Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok.

Az oldal nagyon jó, még egyelőre csak belekukkantottam, de majd áttanulmányozom.
 

mosthatalma

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Lenne hozzátok egy kérdésem. A páromnak homloklebeny daganata van, és otthon hallgatjuk az AK-s meditációkat, letöltögettem az anyagokat, de nem tudom, hogy a tanfolyam, vagyis "beavatás" nélkül működik-e. Mert úgy tudom, a tanfolyamok egész naposak, és annyit sajnos ő nem bír.

Köszi, Viki


Ha megtehetitek jó ha tudod, hogy van egy olyan oktató, aki házhoz jár agykontrollt tanítani olyan betegeknek, akik nem bírják végigülni a tanfolyamot. A honlapon megtalálod az elérhetőségét, Gedeon Ellennek hívják.
 

dindin19

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Lenne hozzátok egy kérdésem. A páromnak homloklebeny daganata van, és otthon hallgatjuk az AK-s meditációkat, letöltögettem az anyagokat, de nem tudom, hogy a tanfolyam, vagyis "beavatás" nélkül működik-e. Mert úgy tudom, a tanfolyamok egész naposak, és annyit sajnos ő nem bír.

Köszi, Viki


töltsétek le a tanfolyam anyagát, fent van az ultra is, és hallgassátok
 

gyLaca

Kitiltott (BANned)
Sziasztok.
Dravenx adta nekem az ihletett és létre hoztam egy uj topikot.
A sahaja jóga(véletlen kapcsolat) meditáció hatása mindennapi életünkre

Nyugodtan ird le itt a meditáció csodálatos hatásait, hiszen ha tudod hogy mit jelent a shaja szó akkor azt is tudodd, hogy idönként mindanyian sahaja jogik vagyunk. Nem akarom szépiteni a dolgokat ,de időnként magad is Sahaja Jogivá válsz. Fontosnak tartom , hogy megoszam veletek agykontrolosokkal ezt a csodát. Hiszen magam is agykontrolos voltam 15 évig müveltem a technikákat. Most viszont megtaláltam azt amit miden kereső keres. Ha ne talán tán te is azt keresed amit én megtaláltam akkor fontosnak tartom , hogy idönként látogad meg ezt a topikot. Én ugy kezdtem ,hogy beprogramoztam az önmegvalosúlást. Itt egy kiss könyü programozó gyakorlat. Azért merem ajánlani mert annak idején én is itt kezdtem. Van egy öröm hirem számotokra . Tudom hogy hihetetlen de igy van. Negatív dolgok nem léteznek. Ezeket a negatív dolgokat én csak dolgoknak szólítom.Minden jot. Laci
 

gyLaca

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!
Vélemény az álmodásról és az álomkontrolrólról.Valaha magam is nagy álmodó voltam egy éven átt füzeteket irtam tele az álmaimmal. Ez nagyon is szép volt.Hiszen megtanultam hogyan kell szépeket álmodni.Viszont lett egy bökenő. Reggel fáradtan ébredtem . Ezek az álmok elvarázsoltak. Elment az élettől a kedvem és szinte már csak az álmaimban lettem boldog.Ezt látam megoldásnak a gondjaimra. Azt sugalta a tanácsdóm, hogy ámodj mert ez jo neked. Nem tévedet ez jo volt nekem. De a valodi életem nemlett jobb egy kicsit elvarázsoltnak hitek az emberek. Hát fel is hagytam az állom kontrollal. Most ugy gondolom hogy álmok hejet a saját életemet pátyolgatom. Azóta van kedvem élni és nem az álmokban keresem a megváltást. Hanem a meditációban.
 

tundervirag24

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Viki!

Van egy agykontollos programcsomag "Gyógyuj meg!" címmel. Szerintem érdemes lenne megszereznetek. Agykontrollos üzletekben is kapható.
Tündérvirág
 

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Viki!

Van egy agykontollos programcsomag "Gyógyuj meg!" címmel. Szerintem érdemes lenne megszereznetek. Agykontrollos üzletekben is kapható.
Tündérvirág

Igen, igen már beszereztem. :D Mindent beszereztem, ami gyógyulással, gyógyítással és agykontrollal, ezoterikával... kapcsolatos és szerintem hatásos lehet.
 

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Viki,

A gyógyíthatsz című könyvet ajánlom, de van hanganyaga is.

Megkeresem és megpróbálom feltölteni ide.

Szia!!

A könyv megvan, a hanganyag még nincs, azt megköszönném. Bár gondolom biztos lesz, akimnek nincs meg és örül a könyvnek is.

