2012-ről érthetően

tokalso

Állandó Tag
Állandó Tag
a maják számítások alapján írták a naptárat napról napra . nem lehet hogy éppen akkor lett vége a civilizációjuknak amikor a számításokkal 2012-nél jártak.:rolleyes:
 

sbz

Állandó Tag
Állandó Tag
Én ezt a témát nagy ívben kerülöm... olyan riogatónak tartom, s a negatív ereje félelmet kelt, a félelem rosszat vonz...
 

juliensorrel

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ne parázzunk ettől, tegyünk meg mindent azért, hogy teljesen éljük életünket és nagy baj nem lehet....legalábbis bánni semmit nem fogsz :D
 

HUNSS

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha mégis lesz valami, na bumm, vége. Ennyi!:) Csak ne néz a fénybe! :)
Ennek az emberi társadalomnak a többsége megérett a pusztulásra.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Talán a "kínaiak csinálják jól" bolygóközi mítosztát kihagynám. Szaporodásukkal és könyörtelenségükkel sokmindent elértek...ennyi.
Mellyek lennének viszont ezek az "isteni energiák" kikre és miért hatnak?
Mit jelent a dimenzióváltás? Milyen dimenziókról van szó, hogyan változnak ezek és milyen következményekkel? Így általánosságban említve blablisztikus és nevetséges az emlegetésük..Ki vált itt és miféle dimenziókat a sötét éjszakában?
Tisztulás és monoton tisztulás a lila ködben...szerintem fürödtem...Nahát ez a tisztulás milyen magasszintű gondolat, de hol kezdődik és mi az oka, hogy tisztulok, ha kell, ha nem? Ja és lesz hozzá még tisztavíz?
Felülemelkedés...jó nekem itt is.
De felülemelkedve tisztulok a dimenzióváltás bazsajgós szeretetén? Vagy szeretemn a dimenziókat, de mégis váltok és kinyitom a székelykaput?
 

edike12

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ezt egy továbbított levélben kaptam, talán egyeseket érdekel::

"Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt, igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.

Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról. "Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni."

Tanított egy bőgőmantrát is, amit ha csak ez a kis csapat, mármint a tanítványai március 15-én délelőtt 10 órakor mantráznak, az egész Magyarországot magasabb rezgésszinre emeli. Ez a mantra az aum eddig általam nem ismert különleges rezgetése. Ezt a tibetiek kánonban szokták énekelni, mégsem ismertem ennek ezt a fajta rezgetését. Nem Molnár Gáboros pajtik is bekapcsolódhatnak holnap délelőtt 10-kor ha lehetséges közös mantrával, ha nem megy, akkor az imának is rendkívül hatásos ereje van. A lényeg, hogy szívből jöjjön. Én holnap a csillagcsapattal találkozom, és éppen úton leszek 10 órakor, de gondolatban mindenképpen megteszem, annak is van ereje.

Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem: test-lélek-szellem szintjén nem) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) - mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.

A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy "most sokminden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk, A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul. Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki megvakul, poláris szemével senki nem fog látni. Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.

A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. "Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."

Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni. A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.

Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.

Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.

Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom. Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ."

Sziasztok!
Ez a cikk idevágó!
http://patony.wordpress.com/2010/04...-a-polusvaltasrol-dr-molnar-gabortol-cikkhez/
 

Eperfa

Kitiltott (BANned)
A katastrófa lefolyása

Melléklek egy dokumentumot, melyben 1940-tól kezdődően kaptunk üzeneteket a közelgő katasztrófáról. Az üzenetek nagyjából azonosak, csak más-más részleteket mond el az eseményekről, de a lényeg az minden üzenetben benne van. Akinek van füle a hallásra...
 

Eperfa

Kitiltott (BANned)
médiumon keresztül kapott üzenet

2010. 10. 21. Kérdésem a Világegyetem felé: ...Az emberek a pénz hónapjaként emlegetik az október hónapot, s mivel ötször megélt péntek, szombat, vasárnap fordul elő benne, ezért a pénz szempontjából különlegesnek tartják. Mii ebben az Igazság?Az ember az energiát sokszor váltja pénzre. Az Univerzum nem ismeri a pénzt, mert az Érték nem mérhető pénzben, s a Bőség sem. Az időegységet az ember alkotta, hogy jobban eligazodjon a világában. S bár ezzel létrehozta a öregedést, az elmúlás tényét, de segitette a tér-idő tájékozódásban.Mondhatni az ember megalkotta és belakta saját világát, elszakadva az Univerzum Törvényeitől, rendszeritől, megalkotva saját Útját a végtelenben. Az Univerzum befogadta, és igazitott rendszerén, hogy az ember része maradhasson az Egésznek, mégha ezzel ki is zárta magát az Egységből. A naptár, melyet használ igazitott, csoportositott és rendszerezett energiákat, az ember gondolataihoz. S ezzel azt mondjuk, hogy a nagy emberi elme alkotta meg a naptárhoz kapcsolódó történések rendjét és erejét. Mintahogy ezzel azt is mondjuk, hogy a nagy emberi elme, a közös tudat tudja átalakitani ennek rendszerét. Ez az időegység melyben most éltek, mindannyiótoknak az önmagatokban való középrehelyezkedést adja meg, ha az ember él ezzel a lehetőséggel. Ha képesek vagyok eltorzult és elcsúszott rendszeretekben megélni önmagatok teljes tisztaságotokban, akkor ez bőséget okoz életetekben. S hogy ennek nem feltétlen a pénz a mércéje és a mérőfoka, hát ennek csak örülhetne az ember, ha átlátná helyzetét külső szemlélőként. Saját magatok és rendezetlen gondolataitok az oka a kényelmetlen , biztonság és elégedettség nélküli életeteknek, és nem a pénz. Jó és kényelmes életetek már átalakulásotok vonzata. S ha most azt mondjátok, hogy a gazdagok jóléte miért adatott meg, akkor az Univerzum válasza, hogy nagy a nyomor a felhalmozott kincsek tetején, mert onnan nem látszódik az Igazság , az Érték, s a Mérték. S ők mélyre zuhannak, ha vakok maradnak.Az Idő átfordul egy másik egységre, egy másik mértékre. Ki nem tud haladni vele, legyen bármekkor spiritaliszta, bármekkora tudós, mester vagy tanító, s legyenek bármekkora kincsei, ők kirostálódnak az Idő örvényéből.Pénz helyett koncentráljatok az ötös szám erejében a saját összepontosult lényetekre, mely nem torzul el kifelé, lefelé, befelé és felfelé.A Világegyetem értérendjét tartsátok szem elött, s akkor az általatok megalkotott koncentrált energia bőséget hoz életetekbe. Mind a bensőtökben , mint a kintlévőségeitekben.Hogy ezt a bőséget hogyan adjátok tovább és vissza a Világegyetemnek, az gondolkodtassa el lelketek. Mert mi nem ember értéséből fakad, az sokszor olyan mintha nem is lenne, hiába beszél róla. Csak keveri és forgatja maga körül az okoskodó energiákat, de vonzásba nem lép.Amikor egymásnak átadjátok az információt, hogy mi várható a aszeretet és barátság jegyében, és kéritek hogy a láncot ne szakitsátok meg, és az Univerzum nevében fenyegetés tesztek, hogy magára vonja a szerencsétlenséget, nos ehhez a gondolathoz sincs köze sem a Világegyetemnek, sem az Angyaloknak, sem Istennek. Ami Van, az Van, nem vonja el senki, nem ad ultimátumot senki, és nem fenyit meg senkit.Csak az ember tesz ilyent, s negativ entitások.Mindenkihez elér, akár tud róla, akár nem. S hogy Ő hogyan él vele, az már azon múlik, hogy hol tart saját útján.S ha a félelem energiáját az üzeneteitekbe bevetítitek a fenyegetéssel, ezzel bizony dogmát, átkot hoztok létre, s bevonjátok a negativ energiával a küldött üzenetet.
 

Eperfa

Kitiltott (BANned)
jó gondolat

Ezt ma kaptam, és arra gondoltam felteszem ide gondolat ébresztőnek...

Mindenki dolgozzon saját magán



Kb. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein hosszú órákig tartó munka után hátra
dőlt székében és teljesen magába roskadt: Atyaúristen!!!! Hogyan fogom én
ezt elmagyarázni az embereknek?? A gondolatok lázasan rohangáltak a fejében,
de sehogyan sem tudta megérteni, amire rájött.
Olyasmire jött rá, amiről tudta, hogy igaz, de felfogni még neki is nehezére
esett.??

Visszaemlékezett gyermekkorára, amikor is a legnagyobb élménye az volt,
amikor apja megmutatta neki, hogyan működik az iránytű. Azonnal
elkápráztatta, hogy létezik egy ERŐ, ami láthatatlanul is képes hatni a
tűre. Azóta nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a világ nem csak az, amit a
szemünkkel látunk.? Most pedig rájött valamire, amiről elképzelni sem tudta
hogyan lehetséges, annyira viszont bízott a számításaiban, hogy igaznak
fogadja el.

