...a szív csendje...

bambusznad témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2008 December 1.

 1. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  kiss
   
  Rózsakvarc kedveli ezt.
 2. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  a szív csendje a szeretet...
   
 3. Tibi16

  Tibi16 Állandó Tag

  amely egységgé kovácsolja az egyéneket:D
   
 4. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Nálam a szeretett zajjal jár:D, Ha túl nagy a csend körülőttem, meg nem figyelnek rám egy fél napig az már belső nyugtalanság. A csend meg belső a békét jelenti és azt hogy halom a gyerekek kacarászását ,a szomszéd kalapálását ,a kinti forgalmat ,autok zaját ,csörömpőlést és nem zavar,hanem érzem ,hogy élek.
   
 5. preszi

  preszi Állandó Tag

  sziasztok!nagyon örülök ennek az oldalnak!köszönöm mindenkinek!!!
  :))
   
 6. mirjam77

  mirjam77 Állandó Tag

  szeretet, megnyugvás, világbéke...:p
  a szív mindig csendes, csak az elme zajos...és elnyomja a szív áldott csendjét....
   
 7. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  kiss
   
 8. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  A kétely az ÉN gyermeke. A szeretetnek nincs iránya...mély bizonyosságból fakad...A kételkedésnek nincs iránya...mély bizonytalanságból fakad...
   
 9. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zZwDqKe-0rQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zZwDqKe-0rQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
   
 10. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  .................................................;)kiss....................................itt bajban vagyok.......nincsenek erre szavak;)...............de az jó mert az lesz az......................kiss
   
 11. ionon

  ionon Vendég

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Szív csendje a halál. Szívem nem dobog akkor csendben, van, és én nem vagyok már se élő csak valami más.
   
 12. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  a szeretet élőtől, holttól függetlenül örökké jelen van...az alkotó szeret téged ha élő vagy, ha valami más...te vagy az alkotó és az alkotás...;)
   
 13. bambusznad

  bambusznad Állandó Tag

  ahol félelem lakozik, ott a csend kívül várakozik...
   
 14. ionon

  ionon Vendég

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Szeretet csak szó írtam már nincs tartalma elveszet hazugság, ha e szót hallom a maradt mára e szóból? Szeresd felebarátodat, mint ten magadat = hol van a büszke nemzetek kiket ki irtottak e szavakat vivő emberek zászlón, vitték e szót és viszik ma is lelkükbe, van vésve. Nem érzékelem mit látok hazugságot, ha e szót hallom, hogy szeretet. Sosonók Delevárok Topik Ceyenek Sziúk és a többi nemzetségek hol vannak a szó, hogy szeresd a másikat sírba, vitte őket?
   
 15. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag


  Kedves Drága Ionon!

  Mé tetszik ennyire háborogni....ami ellen szól azzá válik:confused:...itt mindenki jön megy átutazó...ha tetszik ha nem...semmit nem hoztunk és semmit nem viszünk...csak is önmagunkat...ezért szeresd önvalódat...a többivel ne foglalkozz...ha szívedben növekszk az amit most nem zárok fogalomba(me benned mást jelent)...amit fogalomba zárunk az már nem is ugyan az takarja(ahogy ezt látom soraidban)....akkor nem kételkedsz majd benne...engedd meg magadnak...ki mit mivel ruház fel az a saját egyéni dolga...ne akarj másokat megérteni, megváltoztatni...az az egyén saját feladata...fogadd el, a másságokat....nem tehetsz semmit ...csak önmagad emelheted fel...
  Üdv: ;)....csak lazán....nevegyél semmit túl komolyan...
   
 16. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Ami bent az kint ,ami lent az fent - gyorsan tanulok.:mrgreen:
   
 17. piluc

  piluc Állandó Tag

  ---a sziv csendje....de szép,az számomra nem más mint megelégedés,szeretet...béke körülöttem,ami azt jelenti a többi emberrel szembe tisztesség,nyugalom,szeretet,megértés.Mikor ez mind megvan akkor tud igazán az ember alkotni is ugy hogy jól érezze magát alkotás közben....alkotás, rajzolni valamit, segiteni gyerekeken,segiteni embereken....alkotni egy öszinte mosolyt is lehet.

  Szép estét továbbra is.
   
 18. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Igazad van Tiszta szeretet meg a tökéleteség csak szavak amik nem teljesithetők. De probálkozni azért lehet ;) A szeretet is csak energia :mrgreen:,fogyasztható . Amilyen energiát beléfektetsz azt látod magadkörül :D megsokszorozódva mert te teremted saját környezetedet.
  Mosolyogsz visszamosolyognak ,kedves vagy szépen válaszólnak... Minden szónak ereje van. Meg van mi nehezen emészthető .
  Hogy még érdekesebb legyen elmesélek valamit. Lánykoromba volt egy barátom, Minden második szava az volt, hogy : SZERETLEK, kicsim, kivánlak . De nem jött el a megbeszélt találkára . Ügyelt arra ,hogy a kapcsolatunk titokba maradjon . És mikor a sok szép szó elhangzot és végre volt küztünk szex is ,az első Szó amit mondott nem az volt ,hogy szeretlek hanem ,hogy Bemocskoltalak.
  Ezzel vége is volt. Mert az ,hogy naponta mondogatjuk ,hogy szeretlek elveszti értékét , ha nincs mögötte tartalom.
  A mostani férjem, fél év után kérdezte : Szeretsz ? Éreztem ,hogy szeret. És mivel nem mondta naponta hanem egy évbe csak egyszer annak volt súlya.
  Szeretlek ténleg csak szó ,ha nincs mögöte érzés meg tartalom.
   
 19. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  A sziv csendje = klinikai halál :D:D:D Ha nem hiszitek kérdezetek meg egy szivsebészt.:mrgreen:
   
 20. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Ez telitalálat :D
   

Megosztás