Hírek A határon tartották meg az esküvőt, hogy a korlátozások ellenére együtt lehessen a család

A járványhelyzet következtében bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban házasodó kanadai menyasszonynak nem lehetett volna ott az esküvőjén a családja. Ezért inkább a határra szervezték a ceremóniát.


Karen Mahoney és férje, Brian Ray 35 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a sípályán, és mikor a férfi végre idén márciusban megkérte a nő kezét, nem akartak sokáig várni az esküvővel. Csakhogy a jelenlegi korlátozások értelmében nem olyan egyszerű külföldi állampolgárok részvételével megszervezni most egy esküvőt az Egyesült Államokban, márpedig Mahoney mindenképp szerette volna a szüleit és a 96 éves nagymamáját ott tudni a ceremónián. "Ő az egyetlen élő nagyszülőm, az egyetlen, akit ismerhettem, ezért nagyon fontos volt nekem, hogy életem legboldogabb napján ott legyen".

Kanadából jelenleg a szárazföldön csak nagyon korlátozott mértékben és szigorú feltételekkel lehet átlépni az államokba, repülni ugyan szabad, de a nő úgy érezte, hogy nagy kockázatnak tenné ki a családját, ha felültetné őket egy gépre. Ezért döntött úgy a pár, hogy nincs jobb megoldás, mint a határon megtartani az esküvőt.


Szerencséjükre, Mahoneynak van egy barátja, aki a határon egy benzinkúton dolgozik, ő segített korábban neki abban, hogy a családjával a határkőnél találkozzon, és így tudta Ray pár hónappal ezelőtt megkérni barátnője kezét az apjától. Most újra a benzinkutas baráthoz fordultak segítségért. A ceremónia során ügyeltek arra, hogy egyik fél se lépje át a határt, és hogy ne nyújtsanak át egymásnak semmit a határon, mert az csempészetnek minősült volna.


Az eseményre szeptember 25-én a New York állambeli Burke városának szélén került sor, és még közös családi fotót is sikerült csinálni.

eskuvo.jpg
 

Csatolások

  • AHR3fIy-.jpg
    AHR3fIy-.jpg
    87.8 KB · Olvasás: 1,413

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,361
Tagok
615,648
Legújabb tagunk
Anyecsk
Oldal tetejére