a MOST hatalma

most

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves most :)))........tök szép neved van
a meridián pályák automatikusan "meggyógyulnak" amennyiben a csakrákat gatyába rázod.......szal az akupunktum:) csak részmegoldás .....amennyiben kevés a testben az energia akkor a legszuperebb meridián pálya is energiahiányban szenved, kevés rajta a forgalom, ......mit is szurkálunk és minek?
nem az a lényeg h honnan jön?

és még sorolhatnám......kicsit még képezd magad....szeretettel írom, a kritizálás messze áll tőlem, ez csupán a véleményem

csao :))

bocs mivel ez a topic nem az akupunktúrával- csakrákkal foglalkozik megengedtem magamnak... azt h ezt hozzam fel érvként !
...a meridiánok létezését ( nem betegségüket stb) !
csak mint vmit ahol !bizonyítottan! közlekedik az energia...
nem állítottam semmit a csakrákról ..tudományos igazolása híján... nem használtam érvként!
sztem nézz magadba... ennyit a kritikáról...
 

gasparm

Állandó Tag
Állandó Tag
CSAK MONDJAK VALAMI ÉRDEKESSET A 6 éves kislányom mostanába mindég mondja egy néni beszél a fejembe ki az??
 

gasparm

Állandó Tag
Állandó Tag
Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor a Most-ban próbálsz lenni, tudatod felesleges mozzanata kikapcsol, (ez attól függ hogy ezelőtt mennyire voltál éber, azaz nyitott) és az oksági világban egyre kevesebb szerephez jutsz, így nem részese vagy inkább, hanem csak átérzed a történést. Ez csak akkor hasznos, ha stresszes vagy és pusztán pihenni szeretnél, hosszabb ideig nem ajánlatos, mert a külvilágba való visszatérés is stresszt vált ki.
Ha teljesen a Most-ban tudnál tartózkodni, akkor elérnéd a Tudati Csend szintjét, viszont akkor a tudatod is teljesen kikapcsolna, azaz elérnéd a tudattalan állapotát, ami úgyszintén nem ajánlatos mert ki tudja mikor tudnál visszazökkenni az oksági világba. Viszont ehhez már hosszú és lelkileg fájdalmas út vezet, ezért a Most-ban csak akkor tartózkodj, ha időleges és számodra előnyös okod van rá, de soha ne erőltesd, (mint ahogy semmi mást sem) mert akkor csak ártó hatása lesz a dolognak.

Azok az emberek akik csak élik de nem megélik az életük eseményeit és nem is részesei annak, azok útja hosszú távon ugyanúgy a tudattalan állapotához vezet (a fejlődés hiányát tekintve). Ez látható azokon az embereken, akiknél az intelligencia (vagyis a racionalitás) nem úgy produkál mint amennyire kéne és életüket tekintve csak magukkal képesek foglalkozni. :dr_31:
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
A Most hatalma, lényegében a saját hitünk. Az a hit, ami a pillanatnyi helyzetünkben meghatároz minket, ez lehet korlátozó, vagy éppen építő jellegű. A hit az amivel megteremtjük saját valóságunkat ami a jövőbe néz, de a Most-ban határozódik meg. A hit nem maga az igazság, csak abból ered, mivel változó természetű, attól függ hogy éppen honnan nézzük. Ha a hit csupán az igazságról szólna, akkor az nem is lenne hit, sőt hit sem létezne mivel igaz ami igaz, azt csak el kellene fogadni, de annak úgy mi értelme?! Ha azt mondja valaki hogy Isten a minden ő az igaz, akkor mi már bele sem férnénk a világba, mivel eleve minden adott. De ha jelen esetben azt mondom hogy minden, akkor abban mi is benne vagyunk (nem csak isten), tehát akkor mi eleve létezünk vele együtt, viszont rajta kívülállóan és nem lenne szükségünk a saját hitünkre sem. Tehát amennyiben Isten részei vagyunk, így ő sem létezhetne nélkülünk.

Minél nagyobb a hited (ami egyben az önbizalmad), annál inkább igazad van helyzettől függően! :cool:
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
Húú, kedves Progressor a fentiek kapcsán ... megszakadt az adás ... Föld - Föld jelentkezz!
Olyan tér-idő-jelen-tudat-mátrixot csavarintottál ide, hogy ihajj csuhajjj ... libegős - lebegős- cuccos ...
Van itt kérem minden , mindennel keverve ...
h:)
 

llaszlo

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello

A most hatalma a gyakorlatban hangoskönyvet keresném.


Korábban a youtube-on fent volt, de törölték. A sima könyv az még mindig fent van.
 

Charly2016

Állandó Tag
Állandó Tag
szia! mint irod az elviselhetetlen fájdalmadat!! ne dédelgesd!! engedd el magadtól,ne adj neki energiát!!!!!!!!!csak igy tudsz megszabadulni tőle.mindent engedj el amiről úgy érzed hogy fájdalmat okozol vele magadnak.ne büntesd magad!
jól érzem magam a bőrömben!!ÉN például ezt az érzést dédelgetem magamban és ebben a tudat állapotban létezem,mert
megérdemlem hogy jól érezzem magamat.
javaslom neked is, ha jól akarod érezni magad!!

Fiatal korod ellenére, nagy bölcsességet tettél közzé! Így kellene önmagunkkal szemben és magunkat segítve tennünk, nap, mint nap után.
Az a legfontosabb, hogy békében legyünk önmagunkkal. Ismerjük fel a határainkat, s azokat ne feszegessük, feleslegesen. Nem érdemes. Így felnőtt férfiként, ez a tanácsom.
Örülök, hogy erre egy nálam sokkal fiatalabb tagunk is ráébredt.
 
Oldal tetejére