A Villás Béla-féle Angyaltanfolyam eredménye

Voldemort témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2013 Január 25.

 1. Más, ha valaki akarja, hogy meggyógyuljon vagy elhiszi. Nekem nincs halálfélelmem, bár fájdalomtól szerintem mindenki fél. Halál angyalát nem nehéz hívni, de csak magadra, másra nem, még beleegyezéssel sem. Nehézkes méz illat szokott lenni, ha arra jön és soha nem megy üres kézzel. Állítólag gyönyörű, majd meg fogom tapasztalni, utolsó élményként. Ha esetleg öngyilkos lennél, akkor ahhoz nem kell ez az angyal.
   
 2. Igen, ugyanezt írtam, hogy hamar visszajönnek, csak töröltem, mert láttam, te is írtad. Ugyanúgy kell, mint más angyalt, ezüst a színe, nyilván a nevét is tudod, én nyilvánosan nem írom le. Próbálj meg mást hívni. Halál angyala nem negatív erő. Nem lehet fél-elemből hívni, próbálj meg nem kilépni, hanem segíteni magadon, én is kínlódok itt, ahogy mindenki. Tanfolyam nélkül én sem ajánlom ezt az egészet, tudom ára van és nem azért mondom, hogy más is b*sszon rá. Tanfolyam után még mindig ott van, hogy nem is használod majd, ennek esélye érzésem szerint elvégzettek 5-10%-a fogja használni. Kéne kérdezni azokat, akik évek óta használják, hogy miért...? Azok meg megunják előbb utóbb, hogy ide írjanak, mert nem érzem jól magam, ha nem kapok olyan kérdést, ami előbbre visz bárkit is.
   
 3. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Es mit gondolsz "O" hogyan tud segiteni ebben neked? Elveszi mondjuk a levegot? Vagy egy " igen titkos" technikat fog mondani/sugni neked a hogy Belank szokott? Amit csak O tud?.....
   
  medve1616 kedveli ezt.
 4. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Ha nem vagy elegedett a helyzeteddel akkor csak is Te tudsz rajta valtoztatni. semmifele angyal ebben nem fog segiteni Ok is tudjak hogy te teremted a sajat valosagodat!
  Ami bent az van kint.
   
  phoenyx és eniko63 kedveli ezt.
 5. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Kedves Manocska!

  Egy dolgot nem szabad elfelejteni hogy a hiteink/nezopontuk szablyak meg a tapasztalatainkat.
  Es ha ezek a nezopontok nem allnak stabil labakon/alapokon akkor marha konnyu ezeket befolyasolni akar belaval akar mezillattal.....
   
  phoenyx kedveli ezt.
 6. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Miert nem tudsz valtoztani te sajat magad? Ezt reszletezned nekem?
  Nem vagy a kornyezeted a korulmenyek aldozata. A belso mintad/harmoniad vetul ki a fizikai vilagban es azt tapasztalod meg. Te teremto vagy ez az egesz foldi elet egy "drama" amit Te rendeztel/rendezel. Nalad a karmesteri palca.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 7. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Egyebkent ha angyalozunk akkor miert nem inkabb a boldogsag vagy a mostmindentokeletes angyalat hivod???
   
 8. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Es gondolkoztal mar azon hogy miert nem jonnek ezek az angyalok??
  Ha faj a fejed es csak egy gyogyszert dobsz be vagy ha gondod van es hivod az aktualis angyalt akkor sem a problemaval foglalkozol es annak megertese a celod hanem csak egy kulso segitseget varsz es ezzel el is fordulsz a teremtoi kepessegedtol. Az okot lell megtalalni es nem a "fajdalomcsillaitokat" szedni.
   
