2007-2008 Irodalami Palyazatok es dijai

m-mese

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre!

Gratulálok a nyarteseknek! én is azt szeretném kérdezni, hogy miért csak itt szerepelnek az eredmények?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A Canadahun novella- és reality pályázat eredményei.

Köszönet a pályázóknak, akik tehetségesen, sokszínűen, a világ sok országából tisztelték meg munkáikkal pályázatunkat. Rendkívül sok érdekes munka érkezett, mindkét kategóriában. Érdemes lenne elgondolkodni a sok nagyszerű írás könyvbéli kiadásán, amely sok más hasonló kiadvány példájára, a szerzők közös adományaiból kerülne napvilágra. Kár lenne az enyészetre hagyni ennyi sok, olvasható, érdekes, izgalmas írást!

Novellák:

A szék. Misku-Horváth Ágnes
A Körösök boszorkánya. Hornyák Gergely

Dr.Lovász tévézik. „tajparaszt”

Különdíj:
Omnia vincit amor. Bognár László József.

Reality:

1)Anyám, a kurva. P.Szabó Mária
2)Mókuskerék. Hágen Erika
3)Hángérijen rijálti. Megyesi Rita

2009. január.

A zsűri


A zsuri elnoke Mr. Andras Polgar felajanlott a nyerteseknek a legutobb megjent konyvebol egy peldanyt

A könyv címe: Polgár András: hüje zsiráf

NAgyon szepen koszonjuk ugy a feljanlot konyveket mint a zsuri munkajat!
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a részvétel lehetőségét. Én is úgy gondolom, hogy vétek volna veszni hagyni ennyi jó és kiváló alkotást.
Kérdésem: a nyertesek (hm) mi módon jutnak hozzá a nyereményükhöz?
Felajánlásom: Vállalom a pályázatok teljes anyagának megjelentetését. Kiadói költség nem merül fel, mert a Golden Falcon Cultural Mission-ból ez a „misszióba” belefér, sőt… Tájékoztató nyomdaköltség: Színes keménytáblás borítóval 600 A/5-ös oldalon nyomdai előkészítéssel 2000 példányban egy „db” könyv költsége kb. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com
><st1:metricconverter w:st=
850 Ft</st1:metricconverter>. (Kb. a Harry Potter-könyvek kivitelének színvonalán. Ez a példányszám emelkedésével nyilván csökken, az oldalszám, a terjedelem csökkenésével csökken, emelkedésével meg növekszik.) Egy ilyen/ekkora könyv kisker. ára <st1:metricconverter w:st="on" ProductID="4500 Ft">4500 Ft</st1:metricconverter>. A kötetenkénti 850 Ft-ból az egyes szerzők nekem a terjedelemből rájuk eső részt fizetnék (+ a szállítás). Ezért annyi db. kötetet kapnának „ingyen”, ahányszor 850 forinttal „támogatnak”. Ha kereskedelmi forgalomban is akarják terjeszteni, akkor azzal kell számolniuk, hogy a kötet bolti árából kb. 20% a kiadás, 30-40 % a kereskedelem, 30 % a nyomda, ezért szokott 6-10 % maradni a szerzőnél. Mivel itt a kiadó nem számít fel költséget, a szerzőnél 10+20 % marad. (Természetesen van nagy- és kisker. terjesztői kapcsolatom.)

Tisztelettel: Gábor mester, a Golden Falcon Kulturális Misszió fő-főszerkesztője, Óhaza, [email protected]
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ez remek ajanlat! Esetleg a korabbi palyazat nyertesei es resztvevoit erdemes lenne belevonni.
Nyilvan a peldanyszam nagyobb valumen lenne.
A nyertesekneknek ahogy mindenki jelentkezik postazom a dijakat.
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta, gyors válaszát tisztelettel köszönöm. Technikailag nem vagyok egészen tisztában a lebonyolítással: valószínűleg kevés ez a pár sor ezen a fórumon, hogy minden résztvevő megtaláljon - a korábbi nyerteseknek meg tudom ismételni az ajánlatot, ha még itt vannak... A nyerteseket - ha többen nem jelentkeznének - a saját válogatás-kötetembe is be tudnám éppen tenni, de a külön antológia mindenképpen jobb megoldás lenne.
Egyébként én vagyok az, aki Fátyol fantasyjával is foglalkozom...
Hova, kinek és milyen formában jelezzem a postacímemet? (Nem lehet-e gond pl. a vámmal? abszolút járatlan vagyok az ilyesmiben) Köszönettel: Gábor
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol vannak????????????????