Arra jött rá, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik. Pusztán gondolati
teremtmények.Egy hatalmas illúzió, ráadásul olyan tökéletesen
megszerkesztve, mely illúzióban mindenki abban hihet, amiben csak akar,
mindig igaza lesz. Ekkortájt hagyta el a száját az a mondat, amit azóta
sokszor idéznek tőle:"Csak két dologban
hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi
sem csoda

Mindez 100 évvel ezelőtt történt. Mi az, ami napjainkban történik?
Tudósok megállapították, hogy az emberi DNS-ben lévő információk mindössze
3-5%-a felelős azért, hogy a petesejt és a spermium találkozása után egy
hús-vér emberke születhessen. 95% pedig valami egészen másért felelős. Bár,
sokat hallani, hogy az ember lelki lény, de azt sehol nem tanították, hogy
95%-ig az. Érted ezt?

Amikor belenézel a tükörbe, azt aki igazán vagy, nem is látod. Annak, aki
vagy, és aki lehetnél, mindössze 5%-át látod. Amikor Szent-Györgyi Albert
elkezdte erőltetni, hogy a tudomány kicsit nagyobb hangsúlyt fektessen a
kvantummechanika tanulmányozására, mert úgy néz ki, hogy sokkal több dolog
függ össze olyan dolgokkal, amiről elképzelni sem tudjuk, nem csak kortársai
nevették ki, de a Magyar Tudományos Akadémia még arról is gondoskodott, hogy
ezek a cikkek eltűnjenek az életművéből, nehogy a tudós egy nagy bohócnak
tűnjön az utókor számára, akinek csak malaca volt amiért felfedezte a C
vitamint.

Mostanában kezdték el kutatni, kutatgatni a levegőben, éterben, illetve
ismeretlen dimenziókban lévő információs mezőket. Ma már tudjuk, ha egy
csoport jó kedvű, vidám ember egy légtérben örül egymásnak, ezután pedig
elhagyva a helyiséget, egy ismeretlen lép be ugyanide, ennek az embernek is
megváltozik az érzelmi mutatója. Jobb kedve lesz pedig nem is hallotta, nem
is látta azokat, akik előtte bent voltak a teremben. Mit jelent az, hogy ma
már tudjuk? Hiszen legtöbbünk még soha nem hallott erről! Ha ez igaz lenne,
mindenhol erről beszélnének. Ha valami fontos és igaz, akkor annak
vezércikknek kell lennie a médiában... Vagy mégsem?

A válasz: vagy mégsem. A CIA és a KGB több, mint 50 éve kutatja azt, hogyan
tudnának a távolból kutakodni mások agyában. Hogyan lehetne kiszedni titkos
információkat több ezer kilométerre lévő emberek agyából. Ehhez nagyon
összetett pszichológiai ismeretekre és az emberi lélek legmagasabb szinten
történő tanulmányozására van szükség. A gyalázatos kutatások legnemesebb
mellékterméke az, hogy rájöttek mi a módja annak, hogy egy ember
kiteljesedett boldog életet élhessen.
Kiteljesedhessen a kreativitása, elérhesse céljait, és kihozhasson magából
mindent, ami fontos számára. De a legfontosabb, amit
felfedeztek: ha egy ember növeli személyes tudatosságát, az hatással van
más, távolban lévő emberek tudatosságára is. Ez pedig nagyon veszélyezteti
mindenféle hatalom fennmaradását.

Magas tudatosságú, boldog, kiteljesedett életet élő embereket nem lehet
irányítani, médiával, reklámokkal manipulálni. Nem lehet rajtuk élősködni,
nem lehet rájuk értelmetlen adókat kivetni és legfőképp nem lehet rájuk
parancsolni, hogy énekelve-dalolva, menetelve, mások zsoldos katonájaként
embereket megöljenek. Az a lelkiállapot, ami ahhoz kell, hogy valaki az
életét úgy irányíthassa, ahogyan szeretné, kizárólag a Szeretet, Hit, Hála,
Ítélkezés-mentesség állapotában tartható fenn.

Tudjátok miért fontos a tudatosság növelése? Azt mondják, Magyarországon
kb.: 7-8 millió ember rendelkezik 80-as IQ-val. A 70-es szint pedig már az
értelmi fogyatékosok kategóriáját jelenti. Ilyen felállásban már nem is
hangzik olyan jól, hogy DEMOKRÁCIA választópolgárokkal, nem? A legtöbb ember
éppen el tudja dönteni, hogy pisilni kell, kakilni kell, fázom vagy melegem
van. Döntéseit pedig a legalacsonyabb rendű ösztönei szintjén hozza meg. Ha
egy politikus ad neki egy puszit a választási kampány során, akkor azt jó
embernek fogja tartani.

Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatott volna elő, hogy akkor
törjön ki a legnagyobb éhínség a Föld egyes országaiban, amikor a világon
pont a legtöbb élelmiszert sikerült megtermelni. Amíg Bangladesben az
emberek a saját halott gyermekeiket ették meg, addig Oroszországban a
mozdonyokat búzával fűtötték. Annyi búza termett, hogy nem fért be a
tározókba. Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, hogy
Ázsiában, több mint 40 millió, 10 év körüli gyermek dolgozzon reggeltől
estig minden nap. Hidakat, autópályákat építenek, esténként meg
vaskonténerekbe zsúfolva, bezárva várják a másnapot. Nem pénzért dolgoznak.
A szüleik azért adják be őket ide, mert addig sem nekik kell etetniük a
gyermeket. Arra ugyanis már képtelenek.

De az sem fordulhatna elő, hogy este a fotelban ülve a befektetési
tanácsadód, távol-keleti részvényeket sózzon rád, mivel azok most
extraprofittal kecsegtetnek. Tudnád jól, hogy mások kizsigerelése árán nem
akarod Te magad sem biztosítani a saját gyermeked jövőjét.
Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, ha tudjuk, hogy a
Hit, Szeretet, Hála, és Ítélkezés mentesség, mint lelkiállapot, olyan kémiai
folyamatokat képes elindítani az emberi agyakban és kvantum szinten a
világban, amelyek nagyban befolyásolják az életben való boldogulásunkat,
hogy ne ez legyen a legfontosabb elsajátítandó tantárgy az iskolában. És ez
teljesen független a vallásoktól is.

Indiában, amikor egy gyógyító mesterré válik, két utat választhat.
Vagy elmegy az emberek közé és fizikailag gyógyítja őket, vagy felmegy a
Himalájába egy barlangba és onnan gyógyítja a világot meditáción keresztül
kvantum szinten. Tudatosodás. Elindultunk egy úton a magasabb tudatosság
felé. Mi egyszerre választjuk az utat a Himalájába és egyszerre az emberek
felé is. Olyan út ez, amin nem a sebesség számít, hanem az, hogy az irány jó
legyen. A világ megváltoztatásával kapcsolatban egyetlen üzenetünk van:

!!! Mindenki dolgozzon saját magán !!!

Soha ne hibáztassunk senkit. Még a politikusokat és a papokat sem.
(Sokan dolgoznak közülük is egy jobb világon.) Induljunk el befelé, és rövid
időn belül, ha nem is a helyes válaszok, de a helyes kérdések elő fognak
bukkanni. A legfontosabb kérdésekre pedig, több ezer éve megvannak a helyes
válaszok. Csak élni kell velük. Tudom, hogy a villanyszámla meg a
lakástörlesztő előteremtése teljesen eltereli az ember figyelmét a nemesebb
gondolatokról, és azok sokkal nagyobb gondnak tűnnek pillanatnyilag, de az
anyagi világban való boldogulás is a magasabb tudatosságban keresendő. Ahogy
Weöres Sándor írta, Az Élet bevásárló-csarnokának felirata: Mihelyt NEM
KELL: mindenem a Tiéd
. Ezt megérteni, sokkal magasabb tudatossági szintre
van szükség.

Ha van egy nagy álmod, higgy benne, higgy a Létezés bölcsességében a
megvalósulás fontosságát illetően, kerülj a Szeretet, Hit, Hála állapotába,
ne ítélkezz mások felett és az álmod a létező legnagyobb sebességgel indul
el a megvalósulás útján!

Ember! Ébredj! Több vagy mint a pénz elé boruló ösztönlény. A politikai és
gazdasági hatalmakat nem szolgálni kell fanatikus módon, hanem megismerni és
felhasználni a szellemiséged és tudatosságod fejlesztéséhez.

A pénz csak eszköz de nem a cél. A cél a felemelkedésed. Egy tanítás azt
mondja: nincs más dolgod az életedben, csak hogy szeretetet adj.
Csak ez kell hogy teljessé válj, minden egyéb haszontalan.



Béke legyen veletek
Szu-DÉZSÉ
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!
Nincs ez a 2012 egy kicsit túllihegve? Szerintem csak simán kezdődik egy új ciklus. A földön használnak jó pár naptár rendszert, miért pont a mayákét nézzük? Lehet, hogy Afrikában az észak-busmann naptár ma ér véget... Már átéltünk jó néhány "világvégét". Én vevő vagyok az ezo-s dolgokra, de csak fenntartással.
 
Oldal tetejére