40 év feletti nõk...

remenyseg témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2010 Január 27.

 1. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  Pogika kedveli ezt.
 2. Pogika

  Pogika Állandó Tag

  kgabi0507 kedveli ezt.
 3. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  remélem, tudsz vele segíteni a barátnődön, bár nem lehet pár pasi alapján általánosítani, de azt hiszem lehet ezt-azt tanulni ezekből a kis sztorikból.
   
 4. ezoboszi

  ezoboszi Állandó Tag

  Én télen szolidabb vagyok. A farmer vékonyka, úgyhogy ilyenkor narancssárga, vagy pirosas-narancs mikrokord nadrág bakanccsal, félcombig érő keki katonainak kinéző dzseki, nadrággal azonos színű táska. :) Én sem szoktam festőkézni. Festőkézzen az, akinek muszáj.

  Engem sem igazán hat meg mások véleménye, de nem is hiszem, hogy számítana. Mindenki úgy néz ki, ahogy neki jólesik.
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 5. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Kedves Ezoboszi

  Miert baj az ha egy erettebb nö fiatalosan öltözik...kinek fajt ez? Ne beszelgess apacakkal:p

  Velemenyem szerint ha rendben van a karosszeria miert kellene azt satorral takarni. Egy oldtimer ferrarit meg mindig megcsodaljak az emberek.
  Persze van egy izleses hatar. Mondjuk egy negyvenes frissen tetovalva pircinggel szetlöve, haspoloban, cicanadragot viselve öööööö :o

  Amit leirtal az viszont ütös lehet ;)
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 6. P.Brown

  P.Brown Állandó Tag

  Sziasztok!

  Abban a korban vagyok hogy ez a téma engem is érint.
  Mégis ez a topic ébresztett rá, hogy a 40 feletti emberek egy külön műfaj,kaszt.
  Volt 1 kollégám ( pont a legjobb szándékú emberek azok, akikre néhány mondata után azt mondod ő a mikulás,de nem csak te, hanem a körülötte lévő másik 30 ember is)
  50(!) évesen kényszerült az anyjával egy lakásba.
  25 év "tutti" házasság után.... Amikor a "felesége" mindent elvett tőle, a lánya megtagadta és az unokáját elidegeníti, stb...
  Szóval ez az ember aki a feleségét és a gyerekeit és unokáit is imádja és nélkülözni kénytelen őket, mint a saját házát, amiből ügyes ügyvédek kirakták és egyetlen anyja, aki még él és éppen befogadja,az hadd ne olvassa hogy milyen [email protected] és nevetséges, ismét gyerek szerepben élni, mert ez az ember mindenkinél jobban tudja!
  Nem akarnám elrontani hangulatot, csak árnyalom a képet...

  Peace.: Peti
   
  Utoljára módosítva: 2014 Január 11
  Leeta és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 7. ezoboszi

  ezoboszi Állandó Tag

  Én nem fiatalosan öltözöm, hanem a lelki koromnak megfelelően. Nem igazán érzem, hogy az elmúlt tíz évben bármennyit is öregedtem volna.

  Hát, izé, tetoválásom van, de nem friss. :p Már van két éves is. Egy régebbi megfakultat kellett eltakarni. ;) Szerintem a kaszni rendben van, bár több vagy vagy 5 kilóval, mint fénykoromban, de legalább egyenletesen oszlik el a többlet.

  A pircinges haspólós cicanacis nekem még fiatalban is sok, nemhogy nem fiatalban. Bár én fiatal vagyok, csak nem pont úgy, mint 20 éve. Azóta bölcsebb lettem. :)
   
  cromwell kedveli ezt.
 8. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Minden ember minden korban fiatal....nezz bele egy nyolcvan eves ember szemebe. Ha az elet es a betegseg nem tette tönkre es csak a szemeit nezed, valamint ki tudod billenteni a kora miatti bezartsagbol, meg fogsz döbbenni.
  A szem a lelek tükre...belül ö is fiatal csak mar bölcsebben.;)
  Az elet egyik nagy ellentmondasa, hogy mire megjön az eszünk addigra pont vege.:cool2:
   
 9. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Nem hangulat kerdese, barkivel megeshet es meg akkor jo ha van aki segit rajta es nem az utcan talalja magat.
  Par eve volt a TVben egy riport egy mernökröl ha jol emlekszem, valami hasonlo eset volt vele csak Ö a hid ala ment lakni azzal, hogy mint eretlmisegi majd Ö tuleli.....hat nem. Pont olyan alkesz, mosdatlan, tompa zombi lett mint a legtöbb hajlektalan.
  Viszont Te ezt egy harmincas ,negyvenes, ötvenes korosztalyu nönek hiaba is meseled.
  Elökapjak a lemezt es mar jatszak is: "a mama kicsi fia, fuuuj ".
  Tudom, mert voltam ebben a cipöben. Ismerkedeseim abban a pillanatban futottak vakvaganyra mikor elmondtam hol lakom epp.
  Egy lenullazo valas utan meg is mit kellene az ismerösödnek csinalnia? Fizetni valami nyomorult alberletet, valami idiota föberlövel? Csak, hogy "ferfinak" nezzen ki?
  Jol csinalta az ember, gratula neki... a sok egzisztenciavadasz, szeretetre keptelen, anyagias hölgy meg ugy is csak egy tarsadalmilag elcseszett tömeg. Szeretetre keptelen. Akkor meg minek?
  Persze nem minden hölgy ilyen, csak öket atkozott nehez kifogni (mint azt a bizonyos aranyhalat :cool2: )

  Ismet mondom lanyok....akinem nem inge.....a többi meg amugy is csak "a" tömeg;)
   
  P.Brown, Kicsi Fecske és gyöngyi1967 kedveli ezt.
 10. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  jajj, jut eszembe.... a Hotel Mamaban lako, sajat külön eletet meg soha nem elö himnemünek titulalt egyedekröl nekem is lesulyto a velemenyem.

  Csak, hogy megnyugodjunk.....:dr_31:
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 11. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  félreértés ne essék... az "anyuci pici fia" kategóriával nem az a baj, hogy az anyjával lakik. Sokan laknak úgy az anyjukkal, hogy a köldökzsinórt sikerült elvágni. Az egy dolog, hogy segít az anyjának a piacról hazacipelni a zöldséget, de hogy soha egyetlen hétvégén se partiképes valaki, mert az anyjával kell ebédelnie, az már gáz, vagy azért, mert érzelmek híján a pasi ezt használja kifogásnak, vagy azért, mert tényleg ennyire nyámnyila alak.
  Az meg egyenesen süket duma, hogy "gyere fel hozzám nyugodtan, anyám otthon van, de úgyse jön ki a szobájából, mert sorozatot néz"... brrr....
   
  cromwell és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 12. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Ezert irtam a fentebbit. A köldökzsinoros idiotaknak kellene egy "megvakuzas" mint a Man in Black film masodik reszeben a videotekas gyerek eseteben volt.
  A gond az, hogy a tarsadalmi elvarasok miatt ha megemlited, hogy a szülökkel laksz az azonnali koptatast jelent....erre gondoltam.:) (mondjuk ezt most nem lehetne ram fogni, mert egy jo ideje par hazzal odebb költöztem....ugy jo 1400 kilometerrel odebb :p )
   
  belandra és kgabi0507 kedveli ezt.
 13. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  igen, mikor elküldtem a válaszomat, aztán láttam, hogy Te is ezt írtad :) így jár az, aki nem olvas végig mindent, mielőtt ugatni kezd... amúgy nem feltétlenül jelent azonnali koptatást a dolog, mint említettem, van olyan normális ember, aki a szüleivel él, de attól még "használható", és van olyan is, aki 1000 km távolságból is függő. Ismerek ilyet is, lehidaltam, amikor mesélte a felesége, mi mindenre képes anyóspajti a messzi távolból, és a kicsi fiacskája "igenanyukám" mondatot ismételgetve mindent ráhagy.
   
  schzso, cromwell és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 14. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Meselj.....:hurra:

  Amugy a hirtelenseg a sebeszeten a legveszelyesebb.....elöbb vagnak aztan gondolkoznak;)
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 15. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  Kanadában élő család, apu-anyu-gyerekek, suli, ovi, meló egész héten, mindenki délután/este esik be az ajtón hétközben. És akkor jön a vasárnap, amikor vágynának egy nyugis napra, egy meghitt ebédre... amit a kedves anyóspajti webkamerán gondosan végig is figyel, és közben mindenbe beleszól. Nyaralás kötelezően anyóspajtinál, minden évben. Hálából anyóspajti évente minimum 1-2 hónapot náluk tölt. Ilyenkor nincs webkamerás vasárnap, homlokba épített dupla webkamerán figyel a drága mama...
   
  Kicsi Fecske és cromwell kedveli ezt.
 16. nalevi

  nalevi Tag

  Szerintem a NŐK egyre jobban önállósodnak.Már nem annyira van szükségük egy férfi állandó jelenlétére az életükben.
   
  belandra kedveli ezt.
 17. Pogika

  Pogika Állandó Tag

  Ami a Mamahoteles "kisfiúkat" illeti, nekem saját élményem van erről....wááá, ha eccer megírom, a kedvesnaplóm is kikéri magának...
  de amiket írtatok, egyik sem túlzás, sőt...
  Ma már bizton állítom, hogy ez beteges dolog, és ha eddig ott ült mami szoknyáján, maradjon is ott, mert alkalmatlan mindenféle felnőtt kapcsolatra.
   
 18. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  Ez szomorú.
  Egy férfi csak egy nő mellett lehet férfi, egy nő csak egy férfi mellet lehet nő. Addig egyik sem az. A ,,sajátjai" között pedig csak homogén.
   
  Jaszladany és gyöngyi1967 kedveli ezt.
 19. nalevi

  nalevi Tag

  Ebben Neked igazad van "naivbalek". Csakhogy hol van manapság 5o fölött igazi férfi. Lehet csak Nekem nincs szerencsém találkozni eggyel is.
   
  kgabi0507 és belandra kedveli ezt.
 20. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  Lehet...
  de...
  Mit jelent, hogy igazi férfi?
   
  Jaszladany kedveli ezt.

Megosztás