Hol lehet az összes beküldött alkotásokat megnézni és elolvasni?:99:

netkobzos
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A sok reklamacio helyett el kene olvasni a tobbi topicot is,ahol
Turelmet kertunk mert szerver csere volt es teljesen uj verziora alltunk at. Fo szempont a mukodes es mindennek a tesztelese beallitasa majd utana jon ami lemaradt vagy ami nem konnyen megoldhato az athozatala.
Egy sort ezen kivul meg nem irtatok ide de ezerrel reklamaltok.:confused:
Ajanlom a valtozasok topic figyelmmel kisereset.
 

Erus73

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
Meglepve olvastam soraid, olyan, mintha megsértődtél volna. Nem reklamálunk ezerrel és Gábor mesternek igaza van, hogy ez a topic viseli a 2007-2008 irodalmi pályázattal kapcsolatos infókat. Olvastam a Változások topicot, de egy sort nem találtam erre nézve. Az irodalmi pályázat eredményhirdetése (jan. 29.) bőven megelőzte a szerverváltást, mégsem történt semmi. Eltelt két hónap. Mi - reklamálók, vagy 3-4-en - akik csak rákérdeztünk az eredményre, nyereményre - ez miért reklamálás? - azt szerettük volna megtudni, hogy pár sorban tájékozatható-e a nagyközönség?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem lesz bajotok ha kicsit korul neztek hogy smint elunk ;) A postast kell lesni, es tovaba nala reklamalni.:D
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Melitta,
sztem senki nem Veled (v. goyóval) szemben akart türelmetlenkedni, ismétlem: lenyűgöző és mérhetetlen volt az a gazdagság eddig is, amit így az új(abb) szerveren könnyebben kezelhetően tudunk élvezni.
A jelek szerint azonban nem kizárólagosan "szerzői hiúságom" ismételteti velem azt, hogy egy ILYEN MAGAS SZÍNVONALÚ pályázat lezárultával talán-talán a főoldal hírei között is v. valahol a közelében megjelenhetett volna valami utalás, szervercsere ide, Barack Obama megválasztása és Gyurmi "lemondása" meg oda...
Azt sem vitatom, hogy ebben roppant sokszínű és szerteágazó Világban, amit a Canadahun képvisel - és ami miatt sokszázezren böngésszük - bizony, meg kell tanulnunk kiismerni magunkat...:p
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pályatársak, Érdeklődők! :444:
Ma déltájban megkaptam a festményt; Melitta egyszerűen fantasztikusat alakított: az édesanyám (75.) születésnapján adta fel, gyakorlatilag az én szülinapomra érkezett mint "poszter", vámmentesen és sértetlenül... Ez azért megható, mert a Diákírók, Diákköltők II. Országos Találkozóján ezen a napon ismerkedtem meg Judittal, aki múzsám lett (az első, nyomtatásban megjelent versem is Hozzá írtam).
A másik múzsámhoz írott Hontalanból hazátlanba c. versem megzenésített változatát pedig az ő születésnapján mutatták be a Városmajori Galériában (de erről már Melitta nem tehet...:23:).
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Hala......en megjobban orulok,hogy vegre revbe ert a dij.
Koszonom a reszvetelt,es remelem surubben fogunk latni itt a Canadahunon ha esetleg elfelejtened akkor a festmeny legalabb emlekeztetni fog ra.
Megegyszer Gratulalunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Erus73

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Melitta!
Bár egy hónap múlva lesz a születésnapom, de már tegnap "bearanyoztad". A festményt megkaptam. EGyszerűen fantasztikus. Csak nézzük és pislogunk, olyan hatással van a nézőjére. Gyönyörű téma, ecsetvonás, színek, stb. Nagyon boldog vagyok és büszke, hogy a magaménak tudhatom.
Még 1x nagyon-nagyon köszönöm!!!!
Üdv. Erika
 

tyltyl

Új tag
Hát... erről lecsúsztam! : ) Remélem, újra kiírjátok, mire én is rendes tag leszek! : )
Gratuláció a nyerteseknek!
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Melitta!
Bár egy hónap múlva lesz a születésnapom, de már tegnap "bearanyoztad". A festményt megkaptam. EGyszerűen fantasztikus. Csak nézzük és pislogunk, olyan hatással van a nézőjére. Gyönyörű téma, ecsetvonás, színek, stb. Nagyon boldog vagyok és büszke, hogy a magaménak tudhatom.
Még 1x nagyon-nagyon köszönöm!!!!
Üdv. Erika

Azért én is örülök, hogy örülsz. Annál inkább, mert úgy emlékszem, UGYANAZ az utca, csak az én képemen a másik irányból látható. A díjaknál nézhetsz utána... (Tudod, mennyire feldobja a szobát? Úgy raktam ki, hogy a fény a valóságban is onnan érje, mint ahogy festették...)

Tyltyl meg tartson ki a következő kiírásig!
 
Oldal tetejére