A magyar 'sztárok' el vannak szállva a külföldiekhez képet. :SSS

jantar témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2009 Október 7.

 1. nefelejcs1

  nefelejcs1 Állandó Tag

  nekem már herótom van abból,hogy bárkiből lehet celeb vagy sztár vagy mindegy,hogy hívjuk.Felháborító ez az igénytelenség

  sok esetben az igazi tehetségeket pedig nem ismerhetjük meg, mert nincs a hátuk mögött elég pénzes ismerős

  sajnos még az is műsor a tv-ben,ha a magánügyeit ott beszéli meg .bármivel bekerülhet a tv-be.Ami pedig elvileg példát statuál.Hát szép példa

  már a magánügyeket is meg lehet beszélni, -kiabálni,verekedni- a tv-ben.Ami egyébként példát statuál, elvileg

  a "sztárjaink" is átesnek a ló másik oldalára.Sajnos sok esetben nem az erényeikkel,értékeikkel tudnak ismertté válni, hanem ha leisszák magukat, levetkőznek....
   
  jantar kedveli ezt.
 2. Cressida Beau Pr

  Cressida Beau Pr Állandó Tag

  Ehhez is kettő kell. Ugyanúgy hibásak vagyunk abban, hogy az ilyen emberek hírességgé válhatnak. Mi vagyunk azok a bolondok, akik a viselkedésükön szórakoznak. Mindig lesznek olyan buta emberek, akik ezt élvezik. =) Az igazi tehetséget pedig sokszor nem értékeljük, ezért nem is karolja fel a média a tehetséges embereket. Sok agyalágyultnak nem olyan szórakoztató pl. interjút nézni egy igényesen társalgó hírességgel, mint azt bámulni csipszzabálás közben, hogy hogyan veri össze egymást három kotonszökevény.
   
  jantar kedveli ezt.
 3. cs242

  cs242 Kitiltott (BANned)

  Magyarországon nem nagyon akad "sztár". Az utóbbi 20 évben pedig kimondottan csak futtatott senkiháziak-nak nevezhetjük őket.
   
  jantar kedveli ezt.
 4. davidka1983

  davidka1983 Állandó Tag

  Legnagyobb sz(t)ar a Gyozike:)

  Mindenki sztar akar lenni nalunk,van akinek se hangja se tehetsege,de felfuttatja a media:(
   
 5. cyber19

  cyber19 Állandó Tag

  A média a legnagyobb hibás, ha jól belegondolsz van kb 100 ilyen arc aki állandóan képernyőn van. Szerencsémre én kevese tévézek, de el tudom képzelni milyen lehet az amikor állandóan ezeket hallod látod. Egy idő után biztosan azonosulsz velük és várod a következő "nagy dobásukat"

  Akinek ez jó nézze, akinek nem az meg úgy sem nézi, messze van ez a minőségi "szórakoztatástól", de manapság erre van igény, gondolom ezért vannak képernyőn.
   
  jantar kedveli ezt.
 6. Gintaka9966

  Gintaka9966 Állandó Tag

  Helló!
  szerintem is vannak olyan 'sztárok' akik tényleg el vannak szállva maguktól...sajnos ez a többség, de mindig is lesznek kivételek :)
   
  jantar kedveli ezt.
 7. diavoletta

  diavoletta Állandó Tag

  Hááát IGEN!

  EGyet is értek meg nem is!
  Igazából van ebben valami. Amikor egy magyar zenei életben ér sikert el, akkor valahoyg el felejti hol is kezdte. Itt Manchesterben probálkoznak magyar bulikkal, de sajnos ez nem igazán megy. Több oka is van, egyszer a fent emlitett zenei személyiségek ilyen hozzáállása ( akármennyiért ki sem jönnek fellépni, és persze szállás, kaja, meg a többi) illetve az angolban sikeresnek ( stabil, jól kereső, több éve itt élő, jó kapcsolatokkal rendelkező tehetősebb magyarok) mondható személyek szintén hasonló hozzá állása. Nem értem! Komolyan nem értem!
  Mindenki kifordul önmagából , és sokkal többnek hiszi magát ha pénze van! pedig ők is épp ugy emberek, két lábbal a földön állnak és épp úgy halandóak , mint minden más ember!
  Persze, itt is akadnak kivételek! Van szerencsém ismerni pár olyan embert is , akik legbelül is emberiek! Akik nem az ékszereid és kocsid alapján értékelnek! Akik a rosszban épp úgy megismernek és melléd állnak , mint amikor jól megy! Nem vagyunk egyformák, de az élet mindent visszaad! Csak azt nem tudni kinek, mikor és hogyan!
   
  jantar kedveli ezt.
 8. silband

  silband Állandó Tag

  Én is jártam már így. A kislányommal sétáltunk nyaralás alkalmával mikor egy nevezett sztárral találkoztunk, akit megjegyzem imád és tisztel. Megszólítottuk illedelmesen és megkértük, hogy a kislányom számára egy autógrammot legyenszíves adjon. Erre Ő , hogy jövünk mi ahhoz , hogy zaklatjuk Őt ilyen hülyeséggel. Hát ennyit a mi sztárjainkról.
   
  jantar kedveli ezt.
 9. silband

  silband Állandó Tag

  Ja és azt elfelejtettem, hogy 3 gyermekes család apa aki mindig azt hangoztatja , hogy Ő mennyire szereti a gyerekeket.
   
  jantar kedveli ezt.
 10. silband

  silband Állandó Tag

  Akik valóban letettek már vmit az asztalra azokat már nem nézik senkinek, a most csinált átmeneti sztárokat meg istenitik.
   
 11. grabbi

  grabbi Állandó Tag

  sziasztok ebben a témában neked adok igazat.
  ezekk 2 hónapig sztárok utána mehetnek a levesbe.
  Mellesleg ha ők sztárok akkor a BEATLES micsoda ???
   
  jantar kedveli ezt.
 12. vankovics22

  vankovics22 Állandó Tag

  Engem az dühít a legjobban, hogy hiába nem sztárok a sztárok mégis vígan megélnek belőle. pedig a többségük egy nagy nulla... aki meg mondjuk normális fizetésre tarthatna igényt az meg sajnos a béka popója alatt van... (pl.pedagógusok)...
   
  jantar kedveli ezt.
 13. csilucika

  csilucika Állandó Tag

  Igen elég sok a nagyképű köztük,de azért nem akarom öket védeni de biztos nem egyszerű nekik se egyik fellépésröl rohani a másikra mindig mosolyogni ha fáradt akkor is, a pénzük hát azt nem tudom hogy keresnek a tv-be az egyiknek gyönyörű háza van a másik meg minigarzónba vagy albérletbe lekik,de azért nem kell öket félteni hogy nem lesz mit enni nekik vagy hogy fizetik ki a számlát mint a gyári munkások 60-70ft-ból
   
  jantar kedveli ezt.
 14. alomlany

  alomlany Állandó Tag

  sarka kata es hajdu peter hat ok aztan viszik a palmat
   
  jantar kedveli ezt.
 15. aviance

  aviance Állandó Tag

  Magyarországon nincsenek sztárok.
  Vannak magyar világhírességek, mint Klein Kelvin - Calvin Klein, Tony Curtis, stb, de ne hasonlítsuk össze Kelemen Ancsával és Tírpák Győzővel, vagy a magát Istennek hisző Hajdú Péterrel. Havasnak igaza van, de nagyon.
   
  1958 kedveli ezt.
 16. aviance

  aviance Állandó Tag

  Katika és Petike avagy Mo- suttyói.
  Tiszta szégyen mind a 2, ahogy Havas mondta.
  De velük holtversenyben van Marsi Ancsa és a dakar nulla:)
  Szégyenek.
   
 17. Ndy01

  Ndy01 Állandó Tag

 18. bent5

  bent5 Új tag

  A magyarországi magyarok nem tudják mekkora értéket pocsékoltak és pocsékolnak még most is el....
   
  jantar kedveli ezt.
 19. eszter1527

  eszter1527 Állandó Tag

  Szerintem az a legnagyobb szégyen magyarországon, hogy azokra emlékezünk és hívjuk őket sztárnak, aki valójában semmit sem rakott le a nemzet javára. És hol vannak azok a magyarok, aki megmásznak olyan hegyeket, amiket csak nagyon kevesen? És az olimpikonjaink? Még őket mondhatnánk sztároknak, mert az ő teljesítményük példamutató! Vagy a magyar irók, költök, akiknek muszáj angol álnevekbe takarózva kiadni könyveiket, mert a hülye magyar csak így veszi meg? Vagy azok az egyetemi hallgatók akik minimális költségekből építenek meg hulladék által üzemelhető autókat, robotokat? vagy a fizikusok, és kémikusok, akik olyan dogokat fedeznek fel, vagy betegségekkel veszik fel a harcot, amiket nem engedélyeztetnek, h kiadják? el kell adniuk az engedélyt külföldre?
  szóval, az igazi sztár azt hiszem itt csak az lehet, aki vmi valóságshowba kerül be...
   
  jantar kedveli ezt.
 20. thelegend

  thelegend Állandó Tag

  Az a baj, hogy ez a jelenség nemcsak a sztárokra jellemző. Manapság nagyon sok emberen veszem észre, hogy fenn hordja az orrát, és lenéz mindenkit, akinek ellenkezik a véleménye az övével, vagy akit valamilyen nevetséges logika alapján kevesebbnek gondol.
  Egyébként sok magyar celebnek(nem sztár) nagy a feje arra, amit letett az asztalra, ami sokszor nagyon kevés. Sajnos ilyen világban élünk, ahol a látszatra adnak az emberek
   
  jantar kedveli ezt.

Megosztás