A 64 éves hölgy az autóvezetők felé tartja a hajszárítót............

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 15.

Melitta - 2017 Június 15, 20:52
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A 64 éves hölgy az autóvezetők felé tartja a hajszárítót… a szomszédok hősként ünneplik, mióta rájöttek miért teszi.

  A 64 éves Britin Jean Brooks nagyon jól érezte magát az utcában, ahol évtizedek óta élt, és jól kijött szomszédaival. Csak egy dolog bántotta: az autók túl nagy sebességgel száguldoztak az egykori csendes utcában.

  A nyugdíjas néni nagyon aggódott azokért a gyermekekért, akik az utcán labdáznak és félt, hogy nehogy elüsse őket egy jármű. Szóval az idős hölgy úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgokat – ehhez nem volt egyébre szüksége, csak egy hajszárítóra.

  Amikor egy autó túl nagy sebességgel közeledik, az idős hölgy az autóvezető felé tartja a hajszárítót. Amikor az autóvezetők meglátják, azonnal fékezni kezdenek, mivel távolról azt gondolják, hogy valamilyen lézeres radar készülék. Még soha nem láttam ilyen kreatív nagymamát! A lakosok hősnőnek nevezik, hiszen egy egyszerű hajszárítóval képes volt biztonságosabbá tenni az utcát. Néha a legkisebb dolgok a leghasznosabbak!

  BB

   

  Csatolt fájlok:

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 15.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Az arra járó autósok IQ-ja kisebb, mint a lábméretük...ki látott már rendőrt otthonkában ?!
   (Nem mintha a gyorshajtással egyet értenék, sőt !)
   varázsdoboz kedveli ezt.
  2. Melitta
   Melitta
   Aki szaguldozik az nem azt nezi kitartja a kamerat, 100km/o vagy tobbel/ vagy annak latszo hajszaritot...... arra gondolhat a no csak ott all mellette vagy alatta. JO esetben az utat nezi es nem a jardakat.
   ;)
   Jaszladany kedveli ezt.
  3. Ernoe
   Ernoe
   Cool!!!

   Düsseldorfban volt egy nagymama aki az ablakba egy hatalmas figyelmeztetö táblát tett ha a rendörök sebességellenörzést tertottak, söt a karjával jeleket is adott. A rendörség megprobálta ezt betiltani de nem ment, jogilag nem tilos továbbadni, hogy a rendörség a munkàjàt végzi.
   gumelig kedveli ezt.
  4. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   Vicces a holgy, nagyon otletes! Bar a kulseje alapjan inkabb boven 70 ev felettinek nez ki, de ettol meg lehet pontos ez az info, es ez nem ront a teljesitmenyen, az otlet tenyleg szupi.

   Egy kis megjegyzes a forditonak, nem fontos, de a forditora nezve megis eleg blama, a Britin nem a holgy neve, hanem nemetul jelzi, hogy "angol" - a cikk nemetbol lett forditva eszerint.
   Tudomtudom, nem elsodleges info, de mondjuk ilyen alap hibaert mar gimiben is rossz jegyet adnak, illene ilyet felismerni, legyunk mar igenyesek arra, amit kiadunk a kezunkbol munkat.
   pitti, Jaszladany és udvarfy kedveli ezt.
  5. Koroknay bela
   Koroknay bela
   Egy ideig Zsana közelében volt egy tanya az út mellett. Egy idős pár lakott benne. A Bácsit egy gyorshajtó autó elgázolta, és a bácsi meghalt. Ott a néni nem tudta feldolgozni ezt a dolgot, szegény éveken keresztül ha arra ment egy autó, az öklét rázta az autó felé. Pár hónapja jártam arra, már senki nem lakja azt a tanyát.
   Azért az elgondolkodtató, hogy mint a cikkből kiderül az egész kornyéket zavarta ez a dolog, nem tett senki ellene. (mármint aki illetékes benne) ezért kényszerült ez az asszony ilyen megoldásra. Persze most, hogy nyilvánosságot kapott a "módszere", lehet, hogy már nem lesz annyira hatásos. De miért neki kellett egyáltalán valamit tenni?
  6. Jaszladany
   Jaszladany
   Nagyon jó, nagyon ötletes! :cool:
   Mondjuk, néha megkérném a rendőrséget, hogy időnként tényleg radarozzanak ott, mert így a rendszeresen arra járó autók kiszúrják, hogy csak átverés. De ha nem tudják, hogy mikor igazi kamera, mikor a mama, akkor hatékonyabb.
   Amúgy gondolom, hogy amikor a nagyi akcióban van, akkor nem otthonkát vesz fel. Különben egy 80-100-zal robogó autóból tényleg nem lehet rögtön kiszúrni, hogy ki tartja a radart, az autós szeme csak a radarra van kihegyezve. És miért ne vethetné be a rendőrség a nagyit erre a célra.
   Az út szélén a közúti rendőrt ábrázoló, életnagyságú papírtranszparens is működött.
   setni, RixavanDerMaat és Melitta kedveli ezt.
  7. Ernoe
   Ernoe
   Szerintem is lekéne cserélni a rendörségnél az összes kézi-radart egy hajszáritora.
   Ausztriába és Franciaországba borzaszto, hogy nem lehet sportosan vezetni ha nincs az embernél egy radar-detektor. :)
   -
   [​IMG]
   varázsdoboz kedveli ezt.
  8. JuhJóz
   JuhJóz
   Hazai környezetben a cikk így folytatódna:

   "A nagymama akciózása közben, az egyik 'átvert' lesötétített audi visszament, és annak egyik kigyúrt, billiárd golyó fejű utasa beugrott a kerítésen, és a nagyi kezéből kicsavart hajszárítót a falhoz vágta, majd távozott.
   Az értesített kivonuló rendőrség azonnal eljárás alá vonta a nagyit, aki jelenleg a rá kiszabható szabálysértési bírságra gyűjt, és étrendjét a csak vasárnapi csirke far-hát-ra változtatta a hétköznapi sovány tej és zsíroskenyér mellett."
  9. Bagdi Szilvi
  10. varázsdoboz
   varázsdoboz
   :cool:
  11. udvarfy
   udvarfy
   JuhJóz ,
   ez nemcsak "hazai" környezetben történne meg ! Külföldön szokás az ilyen eseteket büntetöeljárással megtiltani ! Mert ilyent csak a hatóság csinálhat , a magánszemélynek ilyenre joga nincsen !! Hasonlóan a városokban tartott éjszakai tiltott autógyorsasági versenyek ellensem , mégha halálos balesettel végzödik akkorsem , mert az a "joguk" szbad embernek -szabad a pálya !!:mad2: majd felllebezek az emberi jogok biróságán !!
   setni kedveli ezt.
  12. Ernoe
   Ernoe
   Semmi akadálya nincs annak, hogy valaki egy radar-ellenörzést végezzen a saját területén állo készülékkel, csakhogy büntetést nem tud kironi a tettesre.
   -
   Adott esetben joga van mindenkinek egy KRESZ-táblát vásárolni és kitenni a háza elé. Ilyet még magyarországi üzletek is kinálnak. A legrosszabb esetben ha zavaro a tábla akkor lekell venni.
   -
   Most olvasom, hogy Lipcsében még az elektroautok tulajdonosait is megbüntetik ha nincs az auton "Feinstaubplakette" :):)
  13. fych
   fych
   Csak a jegyzőkönyv kedvéért: a (súlyos, halálos) balesetek nagyrésze a gyorshajtás következménye.
   Magyarul azért halnak, rokkannak meg emberek, "sérülnek" családok, mert egyesek szabályokon felülemelkedve, azokat felülbírálva, önmagukat különbnek gondolva a sok "ostoba szabálykövető baromnál", "sportosan" szeretnek vezetni.

   http://jogimegoldasok.hu/ir-gazolo

   Csak tessék. :)
   http://www.borsonline.hu/aktualis/dozsa-gyorgy-uti-baleset-feknyom-nelkul-tarolt-a-mercedes/132796
   http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/reszeg-milliomos-olte-meg-a-kajakost-es-baratjat/736tfmn
   http://totalcar.hu/magazin/hirek/20...e=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

   Esetleg lehetne emelni a tétet, mondjuk óvodák, iskolák közelében még izgalmasabb a "sportos" vezetés.
   laara és udvarfy kedveli ezt.
  14. Ernoe
   Ernoe
   Semmi ok az aggodalomra, csak egy "macho" megjegyzés volt a részemröl. En nem vezetek "sportossan" mert a pillanat-fogyasztásmérö mutatja, nem éri meg. :)
  15. udvarfy
   udvarfy
   Fych , nemtetszik , de mást nemlehet jelölni :mad2:
  16. fych
   fych
   Ez a nagymama nagyon nagy hülye!
   Majd ha az ő unokáját gázolja halálta egy gyorshajtó, akkor rájön, hogy mekkora baromságot csinált.
   Én minden sarokra tennék traffipaxot. Ugyanis ma - gyakorlatilag már mindenhol, még az ún. kultúr országokban is - csak ez (az állandó "fenyegetettség-érzés") tartja vissza a vezetőket a szabálytalankodástól. (Ahogy valaki mondta pár ezer évvel ezelőtt Rómában: az emberek zömét csak és kizárólag a megtorlástól, büntetéstől való félelem tartja vissza a törvénytelenségektől, szabálysértésektől.)
   setni és sidavoq kedveli ezt.
  17. fych
   fych
   Mármint a sok baleset nem tetszik, vagy az, hogy szóvá teszem, hogy nekem nem tetszenek a "sportos" vezetők? (Akik pl. lakott területen, záróvonalon átlépve, vezetés közben telefonálva 90-nel előzik az 55-60-nal "tötymörgő balekokat", mert ők különbek... Pedig nem különbek ők, sőt: a legalja suttyó paraszt "balkáni" rohadékok :) )
   setni, udvarfy és Ernoe kedveli ezt.
  18. udvarfy
   udvarfy
   Fych , mindkettö nemtetszik ! De az sem , hogy más jelet nemtudok alkalmazni nemtetszésemre . :( Hasonlóan a Busz sávot elfoglaló bazi nagy dög gépkocsik sem tetszenek !:mad2: De amig a "törvényhozó" ezzeket "lovagias dolognak" minösiti , hát kérem ....
   setni kedveli ezt.
  19. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ez nagyon tetszik! Nem egy elveszett nagyi, az biztos! :hurra:

Megosztás