A mi íróink, művészeink, akik a CanadaHun tagjai, és akikre büszkék vagyunk

Adrora

Állandó Tag
Állandó Tag
véleménykutatás

Sziasztok!
Kedves engedelmetekkel, be szeretnék mutatkozni.
Nevem Vándor Várhegyi Ibolya, erdélyi, dévai gyermekkönyv-író és illusztrátor vagyok. 2o éves munkásságom alatt, több mint 4o gyermekkönyvet illusztráltam, köztük 4 teljesen saját szerzemény, mármint a mesék és illusztrációk. A többi könyvem verses-mesés foglalkoztató kifestőkönyv, valamint a világirodalom válogatott meséinek illusztrált kötetei. Könyveim közül egy pár, a budapesti Országos Széchényi Könyvtárban is megtalálható.
1991-től a dévai Corvin Kiadó munkatársa vagyok.
1999 decemberében állítottam össze a Kispajtás ismeretterjesztő folyóírat első számát, majd 2oo6-ig társszerkesztője voltam e gyermeklapnak, amelyben rengeteg rajzom, mesém, versem jelent meg. Jelenleg is munkatársa vagyok a 2oo7-től új ruhába öltözött folyóíratnak. 2oo7 decemberétől tagja vagyok az Erdélyi Magyar Irók Ligájának.
Egy hónapja, egy nagyon kedves amerikai írónővel, Pat Brannon-al dolgozok, illusztrálom a legújabb könyvét, jobban mondva könyvünket, melynek címe: Elijah Teaches His Friends the ABC's, és a Wondering Sage Publishing könyvkiadó gondozásában fog napvilágot látni ebben az évben az Egyesült Államokban.
2oo5-ben megírtam a Kovács István kalandjai című fantasy meseregényem első kötetét, amely kötet még nem jelent meg nyomtatásban. Annyit elárulhatok a történetről, hogy majdnem mesefilm lett belőle, ... sajnos a válság megakadályozta a megfilmesítést, de nagyon remélem, hogy csak idő kérdése, és valamikor még film lehet belőle. A meseregényből feltöltöttem részleteket a honlapomra és meg szeretnélek kérni arra, hogy látogassátok meg a honlapot, olvassátok el a részleteket, és mondjátok el őszinte véleményeteket vagy az üzenőfalon, vagy a vendégkönyvben. Nagy segítség lenne a számomra, melyet előre is nagyon szépen köszönök. Honlapom címe: http://fairytales.5mp.eu
Üdvözlettel,
Vándor Várhegyi Ibolya.
 

Adrora

Állandó Tag
Állandó Tag
Új könyv

Sziasztok!
Bár úgy látom, hogy hónapok telnek el, míg erre az oldalra valaki bekukkant, mégis örömmel jelentem, hogy végre nyomdába került az első, Egyesült Államokban megjelenni készülő gyermekkönyvem.
A "Baby’s Journey Book" című baba napló a "Wandering Sage Publishing" kiadó gondozásában fog napvilágot látni, kb. decemberben.:p
 

Adrora

Állandó Tag
Állandó Tag
Új könyv

Remélhetőleg ugyancsak ebben az évben fog megjelenni az Egyesült Államokban, Pat Brannon amerikai írónővel közösen készített verses ábécés könyvünk is, melynek címe: "Elijah Teaches His Friends the ABC's", a "Wondering Sage Publishing" könyvkiadó gondozásában.
Adrora (Vándor Várhegyi Ibolya)
 

vica117

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ez az első írásom, szeretném, ha segítenétek a véleményeitekkel, tanácsaitokkal.

Az írás itt elérhető: http://501cecil501.blogspot.hu/

Köszönöm!

Vicus
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A mi íróink,muveszeink akik a CanadaHun tagjai, és akikre büszkék vagyunk


A mi iroink,muveszeink akikre vegtelenul buszkek vagyunk hogy bemutathatjuk oket ,
szeretnenk megtobb reklammal segiteni es koszonetet mondani oldalunk tamogatasaert, baratsagukert, irasaikert.


Elkezdem a sort de szeretnem ha folytatnatok Mr.Polgar Andras, Mr Staub Efraim, Gabor Edit, Obsitos, Donna,Kopacsi Judith, Pieter, John Furst
Koszar Robert, Merenyi Tibor , Krasznai ,Hegedus Bela, Dr Tanka es igy tovabb......lehet a sort folytatni....akiket kifelejtettem arrol sincs elfedkezve
Akar rovid bemutatkozas, akar egy reszlet a konyvetekbol, es termeszetesen hogy hol lehet megvasarolni a konyvet, amit jo baratsaggal dedikalva elkuldtok nekunk, mihelyt megerkezik megrendelesunk a penzzel egyutt.


