélyük sem elhelyezkedni, sem átképző tanfolyamokra járni, mert naponta egy busz megy oda, egy vissza! A vasúti sinekei is felszedték már vagy 20 éve, hogy ne is kelljen vasúti közlekedés visszaállítására még csak gondolni sem!
Ne milliós nagyvárosokba gondolkodj, mint Toronto, hanem párszáz lelkes kis településekben.
Csak Baranyában legalább 50 ilyen kistelepülés van, ahol gyakorlatilag az emberek fogolyként, elzárva a világtól élnek. Elköltözni sincs esélye, mert a bér, amit fizetnének neki, az albérletre sem lenne elég, hogy fedél legyen a feje felett. Az egyetlen munkalehetőség, amit odavisznek, a közmunka. Ők ehhez a kevéshez is ragaszkodnak, és nem ülnek fel holmi hangzatos ígéretbeli munkahelyeknek, mert abból, sőt csak abból kapnak eleget már 30 éve.
 
En a gazdasagolitikat hianyolom az ellenzék programjabol! Azt hogy ők hjogyan állitjak helyre az orszagot!
A gazdaságpolitika sarokköve: ne olyan emberek üzemeltessenek üzemet
Kik kizárólag állami megrendelésből élnek az az folyamatos infúzión van tartva.
Mert soha nem próbálta a nemzetközi megmérettetést.
Gazdagodni is a "baráti" állami megrendelésen gazdagodott.
Ebben az a baj.
A kiválasztódás, nem rátermettségi úton történt
A dolgot így nem érdemes csinálni
A Bige László cége nemzetközileg is elismert
Mert termel
Most jönnének fideszes fenegyerekek elvenni tőle zsarolással büntetéssel
11 milliárd forint GVH büntetéssel.
Nos a Bige persze helyzetben volt mikor indult.
De magától is bizonyította cégvezetési képességeit
Miközben már vagy 5 éve folyamatosan küldik nyakára a hatóságokat
A céget átvenni akaró újgazdaggá válni akaró pártkatonák
A cég felépítése pillanatában persze Ő is helyzetben volt.
Ám ellenszélben is képes működni
Kíváncsi vagyok Mészáros disznótelepe húsüzemei vajon miként működnek majd állami súgás és felvásárlás nélkül?
A húsüzemre példa a Pápai Hús Kft

Hol nem magyar lett a tulajdonos de jól működik

A tavaly felszámolás alatt álló céget a hongkongi magánbefektetők tulajdonában álló Tano Commerce Kft. vásárolta meg 1,134 milliárd forintért. A társaság vagyonát és a Pápai Hús márkanevet vette meg a Tano Commerce Kft., amely december elsején a helyi önkormányzat hozzájárulásával felvette a Pápai Hús Kft. nevet. A kft. tulajdonosa a Chi Fu Investment Grouphoz tartozó Famous YieldEnterprises.
Tudjuk róla Ő a Kövér barátja
Őhoza össze az üzletet
Tehát ne szidd ha Hongkongi az az Tajvani a tulaj
Még Picktől is átment oda a korábbi elnök vezér
1635753281400.png

Frank Liu és a házmester

1635753647299.png
 
Utoljára módosítva:
Jó, akkor leirom mivel van problémám!

Legyen elszamoltatas.
Csukjak börtönbe Orbant, Meszarost, Tiborcot és a többi vállalkozot.

Amire kivancsi lennek: ki fog munkat adni a Mészáros szállodákban dolgozo embereknek!
Ki fogja fizetni azokat akik az épitovallalatoknal dolgoznak.
Ki fog fizetest adni majd az összeszerelokben dolgozoknak?

Mi lesz a sorsuk az általatok fidesz kozelinek minositett vállalatoknak?
Államositják őket?
Igen ebben mar van gyakorlat! Láttuk mi lett az eredmeny!

Baromira nem érdekel kit csuknak be, mert nekem nincs mitol felnem!
De ki fogja elvégezni azokat az állami beruhazasokat amik miatt most támadjak a kormányt?
Elarulom!
Azok a kulfoldi vallalatok, amik ugrasra készen várnak egy politikai fordulatra.
Igen, az eu majd fog penzt adni..nekik! Mert ok kapjak majd meg!
A magyar vallalkozo ugyan ugy tokeszegeny eladosodott vallalkozo lesz mint volt 2010 elott!
Engem ez zavar!
Az zavar, hogy noincs valasz ezekrre a kerdesekre, vagy ami van az elkeserito!
Jon a szabadsag ugye?
Az a fajta szabadsag, ami nemet, francia, hollandf és ehhez hasonlo vallalkozoknak adja vissza majd a terepet.

Hat ezt nem szeretnem!
Nem szeretnek teljesen fuggni egy a sajat vallalkozoit tamogato,
Komolyan, Eddy - Orbán előtt nem volt élet?

Az a baj, hogy csak a saját, szűk körödet nézed.
Üzletemberként bizony látni kellene azt is, mely rétegek és területek rovására vont el és csoportosított át pénzeket Orbán és Varga.
Orbán sikerpropagandát nyom, de egyre szélesebb a leszakadó rétegek köre, egyre többen adósodnak el megint.
Ezért lehet őket eseti pénzekkel megvenni - s ez szomorú, nagyon szomorú.

A magyar munkaadók egyáltalán nem olyan fantasztikusak, hogy az átlagember hozzájuk kívánkozzon dolgozni.
A vállalkozók zöme minimálbéren jelenti be az alkalmazottját, s ha ad még, zsebbe adja.
Az alkalmazott azt gondolja mindegy - amíg nem kell nyugdíjba mennie, s nem számolnak számára megélhetési minimum alatti havi összeget.
Az egyik, gyerekkori barátom egész életében az egészségügyben dolgozott, asszisztensként.
Most állapították meg a nyugdíját: 145.000 forint.
Dőzsölni fog, igaz?
Pedig éveken át a rendelőtakarítást is elvállalta.

Próbálj szélesebb körben gondolkodni, megérteni azokat is, akik nem vállalakozóként élnek - azaz a többséget.

Vagy keress olyan táblázatot nekem, ahol az van, hogy a magyar gazdaságban dolgozók nem maradnak le egyre jobban az Eu többi országától. Eus, összesítő táblázatot.

Eddy56 #198

Eddy jókat írsz, de valami elkerüli a figyelmed.
A baloldalnak már nem létezik magyarország, csak eu, hatalom, meg mézes/zsírosbödön.
Ezt érzed?
Tévedsz, nincs így, s valóban az érzelmeitek alapján döntötök.
Írtam már: senki ne merje kétségbevonni, hogy ez a hazám, és magyar vagyok.

De!
Tessék visszautasítani az eus pénzeket, megtartani azt, amit befizet az ország, és kilépni az Eu-ból!

Akkor ki fog sírni, melyik réteg?

Ez a jobb- és baloldalizás pedig fölösleges. Sőt, látva a meccsen készült, náci karlendítéssel kísért molinót, uszítás is.
Holnaptól vegyek fel olyan pólókat, amire az van írva: baloldali vagyok?
Lássuk, mi történik?
Hátha valamelyik agyament megkésel, mint az SZFE-s fiatal lányt a buszon?
Kakaskodjunk?
Mert ez nem más.

Nem értünk egyet sok mindenben, de nem sikerült jó vezetőt választanotok - szerintem, Ti ugyanolyan jól látjátok, csak beismerni presztizsveszteség lenne.

Orbán a saját agyszüleményét próbálja közpénzen megvalósítani.
Ez rengeteg embernek nem tetszik.
Vegyétek tudomásul, mi is ennek az országnak a szülöttei vagyunk, s jogunk van kimondani a véleményünket!

S ha szabad választások lennének, azt mondanám, a választásokon kiderül.
Így csak reménykedhetek abban, hogy valóban az ország választ majd, s nem Orbánék döntik el újra az életünket.

Követelj egyforma feltételeket a választáson minden véleménynek, s akkor megemelem a kalapom.
Jelezd Orbánéknak, hogy tisztességes körülmények között szeretnétek nyerni, nem csalással, s akkor elismerésem.
 
De ki fogja elvégezni azokat az állami beruhazasokat amik miatt most támadjak a kormányt?
Elarulom!
Azok a kulfoldi vallalatok, amik ugrasra készen várnak egy politikai fordulatra.
Hát ugyan már mit képzelsz nincs jobb mészárosnál?
Éppen feljebb mutattam külföldi tulajdonú cég tud jobban működni
És sem Csányi Sándor vagy Mészáros Lőrinc nem kell hozzá
Hanem Frank Liu és cégbirodalma
És egy elvesző magyar márkanév és üzem dolgozik tovább
És ebben az esetben a két alábbi lemaradt
Pedig ott kapargáltak hátha megint megjátszhatják a szokott módot:
1635754364589.png
 
Utoljára módosítva:
Ne takarózzatok ártatlan áldozatokkal, akik belekeveredtek a kopaszok által generált balhéba.
Nem igazán tetszik szűkre vett bűnösséged, mint hogy megnevezed ki generálta.
A kopaszok utasításra és vezényelten szervezetten és összehangoltan generálták.
A gócpontokra a törés zúzást semmiféle spontaneitás nem volt benne.
Arról is kellene már vallani doku-filmen, miként kapták a parancsot.
Akkor még hallgattak Kubatov Gáborra
És még volt sok önkéntes balhézós
Íme egy kinek magas szintű a cinizmusa
Aki a A kettes szektort, azaz a B-közepet irányította. A hírhedt tábor idővel 200-300 fősre duzzadt.
 
Utoljára módosítva:
A baloldalnak már nem létezik magyarország, csak eu, hatalom, meg mézes/zsírosbödön.
Magyarországot a szívén és a zsebében viseli a Fidesz
Kérdés csak azért viselte szívén szavakkal
Hogy feljusson a hatalomba
Hol van ma a magyar állami vagyon?
Nincs az állam kezében
akkor miféle zsírosbödönről beszélsz?
Privatizációból mindkét fél részesült.
De országrésnyi állami területből csak a NER tagok
A baloldal sose mert úgy neki csupán a Nokiás doboz volt a mérőeszköze.
Az EU vele mi a bajod?
Millió támogatást hazavittek abból is Fideszék
Nem a jobb oldal
Hanem Orbán és környezete
 
Gagamail #208

Egy kérdés: nincs bal oldal, jobb oldal? Mert szerintem van. És mikor leírtam, hogy bal oldal..., eszemben sem voltál. Mint ahogy eszembe sem jut megkérdőjelezni sem a te, sem a baloldali politikusok és szavazóik magyarságát. Ezért most a kedvedért javítok, leírom a magánvéleményem, kérlek a fentieket vedd figyelembe.
A baloldal számára magyarország huszadrangú kérdés. Legfontosabb számukra az eu-nak bármi áron való megfelelés, a hatalom megszerzése, és a mézes/zsírosbödön.
Ez a második válaszom neked, amiben próbálom elmagyarázni, hogy ha leírok valamit, nem rád gondolok. ÁLTALÁNOSSÁGBAN BESZÉLEK, PÁRTOKRÓL, "OLDALAKRÓL" IDEOLÓGIÁKRÓL. AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!
Nem úgy, mint te, mikor azt írod: "Jelezd Orbánéknak, hogy tisztességes körülmények között szeretnétek nyerni, nem csalással, s akkor elismerésem."
(Zárójelben megjegyezném, hogy ez a mondat, mintha már a következő választási vereség magyarázkodása lenne, és jó eséllyel lesz is.)
De a lényeg: nem vagyok kapcsolatban azorbánékkal, nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja, nem voltam, nem leszek.
Sőt, ovi rajongó sem vagyok, nem voltam, nem leszek, de véleményem szerint, ő ma a legkevésbé rossz a felhozatalból. Egyetértek Eddy56-al, ettől még nem lesz jó, de abból kell gazdálkodnunk, amink van.

Végire egy kis AGYMENÉS, amiben azért ott van amit gondolok az eu-ról. Tudom hatalmas munka, rengeteg idő és ráfordítás LENNE, de még mindíg, inkább, mint most formálódó eu-s, szép új világ.
Az eu-ból való kilépéssel nem nagyon ráztál meg, részemről, akár holnap. Ebben a témában írta valaki, lehet pont te, hogy az eu egy gazdasági szövetség. Ez annyit KÉNE hogy jelentsen, hogy van x számú ország, ami megállapodik egymással, hogy minden létező módon megkönnyíti a tagok közti gazdasági életet, PONT. Nem ez van. Eleve rossz elképzelés egy USA-hoz hasonló unióban gondolkodni. Ezt a földrészt nem az utolsó 2-300 évben népesítette be, a bolygó összes többi országából érkező bevándorló, itt már éltek emberek, nem annyian mint az amerikai őslakosok, sokkal többen, és igen csak más társadalmi berendezkedéssel, kultúrával, sok száz éves nemzeti hagyományokkal.
Nehogy már összedőljön a világ az eu nélkül! Anno, mikor mi csatlakoztunk, sokat mondogatták, hogy az a kör, csak lengyelország miatt csatlakozhatott, rájuk volt elsősorban szüksége az eu-nak. Nem tudom így van-volt-e, de hajrá! Anglia már kilépett, lépjünk ki mi is, a lengyelek is, (épp eléget hisztiznek miattuk is), ha kell a másik két visegrádi is, és máris vagyunk öten. Kössünk mi egy új gazdasági szövetséget, amiben legszigorúbb szabály: csak gazdaság, semmi belepofázás a másik belügyeibe, határvédelmébe, törvényeibe SEMMIBE!
 
Utoljára módosítva:
Legfontosabb számukra az eu-nak bármi áron való megfelelés, a hatalom megszerzése, és a mézes/zsírosbödön
Már megint kezded itt ezt a Köztévé által hangoztatott propagandát?
A Magyarország kiárusításáról.
Tudod mióta kapta fel ezt a közhelyet és sablon szöveget a szélsőjobb
Csurka István óta MIÉP
Közösen a szebb-reményű Torgyán Jóskával?FKgP (kisgazdák)
A magyar föld nem eladó
1635772405300.png

Torgyán József a magyar föld elvtelen kiárusításával, idegenek részére való átjátszással, végül is árulással vádolja a kormányt.A Fideszt

Majd ugyanezt szlogent átvette a Fidesz is.(a magyar föld nem eladó) De eladni épp ők adták el

A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt Országos Elnöksége tájékoztatja a közvéleményt arról, hogy a FIDESZ-vezette kormánynak nem volt joga a “haza nem eladó" jelmondatba összefoglalható közös földpolitikánkon változtatni és a magyar termőföld idegenek részére való átjátszását jelentô megállapodást kötni. Ezért az Országos Elnökség megítélése szerint feltétlenül indokolt akár a teljes útlezárással járó demonstráció-sorozat megszervezése is,
hiszen a kisebbik koalíciós partner kötelessége a nagyobbik kormányzó párt bűnelkövetésének megakadályozása. Természetesen a Független Kisgazdapárt Országos Elnöksége nem kívánja bezárni senki elôtt az ajtót, ezért elfogadja a FIDESZ pártelnökének, Pokorny Zoltánnak azt az ajánlkozását, hogy a két koalíciós párt üljön le tárgyalni egymással.
Ezért az Országos Elnökség felkéri Pokorni Zoltánt, jelölje meg küldöttségét, hogy a Független Kisgazdapárt is kijelölhesse sajátját. A tárgyalásokra készen állunk, de álláspontunkból nem engedünk: a haza nem eladó!


Nos ez a Haza eladás azóta is folytatódik És épp a Fidesz részéről
Mikor EU pártisággal vádolod a Bal oldalt az nem azonos a jobboldal árulásával.
Semmiféle árulással
Az EU ellen soroljál fel ellenérvet.
Mert Orbán nem tud Ő kétszínű
Lefizetteti saját magát.
És kiárusítja a föld után az állampolgárokat a munkavállalókat
Észreveszed miként árusította ki a multi rabszolgapiacra a magyar dolgozókat?
Megfosztva őket minden hozott örökölt jogától?
Nos hát ki a nagy gazember?
Aki fordítva cselekszik, mint amit beszél?
Egy demagóg hazug teszi ezt a hatalomért.Csak hogy megszüntesse Magyarország állami vagyonát.
Ilyen állami (királyi) vagyon meggyengítését a középkorban tettek.
Bár ők hűbérért ajándékozták el
Vagy ma is hűbérért játssza át saját rokonságának?
A jobboldali krém hűbéresek?
A NER-tagok hűbéresek vagy tolvajok?
A központi vagyon miért magánvagyon már?
Miért nem maradt a Balaton az erdők Ország vagyon?
A magánvagyon alattuk soha nem fog állami kincs lenni többet.
Ők sem maradnak az országban viszik magukkal.


 
Utoljára módosítva:
batutta #213

Ha tényleg az én 212-es írásomra reagáltál, vagy figyelmetlen voltál, vagy szövegértési problémáid vannak.
Nézzük sorban.
(Nem nézek köztévét, rádiót egyáltalán nem hallgatok.)
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy máshonnan nem juthattam volna hozzá az ott elhangzottakhoz, és az itt visszaköszön. Csakúgy, mint a forumon olvasható összes hozzászólás minimum fele, csak az ellenzéki médiából való. De én nem akadok ki ezen. Úgy gondolod rasszista, vagyok? Le sem írtam, már fel is dolgoztam. Nem ismersz, még annyira sem, mint gondolod.
Mit is csinálunk itt voltaképpen? Van egyetlen olyan köztünk, aki azt hiszi, hogy alapkérdésekben meg fogja győzni azt, aki homlokegyenest a másik oldalon áll?
Van egy téma, azt százféleképpen leírják, elmondják a különböző médiákban, mi összeszedjük ezeket, kicsit átfogalmazva leírjuk ide, talán abban reménykedve, hogy legalább megértessük a másikkal, mi miért úgy gondoljuk ahogy. És még ez sem megy.
Szóval, arra KÉRLEK, olvasd már át, hol írtam én magyarország kiárusításáról?
Ha mégis gond lenne, elárulom, hogy az eu-n belüli országok belügyeibe való beleszólásról, beavatkozásról írtam.
 
battuta #211

Ezt túlgörgettem, csak most vettemk észre.
De mindegy, mert az előzőek passzolnak ide is, csak példaképp írom, több mint a fele ellenzéki média szöveg. Ugyanott vagyunk, ahol voltunk.
 
Gagamail #208

Egy kérdés: nincs bal oldal, jobb oldal? Mert szerintem van. És mikor leírtam, hogy bal oldal..., eszemben sem voltál. Mint ahogy eszembe sem jut megkérdőjelezni sem a te, sem a baloldali politikusok és szavazóik magyarságát. Ezért most a kedvedért javítok, leírom a magánvéleményem, kérlek a fentieket vedd figyelembe.
A baloldal számára magyarország huszadrangú kérdés. Legfontosabb számukra az eu-nak bármi áron való megfelelés, a hatalom megszerzése, és a mézes/zsírosbödön.
Ez a második válaszom neked, amiben próbálom elmagyarázni, hogy ha leírok valamit, nem rád gondolok. ÁLTALÁNOSSÁGBAN BESZÉLEK, PÁRTOKRÓL, "OLDALAKRÓL" IDEOLÓGIÁKRÓL. AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!
Nem úgy, mint te, mikor azt írod: "Jelezd Orbánéknak, hogy tisztességes körülmények között szeretnétek nyerni, nem csalással, s akkor elismerésem."
(Zárójelben megjegyezném, hogy ez a mondat, mintha már a következő választási vereség magyarázkodása lenne, és jó eséllyel lesz is.)
De a lényeg: nem vagyok kapcsolatban azorbánékkal, nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja, nem voltam, nem leszek.
Sőt, ovi rajongó sem vagyok, nem voltam, nem leszek, de véleményem szerint, ő ma a legkevésbé rossz a felhozatalból. Egyetértek Eddy56-al, ettől még nem lesz jó, de abból kell gazdálkodnunk, amink van.

Végire egy kis AGYMENÉS, amiben azért ott van amit gondolok az eu-ról. Tudom hatalmas munka, rengeteg idő és ráfordítás LENNE, de még mindíg, inkább, mint most formálódó eu-s, szép új világ.
Az eu-ból való kilépéssel nem nagyon ráztál meg, részemről, akár holnap. Ebben a témában írta valaki, lehet pont te, hogy az eu egy gazdasági szövetség. Ez annyit KÉNE hogy jelentsen, hogy van x számú ország, ami megállapodik egymással, hogy minden létező módon megkönnyíti a tagok közti gazdasági életet, PONT. Nem ez van. Eleve rossz elképzelés egy USA-hoz hasonló unióban gondolkodni. Ezt a földrészt nem az utolsó 2-300 évben népesítette be, a bolygó összes többi országából érkező bevándorló, itt már éltek emberek, nem annyian mint az amerikai őslakosok, sokkal többen, és igen csak más társadalmi berendezkedéssel, kultúrával, sok száz éves nemzeti hagyományokkal.
Nehogy már összedőljön a világ az eu nélkül! Anno, mikor mi csatlakoztunk, sokat mondogatták, hogy az a kör, csak lengyelország miatt csatlakozhatott, rájuk volt elsősorban szüksége az eu-nak. Nem tudom így van-volt-e, de hajrá! Anglia már kilépett, lépjünk ki mi is, a lengyelek is, (épp eléget hisztiznek miattuk is), ha kell a másik két visegrádi is, és máris vagyunk öten. Kössünk mi egy új gazdasági szövetséget, amiben legszigorúbb szabály: csak gazdaság, semmi belepofázás a másik belügyeibe, határvédelmébe, törvényeibe SEMMIBE!
Nem gondolod, hogy az ország nagysága és a piaci/gazdasági helyzet eredményezi azt, hogy mindenképpen szükséges "barátokat" (erős túlzás!), inkább partnereket keresni?

Azt látom, Orbán Oroszországban és Kínában találta meg.
Riaszt és taszít mindkettő, mert nem jogállamban élnek.
Mert látom, amint Orbán milliárdokat dob nekik a közpénzből, s akár a mi kontónkra hitelt is vállal, kedvezve nekik.
Mi az neki?

Én nem tartom példa-demokráciának az USA-t sem.
Igazad van, sokan hasraesnek a nyugati országok előtt, s hozzák őket többször is példának, még akkor is, ha a magyar megoldás jobb (például sokkal jobbnak tartom a magyar oktatási rendszert, igaz, nem az elmúlt 15 évre gondolok).

Ezen érdemes és kell változtatni, de ez hosszú folyamat.
A nyugatimádat él ebben az országban, mióta az eszemet tudom. Kinevetni a Tomi mosóport, mert az Ariel jobb.
Pedig nem jobb.
De az tényleg jó, ha van mindkettő, s válasszon ki mit akar.

Az eus csatlakozással (nem volt kötelező!) vállalt az ország bizonyos feltételeket.
Orbánék tárgyalták a nagyobb részét az EU-val.

Ez egy "klub", ahol aláírták a feltételeket, aminek a betartását számon is kérik.

Kilépni az EU-ból?
Szerintem mindenkit megrázna. A gazdaságot különösképpen.
Okos politikával lehetne jobb feltételeket kieszközölni, de így?! Nekimenni mindenkinek rossz politika.

Kicsi országnak ügyes politikusokra lenne szüksége, ebben talán egyetértünk.
Orbán nem az. Szerintem.
S ami taszít - az a lopás, az, ahogyan belenyúl a kasszába, és saját céljaira fordítja a köz pénzét.
A gyűlöletkeltés, ahogyan egymás ellen fordítja a más véleményenlévőket. Gyülölik is menetrendszerűen a másikat, nincs hiba.
Erre nem lehet jövőt építeni.
Ennél mindenki jobb.
 
Ha tényleg az én 212-es írásomra reagáltál, vagy figyelmetlen voltál, vagy szövegértési problémáid vannak.
Nézzük sorban.
(Nem nézek köztévét, rádiót egyáltalán nem hallgatok.)
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy máshonnan nem juthattam volna hozzá az ott elhangzottakhoz, és az itt visszaköszön. Csakúgy, mint a forumon olvasható összes hozzászólás minimum fele, csak az ellenzéki médiából való. De én nem akadok ki ezen. Úgy gondolod rasszista, vagyok? Le sem írtam, már fel is dolgoztam. Nem ismersz, még annyira sem, mint gondolod.
Már az elején elkezded a "hülye vagy nem tudsz olvasni' személyeskedést.
Amit becsomagolnak manapság közhelyes "szövegértési problémáid vannak" mondatba
Nem nincsenek, talán máshová teszem a hangsúlyt tőled is, mint ahová te képzelted tenni saját üzeneted összességében.
Nem hinném hogy köztévéből való tájékozódással vádoltalak volna.
Talán azt írtam:Azt amit a köztévé sulykol az köszön vissza (ez nem ugyanaz csak hasonló.)
Nos köztévé az mind egy kézen lévő média
Más forrás írod csak nem az összes megyei lapra gondolsz? az mind ugyanaz a forrás
Az összes médiát birtokolja a KESMA
Ugyanakkor nekiáll kijelenteni mindenkire:"Csakúgy, mint a forumon olvasható összes hozzászólás minimum fele, csak az ellenzéki médiából való."
Vagyis a tied álláspontjával ellentétes írások csak ellenzéki médiákból valók

Felhívom a figyelmed az országgyűlési naplóból adott idézeteim.

NEM ellenzéki médiából való a történelem mutatta meg az Orbán hazug arcát
1989 után saját oldaláról való (jobb oldal) emberek által választott parlamentbe jutott párt
Ki még vele is kormányon volt. Az írta le árulónak Orbánt a "Haza nem eladó" ügyben
És hazát kiárusítónak, a képmutató Fideszt
De hát te is tudod a zsebszerződéseket
Miként adták el az osztrák gazdáknak a jó földeket
A saját emberük ki komolyan vette az ország irányítását Ángyán József 2006 tól fideszes ( második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.)
Volt kénytelen fellázadni a képmutató hazudozós orbánizmus ellen a Föld ügyekben
Saját hívei és oldaláról valók lázadtak fel és mondták ki mi történik valójában
Ezek nem ellenzéki médiából valók, hanem fideszesek.Kik a botrányt és a hazugságokat nem tűrik.
Futólag megemlíteném Pokornit és Navrasicsot, Illés Zoltán-t. Kész Zoltán(róla nem tudom miért lett kemény orbánizmus ellenző) talán ő is látta micsoda képmutatás megy.Ízig vérig konzervatív, ezért hitte hogy fidesz az.
Elképzelhető hogy egy nézeten volt veled
És a mára már teljesen ellenzékivé vált Hadházy Ákost ki fideszes volt (2004–2013) de a becstelen trafik ügy kapcsán fellázadt.
E hatás miatt azóta következetesen korrupció ellenes és teljesen ellenzéki
De persze a KESMA média se írja meg mióta létezik
Akkor még nem is volt Kesma se Habony Árpád média stílus
A Vona idejéből való jobbik is le gyalázatozta Orbánékat az alkotmányozás ügyében
Ez sem az ellenzéki médiából való, hanem országgyűlési felszólalása, egyik prominens vezetőjének a jobbikból.
Vagyis saját oldaladról való történeseket nem akarod elfogadni.
Ha keresnék találnák Csurka Istvántól is Orbánt szélhámos képmutatónak leíró beszédet
Csurkától nemzetibb jobbra állóbb senki nem volt
Hogy Torgyán is szavakban legalább annyira kommunista ellenes volt mint Orbán ugyanabban az időben.
De az nem vitatható Torgyán a nemzetért és a magyar hazáért való képviseltre vállalkozott.
És már akkor össze kellett különböznie az orbánizmussal (képmutatás fordított beszéd,bárkit cserbenhagyás)
 
Utoljára módosítva:
Úgy gondolod rasszista, vagyok?
Ez kimarad előző válaszomból
Mert nincs alátámasztva általad
De meg kérdem miből vontad le azt a következtetést hogy én rasszistának gondollak?
Kissé túlfantáziáltad
Nyoma se volt ilyennek

