A színésznő unokáját kedd délelőtt lakoltatták ki a Cseppkő utcai ingatlanból.

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 8.

Melitta - 2019 Május 8, 16:52
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Rendőrök és végrehajtók lepték el kedd délelőtt Pécsi Ildikó rózsadombi lakását. A színésznő unokájához igyekeztek, hogy a jogerős ítélet értelmében kilakoltassák őt a Cseppkő utcai ingatlanból.

  [​IMG]
  Fotó: TV2

  Az egyetemista fiú nem volt otthon, ám egy lakatos néhány perc alatt lecserélte a zárat, így az unoka soha többé nem térhet vissza a lakásba. Bár Pécsinek ezzel régi álma vált valóra, a [​IMG]-nak elárulta: nagyon rosszul érzi magát.
  [​IMG]
  Fotó: Ripost


  Négy év után lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ingatlanvitája. Bár a színésznő volt menye mindent megtett a békülés érdekében, elkésett. Mivel Pécsi még bérbe adni sem volt hajlandó unokájának a Cseppkő utcai lakást, a végrehajtók és a rendőrök kedd reggel megjelentek a háznál, hogy kilakoltassák az egyetemista fiút. Egy lakatos is velük tartott, hogy lecserélje a zárat, ezzel örökre kizárva az unokát a lakásból. Bár Pécsi Ildikó nem tűnt fel a helyszínen, a kilakoltatás után nyilatkozott a [​IMG]-nak. Megtörten bevallotta: borzalmasan érzi magát.

  "Megmondtam az ügyvédemnek is, hogy semmiről nem szeretnék tudni, így nem is tudok semmiről az ég világon. Borzasztóan érzem magam. Igyekszem elhessegetni a gondolataimat, de nem könnyű. Egyszer csak vége lesz ennek az egésznek és az élet visszatért a normális kerékvágásba"

  - sóhajtott a Kossuth-díjas művésznő.
   
  Éva Kismadar kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Május 8.

  1. setni
   setni
   Családi vita eléggé elhúzódott.
   Éva Kismadar kedveli ezt.
  2. CasaLoma
   CasaLoma
   Vajon mit ért a "normális kerékvágáson"?
   Mert azt még mindig nem érti, hogy ebben a történetben ő, mint nagymama a legnagyobb vesztes.
   Kovipisti, setni és galeriy kedveli ezt.
  3. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Saját unokájával?
   Szegény srác. Ezt kapni egy nagymamától?
   Az ember az utolsó fillérjét is odaadja a gyermekének, unokájának:(
   Szégyelje magát. Nekem nem létezik többé...
   Brigóci, Kovipisti és CasaLoma kedveli ezt.
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Az előzményeket nem tudjuk, de nagyon durva, hogy ezt műveli élete alkonyán az unokájával. Kíváncsi lennék arra, hogy ehhez mit szól a férje? A "Lajos"?! Az ő unokájáról is szó van... Nem tudom elképzelni, hogy pont arra a pénzre van szükségük, amit a házért majd kapnak? A színésznőnek üzenem, a halottas ingen nincsen zseb. Semmit, de semmit nem tud magával vinni, az államra hagyja az értékeit? Inkább, mint a saját, vérszerinti unokájára? S, az unokának az apja hol van? Úgy tudom, legalábbis azt olvashattuk, hogy nem fizetett soha gyerektartást? Nem minősítek, szomorú.
  5. MagyarCan
   MagyarCan
   Tehát, az előzményekről nincs infótok, de ott dögöljön meg, amiért ezt tette? Ééérdekes...
  6. CasaLoma
   CasaLoma
   Nem, azt nem gondolom, hogy dögöljön meg.
   De itt mindenképpen ő a legnagyobb vesztes, csak a pénz annyira fontos neki, hogy ezt fel sem fogja.
   Egy "igazi" nagymamával ilyen soha elő nem fordul, mert az nem hagyja ennyire elfajulni a vitákat.
   Egy "igazi" nagymama éppen az, aki elsimítja a vitákat, nem hogy generálja, vagy kiélezi.
   Az "igazi" nagymama az életét adná az unokájáért, és ha annak 6 anyja van, akkor sem tud egy sem éket verni a kapcsolatukba, az annyira szoros, meghitt kötelék.
   Abban, hogy ki sem alakult közöttünk nagymama-unoka viszony, abban egyértelműen a "művésznő" a hibás.
  7. Melitta
   Melitta
   Vegtelen gonosz persona szerintem,mert meg berbe se adja unokajanak a lakast.
   Nem szegeny kisnyugdjas nagymamarol van szo akinek filleres gondjai vannak, nem akar senki a zsebebe kotoraszni de millios nyugdijas eveikbe nem nyomorognak hogy feltetlen el kell adniuk az ingatlant mert nem tudjak a gyogyszereiket kifizetni.
   Az orszag egyik legjobb es legdragabb ugyvedet fogadott fel ,ami azt igazolja hogy van mit a tejbe apritania.
  8. eniko61
   eniko61

   nem kell hogy megdögöljön....

   1. drágalajosom egyszer már úgy istenigazából visszakézből adhatna neki egyet
   2. drágakicsifiam csak legyártani tudta a gyereket
   3. aranyos, kedves gyereket nevelt, aki inkább bújik az anyja szoknyája mögé, mint felvállalná a (nem)tetteit
   4. befoghatná a száját, vannak még akik emlékeznek régi-régi (még gimnáziumi időkbeli) dolgokra, ő sem különb a Deákné vásznánál
   CasaLoma és varázsdoboz kedveli ezt.
  9. eniko61
   eniko61

   a drágalajosom meg a drágakicsifiam lapul, mint az a bizonyos a fűben - nekik így kényelmes (hmmm...nincs hányós smiley, akkor....boáááá)
  10. Gagamail
   Gagamail
   Pécsi Ildikót a fia gyerektartás-hátralékának ki nem fizetése miatt perelte a volt menye "rokontartásért", mondván, ha a fia nem fizeti ki, amit követel tőle, akkor fizesse az akkor 15 éves unoka tartását a nagymama.

   Ez ellen berzenkedett, erre mondta azt, hogy a gyerek tartása nem az ő, hanem a fia dolga. Ezt a keresetet vonta vissza most a volt meny, és próbált "békülni".

   Ebben az ügyben nyilván lehetett volna megoldást találni, de így mindenki csak vesztett. Nagyon sajnálatos, ami történt. Nem hiszem, hogy erre az idő gyógyír lehet.
   setni és CasaLoma kedveli ezt.
  11. varázsdoboz
   varázsdoboz
   ...és kin csattant az ostor? A gyereken, aki teljesen védtelen volt , nem kérte az életet...anno két ember döntése következményeként, megszületett.
   Ha nagyszülő lennék és a gyermekem elhagyná a gyermekét is fizetnék helyette pontosan azért, meet a gyerek nem tehet arról, hogy " ilyenek" a szülei, viszont az a gyermek vér a véremből és hozzám is tartozna...
   A mi családunkban szerencsére működik a Nagyi végtelen szeretete:)
   CasaLoma kedveli ezt.
  12. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Kossuth-díjas Nagymama...:(
   CasaLoma és Georgina Bojana kedveli ezt.
  13. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Azt hittem valamiféle életmű díj, amihez esetleg figyelembe veszik az erkölcsi tartást is. Bár teljesen igazad van!
   A kitüntetés előbb volt mint ez a cécó...de akkor meg azt gondolom, legalább felnőhetett volna egy ilyen rangos díjhoz.:(
   Azért van , ami kötelez...:(
   McMelikszi kedveli ezt.
  14. Gagamail
   Gagamail
   Az ismertsége és a vagyoni helyzete alapozhatta meg (persze ez is csak feltételezés) a meny rokontartási perét.
   Úgy gondolhatta, hogy Pécsi Ildikó inkább enged, minthogy vállalja a köz előtt, hogy ellentmond a keresetnek, hiszen ezzel a rossz nagyama szerepébe kényszerül.

   Meg is történt - talált, süllyedt. Pécsi I. lejáratódott sokak szemében, az unokájától elhidegült, sőt a most 21 éves is tőlük.

   Személyes véleményem: ha én nem tudom eltartani a gyerekemet, és "szeretem" (ezt a meny nyilatkozta úton-útfélen) a gyerekem nagyszüleit, akkor megbeszélek és nem perelek. Ha a nagyszülők elzárkóznak, akkor más utat keresek.
   Az erőszakos, számító vonal erősen érezhető. Pécsi pedig beleállt.
   Már az elején látszott mindenképpen Ő jár rosszul - ha enged a rokontartási zsarolásnak azért, ha nem, azért.

   Én nem ítélem el Pécsi Ildikót.

   S azért, hogy ennek a 21 évesnek most nincsenek nagyszülei, s valószínű apja sem, azzal sikeresen megvontam a gyerekemtől egy komoly családi ernyőt és erős, értelmes rokoni kapcsolatot. Egy anyának, bármennyire is egyedül marad a gondjaival, a gyereke érdekét kell figyelnie - s nem lehet érdek a rokoni kapcsolatok elszakítása (átlagesetről beszélve, pl.bántalmazó szülőnél is más a megítélés).
   S ez itt kifejezetten az anyagiak miatt történt, nem másért.
   S pontosan azért, amit leírásra került - ez a gyerek nem magától kívánt világra jönni - egyik szülőnek sincs joga a másikkal kialakult negatív érzéseibe bevonni a gyerekét - ezt a jog is tiltja.

   Más kérdés, hogy a "gyerek" 21 éves, tehát nem gyerek. Az egyetlen ember, aki most elvághatná a gordiuszi-csomót, és pontot tehetne ennek a meglehetősen piszkosra sikerült vita végére.
   Ha elég okos, kibékül a nagyszüleivel (az apjára, ha tényleg bajban, szükségben hagyta az édesanyját és őt, már más vonatkozik, de ez sem tiszta).
   Sajnos a lakás zárának lecserélése, szerintem inkább haragot váltott ki, mint közeledési szándékot.

   Egy biztos - Pártos Csillának sikerült a rosszul végződött házasságára olyan pontot tenni, amiben Pécsi Ildikó húzta a rövidebbet (mégcsak nem is a fia).
  15. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Akár merről mondod, ez akkor is csak szerecsenmosdatás...:-(
   ....és ez 21 éves koráig tartott, ebben nőtt fel- ez itt a lényeg.
   Gagamail kedveli ezt.
  16. Melitta
   Melitta
   A megjelent sajtobol tobbszozri atiratasa volt az ingatlanak az utolso ugyletnel maradt le a meny az ingatlan tulajdonlapjarol.
   A megromlott hazassag a gyerektartast meg ha a muveszno fia is az apa, fizetnie kell.
   A meny harcolt elsosorban a gyerek erdekebe, hogy a kedves apa csaladja ne fossza meg mindentol.
   a no lemondott a lakasrol kikoltozott a gyerektartastol is elallt, 21 eves ferfinek nem lehet se megtiltani se eloirni tartsa-e a kapcsolasotot a kedves nagymamaval aki az utcara akarja tenni.
   MEg tini koraba sem lehet felroni a gyereknek hogy keruli a nagymamat, aki aldaz gyulolttel volt az edesanya irant aki azert egyedul segitseg nelkul felneveli(te).
   Hogy a nyilvanossag elevitte az ugyet a nagymama a papucs Lajosommal egyutt ez megint szerintem a szerepelhetnekje, es a fals ertekitelete a gyulolete a nyilvanosag tamogatasat remelve hirnevet felhasznalva akart ervenyt szerezni galad modon tonkre tenni menyet es unokajat.
   Evek ota elhuzodo pereskedes ami alja a zerora valo tevese a meny es az unokanak, ami elfogadhatatlan ,hisz nem felezni kell a vagyonukat hanem ha nem a Rozsdobon de mashol biztositani lakhatast es kifietni a gyerektartast. NAgy szerencseje hogy ez otthon tortenik mert itt fizethetne asszonytartat is nem is keveset a mama kedvence az apuka.
   Minden szinten zenel a muveszno, hisz a fia jo keresetet is letagadtak hogy ne kelljen fizetni, igy a nagyi adott havi felmilliot a mamakedvencenek ezert tortent hogy a meny a mamahoz fordult gyerktartas ugyben.
   Szoros ez az egesz ugy ugy ahogy van.
   McMelikszi és CasaLoma kedveli ezt.
  17. eddy56
   eddy56
   Oka kell legyen annak, hogy a nagyszulo es az unoka kozt ilyen a kapcsolat.

   Ha egy szereto gondoskodo viszony van koztuk akkor ez tutu nem tortenik meg. Az okokat nem ismerjuk, a viszonyokat nem ismerjuk. Egy ember nem zarkozik el attol, akivel egy ver folyik az ereiben, ha csak nincs ra kulonos oka.
  18. Melitta
   Melitta
   Eleg ok az anyagiak megvonasa a kilakoltatas belebegtetese es vegrehajtatasa.
   Akivel egyver folyik ereibe az nem rakatja utcara az unokajat. Ez az ugy hoszu evek ota folyik ,akkor mint gyerek volt az unoka aki nem igazan erthette ezt a gyulolkodest es ra se szolgalt.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  19. vilmus09
   vilmus09
   Sajnos az unoka megtagadása ok nélkül is megtörténhet. Az öt éves kisfiamra tavaly húsvét óta nem kiváncsi az anyósom, azóta még egy telefon erejéig sem érdeklődött az egyetlen unokája felől.
   Engem nem zavar, ha utál (immár 20 éve), de az, hogy a fia egyetlen gyermekéről sem vesz tudomást, mutatja, hogy milyen ember.
   A fiam sosem ártott neki, mégsem lesz valószínűleg kapcsolata a nagyanyjával.
   Ha Pécsi Ildikónak évek óta nincs kapcsolata a most 21 éves unokával, az valószínűleg nem az unoka hibája.
   varázsdoboz, setni, Melitta és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás