A "varázslatos" állatvilág - minden ami érdekes!

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Amikor egy hattyú hálás - körbefonja megmentője nyakát... szeretettel....
Egy hattyú szorosan a nyakába fonódik a Born to Explore című tévéműsor műsorvezetőjének. Richard Wiese ugyanis ő megmentette az életét ennek a hattyúnak, miután nekirepült egy drótkerítésnek. Amikor tartotta az állatot az orvosnak, hogy az meg tudja vizsgálni és támadás helyett, a meseszép, kecses, hatalmas madár, gyengéden körülölelte a nyakával - a megmentőjének nyakát, az egy váratlan mozdulat volt... Wiese nyilatkozata szerint is:"csodálatos pillanat, amikor azt érzed, hogy egy állat teljesen megbízik benned" -

11478285_9aecfa4681bdfd4c5339ce836a37db36_wm.jpg

Fotó: Born To Explore / Facebook
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Ha van nekem - neked is lesz....

Ez a videó példa értékű lehetne :cool: nagyon sok ember számára. Lám, lám, a vad (kis)kacsa a neki kitett élelmet - megosztja az oda csődülő halacskákkal.
A kiskacsa így gondolja és meg is osztja minden falatját.
Tündéri ez a videó és nagyon megható.
S, még azt mondják, hogy az állatoknak nincs lelke... szívük is van, nagyobb is, mint feltételeznénk.
Mennyi szeretet szorult abba a picurka kacsa-testbe?
Ezerszer több, mint némelyik emberben valaha is lesz, vagy lenne...


 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Csengetnek? NE NYISS AJTÓT!

Javaslatunk: a kémlelő nyíláson nézd meg, ki az?
Amennyiben egy kroki, akkor fontold meg az ajtónyitást. Ilyet sem láttam még, egy kroki, "aki" a csengőt nyomja egy dél-karolinai ház bejáratában. Az ott lakók, szerencséjükre nem voltak otthon, sőt még egy kicsit kételkedtek is, nem akarták elhinni a szomszédnak, hogy ki járt náluk a teraszon?
Az ajtón lévő nyomok már meggyőzték őket. A városka melletti mocsárból betévedt állat nagyon kulturáltan és békésen lépett fel, talán a házban lévő tacskó kutyus, váltotta ki belőle a kiemelt érdeklődést.
Ő --udvariasan-- csengetett :o, majd kb. egy órát bóklászott a környéken, mielőtt komótosan útnak indult az úttesten, vissza, a hazai pályára, a közeli mocsárba.

11685903_b5a29f9909afec55dca7c3d8a5d0e8f0_wm.jpg
 

kisskun

Állandó Tag
Állandó Tag
Különleges, ritkán látott medúzafajt rögzített egy mélytengeri kamera. Deepstaria sp.


Bár a felvétel nem most hanem 2013-ben került fel a Youtube-ra, mégis érdemesnek találtam feltenni hátha van akinek újdonság.
 
Utoljára módosítva:

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedveseim, kb 2 éve láttam a videót, és most nektek keresgélem egy ideje, de pont azt nem találtam, csak egy hasonlót.
A videón egy halászhálóba gabalyodott óriás rája mentését mutatták be.

Annál az általam végig nézett esetnél láthatóan megbízott a búvárokban ez a hatalmas teremtmény, mutatta nekik, testrészeit, amire rátekeredett a háló, végül, miután sikerült róla lefejteniük, körözött körülöttük, az 5 búvár körül, és egyenként gyengéden megérintette őket! Képzeljétek csak el, micsoda erő uralomra képes, ha pontosan érzékeli, mi számít érintésnek, és mi az, ami durva lökés v ütés! Hatalmas teste ellenére pontosan szabályozta az érintéseket, háláját így mutatta ki!
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére