A régi kinézett jobb volt

atomjani témája a 'A változások' fórumban , 2009 Március 16.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. w1965

  w1965 Vendég

  A lényeg hogy ne I. E.-t használjon az ember,ha jót akar magának.

  "Nem véletlenül írok az Microsoft böngészőjéről utoljára. Senkinek nem ajánlom a használatát, aki jót akar magának. Elsősorban ez a böngésző és a hozzá valamilyen módon kapcsolódó Microsoft programok (Outlook Express, Media Player, MSN Messenger, stb) felelősek a számítógépre kerülő kártevők több mint 95 százalékáért! Ez egy átok a gépen!
  Az Internet Explorer lényegét tekintve alig változott valamit a 4-es verzió megjelenése óta. Az XP service pack 2-vel együtt ugyan kapott a böngésző egy saját felbukkanó ablakok elleni védelmet, majd a 7-es verzióban igyekeztek bepótolni a funkcionális elmaradásokat (fülek és egyebek), a böngésző biztonsága alig javult valamit. Leszámítva talán a csaló webhelyek elleni védelmet, ami tényleg nem rossz az IE7-ben, de ez nem kárpótol azért, ha amúgy meg kémprogikat, meg eszköztárakat szedünk össze szerte a neten. Az Internet Explorer 7 tudását látva amúgy sem világos előttem, hogy mi ösztönözhetne bárkit is, aki már áttért egy alternatív böngészőre, hogy visszatérjen a Microsoft Internet Explorerhez. Különösen ha a biztonságot vesszük górcső alá.
  Manapság, amikor polimorf vírusoktól hemzseg az internet, és negyedóránként ír valaki egy új kémprogramot, óriási hanyagság ezzel a böngészővel föllépni a netre. Hiába vigyázunk ugyanis, se szeri se száma az olyan webhelyeknek, melyek kifejezetten csak arra várnak, hogy megfertőzhessenek bennünket, a böngésző ActiveX-ének, és a benne lévő kijavítatlan (kijavíthatatlan?) hibáknak köszönhetően."
   
 2. Azetz

  Azetz Állandó Tag

  Én nem foglalkozom a külsejével, egész jó lett, picit még fura, de jó.
  Egyedül az zavar most, hogy nem tudom megnyitni a követett témáimat... :(
   
 3. Koroknay bela

  Koroknay bela Állandó Tag

  Tizenéves koromban az Oszk-ban (országos szórakoztatózenei központ) Volt egy tanárom. Többször gyakoroltunk úgy, hogy elkezdett játszani egy számot, és nekem kísérni kellett. Azután a végén azt mondta:Na ez jó volt, csakhát ezt 100 zenészből 99 így csinálná. Na ezért nem szabad így csinálni. Ezt csak azért mondom, mert nekem kifejezetten teszik, hogy ez a fórum máshogy néz ki, mint mostanában a legtöbb. Bár azt sejtem ez is valamilyen sablon, de szerencsére, nem találkozam vele más fórumokon, pedig van egy pár, ahová járok. És igenis jó dolog hogy változás van. Én már már azt hittem hogy gazdátlanná vált a forum. (lásd lapozási hiba, ami iszonyatos sokáig fenn állt)
  Egy apróság van ami bár nem igazán probléma, de mégis zavaró lehet:
  Nevezetesen, ha a nyitó oldalon lépek be, akkor nem látszik, hogy sikeresen beléptem, mert egyszerűen törlődnek a mezők, és visszaállnak alaphelyzetbe.
  Nekem jobban tetszik, ha ilyenkor kiírja, hogy sikeresen beléptem, vagy mint ahogy másutt szokás, a mezőkben látszik, a nevem, ezzel is jelezve, hogy be vagyok lépve. Mégegyszer mondom, ez nem egy egetverő katasztrófa, és csak a nyitó oldalon probléma, mert a forumban fent ugyan úgy lehet belépni mint eddig....

  Ja, és még valami...
  Hozzáállás kérdése, hogy kinek mit juttat eszébe, a sötét szín.
  Van akinek a "gyászkeretet", nekem az első gondolatom az volt, hogy "elegáns"
   
 4. lassuagyu

  lassuagyu Vendég

  A Mozilla Firefox-al is kipróbáltam azzal sem jobb

  A választás a régebbi és a mostani között a használhatóság miatt jobb lenne.Ám technikailag nem hiszem hogy kivitelezhető.
  Akkor kiváló felmérés lenne: hányan választották az előzőt

  Udvariasságból és bátortalanságból nem mernek írni sokan saját véleményt.Afca nyalásnak nevezi

  atomjani
  a te másokra hivatkozásod sem közvélemény kutatásra épül. de én támogatlak.Főleg a választás lehetőségével. Csak abban nem hogy minden tag véleményét figyelembe lehetne venni majdnem 10.000-es taglétszám mellett.Még szavazásra sem lehet bocsájtani a vitát. Mert a Melittáék újító szándéka azért csak érvényesüljön már.
  Nem könnyű egy ilyet mindenki szája íze szerint és a előrelépés jelszavával megcsinálni. Most állja a szakítópróbát a CH és szerintem ha kompromisszum készség van mindenkiben(az üzemeltetőkben is). Akkor ki is állja.
  romesz
  Ez pedig a jövő zenéje.
  Te csak a saját minden mindegy álláspontodat képviseld.
  A fórum kizárás beírásoddal fenyegetni akartad a más véleményen levőket?
   
 5. elke

  elke Vendég

  Drága Melitta,
  Én a magam részéről mély hálámat szeretném kifejezni azért hogy ez a fórum működik él és mozog a sokszoros kidobások ellenére ahol időnként a hajam tépem....mégis belátom vagy inkább elfogadom, hogy ez van sokszor jól is jön mikor valami beírásom elszáll mert rájövök tényleg nem kell azt (így ) elküldenem. Sok értékes gondolatot kaptam itt nagyon sok segítőkész emberrel találkoztam aki nem legorombított hanem elmondta mit miért vagy miért nem és hogyan, ha nem megy nekem....mostmár az egész családom és nagyon sok ismerősöm barátom idejár nagyon különböző emberek és mégis megtalálják azt ami őket érdekli és örömmel látom hogy aktívan tevékenykednek. Az hogy van változás az annyi kényelmetlenséggel jár mint egy régen látott, ismert személyt ismét megismerni a változásait elfogadni szükséges, tehát nem kell hozzá más mint némi idő egymás tanulása és elfogadása. Az hogy itt mi milyen színű valahogy nem számít számomra mert nem az a lényeg hanem a lehetőségek a gondolatcserék és a kapcsolattartások hiszen itt olyanokkal is kapcsolatot lehet tartani akivel sosem futhatnék össze.
  Ne keseredj el jópáran sejtjük mennyi munkával jár a CH működtetése és valóban minden tiszteletünk, hálánk a tiétek.
   
 6. hirokin

  hirokin Állandó Tag

  Szerintem sokkal jobb az új skin, mint a régi. Barátságosabb, jobban átláthatóbb. Nekem tetszik, gratula!
   
 7. Azetz

  Azetz Állandó Tag

  Én találkoztam hasonló sablonnal... nem sokban különbözött ettől.

  A másik, ami még zavar itt, hogy a gyors linkeket nemtom megnézni...
   
 8. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Forum hiba a gyors linkeknel a prolema javitani fogjuk
   
 9. garibaldi

  garibaldi Állandó Tag

  Hát meg vagytok ti húzatva fiúk, de komolyan. Hát nem tök mindegy milyen színű? Meg hogy csíkos, nem csíkos... Ezért morogni? Netán elmenni?

  Na de most végigolvastam elejétől végig és ezek után azt mondom, hogy mérhetetlenül nagy udvariatlanság ez.
  Kb. olyan, mint amikor vendégségben először a feltálalt ebédre mondja a vendég, hogy ő nem így szereti, de az asztalon lévő terítő is ronda. Végezetül közli, hogy ilyen szar helyre többé nem jön.

  Afca-nak az előbb írtam egy aranyosat a profiloldalára, kérincsélőset, most megyek és kitörlöm.
   
 10. dpeti

  dpeti Új tag

  Sziasztok!

