A kis fókákát nem szereti senki?

Rezso

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem.

Ket okbol:
1. Marketing allat. Nagy szomoru szeme van, aminek lattan egy egy csomo hulye rogton sirva fakad, es elkezd penzelni a hulyek fejesere alakult szerverzeteket. Es rossz latni, hogy mennyi ilyen agyhalott jarkal kozottunk.

2. Felzabaljak a halallomanyt. Sajna tul vannak szaporodva, mert keves a jegesmedve, ami kordaban tartana a szamukat. Ha a szomoru szemu eszkimo gyereket mutogatnak, az ala is ilyen idiota kepalairasok kerulnenek?
Ha tobb lenne a jegesmedve, akkor meg persze az lenne a baj, hogy az nem villamgyorsan fejbenyomja a kisfokat egy erre szakosodott bottal, hanem igen csunyan darabokra tepi. Az eszkimo gyerekkel egyutt. Na, ehhez mit szoltok??

Ha minden jol megy, a kovetkezo vadaszidenyt ott fogom tolteni, es legalabb 100 darabot fogok kozuluk atkuldeni az orok halaszmezokre.

Persze ha nem csak a szatokat jaratjatok, hanem valamit tenni is akartok a fokak megmentese erdekeben, akkor megadom a bankszamlaszamomat. Minden beerkezo 10 dollarert cserebe 1-gyel kevesebbet teszek el lab alol. Ha valaki 50 dollart plusz a koltsegeket kifizeti, annak pedig elkuldom a kibaszott fokat, hogy otthon szeretgethesse.
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen. Sokfélék vagyunk. Az egyik ember öli az állatot, a másik legszivesebben megölné azt, aki az állatot öli. :shock:
 

roxett

Új tag
én imádom az állatokat...a fókákat is, és ha valaki elöttem bántana egy ártatlan kis lényt gondolkozás nélkül nekiesnék
 

Giorgio-86

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Azért háziállatnak fókát nem tartanék :). Szerintem a patak a házunk mögött nem igazán lenne kedvére:).

Gábor
 

Rebarbara31

Állandó Tag
Állandó Tag
A "vicc" az, hogy ha "minden állatot szeretünk, mert annak is lelke van", akkor a hangyát se kéne eltaposni, undorral leütni alegyet és félni a póktól.
Én is szeretem az állatokat és hiszem, hogy reinkarnálódhatunk állati testben, de bizony pusztítottam el hangyát és legyet, sőt pókot is. Szóval ez most egy beismerő vallomás volt.
Ilyen az ember..Mintha azért születtünk volna, hogy pusztítsunk.
De mert a kérdés a "szeretetre" vonatkozik, nem a gyilkolásra, azt mondom: az ember a szeretettel is hadilábon áll.
 

Rebarbara31

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként tetszenek!! az állatok. Főleg a macska és macskafélék, bagoly, gyík, kígyó, ...
Én nem jelentek ki olyat, hogy szeretem az állatokat. Sokféle állat van. Ilyen is olyan is. Mint írtam is, a póktól irtózom, nem tehetek róla.
 

nostredama

Állandó Tag
Állandó Tag
Láttam egyszer egy meglepő jelenetet

Igen. Sokfélék vagyunk. Az egyik ember öli az állatot, a másik legszivesebben megölné azt, aki az állatot öli. :shock:


Mentem az utcán, egy elég külvárosias részen. Több méterrel előttem egy vékonyka kis nő.
A másik oldalon megláttunk egy kis fekete cicát. Ment nagy büszkén, égnek álló farokkal, semmi veszélyt nem sejtve. Egyszercsak odaért hozzá két beszélgető lumpen alak, s az egyik nekifutásból úgy felrúgta, hogy szerintem már a levegőben elpusztult. Egy kerítésen túl esett le. Nekem a lélegzetem elállt a felháborodástól, de megmondom őszintén, legszívesebben menekülőre fogtam volna a dolgot... de az előttem menő pici nő átrohant a túloldalra, üvöltve esett neki mindkét hapsinak, rúgta, karmolta, ütötte őket, azok meg a meglepetéstől elfutottak. Még meg is kergette őket a bátor amazon.
Amiket kiabált... azt nem-igen írnám itt le... de minden elismerésem az övé volt. Szegény kis macsek, jöhetett volna később egy kicsit...
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
elefantfoka fioka

2322727170_4defeb62d0.jpg

 

Mukirozi

Új tag
Én is szeretem az állatokat. Sajnos a kutyaszőrre allergiás vagyok, a macskaszőrre a fiam, igy maradnak a szárnyasok. Egy pici zöld hullámospapagájunk van. Olyan mintha lenne még egy gyerekünk. Szelid, mindig valami rosszaságon töri a kis fejét. Egész nap ki van engedve. Mindent megrág, ha eszünk akkor a tányér szélén ül, vagy épp a tányérban van és eszik ő is. Kis szaros.
 

Kijuma

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden állat kicsinye aranyos, amíg kicsi, aztán megnő és olyan lesz, amilyennek lennie kell. Sajnos az ember nem így működik. Amíg kicsi, aranyos, aztán felnő és olyan lesz, amilyen...
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
A Francia Riviérán láttam először élőben fókát, persze fogságban és a turisták lenyűgözésére tartották, de a céljukat mindenképp elérték: engem lenyűgöztek: addig nem tudtam, hogy ilyen okos és jól tanítható állat a fóka.
Az állatok vadászatáról csak annyit, hogy, ha az ember nem avatkozott volna be olyan drasztikusan az állatvilág nélkülünk is remekül működő rendjébe, akkor a természetes szelekció megoldaná a túlszaporodás kérdését. De, ha az emberek a prémért stb. legyilkolják a ragadozókat, a tápláléklánc megszakad.
 
Oldal tetejére