De van még egy következő rész amivel viszont egyet értünk:
Van egy téma, azt százféleképpen leírják, elmondják a különböző médiákban, mi összeszedjük ezeket, kicsit átfogalmazva leírjuk ide, talán abban reménykedve, hogy legalább megértessük a másikkal, mi miért úgy gondoljuk ahogy. És még ez sem megy.
Igen látszólag úgy van miként leírod.
Egy gondolkodó ember vélemény alkotása úgy működik. Mondhatom egy ma születetté!
Nem egy felnőtté.
Mi mond ellent annak mit írsz?
Egyiket manapság úgy nevezik buborékban él mindenki (ez a második mondatrészed)
Nem magyarázom el miként választ tájékozódást, mit szeret olvasni.
De két közmondás bemutatja: (madarat tolláról.. zsák a foltját)
A kicsit átfogalmazva mit takar?
A "tartalmi egyetértést az olvasottakkal leírod mint saját vélemény"
De a gyűjtés tematikus
Azt is mondhatnám koncepciózus lesz az üzenet
Na e nagy szavak után
Nézzük mit jelent:
Van egy régről kialakult nézeted a világról.
Mit otthonról folyamatos felnőtté válásból ezernyi külső hatásból hoznak az emberek.
Már akkor nem saját véleménye hisz befolyásolásból származott
Kivéve a született igazságérzetet (mit hiszem minden gyermekbe be van kódolva)
A többi befolyásoltságból alakult ki.
Az értelem és ellenszegülés korában már alakítod a saját nézetedet a világról
Ekkor lehet el kezdi gyűjteni az információt amit írsz.
De még ekkor sincs a hozott környezet hatásai alól szabadulás
A háttér amit adott
Vagy annyira erős, hogy kialakult a zsák a foltját tematikus keresés
Kérdés mikor vezetett el a buborékban éléshez?
Mint írtam és mutattam mennyi fideszes azt hitte jobboldali.
Csalódott és lett ellenző, mutatja van kitörés belőle
Persze sok sok részletben először és nem az egészben
De ahogy lett erősebb az említett született igazságérzete ami mindenkiben volt
Úgy válik le minden ideológiáról mi becsapta
De a buborékban élés nem engedi sokáig.
És mindezek párt és ideológia függetlenek

Az alábbit:
"miért úgy gondoljuk ahogy. És még ez sem megy."
mindezt megmagyarázta a buborékban élés a zsák a foltját és a madarat tolláról szakasz
 
Utoljára módosítva:
Gagamail #208

Egy kérdés: nincs bal oldal, jobb oldal? Mert szerintem van.
Ha elmagyarázod mire jó és miként definiálódott ez az oldaliság
Mert évek során cserélődött
1800 táján épp fordítva volt

Sokkal egyszerűbb a kormánypárt és ellenzék tagoltság
Ha már annyira szembe akarod táborokra választani
Ideológia szerint pedig képtelenség
1. épp ez vezetett oda sok az egyikhez sem tartozó
Már a fogalmai szerinti besorolást sem értő.
A konzervatív vagyok, sem értheti ki magára azt mondaná
A keresztény értékeket valló szinte belehal ha a hivatalos embereit nézi miként élnek
Vagyis ez sem politikai irány
2.Térj át a baloldalra mi az?
Azonkívül hogy változó, semmit nem jelent csoportosítás
A kommunista már rég nincs nincs se ideológiája se hirdetője
Szocialista, szociáldemokrata már talán inkább van
De nincs eszmei hirdetője.Nincs pártja
3. liberális igen vándorló oldali eszme volt.
Nem sorolhatod oldalhoz
4. demokraták már világosabb eszme
5. republikánus(Magyarország közember számára nem ismert)pedig köztársasági
Oldalhoz se sorolhatnád.
6. Köztársasági (nem meghatározott manapság)
A parlamentarizmus híve, az az demokrata
királypárti ( royalista) (manapság értelmetlen)
De melyik oldali?
Értelmetlen az oldal besorolás. Inkább mondom átfedései miatt nem minden konkrét
a kiráypártiság a konzervativizmushoz is tartozott
De legfőképp központi vezérlés legtöbbször parlament nélkül
vagyis a demokrata ellentéte
A mai autokrata az mi?
Legfőképp melyik oldal?Nem kitalálható
De az tudni hogy tekintélyelvű vezetés, ami parlamentarizmust nem igen szeret
egyeduralmat szeret diktátumot
De a keveredést az oldaliságodat
rögtön megzavarja