  Szerintem sem túl jó választás az új design, lehetett volna jobb is. A régi grafika (RT Vortex) szerintem jobb volt. Sajnálatos módon az nem elérhető a Joomla! 1.5-ös változatához, csak az 1.0-hoz (1.0-t használni most, hogy a fejlesztése befejeződött biztonságtechnikailag öngyilkosság). De ha már minden áron RocketTheme sablont akartatok, akkor esetleg választhattátok volna még a Hyperion-t, szerintem egy közösségi portálnak a MediaMogul-lal szemben az tökéletes.

  Melitta!
  Normál esetben egyetértenék veled a negatív kritikát illetően, de sajnos nekem is van weboldalam, így nem tudok. Egy webmesternek természetesen jól esik a dícséret, de a Szép! Szuper! Frankó!... hozzászólásokkal nem lehet mit kezdeni. A nem jó ez, nem jó az, ide tegyünk még egy csíkot, szerintem túl sötét a háttér, jó lenne még egy időjárás modul... hozzászólásokkal viszont már annál inkább. Így lehet weboldalt fejleszteni, viszont a dícséretekkel nem.

  A kritikusoknak!
  Vegyétek figyelembe azt is, hogy hatalmas mennyiségű időbe és energiába kerül egy ilyen kaliberű website elkészítése. Kritikára minden esetben szükség van, de azt lehet inteligensen is csinálni. Az "elmegyek mert szürke a háttér" beszólás már egyenesen bunkóság! (Kb. 3 hónapja kezdtem bele én is egy közösségi portálba jobbnál jobb kiegészítőket használva, partnerprogramokkal, hirdetésekkel... Sajnos azt kell mondanom, hogy 3 hónap után van 17 felhasználó, ebből 10 mégcsak rá se néz az oldalra, 4 vette a fáradtságot, és töltött fel magának avatárt, és 3 használja "aktívan" a fórumot. Természetesen engem is beleértve.)
  Tehát akkor írj ilyesmit, ha tudsz legalább ilyen oldalt csinálni!
   
 11. atomjani

  atomjani Állandó Tag

  Nem jól pozicionáltad vagy nem jó emberek fele hirdetted. Ha gondolod beszélgethetünk róla.
  Egyébként a többivel egyetértek. Csak annyit, hogy szerintem itt nincs szó bunkósságról, csak egy véleményről. Nem mindenki tudja értékelni az oldalba fektetett munkát és ez nem is baj. Szerintem semmi baj azzal, hogy egy kettő ilyeneket mond. Persze az megint más kérdés, hogy jut e előbre az ilyen beszólásokkal az ember.
   
 12. dpeti

  dpeti Új tag

  Ezer bocs, ha félreérthető voltam.
  A témanyitással és a te hozzászólásaiddal egyet értek, mert (szerintem) lehet velük előbbre jutni. Született egy "A régi kinézet jobb volt" topic (és ráadásul jó pár hozzászólás is van benne), így esetleg az oldal szerkesztői elgondolkodhatnak rajta, hogy a következő fejlesztéskor inkább másik irányba mozdulnak el.
  Bunkóságnak afca második hozzászólását tartom. Az első hozzászólásával egyetértek (mert az lehet hogy kőkemény, de kritika), az utána következővel (amiben közölte, hogy sötét a háttér, úgyhogy inkább továbbáll) viszont már nem. Szerintem azt már nem kellet volna.
   
 13. szancso74

  szancso74 Új tag

  Kinézett

  Hát nem is tudom, inkáb a kezelhetöség az ami számit nem a kinézet nem?
   
 14. atomjani

  atomjani Állandó Tag

  És a régi kezelése jobb volt. Legalábbis nálam.
   
 15. Maligán

  Maligán Kitiltott (BANned)

  GOYO !!!!! ez neked szol !!!
  nem kene a privathoz egy modosito gomb is ??
  /biggyessze maa bele egyet /
  neha maa miko ekuttem asztat a nyomorut uzit gondutam meg magam, oszt nincs mive javiccsam !!
  /atomjani ebbuul neked mi gyun le !!! heee ?? maa mint ember - hejesiras relacioban ??/
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás