Hírek A Wall Street farkasa több embert is börtönbe küldene a kriptovaluták miatt

A Wall Street farkasaként ismert befektető, Jordan Belfort éles szavakkal kritizálta a kriptovalutákat. Berlfort szerint ugyanis számos olyan token forog a piacon, melyek egyszerűen csak értéktelen viccek.

A Wall Street farkasaként is emlegetett Jordan Belfort (akinek életéből az azonos című film is készült) keményen bírálta a kriptovaluták piacát. Az üzletember elsősorban az úgynevezett mémtokenekre gondolt, vagyis azokra a kriptovalutákra, melyeket az elmúlt időszakban a befektetők felkaptak, de sokan úgy vélik, hogy a valódi értékük megkérdőjelezhető.

Belfort egy brit lapnak adott interjúban mondta el, hogy az olyan kriptovalutáknak, mint a dogecoin vagy shiba inu „se értékük, se hasznuk nincs".
Hozzátette, az emberek egyszerűen csak kihasználják a szabályozatlan piacot, és teljesen értéktelen tokeneket hoznak létre.

Hallani olyan őrült történeteket, hogy emberek vagyonokat keresnek ezekkel az eszközökkel, de ezek nem számítanak valódi befektetéseknek – fogalmazott Belfort.


Az egykori befektetőt egyébként részvénypiaci manipulációért ítélték börtönbüntetésre az 1990-es években, és most úgy látja, az általa értéktelennek tartott kriptovaluták miatt is börtönbe kellene küldeni egyes embereket – az nem derült ki, hogy Belfort pontosan kikre gondol ez esetben.

Noha hangsúlyozta, hogy a kormányoknak minél hamarabb el kellene kezdeniük szigorúan szabályozni a kriptovaluták piacát, a manapság leginkább motivációs előadóként dolgozó Belfort a kriptovaluták koncepciója mögött álló blokklánc technológiát kifejezetten üdvözölte.

1638484994425.png
 
Ha börtönbe akar látni vagy küldeni embereket akkor tegyen feljelentést.....így ennek semmi értelme.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Másik kis kedvencem !
Dittike2009 wrote on Árcs206's profile.
Szia!

Eltudnád nekünk küldeni a full blast 3 testjeit?

kÖSZÖNÖM
László Ferenc wrote on midi nyalánkság's profile.
2020 topik 160 oldal
Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene

Statisztikák

Témák
36,990
Üzenet
4,514,679
Tagok
597,622
Legújabb tagunk
Kenway0319
Oldal tetejére