A CH közösségi oldal fejlesztese, támogatása

O

oliyboty

Vendég
Sziasztok!

Tudom, van már áruház és árveréses topic, de nem tudom melyik témába tudnám most hirtelen betenni ezt a hozzászólást. Nem tudom, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy sikerüljön nagyobb tárhellyel rendelkezzünk, hogy a CH közösségi oldal még sok sok évig működjön problémáktól mentesen, hogy összegyűlünk országonként kisebb településekben (már aki tud áldozni az idejéből erre egy keveset) és csinálunk élőben is egy árveréses szerű dolgot, amit ha jól meg tudunk szervezni, akkor a befolyt pénzösszeget a CH tulajdonosának Melittának ajánljuk fel, a közösségi oldal költségeinek megfinanszírozása végett és hogy problémáktól mentesen működjön továbbra is az oldal? Vagy bármi olyan jellegű dolgot csinálni közösen kisebb fős csapatokban (városonként, országonként, stb), ami által támogatáshoz tudjuk juttatni Melittát? Mert őszintén szólva én nagyon nem akarom, hogy az oldallal bármi is történjen, egy részem elveszítődne, ha az oldallal történne valami. :confused:

Meg aki csak teheti és tudja, legyen szíves reklámozza az oldalunkat, olyan portálokon, közösségi oldalakon, ahol megfordul, vagy rendelkezik regisztrációval (amennyiben Melitta is áldását adja rá természetesen). Nagyon köszönöm!kiss

Drága Melitta! Kérlek szépen, ha rossz helyen van ez az üzenetem, tedd át abba a topicba, ahol érvényes. Nagyon köszönöm! S továbbá minden fáradozásodat, eddigi munkákat értünk és az oldalért is, valamint a többi kormányosnak is nagyon köszönök mindent, s azoknak, akik támogatták már a CH oldalát, öntetlenül, szeretet által vezérelve. Köszönöm nektek! Isten Áldjon meg mindenkit érte, s áldja meg a mi oldalunkat is és adjon erőt és kitartást, hogy az oldalt meg tudjuk menteni évtizedeken át még.
 
Oldal tetejére