2012-ről érthetően

naps

Állandó Tag
Állandó Tag
én nem hiszek ebben...jó egyszer biztos történni fog valami...de nem hinném hogy 2012-ben
 

selamatja

Állandó Tag
Állandó Tag
én az egészben már évek óta benne vagyok, sőt azt vallom már felemelkedtem. - mivel nincs idő - ezért minden csak egy illúzió - Te adsz tartalmat a Valóságnak!!!
 

newage

Új tag
2010. nyár nagy csillag együttállásai



A változás kora - avagy őszintén az emlegetett "dimenzióváltásról "

Mivel rengeteg rémhír, félelemkeltő kör-email és médiumi közvetítés terjed egyre jobban az ún. "dimenzióváltással" kapcsolatban, ezért úgy éreztem, eljött az ideje, hogy megosszam veletek meglátásaimat, így próbálva a sötét kétségekbe fényt vinni.

Először is fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy minden olyan üzenet, amely félelmet kelt bennetek, eleve törlésre méltó! Ugyanis nem más, mint a fekete mágia eszköze! Kérek ezért mindenkit, ha olyan levelet,üzenetet kap, amitől rettegni, félni kezd, törölje ki, és ne küldje tovább senkinek! (Ha esetleg ez az írás kelt ilyen érzéseket, akkor ezt is töröljétek!)

Szögezzük le az elején: senki nem tudhatja biztosan, lesz-e dimenzió váltás, ha igen mikor, és pontosan hogy fog kinézni? A "tuti" válasz ugyanis az Égiek kezében van. Egyedül Ők tudják biztosra. Ők az információikat pedig csak két módon tudják eljuttatni hozzánk: egyrészt az ún. közvetítőkön, azaz médiumokon keresztül. Másrészt a csillagokon keresztül, azaz az asztrológia, az asztrozófia tudományának művelőin keresztül.

Itt egy dolog a kérdés: mennyire TISZTA a médium,ill. az asztrológus? Mennyire hiteles közvetítő? Mert ha nem tiszta "csatornán" keresztül jön az információ, akkor torzul, sérül, és sötét energiákat közvetít - azaz: félelmet kelt. A hitelesség eldöntése azonban a Te feladatod, kedves olvasó! Itt jön be a Te felelősséged (!), érettséged, érzékenységed, és a saját lelki tisztaságod. A sűrűsödő információk, üzenetek megszűrése, kiválogatása Rád vár, ezt senki nem fogja helyetted elvégezni.

A félelemkeltő írások óriási károkat okoznak az emberi lelkekben, ugyanis pontosan arról terelik el a figyelmet, amiről a jelenlegi korszaknak szólnia kell: a feladatok elvégzéséről, azaz a tudatos átminősülésről és a tisztulásról. Hiszen ha az emberek azzal vannak elfoglalva, hogy félnek - például rettegnek a "három napos sötétségtől" és a többi rémhírtől -, akkor ez tölti ki a gondolataikat, és ennek a negatív energiának a manifesztálására koncentrálnak. Akkor azzal telnek majd a napjaik, hogy megbeszélik egymással a munkahelyen és a barátaikkal, hogy hol vásároljanak több hétre való élelmiszert (ezzel is a multik pénztárcájának kedvezve), hogy húzzák be a függönyöket a "tűzáradat" előtt (kizárva még a lehetőségét is, hogy esetleg bajba jutott társaiknak segítsenek), és milyen felfokozott életet élhetnek még abban a "pár évben", ami hátra van az életükből.

A csillagok azt üzenik: igen, valóban nagy változás közeleg! Mindent elsöprő, mindent felforgató TISZTULÁS, és átalakulás. Teljes érték-átrendeződés. Egy olyan új korszak, amiben a Teremtőbe vetett Hit és a Szeretet lesz az egyedüli törvény. De ebbe az új korszakba eljutni csak munkával lehet. Meg kell érte dolgozni! És mondjuk ki: néha nehéz lesz a változás energiája. Erre pedig tudatosan készülni kell.

