2007-2008 Irodalami Palyazatok es dijai

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Az adat vesztesunk miatt tobbszor elnezest kertunk es ugy dontottunk meghosszabitjuk a palyazatot 2008.december 31.-ig. Szives elnezest kerunk a kelemetlensegert.
l
 

Redfield

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg a haverjaimat kell hívni, hogy értékeljék amiket beküldtem? Mert ahogy elnézem, nagyjából ez megy.
 

gizko52

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
Engem is érdekel a novella pályázat, csak azt nem tudom, hogy hova kell küldeni és mik a feltételek. Kérlek légyszíves válaszoljál ha módodban áll, mert szeretnék részt venni a pályázaton.
Szívességedet előre is köszönöm!
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg a haverjaimat kell hívni, hogy értékeljék amiket beküldtem? Mert ahogy elnézem, nagyjából ez megy.



Én pl. senkit sem ismerek azok közül, akik pályaművet írtak. Nem is sokat olvastam, csak néhányat. Az értékeléseket olvasva viszont én meg azt vettem észre, hogy néhányan valamit félreérthettek, mert nem a páyaművet értékelik, hanem azokat minősítik, akik - így vagy úgy - már értékelték a művet. szerintem ezek az értékelések "értékelhetetlenek.":D
 

Ktesibios

Új tag
irodalmi pályázat 2018

Az irodalmi pályázatot látszólag teljes érdektelenség övezi. Nézve az írások látogatottságát, úgy tűnik, hogy azokra leginkább a szerzők kattintanak... Türelmetlenül várják a fejleményeket, és persze nem mernek szólni, nehogy kiessenek az esélyesek közül. Teljes mértékben felháborító a kiírók nemtörődömsége. Mindenféle magyarázat nélkül meghosszabbították a határidőt, nem kevesebb, mint egy évvel! Aztán szerverhiba miatt egy csomó adat elveszett - jó, erről nem tehettek.
Már jócskán benne vagyunk a januárban, eredményhirdetésnek nyoma nincs, ahogy magyarázatnak sem. Két év alatt sem érkezett sok pályamű, mégsem bírták elolvasni őket? Ha erre nincs kapacitásuk, akkor nem kellett volna meghirdetni a pályázatot.
Akik itt indultak, azok a szívüket, lelküket és nevüket adták ezekhez az írásokhoz. A kiírók pedig arra sem méltatják őket, hogy legalább valami információval szolgáljanak. Hölgyeim és uraim én erősen pironkodnék az Önök helyében. Na most ugrott az értékes festmény, vagy a sakkészlet...
A türelmes alkotóknak pedig itt kívánok boldog új esztendőt! Ne adjátok fel, a hiba nem bennetek volt!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A turelem rozsat teremt,vagy festmenyt illetve sakk keszletet.
Hetvegere meglesz az eredmeny hirdetest, addig kerunk meg egy kis turelmet.
Kosz a megerteseteket.
Melitta
 

m-mese

Állandó Tag
Állandó Tag
Komolytalan irodalmi pályázat

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak a decembernek, de a hétvégének is vége már, és az immár két éves pályázat eredményének nyoma sincs. Én ezt nem értem. Valaki árulja el végre, mi folyik itt.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sorry, de meg az egyik zsurire varunk. A hetvegere igerte de het eleje valoszinu holnapra kesz lesz az egesz atolvasasaval es dontessel.
Kosz a turelmeteket.
 

Ericat

Új tag
Kedves Mózes Emese, a helyedben azért a realityből átcsúsztatott "gagyi kis vacak" miatt nem toporzékolnék ennyire. Nyugodt lehetsz, ha van ízlése a zsürinek, Te semmit nem kapsz. Be kell érned azzal, amit a Tibi kiskocsmájából ki lehet gazdálkodni, hogy Neked is legyen első köteted - mert NEKTEK okvetlen ez kell! -, aztán valaki majd ír a románcotokból is egy hülye kis novellát, és az is pénzt kap érte, aki majd nyilatkozik róla valamit valahol... :(
 

m-mese

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ericat!
Én nem a saját szaros novellámért toporzékolok, sőt, nem is toporzékolok, mert vannak nagyon nagyon jó írók, akik jelentkeztek a pályázatra, hanem azért, mert megszoktam, hogy egy pályázatnak beküldési határideje és elbírálási határideje van, amit jelen esetben egyáltalán nem vesznek komolyan. Szerintem nem kellene ok nélkül támadnod. Itt nem rólam van szó. Egyébként, ha könyvet akarnék írni, már megtehettem volna, és ezek csak gagyi szösszenetek, amiket beküldtem csak úgy. Természettudományokkal foglalkozom és mellette írok szabadúszó újságíróként, meg könyveket lektorálok. Semmi jogod nincs bírálni engem! Ez csak egy amatőr próbálkozás volt.
 

SzeptemberMacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs, új vagyok itt. Kerestem a pályaműveket, el szeretném őket olvasni. Hol találom őket? Köszönöm előre is a választ.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A Canadahun novella- és reality pályázat eredményei.

Köszönet a pályázóknak, akik tehetségesen, sokszínűen, a világ sok országából tisztelték meg munkáikkal pályázatunkat. Rendkívül sok érdekes munka érkezett, mindkét kategóriában. Érdemes lenne elgondolkodni a sok nagyszerű írás könyvbéli kiadásán, amely sok más hasonló kiadvány példájára, a szerzők közös adományaiból kerülne napvilágra. Kár lenne az enyészetre hagyni ennyi sok, olvasható, érdekes, izgalmas írást!

Novellák:

A szék. Misku-Horváth Ágnes
A Körösök boszorkánya. Hornyák Gergely

Dr.Lovász tévézik. „tajparaszt”

Különdíj:
Omnia vincit amor. Bognár László József.

Reality:

1)Anyám, a kurva. P.Szabó Mária
2)Mókuskerék. Hágen Erika
3)Hángérijen rijálti. Megyesi Rita

2009. január.

A zsűri
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
kozonseg szavazat alapjan
a novella pályázatot a Hullapelyhes, avagy a hely szelleme című alkotás nyerte 12 értékeléssel. Ezt Gábor mester írta.

A reality pályázatot pedig Hágen Erika, Mókuskerék című írása nyerte 7 szavazattal.

Realitynél van, amit többen olvastak, de kevesebben szavaztak rá, úgyhogy a szavazatok alapján ez a két mű a legjobb
 

j.mara

Új tag
Gratulálok a nyerteseknek!
A többieknek: Ne adjátok fel a reményt! Írjatok továbbra is!
Kérdésem a szerkesztőkhöz: Az eredmény ismertetése miért csak itt szerepel? Mód megtalálni!!!
 
Oldal tetejére