Mert a bolsevikok szerinted bal oldaliak gondolom és itt bekavar:tekintélyelvű diktatórikus és elnyomó hatalom
A kommunizmus működése ugyanaz
Következik az ellentmondásokból:
Ne bal és jobban gondolkodj
Hanem ország működtetésének valóságos gyakorlatában
Ahol a kormány látszat parlamentet tart
Az nem lehet konzervatív.
Az nem lehet demokrata
Az nem lehet parlamentáris vezetési elvű
Ettől még a szociális gondolkodása megmaradhatott
De attól se lesz más: mint autokrata
Ami egy lépés minden diktátortól
Erről pedig tudod sok fajtája van távol kelettől latin-amerikáig
katonai diktátortól- politikai diktátorig

Oldaliságot többször megfordítva
vörös khmer mi? (elvileg nem jobb oldal)
Pinochet mi? (elvileg jobboldal)
Mert Amerika szerette mert irtotta az ellenzékét
Pinochet kit irtott? (elvileg nem a kapitalistákat)
valójában minden önálló gondolkodót főleg értelmiséget és mindenkit, ki ellentmondott
 
Utoljára módosítva:
battuta #217

Érzékeny vagy, nem kicsit, nagyon.
Úgy kezdődik a mondat, "vagy figyelmetlen voltál... (mint most is.)
Egyébként van a munkahelyemen, egy informatikus, szövegértési problémái vannak.
Ha gáz van, ő az első, akit hívnak. Programokat ír, különböző informatikai versenyeket nyer , külföldről is sorban hozza haza a díjakat, nem nevezném hülyének.
A hozzászólásomban nem "képzeltem" sehova tenni hangsúlyt, az a része egyetlen dologról szól, ott van az utolsó mondatban.
Kiárusításról egy szó sincs benne, ha megengeded, (s, ha nem), azt csak te képzelted oda, vagy csak arról akartál írni.
A közmédiáról szóló zárójeles mondatom, bevezetőnek szántam az azt követő mondandómhoz, ami a fórumozásról szól. Meg sem fordult a fejemben, hogy vádolnál, de az sem zavarna, egy cseppet sem.
Egyetlen, amit benéztem: "minimum fele, csak az ellenzéki médiából való."
Azt kellett volna írnom: szintén a médiából való.
Bár, ha azt nézem, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányan írogatunk itt, jobboldali szemszögből, plusz belevesszük a linkeket is, amik szintén egy médiához vezetnek, lehet, hogy csak az arányokban tévedtem.
Kiárusítás, földügyek régebben sem érdekeltek, most sem.
"...saját oldaladról való történeseket nem akarod elfogadni."
Mint próbáltam érzékeltetni: egyik oldalon sem állok. Magyarországon nincs olyan párt, vagy politikus, akinek híve lennék, vagy akár kedvelnék. Amíg szükséges, a szerintem legkevésbé rossz mellé állok, ami nem azt jelenti, hogy híve és kiszolgálója leszek, vagy mindenben egyetértenék vele.

#218, 219

Röviden.
"De én nem akadok ki ezen. Úgy gondolod rasszista, vagyok? Le sem írtam, már fel is dolgoztam."
Második mondatban van egy kérdőjel. Tehát - bárki, bármit ír rólam, vagy arról amit írok, nem sértődöm meg, ezután sem fogok.
Jobb és baloldal profi elemzését, meghatározását rád bízom, szerintem egyértelmű hogy gondolom. Ez, és a politikának az a része amiről még írsz, nem érdekel olyan szinten, hogy válaszoljak rá. Sem infóm, sem időm nincs rá, hogy begyűjtsem őket.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Zoltan1977Apa wrote on Pozitiva's profile.
Kedves Pozitíva, a feleségem gyógypedagógiai asszisztens képzésen tanul. Sokat segíthetne egy jó könyv, ha még megoldható, el tudnád küldeni a már sokak által emlegetett Gordosné: Bevezető általános gyógypedagógiai ismeretek c. könyvet? Köszönöm előre is!
Sziasztok! SOS LENNE valaki tud segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldó kulcsában? Az is elég ha csatoltok képet a netről,de én ott mondjuk nem találtam fenn... Kérlek szépen segítsetek....
Sziasztok!Keresem get to the top 1 angol könyvhöz tartozó Teszteket!Esetleg valakinek megvan?
IMOPB wrote on ildi200429's profile.
A Hold sötét oldalán, Bűnös éj, Halálos csók van meg. Kell?
Sziasztok!
Keresem a régi apáczais betűhívóképeket (2002-2003 környéke). Esetleg valakinek megvan scannelve, vagy be tudná nekem scannelni?
Nagyon köszönöm előre is :)

(Tudom, hogy a mostani fent van, de nekem jobban tetszik a régi)

Statisztikák

Témák
37,561
Üzenet
4,649,554
Tagok
606,109
Legújabb tagunk
Áschin judit
Oldal tetejére