Miért beszélek "új korszakról"? Mert az események egyik főszereplője az ún. messianisztikus Plútó, amely a régi, elavult rendszereket drasztikusan és végérvényesen lerombolja azért, hogy egy teljesen ÚJAT, egy magasabb minőségűt hozzon létre a helyén. De ez még önmagában nem lenne elég, hiszen a plútói energiáról szinte havonta beszámolnak az asztrológusok. Azonban most az Uránusszal kerül teremtő erejű (!) fényszög kapcsolatba (és marad is így évekig), amely szintén ún. messianisztikus bolygó. És ha két ilyen "messiás" teremtő erővel kapcsolódik az égen, akkor az valóban korszakalkotó változásokat jelez az emberiség történetében.

De szögezzük le: ez a változás felfelé emel, és szintemelkedést hoz! Ezért nincs mitől félni! Lehet, hogy elveszi az értéktelent - de hoz helyette jobbat, újat, tisztábbat. Az asztrológiában a Plútó az egyetlen olyan bolygó, amellyel konkrét szintemelkedést, azaz akár "dimenzió-váltást" végig lehet vinni. Az Uránusz pedig az, amellyel a magas szintű isteni energiákat konkrétan le lehet "hívni", ide a földi világba, amivel TEREMTENI lehet. Tisztító energia. Az Uránusz ezen kívül a Halak csillagképében jár, amely az összegzés, lezárás, befejezés ideje - majd a Kos jelébe lép, amely a kezdet, az új korszak minősége. A Szaturnusz az idő minősége. Tehát ha mindezt összeolvassuk, az üzenet a következő: Egy korszak véget ér. Eljött egy tiszta új korszak és a szintemelkedés konkrét megteremtésének ideje. Azonban ez ímmel-ámmal nem megy - csak radikálisan.

Mint ahogy nem tudjuk pontosan, mikor fog a korszakváltás (aki akarja, hívhatja "dimenzió-váltásnak" is) bekövetkezni, ugyanúgy nem tudjuk azt sem pontosan előre, hogy fog kinézni majd az "új korszak", milyen "világot" fog teremteni? Mi fog változni, mi fog maradni? Nem tudjuk. Csak találgatunk. Hiteles asztrológus, hiteles médium nem mondhat mást, két dolog miatt sem: egyrészt, mert aki figyelmesen elolvassa a korrekt médiumi közvetítéseket az tudja, az idő nem fogható meg egyikben sem. A szellemvilág jelzi a változást, a MIKOR kérdésére azonban nem ad konkrét választ, mert ez kizárólag tőlünk, a mi belső fejlettségi szintünktől függ. Ha gyorsul a szellemi fejlődésünk - hamarabb. Ha lelassul - csak később. Talán 2012. decemberében. Talán csak sok-sok év múlva lesz a nagy áttörés. Az érettebb, fejlettebb, tisztább lelkek hamarabb átélik a korszakváltást. A kevésbé fejlettek valószínű csak később (több inkarnáció múlva). Fontos, hogy ne "konkrét" időpontra készüljetek, mert a változás már elkezdődött, és hosszú évekig fog tartani! Mindez tehát egy hosszú folyamat, és mindenkit érint.

A másik ok, hogy az átalakulásnak nincs pontos "forgatókönyve" nem más, mint hogy a Szellemvilág figyeli is az emberi lelkek folyamatos változását, és ennek alapján segíti elő az események alakulását.
Nekünk épp ezért megvan az a hatalom a kezünkben, hogy még a "legrosszabb forgatókönyvet" is az utolsó pillanatban átírhatjuk, ha képesek vagyunk felül emelkedni önmagunk korlátain, ha tudunk áldozatot hozni, és ha a SZERETETRE és a HITRE alapozzuk az életünket, hogy újra a Szeretetet tegyük az egyetlen Igaz Értékké életünkben! Hogy megtisztuljunk.

Nekünk, spirituális tanítóknak pedig az a feladatunk, hogy segítsük az embereket a változásokban! És ez felelősség. Aki csak sötét híreket, negatív üzeneteket tud átadni, abban legyen inkább annyi becsület,hogy leteszi a tollat, és most elhallgat.

