Hírek A kanadai, a brit és az ausztrál külügyminisztérium is félti a Magyarországra utazni kívánó melegeket

A külügyminisztériumok szerint bár nem nagyon kell aggódni a turistáknak, jobban teszik, ha óvatosak.

Az amerikai, kanadai, ausztrál és brit külügyminisztériumok ajánlást adtak ki a Magyarországra utazók számára, amelyben olyan pontokat sorolnak fel, miszerint Budapest tömegközlekedése „tökéletes” és „olcsó”, a közbiztonság bár általában jó, de figyelni kell a turistákra vadászó csalókra és tolvajokra.

Kiemelik, hogy az állami egészségügytől tartani kell, autót vezetni veszélyes lehet, a meleg turisták pedig kétszer is gondolják meg, hogy vállalják-e a magyarországi utazást.
Szerintük az utak keskenyek és rosszul kivilágítottak, rossz állapotban vannak, az építési területeket pedig nem mindig jelzik megfelelően, a kanadaiak pedig még arra is felhívják a figyelmet, hogy a magyar sofőrök agresszívek és felelőtlenek.

Külön melegek számára is készült figyelmeztetés, ahol leírják, hogy bár a magyar törvények nem tiltják az azonos neműek szexuális kapcsolatát, a magyar társadalom nem eléggé toleráns a melegekkel szemben.

A britek úgy fogalmaznak, hogy a fővároson kívül „nem várt figyelmet okozhat”, ha nyíltan mutatják ki érzelmeiket.
Az ausztrálok szerint van homofóbia Magyarországon, valamint előfordulnak „zaklatások és erőszakos cselekedetek homoszexuálisok ellen”.
Míg a kanadaiak hozzáteszik, hogy az „LMBTQ-utazónak jól át kell gondolniuk a Magyarországra való utazás veszélyeit”.

Fazekas Kiara Barbara

1654954727899.png
 
Aki melegként ''parázik'' azért, hogy mi fog történni vele Magyarországon - pláne, ha még a fejébe is verik, hogy parázzon -, akkor menjen máshová.
 
Na igen, az utak tényleg rosszak, abban egyetértek. De a melegek tőlem azért akár otthon is melegedhetnek tovább.
Atrocitás mindenhol éri őket, nem feltételezném hogy nálunk ez kiemelkedőbb lenne. A sofőrök egy része pedig agresszív máshol is, ezt lehet tapasztalni annak, aki járja az európai utakat. Csalót, tolvajt, bűnözőt, meg "kitermeli" minden ország saját maga is, itt miért ne lennének?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

V.Márti wrote on H-111's profile.
Szia!

Szeretnélek megkérni hogy küldd át nekem - Michael Drosnin - A Biblia Kódja - 2 . részét a Visszaszámlálás - t. Előre is nagyon köszönöm! Bármilyen formátumban.
Kedves Kollégák,

Tudna nekem valaki segíteni a 10-11 évesek méréséhez szükséges Meixner-féle olvasás felmérőlap/szöveg megküldésében?
Előre is köszönöm, Ildi
papapig wrote on Kolonel0708's profile.
Jókai Mór - Mire megvénülünk
A ZIP fájl nem létezik
Sziasztok.
Keresztszemes mintákat keresek: Utolsó vacsora és Egyiptomi minták.
Köszönöm a segítséget
nagynezsoka wrote on sziporka78's profile.
Nagyon köszönöm a fordításaidat. A Mások harmadik részét főleg, mivel esély nincs rá magyarul, ahogy az Ilona Andrews könyvekre sem, amik fantasztikusan jó fordítások. Még egyszer nagyon hálás vagyok érte, köszi.

Statisztikák

Témák
37,305
Üzenet
4,584,168
Tagok
601,444
Legújabb tagunk
Dr.Kakas Mária
Oldal tetejére