Nem kivanunk weboldalakat hirdetni, sem oda kuldeni az olvasoinkat.
Kerjuk masoljatok ide azt a reszt a konyvetekbol amit szeretnetek bemutatni. Ezt a topicot elsorban tagjainknak ajnaljuk ,bemutatkozasra sajat muvuk reklamozasara.

Koszonjuk megerteseteket.
 

Mandragoria

Állandó Tag
Állandó Tag
Noha abszolút új vagyok még itt, és látom, elég inaktív ez a topic, mégis szeretném megragadni az alkalmat a bemutatkozásra. (remélem, idevaló, ha nem, akkor bizonyára törlésre kerül majd a hozzászólásom)
Tavaly decemberben jelent meg Metróváros c. könyvem, amelyet író párommal közösen adtunk ki a Publio kiadónál e-book és nyomtatott változatban. Ez a rövid kötet a közel másfél év során egymásnak írt és egymás által ihletett verseket és novellákat tartalmazza.
A hátoldalon található ajánló:

Metróváros végeláthatatlanul elnyúló várótermében keveredtek össze leheleteink. Ott találkoztunk, ahol az egyedüllét harsány színpompáját mutatta a közönségnek, ám minden mozdulata csak játékba tetsző volt. Láttuk szótlanul a lebomló falak alkotta mozaikcserép kiigazodását, miközben szilánkok törtek ketté és forrtak össze egyetlen létezővé. Érezni véltük a felemelkedés molekulányi villanását, miképp az igazság is arcot öltött a vágy hevében való beteljesedésnek. Akkor és úgy megfogadtuk mindketten, hogy messze elkerüljük a múlt fantomjait. De most mégis visszatértünk oda, hogy felhozzuk a mélyről a pillanatnyi perceinket, amikor még csak félve mertük kinyújtani kezünket az elfogadás felé; ahogy a szerelvény hangjának sötét tónusait véltük egyre élénkebben hallani a holdsütés árnyékánál - amikor még csak tervezgettük azt, ami mára már matériába illik…

A kötetben olvasható versek és novellák:

Cseresznyevirág (Bogomolov)
Ezer tő levendulavirág (Mandragoria)
Megjelöltek (Bogomolov)
Kettősség (Mandragoria)
Szétzúzott sorsok (Bogomolov)
Elég (Mandragoria)
A láncolat, mi hozzád köt (Bogomolov)
Vízió-foszlány (Mandragoria)
Látomás (Bogomolov)
Csillangó (Mandragoria)
Baktérium (Bogomolov)
Szoba (Mandragoria)
Remény (Bogomolov)
Bizalom (Mandragoria)
„A 426-os alany exisztál…” (Bogomolov)
Körforgás (Mandragoria)
Őrangyal (Bogomolov)
Metróváros (Mandragoria)
Metróváros (Bogomolov)
És íme a link:
http://konyvaruhaz.info/hu_HU/metrovaros

Aki kedvet érez hozzá, akár bele is olvashat.

Köszönöm a figyelmet!
 

vakarcs56

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barátaim!
Jelezni szeretném, hogy a nyomdából kikerült, hamarosan az üzletekben is kapható lesz a Keserédes Kávéház című könyvem. Amit hirtelen érdemes róla tudni, azt egy barátom írta, s a borító hátoldalán olvasható: "Van az úgy, hogy a kisprózának nem az a célja, hogy megrengesse a világot. Van, mert megteszi helyette a politikai publicisztika, nap, mint nap
titánok feszülnek egymásnak, rettentő mennydörgések
közepette, dübörög az istennyila, cikáznak a villámok, tekintet nélkül arra, hogy egyre többen csendre vágynak. Mint szerzőnk, Mészáros M. Zsuzsa, aki nem kíván eget dörgetni, kulisszát hasogatni: szemlélődő, érzékeny, finom hangulatú írások sorakoznak a Keserédes Kávéházban.
Keserédes, mint az életünk, mint a reggeli kávé, amit komótosan vagy kapkodva hajtunk fel. Aki ezt a kötet forgatja,megtanulhat belőle lassítani egy kicsit. Szemlélni, megszólítani a világot, mint a szerző, aki őszinte és mély eszmecserét folytat a környezetével, a
macskától a pogácsáig – és sikerül megértenie őket, hiszen tiszta szívvel közelít hozzájuk.
Tanuljunk tőle megértést, nyugalmat, elmélyülést.
Emberséget, tartást. Mostanában komoly hiánycikk mind a kettő.
Olvassuk - és szeressük - a Keserédest!"
Az United p. c. kiadónál megrendelheti mindenki, magánember, könyvkereskedés egyaránt, illetve kapható lesz hamarosan a Líra hálózatán belül.
Mindenkinek hálás vagyok, aki veszi, olvassa, a könyvet, és megérti, milyennek is látom a világot.
 

Vincze Erika

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a lehetőséget!

Most megjelent könyvemet szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
Röviden a könyv tartalma és a megrendelési lehetőség!
upload_2013-7-13_17-4-50.png Egy vidéki lány a középiskola befejezése után a városban találja meg élete első munkahelyét, s vele együtt rátalál a nagy szerelem is. Családjától elszakadva egyszerre kell megtalálni a helyét a világban és átélni az első nagy csalódást. Szülei elvesztése után szinte egyik pillanatról a másikra szembesülnie kell a felnőtté válás minden nehézségeivel. Ebben a nehéz időszakban szinte csak sodródik az árral, ami rossz döntéseket szül. Mígnem ráébred arra is, hogy már nem csak saját magáért, hanem másokért is felelősséggel tartozik. A kérdés csak az, hogy végre megtalálhatja-e azt a férfit, aki mellett a boldogság is rátalál?



http://hu.united-pc.eu/koenyvek/szepirodalom/lira-drama/tuzvarazs
 
Utoljára módosítva:

legrady

Állandó Tag
Állandó Tag
legrady_gabor_beke_vere_kicsi.jpg


Fiatal kori írásaim e-könyvbe kötve:

http://canadahun.com/temak/ebook-pure-epub-ii.35273/page-5#post-3848365

Ingyenes, szabadon terjeszthető kiadvány. Egyrészt nem egy olyan irodalmilag kiemelkedő alkotás, hogy pénzt kérjek érte - másrészt már sokaktól kaptam visszajelzést, hogy saját gondolataikat, problémáikat látják viszont és ezzel kevésbé érzik magukat egyedül.
 

Pisti

Állandó Tag
Állandó Tag
A Mostanában fekete lovakkal álmodom című gyűjteményes verseskötetem 2007-ben jelent meg a miskolci Z-Press Kiadónál szerzői kiadásban.
Új könyvem bemutatója 2008 Ünnepi Könyvhetén volt a balassagyarmati Madách Imre Városi Könyvtárban.
Kötetem Baranyi Ferenc Kossuth-díjas költő barátom méltatta, aki lektorálta könyvem, valamint az Előszót is írta hozzá.

Új verseskötetem teljes anyaga elolvasható a Honlapomon!

Egy Youtube-os videó a könyvem bemutatójáról:

 

Csatolások

  • Ketykó István - Mostanában fekete lovakkal álmodom-Borító1.jpg
    Ketykó István - Mostanában fekete lovakkal álmodom-Borító1.jpg
    83.5 KB · Olvasás: 1
  • Ketykó István - Mostanában fekete lovakkal álmodom Borító2 02.jpg
    Ketykó István - Mostanában fekete lovakkal álmodom Borító2 02.jpg
    221.6 KB · Olvasás: 1
Utoljára módosítva:

Zsokam

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Koszonom a lehetoseget hogy bemutassam az elso konyvemet. Remelem tetszeni fog mindannyiotoknak. A konyv angolul irt.
Megrendelheto;
www.amazon.com

http://www.amazon.com/The-Curse-M-J...8&qid=1413674999&sr=8-1&keywords=M.J.+Mandoki

The Curse (Paperback)
by
M. J. Mandoki

A 1%-er biker, Spyder, from a small biker club meets an attractive woman at his favorite pub after a night of dispute with his friend over the assimilation of their smaller club into a bigger biker club. The attractive lady invites him to a fortune-teller. Reluctantly, he agrees to accompany her. At the end of the lady's reading, the fortune-teller turns to Spyder and offers him a grim prediction on his future fate. According to this prediction, Spyder's enemy put a curse on him and he is about to die. Spyder laughs off the idea. But, soon, the prediction starts coming true and the normally tough biker starts wondering if it is possible to be cursed. The question becomes: Is there a curse? This storyline unfolds from two different characters' points of view. First, Spyder tells the story of his curse; after which, Skinny Tyler retells the tale, revealing the mystery behind the curse.

untitled.png
 
Oldal tetejére