Mint fent is említettem, a tisztulási folyamatot két lassú mozgású, ún. messianisztikus bolygó különleges kapcsolódása mutatja, az Uránusz és a Plútó teremtő erejű fényszöge (kvadrát), amely nagyon ritkán kerül csak ilyen erős kapcsolatba egymással, ezért domináns és mélyreható változásokat jelez. Mindent átminősítő tisztító energiájuk több ciklusban zajlik majd le hosszú évek alatt. Legelőszőr 2010. júniusától - szeptemberig. Majd 2011. februártól 4-5 éven keresztül (kb. 2016-ig). Az Uránusz által a karmikus terheinktől tudunk megszabadulni, nagy tisztulások révén. A Plútó radikalizmusáról már esett pár szó ezeken az oldalakon, így tudjátok, hogy a Plútó nem ismer semmilyen kompromisszumot! Nincs középút. Csak feketében és fehérben gondolkozik. Energiáikat összeadva most nyáron (majd jövő év elején) radikálisan letisztítanak mindent az életünkről, ami felesleges. Legyen az akár egy munka, egy párkapcsolat, egy üzleti viszony, vagy egy barátság. És ugyanígy tisztul meg a Föld is(elég csak a magyarországi árvizekre gondolni).

Visszatérő feladatokat és élethelyzeteket kell majd lerendeznünk (utoljára), a Fény egyre szélesebb és szélesebb terjedése érdekében. Emellett minden felelős spirituális ember feladata (és kötelessége!) a FÉNY TERJESZTÉSE. Mert ez a felemelkedés záloga. Mivel az Uránusz közben folyamatosan együttáll a Jupiterrel (egészen 2011. elejéig), így a radikális átminősítő változások egyben az Égi Igazság nevében zajlanak, és a legmagasabb rendű (Égi) Törvényt teremtik meg itt a földön. Emellett szerencsés, örömteli átváltozást hoznak.

Ezekben az időkben minden teljesen az ellenkezőjére fordulhat, a legnagyobb robbanásszerű meglepetés erejével. Az impulzív szenvedélyesség és a váratlan izgatottság olyan találkozása ez, amely a legmerészebb képzeletünket képes lesz három másodperc alatt felülírni. Idén nyáron ne tervezzetek előre! És lazuljatok le. Mert az Égiek most olyan fergeteges táncba hívnak mindnyájunkat, amiben Mister Meglepetés az úr. Ha most valami (vagy valaki) minden előzmény nélkül, szélvész hurrikánként berobban az életetekbe jelen, vagy előző életetek múltjából, ugyan biztosra vehetitek, hogy felforgató érzelmi energiái mindent felperzselnek körülöttetek, de garantáltan eggyel magasabb szintre emelik az életeteket, kisöpörve minden felesleget, és elhozva egy teljesen ÚJ életminőséget.

Váratlan radikális fordulatok várhatóak. Olyan jelenségre készüljetek, amikor minden előzmény nélkül a semmiből fordul át egy helyzet feketéből fehérbe, vagy fordítva. Ehhez a lélek nagyfokú alkalmazkodó képességére van szükség! A korszakváltást tehát rugalmas lélekkel lehet magas szinten, belső békével megélni. Az időszak nagyon kedvez a magas szintű, megdöbbentő (talán sokkoló), zseniális szellemi alkotások konkrét realizálásának. Újszerű, vad, de felemelő szellemi alkotások születhetnek ekkor, melyek már az új korszakba vezetnek. (Akár teljesen új baráti vagy gazdasági társulások jöhetnek létre váratlanul, isteni sugallatra.) Fontos, hogy mindvégig az intuíció erejét kövessétek! A magasabb életminőség (magasabb dimenzió) egyik jele, hogy az emberek száz százalékban mernek a megérzéseikre hallgatni. Tehát a nyár feladata ez: tanuljatok meg a sugallatokra hallgatni! Mert ennek segítségével lehet (főleg júniustól szeptemberig, majd 2011. elejétől) a kvadrát fényszögével kézzel fogható minőségi változást teremteni és átütő, újszerű szellemi alkotásokat létrehozni.

Mindezeken túl eljött az ideje a tudatos testi megtisztulásnak, amely érvényes az étkezési szokásokra is! Minél természet közelibb módon kezdünk el táplálkozni, annál könnyebben fogjuk tudni viselni a változásokat. Kevés hús, sok zöldség, gyümölcs és tiszta forrásvíz. Házi készítésű tönköly lisztből készült kenyér. Csalán, citromfű tea. A napi ivóvizet érdemes hegyi kristállyal megtisztítani és feltölteni. Sokat sétálni a természetben a friss levegőn.



