2007-2008 Irodalami Palyazatok es dijai

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta,
szeretném kérdezni, hogy a 2007-8-as novella- és reality pályázatok anyaga kb. mikor lesz olvasható, mert aki engem keres ott, annak még csak el tudom küldeni közvetlenül a saját műveimet, én viszont nem tudom olvasni azt a rengeteg értékes alkotást, amit a pályatársak ide "összehoztak". Sztem a világon nincs még egy ilyen hely, bár irodalmi-művészeti portálok elég szép számmal működnek mindenütt.
Tisztelettel: Gábor
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Gabor Mester!

Orulok,hogy pozitivan iteled meg a canadahunt a sok vita ellenere.;)Az iden szerver csere lesz es ki fogjuk tenni minden regebbi es ujabb anyagot,de jelenlegi szerver borzalmasan le van terhelve.Koszonjuk megertesedet.
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta, gyors válaszod köszönöm - magam is szerver-gondokat sejtettem a háttérben. ...Talán szerencse, hogy ilyen sokan vagyunk, és ilyen sokféleképpen látjuk és láttatjuk a világot - az szinte biztos, hogy innen néha nehéz "a Kárpátokon" átlátni...
5 évig volt munkahelyem, az engem alkalmazó céget a szerződés lejárta előtt kettő héttel "kirakta" az egyik minisztérium alá tartozó parancsnokság. Nálunk bárkivel bármikor bármit meg lehet tenni, emberrel-szervezettel-céggel stb., meg akár az ellenkezőjét is. Így nehéz megőrizni a "közmondásos", és tőlem joggal elvárható tárgyilagosságot... De azért próbálkozom! Tisztelettel és szeretettel kívánok Neked, szűkebb és tágabb köreid tagjainak minden olyan szépet, és jót, amit mifelénk jóideig csak remélni tudunk. :) Gábor
 

mohol

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
tegnap itt volt egy kedves kolléganőm. Lánya súlyos beteg. A huszonéves nagylány példátlan bátorsággal és türelemmel viseli a betegségét. Nem kell vigasztalni, ő vigasztalja hozzátartozóit. Azt ajánlotta az anyukája, hogy próbáljunk meg egy PÁLYÁZATOT indítani: mások hogy viselik az ilyen fajta próbatételt az élettől. Kérlek válaszolj, mi az ajánlatod!
mohol Zsuzsa
 

fogis

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta, Én színdarabokat és verseket írok, amelyeket értelmi fogyatékos lakókkal adunk elő. Örömömre szolgál, hogy sikerrel! Érdeklődnék, hogy versíró pályázatról tudsz-e. Köszi!
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
No, te szegény, várhatsz a válaszra... Ha versed van, sztem küldd el nekem, én szívesen megmondom, mihez kezdhetsz vele. És pár órán/napon belül válaszolok is, és nem hivatkozom mindenféle (valós!) szerver-problémára.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Melitta, Én színdarabokat és verseket írok, amelyeket értelmi fogyatékos lakókkal adunk elő. Örömömre szolgál, hogy sikerrel! Érdeklődnék, hogy versíró pályázatról tudsz-e. Köszi!

Igazan nagyon nemes dolog amit csinaltok, nyiss egy topicot es mutasd be a kozossegeteket.
Palyazat rendszeresen van ,most fejezodott be egy, a dijak mar postan.
Orommel veszunk ha segiteni akarsz akar ujabb palyazat kiirasaban.

<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

GJodie

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
A Föld Napja - Irodalmi pályázat 2011. díjai

I. helyezett:


Phillip Allen - Atlaszok Atlasza c. Ahogy a térképkészítő látja a világot. A dekoratív nagyalakú könyvben szereplő atlaszok a Birminghami Központi Könyvtár Cadbury Gyűjteményéből valók.


Árpádok kora - Képek Magyarország Történetéből c. exkluzív könyv, melyet Geiger Péter N. János a képzőművészetek cs.k. bécsi akadémiájának tanára készített, Dr. Wenczel Gusztáv pesti egyetemi tanár s a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja tervezésében.


Tölgyesi Lívia - Álkirálynő ... és a szeszélyes Velence arcai c.
lendületesen kalandos, humorral ízesített, izgalommal megbolondított és alkalmasint pikánsan tálalt utazásra invitáló regénye.


Sylvia Ber - Préritűz c. regénye Arkansas gyönyörű tájaira, az indiánok közé kalauzolja el olvasót, egy fordulatos és romantikus történetben.


Miért? sorozat - Érdekességek az állatvilágból c. nagyon érdekes és tartalmas hangos könyve.



II. helyezett:

JAF - Jodie Art Fashion gyógyító nemeskő kollekcióból választható ékszerszett, a készítő személyre szabott ajánlásával.



III. helyezett:

L. Fodor Tamás - Felejthetetlen nyár c. regénye a bakonyi táj szépségével, a hatvanas évek korrajzával, egy kisgyermek szemén keresztül.



KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINKNAK!
 

Livai

Állandó Tag
Állandó Tag
magyar mese pályázat

a magyar irodalmi pályázati figyelőn fedeztem fel judittinál a Magyar mese pályázatot, nagyon jónak tűnik, nézzétek meg:)
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta, vagy bárki!

A szülinapi gratulit köszönöm. Remélem, h. a szerver-gondok megoldódtak. Ennek ellenére még mindig nem találom a 2007-8-as novella és reality-pályázat anyagát (legalább - hm... - a nyertes pályázatokat, értékelésekkel...). :confused:
 
Oldal tetejére