A homoszexualitásrol

csocsike témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  [​IMG]
   
 2. A01

  A01 Tag

  [​IMG]

  Implying love cant be independent of age, race or even life.
  Support love, pedophiles need all the support they can get.
   
 3. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  [​IMG]
  -
  "Isten az embert férfinek és nönek teremtette." tanitják a vallások és ahol a természet megcáfolja öket ott veszik a "szikét, a csipeszt" és fájdalmas traumatikus operatiok utján megprobálnak ennek az állitásnak igazságot szerezni, átalakitják a babyt amenyire csak lehet hogy a nemiség két extrém formájának az egyikére hasonlitson.
  -
  Evente többezer interszexualis bayby jön csupán Németországban a világra, a számuk kommulativ, az átlagéletkor megnövekedésével a számuk egyre kevésbé elhanyagolhato, idelye volt, hogy a törvényhozás is foglalkozzon velük. Azsiai országokban ahol a népszaporulat nagyobb már régota létezik hivatalossan is egy un. "harmadik nem".
  -
  Péntektöl kezdve németországban nincsenek kötelezve a szülök a gyerekük születési anyakönyvi kivonatában egy nemet megadni, az ide vonatkozo rovat üresen maradhat.
  -
  Söt a törvény tovább megy, gyerekeket nem szabad 16 éves korukig a szülök kivánsága szerint átoperálni.
  -
  Ideje volt, hogy az ethika-tanácsban üllö vallásos képviselök is felfogják, hogy az ember nem sakkfiguraként lett a földre helyezve, hanem az összes maélö élölény egy evolutios folyamat eredménye, minden féle cél nélkül.
  -
  Az evolutionak nincs és nem volt szándéka "férfit és nöt" létrehoznia, ez csak két extremum ami között a szexualitás (nemiség) legkülönbözöbb variátioja huzodik meg folyamatos átmenetekkel.

  -
  Ennek a topiknak témája a homoszexualitás, ami a mai napig, undort, megvetést, sok országban büntetöjogi következményt, akár halálos itéletet von maga után a mai napig. Ez egy szégyen.
  -
  A homoszexualitás sok ember fejében a mai napig megeröszakolással van összefüggésbe hozva, ilyen egyenlöséget huzni téves. Erdekes, hogy a vallások mindig is támogatták ezt a tévhitet, ugyanakkor a családon belüli nemi eröszakot "feleségi kötelesség" megszegésének tekintették és tolerálták. A gyontatoszékben az ilyen anyákban büntudatot keltettek.
  -
  Sajnos egyetlen humánus törvény sem jött létre vallásos initiative során. A szexualis élvezetek a vallások szemében nagyobb bün volt mind a testi és szellemi "fogyatékosoknak" a legyilkolása. (Lázsd eugenik, sterilizátio, eutanasia a náci németországban)
  -
  Az interszexualitás azt jelenti, hogy a világ nem fekete vagy fehér, hanem a szexualitásnak is számos variátioja van ugy mind a hajszinnek.
  -
  Interszexualis emberek is lehetnek boldogok, hogyha nem diszkrimináljuk öket.
  Hátmég az érzelmi különbbségekkel rendelkezö teljesértékü felnött emberek. ;)
  -
  Minden második tengerimalac, ötböl négy pinguine, számos delfin.... homoszexuális, pusztán az örömszerzés miatt.
  -
   
  Yeye001 kedveli ezt.
 4. coria

  coria Vendég

  Lehet kiáltani fűt, fát ,kígyót ,békát a melegekre.De beskatulyázni vagy megbélyegezni nem kellene őket.Mert valaki melegnek születik az egy állapot.Nem tehet róla és csak pár ember agyszüleménye,hogy a homoszexualitás betegség! Nem nem betegség..egy genetikai elváltozás.Számomra simán elfogadható és tolerálható egy bizonyos szintig.A jó ízlés határáig.Egy meleg szememben olyan ember mint a másik..és az a másik sem megy ki az utcára felvonulni provokálni.Ez a utcai magamutogatás ez az undorító csak..nem a homoszexualitás.
  Szeresse a párját...ölelje de a jó ízlés határát tartsák be.
   