Fontos a szellemi életünk megtisztítása is. A negatív, romboló információk, hírek teljes kiszűrése: elsősorban a TV készüléktől szabaduljunk meg! Hogy ez drasztikus mondat volt tőlem? Pedig nem azt kértem, hogy a lábatokat vágjátok le ... Vagy azt könnyebben megtennétek? A TV buta bambulása tökéletesen tönkreteszi a kreativitást, a harmadik szemet, és az intuíciót. A fekete mágia eszköze. Helyette inkább üljünk le a barátainkkal, családtagjainkkal beszélgetni. Még az is lehet, hogy megismerjük őket.

Nagyon fontos lesz a következő években a kis közösségek összefogása! A család, a baráti társaságok, a nagycsalád, a spirituális szövetségek. Csak Egységben tudunk feljebb lépni!

A mélyreható tisztulási folyamat természetesen a pénz világát is érinteni fogja. Azok a gazdasági "intézmények" és vállalkozások, melyek nem a tisztaság, a becsület és az Isteni Törvény elvei alapján működnek, drasztikusan összeomolhatnak. Az anyaföld, a természeti erők, a kistermelő gazdaságok újra felértékelődnek és visszanyerik régi becsületüket. A föld ugyanis Érték! Mert Isten gyermekeit táplálja! Megtanulunk majd újra tisztelettel viseltetni iránta.



Mindezeken túl 2010. július 16. és szeptember 12. között egy rendkívül különleges Fény-háromszög fog létrejönni az égen. Olyan, amelyre talán sok száz éve nem volt példa, és amely belátható időn belül nem tér vissza. Négy lassú mozgású, és ezen belül két messianisztikus bolygó kerül racionalizáló (kvadrát) és inspiráló (oppozíciós) kapcsolatba egymással, akként, hogy az Uránusz- Jupiter együttállás - miközben már tavasz óta szembenáll a Szaturnusszal - július közepétől mindhárman együtt (!) kvadrát (azaz teremtő erejű) fényszögbe kerülnek a Plútóval. A lényeg: képzeljetek el egy nagy piramist magatok elé, amelynek egyik talpkövét a Szaturnusz, másik talpkövét az Uránusz-Jupiter együttállás jelenti, csúcsán pedig a Plútó áll. A piramis-hatás egyben a trigon tüzes, inspiratív fényszög erejét is elhozza. Az általuk érintett csillagképek pedig a Halak (érzelmek), a Szűz (munka, rendezés) és a Nyilas (tudás, hit, isteni törvény, a Fény terjesztése). Mivel emellett az Uránusz maga levegős minőség, a Plútó pedig a tűz elemét képviseli, és a Tejúton van, ami a fa eleme, így szépen látszik , hogy a Fény-háromszögben mind az Öt Elem találkozik: a tűz, a levegő, a víz, a föld és a fa egyesíti energiáit 2010. nyarán. Mit jelent ez? Azt, hogy Föld Anya valamennyi "energetikai minősége" beindul most egyszerre. Megtisztul a Föld! Erőteljesen. Megtisztulnak a vizek, a levegő, a föld. Hogy milyen folyamatban konkrétan? Nem tudni. Ahogy majd az emberiség aktuális szellemi állapota megkívánja.

Négy bolygó, három csillagkép, három különféle fényszög energia és az Öt Elem együttes ereje adódik össze! Olyan sokrétű átváltozási folyamatról van tehát szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kompromisszumok nélkül kisöpri az értéktelen, tisztátalan, vagy rendezetlen viszonyokat és helyzeteket. Mindezt azonban a teljes újjászületés és a minőségi felemelkedés érdekében teszi! Egy olyan új korszakért, amelynek bár feltétele a régi, értéktelen lerombolása, de amely egy jóval magasabb szintű korszakba repít. (Hiszen ahhoz, hogy valami ilyen mélyen megújuljon, előtte valaminek végleg meg kell halnia.)

Az Öt Elem a kvintil varázserő fényszögét kelti nyáron életre, mellyel még a legnehezebb helyzet is átvarázsolható lesz! A Teremtő gondoskodó keze benne van ebben is. Hiszen miközben próbatételek és radikális változások sora elé állít minket júliustól, a varázserőt is a kezünkbe adja, hogy mindezt pozitívan átminősítsük. Aki elvégzi a munkáit és képes végleg tovább lépni a múlton (Szűz), aki felismeri a múlt Örök Értékeit és ezekből merítve el tud indulni előre, aki aláveti az egész életét a radikális megtisztulásnak, aki tud áldozatot hozni a fejlődés érdekében, az szinte napról napra, hétről hétre és hónapról hónapra konkrétan érezni fogja a minőségi szintemelkedést és a csodálatos, felemelő pozitív változásokat. (Ilyen hatások lehetnek például az időminőség vagy a fényhatások változása, a harmadik szem kinyílása, és a kvintil varázserő fényszög aktiválódása, melynek révén mind az ÖT érzékszervünk egyszerre lép működésbe.)

A jövő felé elindulni elsősorban 2010. októbertől lehet majd, mert a Szaturnusz ekkor éri el a Szűz csillagkép középső részét, majd jövőbe lépőt lábát. Addig még a múlt rendezése vár ránk, valamint, hogy visszataláljunk Örök Kincseinkhez.

A nyári Fény-háromszögnek, azaz a most drasztikusan beinduló átalakulási folyamatnak két tartópillére van. Első tartópillér: a Jupiter- Uránusz együttállás által a tisztulási folyamatokban az Isteni Törvény ereje jelenik meg. Kulcsfontosságú lesz az Isten Hit (főleg majd 2012. júliustól, amikor a Jupiter poláris minőségbe lép), mert a Hit ereje által tudunk "felfelé" gondolkozni és a szívünket a Teremtő felé tisztán megnyitni. Most mindenki rendezze el magában legbelül, hogy is áll a hit kérdésével? Ha rosszul, hát eljött az ideje, hogy letisztázza, hisz -e Istenben? Nem ködösítek: most nem elég a barátomban hinni, vagy a társamban hinni, vagy a családomban (persze ezekben is kell). Az Istenhit a kérdés. És a kulcs. Mert a Teremtőbe vetett Hit segítségével lehet a radikális változásokat magas szinten, pozitívan, boldogan megélni és ép lélekkel egy szinttel feljebb lépni.

Fontos tartópillér lesz a csalással és hazugsággal szemben az Igazság ereje! Őszinte szó. Őszinte tett. Tiszta helyzetek. (A gazdasági életben is!) Az átalakulás tartópillére továbbá a Szeretet, a megbocsátás bölcsessége, és általában az ősi, tiszta emberi Bölcsesség. (Ami a természet tiszteletéből fakad.)

Második tartópillér: a változások másik tartópillérét a Szaturnusz, azaz az Örök Értékek jelentik. A becsület, a tisztesség, az őszinteség, a család, az anyaság, a párkapcsolatok szentsége. (Mindaz, ami a mai világból jórészt kiveszett - sőt ciki lett.)

Továbbá fontos pillér a munka és a rendezés. A dolgaink helyretétele. És általában a helyretétel ereje. Eljön az ideje, hogy érzelmi téren minden letisztuljon, és a helyére kerüljön. Mindenki oda, ahova való -vagy aki mellé való. Az értéktelen kapcsolatok egyszerűen "kiesnek" az életünkből, és többet nem találkozunk velük.

A második tartópillér része az Örök Élet Itala, melyet a Kehely csillagkép őriz. Ez az Örök Tudás, melyet előző életeinkből hozunk magunkkal, és ami a végső tudás esszenciája - a Szeretet ereje. Kérek mindenkit, ébressze fel magában ezt a Tudást! Higgyétek el, ott van bennetek! Eljött az ideje, hogy az életetek átminősítéséhez alapvető erőként használjátok.

Az Örök Érvényű Kapcsolatok szent ideje köszönt be, amik kiállták az idő próbáját. (Legyen az akár jelen, akár előző életbeli "időminőség".) Az átalakulások másik kulcsa tehát, hogy az Igazi Társunkkal kéz a kézben menjünk az úton. És aki nem az Igazi - vagy nem igaz barát - az most radikális módon elválik tőlünk. (Persze ettől még lehet érték! De mint jeleztem, a mérce most magas és nem tűr kompromisszumot: csak az Örök Érték mehet át a következő korszakba.)

Meglátásom szerint az átalakulási, tisztulási folyamat utolsó szakaszának elindítója pont ez a nyári Fény-háromszög lehet. Hatalmas erő van benne! Különleges csoda! Az elkövetkező években tehát minden, ami értéktelen, ami hamis, ami nem tiszta, az radikálisan összeomlik. Azért, hogy a helyén egy új, egy magasabb szintű életminőség szülessen meg. A lényeg: magas szintű átminősülési folyamat radikális tisztító és megújító erővel az Örök Emberi Értékek jegyében.

Az Uránuszi tisztulás és a radikalizmus az élet minden területére igaz: emberi kapcsolatok, gazdasági élet, étkezési szokások, szellemi élet. És a Föld Anyára is. De mind közül a legfontosabb: - a Szeretetre alapozni!

Fontos megemlíteni, hogy a bolygómozgásokban egyértelműen látszik, hogy a fent sokat említett, nagyon domináns Uránusz-Plútó teremtő fényszög (kvadrát) nem szűnik meg 2012. decemberében. Hogy ez mi ért fontos? Mert azt mutatja, hogy a radikális tisztulási folyamat, amelyen a Föld jelenleg elindult, nem ér véget a maják által jelzett időpontban, hanem még hosszú évekig folytatódik tovább. Azaz bármi is történjék 2012. decemberében, az átalakulások, a tisztító erejű átminősülések nem érnek véget. Mint ahogy az Élet sem.

Hogyan is gondolhatja bárki is, hogy a Teremtő elveszi szeretett gyermekétől, az Embertől a muskátlik kacéran pirosló virágait? Az eper mámorító tavaszi illatát? A cseresznye roppanó nyári zamatát? A paradicsom vörösen kibuggyanó levét? A lila akác szerelemre hívó illatát? A hajnali madárfütty koncerteket? Az őszi erdő tarkaságát? A szerelem teremtő erejét? A tavaszi rét harsányan hivalkodó zöldjét, mely mind-mind az ÉLETRŐL szól?!

Végezetül kérem, ne fogadjátok el kételkedés nélkül ezeket a sorokat sem! Mindenki gondolja végig magában intuíciója segítségével, mit is gondol minderről? A biztos választ a korszakváltással kapcsolatban felgyülemlő tétova kérdésekre csak azok a Mesterek és Szellemi Vezetők tudják teljes egészében, akik jelenleg nem élnek fizikai testben ezen a földön. Én most a saját tudásom szerinti megközelítést osztottam meg veletek. Ne feledjétek az ősi tanítást: "Aki földi testbe született, nem lehet a végső tudás birtokában". Ezért bárki bármit mond az elkövetkező években, csak a lelketek szavára hallgassatok! Ha rugalmasan megnyíltok a változások előtt, ha a Becsület, a Hűség, az Őszinteség, a Tisztaság, a Tisztesség, az Emberi Értékek és a Szeretet vezérli a tetteiteket, akkor semmi baj nem érhet benneteket se most, se 2012-ben, se később!"
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sem hiszek ezekben a "világvége" jóslatokban.
Aki egy kicsit is utána nézett a Földdel kapcsolatos témáknak, láthatja, hogy földünknek nagyon komoly védelmi rendszere van.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt nem vitatom, hogy változások lesznek, és várhatóak.
Mert minden ami él, mozog, változik.
Biztosan lesznek katasztrófa sulytott övezetek, de ilyenek mindig is voltak, és lesznek.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem bepánikolni nem érdemes, mert a változásokat nem kerülhetjük el.
A jóslásban való vak hit példája pontosan a Mayák.
Azt hiszem mindenki ismeri azt a történetet, amikor egy prófécia miatt kerültek a spanyolok uralma alá.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor 400 spanyol, szinte ellenállás nélkül legyőzött 40.000 mayát!!!
A kinaiak csinálják jól.
Több ezer éves kultúrájuk, nagyon komoly találmányaik híresek szerte a világon.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
A kinai nem fél,a kinai panteonban jól megfér egymással a több ezer isten és segítő.
Elmondok egy példát a kinai hozzáállásról.
Földművelő nép lévén van esőistenük is. Virágokat visznek, gyertyákat, füstölőket gyújtanak a tiszteletére.
De amikor nem jön meg a hőn áhított eső, a kinai nem sokat teketóriázik.
Megfogja az eső istenének a szobrát, és kiviszi a tűző napra, ha még ezek után sem ad esőt, akkor szobrot összetörik, mert nem végezte el a feladatát, és csinálnak egy másikat, aki talán jobban fogja teljesíteni a rábízott feladatot.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kina népe nem pusztult ki, nem alázkodott meg istenei előtt.

Félreértés ne essék, nem akarom kina népét más népek fölé emelni, de egyszer azt olvastam, hogy mindenkitől lehet valamit tanulni.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak azért írtam le ezeket, hogy lehet félelem nélkül is élni.
Minden vallás, dogma, jóslat a félelemre épít.
A félelem az egyik legegyszerűbb dolog, amivel az embereket irányítani, manipulálni lehet.

Mindig amikor a félelmet terjesztik az emberek között, rögtön akadnak valakik, akik a megmentő szerepét hangoztatják, és ezen jól meg is gazdagodnak.
Én nem vagyok hajlandó félni, élem az életem, és nem mérgezem meg a napjaimat, egy esetleg bekövetkező valamivel, pláne az állítólagos eseménybekövetkezte előtt jó pár évvel.

Mindenkinek félelemtől mentes, szép napokat, éveket kivánok.
ezoka.
 

ezoka

Állandó Tag
Állandó Tag
NEWAGE,

A legelején kellett volna, de megteszem most.
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy leírtad mindezeket.

üdv,
ezoka
 

Teddy1

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak azért írtam le ezeket, hogy lehet félelem nélkül is élni.
Minden vallás, dogma, jóslat a félelemre épít.
A félelem az egyik legegyszerűbb dolog, amivel az embereket irányítani, manipulálni lehet.

Mindig amikor a félelmet terjesztik az emberek között, rögtön akadnak valakik, akik a megmentő szerepét hangoztatják, és ezen jól meg is gazdagodnak.
Én nem vagyok hajlandó félni, élem az életem, és nem mérgezem meg a napjaimat, egy esetleg bekövetkező valamivel, pláne az állítólagos eseménybekövetkezte előtt jó pár évvel.

Mindenkinek félelemtől mentes, szép napokat, éveket kivánok.
ezoka.

Teljesen igaz, lasd katolikus egyhaz.
 

Zoyacica

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a bizonyos 3 nap

Sziasztok!

Ezt egy továbbított levélben kaptam, talán egyeseket érdekel::

"Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt, igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.

Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról. "Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni."

Tanított egy bőgőmantrát is, amit ha csak ez a kis csapat, mármint a tanítványai március 15-én délelőtt 10 órakor mantráznak, az egész Magyarországot magasabb rezgésszinre emeli. Ez a mantra az aum eddig általam nem ismert különleges rezgetése. Ezt a tibetiek kánonban szokták énekelni, mégsem ismertem ennek ezt a fajta rezgetését. Nem Molnár Gáboros pajtik is bekapcsolódhatnak holnap délelőtt 10-kor ha lehetséges közös mantrával, ha nem megy, akkor az imának is rendkívül hatásos ereje van. A lényeg, hogy szívből jöjjön. Én holnap a csillagcsapattal találkozom, és éppen úton leszek 10 órakor, de gondolatban mindenképpen megteszem, annak is van ereje.

Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem: test-lélek-szellem szintjén nem) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) - mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.

A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy "most sokminden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk, A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul. Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki megvakul, poláris szemével senki nem fog látni. Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.

A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. "Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."

Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni. A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.

Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.

Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.

Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom. Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ."
 

alarick

Állandó Tag
Állandó Tag
A polusvaltasrol en is olvastam, nem is keves helyen. A fold magnesseseget figyelheted akar online is itt: http://www2.nict.go.jp/y/y223/simulation/realtime/

Amikor napkitores van, az nagyon megtudja bolygatni a fold magneses teret :) olyankor vannak a sarkifenyek olyan helyen is ahol egyebkent nem lenne, pl. most aug 3-4en is Nemetorszagban, Daniaban gyonyorkodhettek benne az ottlakok
 
Oldal tetejére