 9. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Kedves fórumtárs,
  Rossz (téves) úton jársz. Azért vagy MOST itt, a Földön, hogy létrehozzál valamit, amit csakis Te, nem másvalaki, tud adni az emberiségnek. Nélküled mindenki, az emberiség, kihagyna valami fontosat az élettapasztalatból. Tehát, Te igenis fontos vagy mindenkinek....
  Meg KELL csinálnod azt, amit egyszer felvállaltál, mielőtt megszülettél a most-ba. Amig ezt a valamit nem teljesitetted, addig az a bizonyos angyal NEM fog utánad jönni (1. mert nem szabad átirnia a TE fogadalmadat, hiába rimánkodsz te neki.... 2. nem lehet csak ugy, uk-muk-fuk kisétálni a szerződésből, amit Te magad vállaltál föl. Ha mégis valami nem tetszik abból, amit felvállaltál születésed előtt, akkor azt meg lehet változtatni, de csak úgy, hogy valami mással helyesitetted... nem csak simán felbontani. Persze, ha nagyon akarod, lehet simán felbontani (azaz öngyilkosságot követni el), de ez nem jó megoldás, mert a következő életedbe PLUSSZ EZ A FELADAT IS VISSZAJÖN VELED (a másik, új feladatod helyett....) - tehát 2x annyi dolgod lessz, mint most.... és erősen kétlem, hogy két feladattal egyszerre jobban megbirkóznál, mint most, eggyel... Tehát, nem praktikus megoldás.
  Javaslom, inkább deritsd ki mi az, amit most, itt, meg kell csinálnod, és láss munkához. Majd miután végeztél vele, talán (esetleg, ha még aktuális lesz....) sikerrel jársz azzal a bizonyos angyallal is.
  Tudod, a halállal is az van, mint az impotenciával: mielőtt eljön, párszor megszégyenit.... :) Nem adják azt sem ingyen...
  Csak annyit még: munkára fel. A többi majd következik lassan, lassan.....
   
  Maresz2028, V.T., phoenyx és 1 másik tag kedveli ezt.
 10. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Ha változtatni akarsz, akkor 2 dolgot kell előzőleg megcsinálnod: 1. Lélekintegrálás (ez lélekvisszahivás, utána axiatonális integrálás) , 2. (Lélek)szerződés cseréje. - Ebben a sorrendben. - Csak ezek után lehetséges a többi segitség kérése. (kérni lehet, csak nem kapsz semmit, mert a régi lélekszerződéseddel nem kompatibilisek).
  - Mielőtt még lehurrognál, jelentem én igy jöttem ki a halálos betegségből....
  Sok sikert.
   
  bivalyka és medve1616 kedveli ezt.
 11. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Miután a kötelező 2 első müveletet megcsináltad, azután csinálsz egy Akasha Krónika lekérdezést (több módszer van erre). Akárhogyan is lesz, majd Uriel arkangyalt kérd meg, hogy segitsen (meg Metatront). Ezek az arkangyalok ketten engedik meg az akashában való (helyes) navigálást (azért irom igy, mert mindenki megnézheti a saját krónikáját, de az más kérdés, hogy segitség nélkül mit értenek meg ebből...).
  Általában, amikor már az úton vagy, megkapsz minden segitséget a következő lépésre.
  Te már úton vagy, szerintem.... azért kaptad meg ezt az infót is, nem? :)
   
  medve1616 kedveli ezt.
 12. Ha megírod, melyik testrész vagy milyen jellegű, akkor megpróbálok segítséget hívni a nevedben. Egy kicsit írd le, hogy hogyan szeretnél élni, ha mindez teljesült. Ez nem árt-használ. (Ezt szoktam mondani bizonyos táplálék kiegészítőkre is) Persze használ, de ezt neked nem kötelező elhinni. Írj időt, mikorra...
   
