A Hónap Fotója - SAJÁT KÉPEKKEL

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Van angolul az a mondás, hogy: "every picture tells a story".
Erre a megközelitésre szeretnélek buzditani ebben a topikban. Konkrétan arra gondoltam, hogy osszuk meg egymással az aktuális fotós élményeinket. Elő a fényképezőgépeket, szedjük elő minden fotós tudásunkat és gyűjtünk össze szép pillanatokat az életünkből. De legyenek a képek aktuálisak, és attól lesznek még érdekesebbek, ha a fotó készitője mesélne röviden a témáról, helyről, körülményről, kontextusról, bármiről a kép kapcsán.
Annak, aki esetleg kisértésbe esne máshonnan "begyűjtött" fényképeket ide tenni, kérlek: SAJÁT FOTÓKAT hozzatok!
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Március

Március 15-én kinéztünk kicsit a hegyekbe, gondoltuk megnézzük, tavaszodik-e. Hát annyira még nem... Vármezőn (románul Campul Cetatii) készültek a képek, Szováta mellett, Maros megyében - az egész pontos betájolás véget. És találtunk szarvas vagy őz "nyomokat": nem is tudtam, hogy ilyen hosszukók... :mrgreen:
 

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag


Egy sümegi kirándulásról hazafelé, a Balaton parján láttam meg ezt a nagyon aranyos vizslát - muszáj volt lefényképeznem, annyira okosan, fegyelmezetten várta, míg a gazdája nézelődik.
 
Ú

útkereső

Vendég
Akár lehetne karácsony is, de a képek ma készültek, húsvétkor.
 

tájdi

Állandó Tag
Állandó TagA múlt hétvégén az állatkertben jártunk. Nagyon aranyosan pózolt nekünk az oroszlán, fiacskám nagyon jó képeket készített.
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Március

Sziasztok!
Örülök, hogy folytattátok a láncot! :-D
Tájdi, nagyon tetszenek a képek. Ha majd még jártok az állatkertben - gondolom, hogy a budapesti, ugye? - fotózzatok papagájokat is... ;)

Angyalkám, nagyon értékelem a lelkesedésedet, és a feltöltött fotókat, de örülnék, ha irnál is pár sort a képekről, hogy hol készültek, mikor, milyen alkalom stb. Márciusban csináltad őket?

Radványa, egyszer voltam a Közlekedési Múzeumban Budapesten, az is nagy élmény volt!

Útkereső, havas tájat én is hoztam magammal. Szinte dokumentum értékűek, de a tied sokkal jobb, mert nyilvánvaló a húsvéti időszak.

A Húsvét hétvégéje elég érdekes volt idén. Tavasztól télig minden évszakot megtapasztaltunk pár nap alatt mi is a hegyekben. A hely ugyanaz, mint az előző fotók helyszine: Vármező (Szováta mellett), Maros megye, Románia

- 05. a fákon még jégycsapokat is találtunk
- 15., 18. valahol a hegygerincen volt egy elmocsarasodott tó és azon is voltmégjégréteg
- 28. a kecskepásztor mikor meglátott, beállt nekünk a "pásztor pózba"
- 30. végre találtunk hóvirágot!
- 108. hétfőn este elkezdett havazni és kedd reggel már ez a lehangoló bimbós látvány fogadott
- 118. beköszöntött a tél... Szováta fele.

Remélem azért megkivántattam veletek egy kicsit a hegyi kirándulást! :mrgreen:
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szépek a fotóid Angyalkám, de léci léci léci léci léci léci MÁRCIUSI fotókat tegyél fel és kérlek irj legylább 1 darab mondatot arról hogy hol készült a kép.
Köszönöm előre is! :)
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Picit most fogok csalni... de családban marad a dolog... :mrgreen: és az érdekesség kedvéért.
Elcsentem a párom 2 fotóját és felteszem nektek. Gondoltam nem Húsvét ha nincs valami motivumos kép.
Vármező faluban voltunk ünnepi misén - még sosem láttam ilyet - egy friss vesszőhajtást tartott némelyikük a kezében, amire rákötöttek egy csokor tőzikét, sáfrányt, szóval az éppen aktuális virágokból készitett kis csokrot. Hangulatos volt.Készitettünk tojásos kosarakat is - gyűjtöttünk természetes dekorációs anyagokat az előzőleg megvásárolt kosárba, és persze festett meg szalvétás (decoupage) tojás is lett bele... :) (Egy szervezett felnőtt program keretén belül zajlott ez az egész.)

 

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Örülök, hogy folytattátok a láncot! :-D
Tájdi, nagyon tetszenek a képek. Ha majd még jártok az állatkertben - gondolom, hogy a budapesti, ugye? - fotózzatok papagájokat is... ;)

Örülök, hogy tetszettek a képek. Felrakok még párat, olyan aranyosak:-D, mind a Bp-i Állatkertben készült

 
Oldal tetejére