14-szer nyerte meg a lottó főnyereményét ezzel a trükkel. El is tiltották a játéktól

Másnak is sikerülhet?​


Stefan Mandel egy román közgazdász, aki éveket töltött azzal, hogy találjon egy olyan módszert, amivel mindig megnyerheti a főnyereményt. Első körben a rendszer gyengéjét játszotta ki, ugyanis rájött, hogy egy bizonyos főnyeremény felett, már megéri megjátszani az összes lehetséges kombinációt. Ehhez persze ki kell számolni, hogy mi mennyiből jön ki, és nem keveset be is kell fektetni.


Először barátok segítségével alkalmazta a módszerét Romániában, és 5.5 milliót költött lottószelvényekre. Persze elvitte a főnyereményt, és 1 millió forint haszna lett belőle. Ebből Ausztráliába költözött.


Ott tovább fejlesztette módszerét, és megalkotott egy számítógépekből és nyomtatókból álló rendszert, amik kitöltötték az összes szelvényt. 12-szer nyert a lottón, mire megváltoztatták a szabályokat úgy, hogy ne lehessen tömegesen felvásárolni szelvényeket és azokat géppel kitölteni.


Ezután az USA-ban kereste meg azokat a lottókat, ahol a nyeremény túlment az összes kombinációba való befektetésen. Egy céget is létrehozott és több embert alkalmazott, akik a szelvényeket nyomtatták ki.


Az összes lehetséges nyereményt elvitte 7 millió szelvénnyel. Az akkori szabályoknak megfelelően mindent legálisan csinált, de mégis pereskedés lett belőle. Azóta az USA-ban is mindenhol betiltották a férfi módszert, és valószínűleg a legtöbb országban.

lottozo.jpg
 
Akkor ott nem csak a szerencsén múlott a nyerés.
Itthon vannak ezek a 90/5 és tsai lehet próbálkozni...:D
 
Egy fiatalkori barátnőm feleségül ment egy "selfmade millionär-hez" aki szenvedélyes lotto-játékos volt amit titkolt a nyilvánosság elött de mivel a nagy mennyiségű lottószelvény kitöltéséhez technikai segítségre volt szüksége kiszivárgott.

Az érdekes az volt a dologban, hogy nem németországi lottókkal játszott hanem Spanyol és az ördög tudja milyen országbélivel, mert ott ugyan azon összegér több szelvényt tudott vásárolni. Az időközben elhunyt milliomos, annál szorgalmasabban játszott minél rosszabban mentek az üzletei.

A szerencsének kell néha egy esélyt adni, ezért nem ítélek el minden lottójátékost, de
minél gyakrabban játszik az ember annál valószínűbb, hogy veszít nyerés helyett.

(Elfelejtettem megemlíteni, hogy a volt milliomos örökösei adósságot örököltek és ebben a lotto is hibás lehetett)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Cool edit pro 2.1 zeneszerkesztő program kellene. Ki tud ebben segíteni? Köszönöm előre is: zoli
Szia! Keresem a következő társasjáték képeit. Headu: egyszer volt, hol nem volt, történetmesélős társasjáték. köszönöm
Szép napot! :)
Keresem Balázs Judit: Mindenki egyformán különböző című könyvét pdf.-ben. Hálásan köszönöm, ha valaki feltölti.
Boldizsár Bettina Arika wrote on lediszilviusz's profile.
Szia! Az ELO német haladó anyagát keresem. Tudnál ebben segíteni? Köszönöm előre is! Betti
jacksZolee wrote on DoDó Rush's profile.
Hello,

Melitta azt írta, hogy nálad lehet jelentkezni a rádiós szerkesztő-műsorvezető pozira. Szeretném tudni, hogy mik a feltételek? Én Churchillben élek, 5 éve érkeztem Kanadába a családommal.

Zoli

Statisztikák

Témák
36,404
Üzenet
4,389,048
Tagok
590,267
Legújabb tagunk
Klein Brigi
Oldal tetejére