 13. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Hát ez az: angyaltanfolyamra mennek az emberek, de halványan sem tudják, mivel dolgoznak... :) meg a többit.
  1. Keresd meg a neten, sorrendben, ezeket. Angolul talán többet találsz (soul reintegration, axiatonal integrationÖ, de magyarul is van Sandra Ingerman irt a lélek visszahivásról (igaz, sámánisztikus módszerrel, de kezdetnek megteszi....) Az A. Villoldo könyvek is jók, sok értékes infot kapsz a lélekszerződésekről. Most nem a Caroline Myss-féle szerződésekről van szó, de természetesen az is nagyon jó.
  2. Shamballa MDH és Melkizedek (ezek reiki módszerek, láttam itt is jó reiki mestereket, kérdezd meg esetleg tőlük is).
  3. Ha MOST vagy beteg és nagyon sürgősen akarsz mindent, akkor privátban megirom egy romániai sámán telefonját (beszél magyarul is), aki, miután telefonon beszéltek (hangodat kell hallania), megmondja hogyan tud segiteni. Nem lenne az első eset, amikor szerveket regenerálna.... (ismeri a NASA és a Discovery, meg a fél világ, nem kuruzslóról van szó.)
  Sok sikert
   
  medve1616 kedveli ezt.
 14. Mivel dolgozunk?
   
 15. Angyaltémában sok rosszabbról hallottam és tapasztaltam, Magyarországon, de Németországban sem találtam használhatóbbat, Énoki módszer vagy mi a szösz...most megnéztem ki az a Caroline Myss, mert nem ismertem, neve alapján lehetne valami pornós név is. Doreen Virtue angyaltarot-ja jó, de angyali könyvei, tanfolyamai szerintem nem. Amerikaiak furán is nevezik magukat, mindegyiknek művész neve van, írnak 2012-ről, majd más néven újra futnak.
   
 16. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Hahó, emberek, szerintem nagyon nem tudjátok mik is tartoznak egy angyal kommunikációhoz.... a többiről már nem is szólok...
  1. Mi az, hogy NEM ismeritek Caroline Myss nevét, vagy Villoldo nevét, vagy Sandra Ingerman stb. stb. ? A többi elismert nagy névről már nem is beszélhetek, ezekután.
  2. Ha nem értitek, hogy mi a Shamballa MDH stb, akkor mit kerestek angyaltanfolyamon? Milyen módszert használtok a munkára?
  3. Erősen kétlem, hogy az énochi mágiát használnátok erre... :) ha mégis, akkor ezt nem itt kellene megvitatni....
  DE AKKOR NEM IS IGY BESZÉLNÉTEK, és akkor merőben más kérdések lennének.... és más eredmények is.
  Esetleg olvassatok többet. Vannak, akik használják is, eredményesen, az angyalokat. Tisztelettel, alázattal, és hálával, nem mint rabszolgákat, hanem mint bölcseket, mint szerető, tapasztalt barátokat. De ahhoz előbb meg kell érteni azt, amivel dolgoznak, nem összevissza halandzsázni.
  Megjegyzem, Doreen Virtue csak a marketingben nagy.....
  Sok sikert nektek.
   
  medve1616 kedveli ezt.
 17. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Épp ezért mondtam, hogy ROSSZ úton jársz. Remélem, most már érted, merre kell keresgélni. Mit lehet vesziteni, ha a jobb utat is megnézed? Mások is jártak már arra, sikerrel, hátha neked is jobb lesz....
  Jó tanulást, sok sikert.
  - Mindent, amit kérdezel, már megválaszoltam, csak te nem olvastad el amit irtam. Használd a google-t is.
   
  medve1616 kedveli ezt.
 18. Gagul

  Gagul Kitiltott (BANned)

  Fura egy dolog ez.

  Strohm ugye herceg úr lett önnön meglátása alapján, könyveket irt, stb.Villás azokból rengeteget átvett, de a napi angyalokat módositotta. Villás állitolag személyesen is meglátogatta Strohmot, amiután egyszerüen lealkoholistázta a herceg urat és meglehetösen lekezelö módon nyilatkozott Strohmrol.
  Amiben van valami.
  Ugyanakkor Villás a konkurrenciáról jót még nem mondott.

