Hírek A 80 éves néni egy zongora mögé ül a z utcán, de amikor elkezd játszani, szinte mindenkinek leesik az álla

A zene erős gyógyír mind a fizikai, mind az érzelmi fájdalmakra. Egyetlen dal vagy előadás pillanatok alatt megváltoztathatja hangulatunkat. Ez az idős hölgy vírusként terjedt el, mert zenei képességeivel számtalan idegent elvarázsolt.

Natalie az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és mély szenvedélye a zene. E művészeti ág iránti szeretete volt az, ami segített neki túlélni a nehéz éveket.

Natalie-nak meg kellett birkóznia azzal, hogy férje elhagyta őt. Elvesztette két gyermekét, és egy időben még hajléktalan is volt.

Nemrégiben megmutatta a világnak, hogy a nehéz élet vagy a pénzhiány nem jelenti azt, hogy valaki nem válhat kiváló zongoristává. 80 évesen is ezreket nyűgöz le!

Natalie fia, Matthew Trayling nemrég megosztott egy videót édesanyjáról. A videón Natalie egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.


Natalie kecsesen mozgatja a kezét a billentyűkön, miközben a mögötte lévő forgalmas úton autók haladnak el. A videó végén látható, hogy egy nagy tömeg állt végig az előadása előtt.


1674116069007.png
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kicsicsillag95 wrote on Ajuda67's profile.
Szia, engem az érdekelne, hogy Thea Harrison könyveinek fordítását folytatni fogod? Nagyon szeretem a könyveit :) Köszi!
Kicsicsillag95 wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a fordítást :)
Kicsicsillag95 wrote on sziporka78's profile.
Nagyon köszönöm a fordítást!
snowdog wrote on Anka58's profile.
Szia! Így ha szükség lenne rá itt is tudjuk tartani a kapcsolatot.
Amortisha wrote on sziporka78's profile.
Egy csoda vagy. Nagyon köszönjük a fordítást.

Statisztikák

Témák
37,620
Üzenet
4,672,069
Tagok
607,448
Legújabb tagunk
vudicsenge
Oldal tetejére