  poorferencne67 és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 5. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Nem kell ezeket a felvonulásokat tulértékelni.
  -
  "Amin nem ütközünk meg az nem hoz bennünket mozgásba." hangzik egy bölcs mondás és valoban, ezekre a provokálásokra per pillanat még szükség van.
  -
  A homophobia egy betegség mind a pokoktol valo félelem, ezt is csak sokk-terapiával lehet gyogyitani.
  -
  [​IMG]
  -
  Wolf Schneider irja a "Die Sieger" cimü könyvében egy világhirü müvészröl (a neve per pillanat kiment a fejemböl) hogy amikor a nászéjszakán felfedezte a szeméremhajat a felesége lába között, ugy megijedt, tölle, hogy soha nem nyult hozzá.
  -
  A szexualitás ugyan privát dolog de szerintem nem árt ha néha valami kiszivárog a zárt ajtok mögül, nehogy valakit hasonlo meglepetések érjenek.
  -
  Erdekes ha különbözö sexualitással rendelkezök kéjelegnek egymással (az összes vers, népdal, sláger, regény erröl szol) akkor azt természetesnek találjuk, akkor nem botránykozunk meg. :(
  -
  Már az egy nagy sokk volt, amikor szeriöz magazinok elhatározták, hogy a lapjaikban ugyan anyi nöi mind férfi pucérságot fognak mutatni az egyenjoguság fentartása érdekében. Mi férfiak egy kicsit szivtuk a fogunkat mert féltünk, hogy a fotomodellek melett gyatrán fogunk kinézni. Ugyan ezzel küzdenek a nök már hosszabb ideje.
  -
  Az emberek 10%-a homoszexuális csak nem meri bevallani. Sokan elbizonytalankodnak a saját hovatartozásukon mert nem tudják hová sorolják a pubertás korban elkövetett "vétkeiket" a takaro alatt. A gyontatoszekrényben kapott felvilágositás, a katholikus szexuális morál sajnos nem felel meg a tudományos nézeteknek, az csak beteggé teszi az embereket.
   
 6. Aslan

  Aslan Állandó Tag

  igazán túljuthatnánk ezen a kérdésen. nem értem miért kéne bárkit zavarnia ki mit csinál a hálószobájában.
   
  Yeye001 és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 7. kaktusz1990

  kaktusz1990 Állandó Tag

  Az nem zavar, h ki mit csinál a hálószobában... viszont nem szeretem azt, hogy bizonyos emberek hálószobának nézik az utcát
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 8. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Hogy a demonstrálok melyik csoportja ellenszenves nektek azt döntsétek el magatok.
  -

  -
  Bevallom a zombisétáltatás az utcákon az meg nem az én esetem. ;)
  -
  [​IMG]
  -

  -
  [​IMG]
   
 9. Yeye001

  Yeye001 Állandó Tag


  2014-et irunk, de a helyzet azota sem valtozott. Mai napig szemellenzovel el a tobbseg, a toleranciat tavolrol sem ismeri.
  Betegsegnek, devians viselkedesnek titulalja a massagot. Vannak kik nagyon elegedettek magukkal mennyire toleransak, mennyire elfogadoak: oket nem zavarja DE csinaljak a negy fal kozott, ne vonuljanak fel... Engem sokkal jobban zavar ha egy hetero par az utcan esik egymasnak, ha a nyelvukkel egymas torkat vakarjak, kezeik meg kalandoznak, mintha mas ott se lenne... Ilyenkor nem merul fel a szulokben, mi lesz a gyerek lelki fejlodesevel, mit tanul mindebbol??
  Kedvencem egy par honappal ezelott oly sokszor elhangzo homofob kerdes az Eurovizios nyertes kapcsan: mit mondjak a gyerekemnek??
  Elkalandoztam, ott tartottam zavar DE nem kezdem el szidni oket, ignoralom.
  Mikor fogja fel vegre mindenki: elni es elni hagyni. Sajat eletevel foglalkozzon, ne masoken csamcsogjon.
  Tul naiv vagy ez?
   
  Utoljára módosítva: 2014 Augusztus 18
  Ernoe kedveli ezt.
 10. Antifer1

  Antifer1 Tag

  Megadtad neki...
   

Megosztás