  Majd hazatérve Kisvárdára átdolgozta Strohm angyalokkal kapcsolatosságait - s tanitja a tanfolyamain (legalábbis Strohm dolgainak egy részét, is)
   
  eniko63 és V.T. kedveli ezt.
 19. cakk

  cakk Állandó Tag

  Kedves manocska01!
  Engem kicsit aggaszt, hogy nem vagy boldog, és szeretnél elmenni. Talán nem lenne túlságosan OFF ebben a témában, ha leírnád, hogy mi is a baj pontosan. Szerintem vagyunk itt néhányan, akik tudnának egy-két gondolatot átadni neked. Másrészt néha a probléma magában fogalja a megoldás lehetőségét is. Vagy ha nem akarod nyilvánosan, akkor írd meg üzenetben.
  Hogy a témához is kapcsolódjak kicsit, én kb.4db embert ismerek Magyarországon, akik hitelesek nekem az angyalos témában, és Bála nincs köztük. Mivel az angyalok rezgésszáma igen magas, ezért a velük kommunikáló embernek is magas rezgésszámúnak KELL lennie. Nem mindegy hogy él, miket gondol, és főleg hogy miket eszik. Általában ezek az emberek nagyon szigorúan vegetáriánusok, és nagyon mély lelki életet élnek, és folyamatosan tisztítják magukat.
  Amit régebben írtál, meghalni nem nagyon lehet, mert egy lélek időtartam kb. 24000 év, addig nem "hal meg", és utána is csak visszatér a fénybe. Pusztán annyi van, hogy hol itt van ebben a létben, hol a másikban.
  Egyet értek eniko63 fórumtárssal, ha ki akarod kényszeríteni az "átmenetet", az nagyon súlyos következményekkel jár. Sokkal jobb megoldás, ha megkeresed a hiba okát, és kijavítod. Ezt az angyalos témát felejtsd el, mert ez nem arra való. Rengeteg út van, hogy megtaláld a válaszokat a kérdéseidre, csupán csak meg kell találnod azt, ami neked a legjobban érthető. Léteznek bizonyos regresszív utazásos dolgok, ahol az előző életeidben lehet megkeresni a választ a mostani problémádra, ha ez indokolt. Léteznek indiai bambusz levelek, ahol elvileg mindenkinek meg van írva az élete, némi pénz ellenében fel is lehet olvastatni.
  Szóval semmi képen ne keseredj el, mert nagyon sok megoldás van!

  (36p)
   
  Maresz2028, phoenyx, eniko63 és 1 másik tag kedveli ezt.
 20. Maresz2028

  Maresz2028 Új tag

  Működik. De nem lehet "félkézzel" elintézni. S ha már tudod, hogy működik, nem is akarsz mindenfélét kérni. Talán átlátod, hogy nem dolgoztathatsz másokat - legyen az bár angyal - magad helyett. S főleg hiába hívod, ha telesírsz oldalakat azon, hogy vajon léteznek-e. Én is tanultam Bélától gyógyítást is. Természetesen a magam hasznára, de úgy véltem, nem jól csinálom valamelyik módszert. Amikor megmutatta hogyan kell, rám tette a kezét kb. 3 percre, s én azzal meg is gyógyultam. Két éve volt. A családtagjaimat tudom gyógyítani, néha mást is, ha úgy adódik. Ismerek olyan régebbi tanítványát, aki mindenkit meg tud gyógyítani, aki hozzáfordul (csak ezzel foglalkozik).
  Ha angyalokat akarsz hívni, előbb vizsgáld felül az életedet, ahogy azt lejjebb valaki írta már, aztán menj el olyan tanítóhoz, akiben megbízol, és tanuld meg. Kiben bízz? Nézd meg személyesen, internetről nem lehet tájékozódni, mert látod százféle ellentmondó információt kapsz..
   

Megosztás