Köszönöm, Viki
 

ancsymancsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nincs meg valakinek az az alfahang ami a vonatzakatoláshoz hasonlít? Mert eddig csak thétahangot találtam!!! Légyszi segítsen valaki!:)
 

Ladybird84

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nincs meg valakinek az az alfahang ami a vonatzakatoláshoz hasonlít? Mert eddig csak thétahangot találtam!!! Légyszi segítsen valaki!:)

Szia!
Menj be a "Le- és feltöltések, minden ami ezoterikával kapcsolatos" témába, ott a keresőbe beírod az alfahangot és már meg is találtad;)
Amúgy szerintem a vonatzakatoláshoz hasonlító hang az az agykontrollhang, de azt is biztos megtalálod ott!:)

Üdv,
Ladybirdkiss
 

ildiko08

Állandó Tag
Állandó Tag
kérés:))

Szia! Kérlek szépen a Lemuriai Kristálytemplom üzenete meditáciot rakd fel kiss. Köszönöm szépen:))
A Czeizel Beatrix féle meditáció,amit felraktam tetszik valakinek?
Letöltötte egyáltalán valaki? :)
Ha van rá igény,tölthetek még egyebet is,újabb darabokkal gazdagodtam ebben a témában:

1. A csakrák harmonizálása-Az éjszaka hívása

A oldal -
A csakrák harmonizálása
Ez a mindennapi használatra ajánlott meditáció, nagy segítséget nyújthat az ellazulásban, a csakrák tudatosításában, energetizálásában és harmonizálásában. Oldja a belső feszültségeket, lenyugtatja a tudatot, a kavargó érzelmeket és fénnyel tölti meg testünket, auránkat.
B oldal - Az éjszaka hívása
Ez a meditáció segít az elalvásban, a napi feszültségek elengedésében és a teljes békés ellazulásban. Álmaink programozása, tanító álmok hívása és problémáink egy magasabb tudatossági szinten való megoldása is megtörténik e belső utazás kapcsán.

2. A Lemuriai Kristálytemplom üzenete

1. CD - A Múlt, Jelen és Jövő Szentélye
Ebben a nagy erejű belső utazásban megidézzük a Lemuriai Kristálytemplom
fényterét, majd átélhetjük az első misztériumot – a Templomba való belépés
szakrális mozzanatát. Ahogy a Templom magába fogadja hazatérő lelkünk, három szentély nyílik majd fel előttünk. Megmutatja magát az aktuálisan
megfogalmazott kérdéseink és problémáink mögött rejlő valóság, jelenünk
üzenete, és kinyílhatnak azok a sorskódok, amelyek továbbemelhetnek
bennünket az Életnek nevezett tanulás ösvényén…

2. CD - A Gyógyulás és Kinyilatkoztatás útja
Ebben a meditációban egy különleges módon ébresztjük fel a Szívünk Templomában élő örök forrást. Ezután egy olyan utazás kezdődik, amelyben
Lemuria szent szigeteinek ölelésébe kerülünk, ahol létezésünk és tudatosságunk más-más aspektusával találkozva, egy különleges gyógyítást kaphatunk Lemuria papnőitől. Majd befogadhatjuk az Égi Istennő tisztafényű
kinyilatkoztatását, amely segíthet elhelyezni életünk történéseit, s
megtalálni önmagunk valódi szellemi útját…

3. A Nap kapujának üzenete

A oldal - A Nap kapujának üzenete

A lélek eonokon átívelő útján, bizonyos inkarnációk előtt megmerítkezik a Nap kapujában. Ez a hely, őrzi valamennyiünk kozmikus sors-történelmét, múltjait, jelenét és jövőjét.
B oldal - A Szív Temploma
Ez a meditáció, mélyen megszólítja a legtisztább szeretet fényeit. Újra életre kelti a szívünk képességét, hogy valóban rezonálni tudjunk a Plejádok csillagrendszerének kozmikus üzenetére.

4. A test álma I - Súlyproblémák kezelése a lélek erejével

A oldal - Találkozás a test szellemével
Korunk egyik aggasztó problémájának, a kilókkal való ádáz harcnak egy szelíd gyógymódja, valódi mélyreható változásokat elindító útja ez a meditáció. Semmilyen fogyókúra, böjtölés, étvágy csökkentő szer nem lehet tartósan hatékony anélkül, hogy megtörténjen a valódi pszichés átalakulás, a testünkkel szembeni gyakran agresszív belső attitűd megváltozása.
B oldal - Mire emlékszik a tested?
Ebben a meditációban tovább folytatjuk a belső utazást a testünkben mélyen őrzött fájdalom emlékeink világában, hogy feltárjuk, megértsük és tudatosítsuk, milyen állomásai voltak gyermekkorunktól kezdve a jelenig annak a folyamatnak, melyben elveszítettük az uralmat a testünk felett.

5. A test álma II - Haladóknak

A oldal - A test szelíd áthangolása

Ez egy nagy erejű meditáció, melyben megnyitjuk a változás és gyógyulás lehetőségét a testünkben. A gát mélyén őrzött eredeti nyolc sejt emlékezik a DNS-ünk által hordozott tökéletes fizikai megvalósulás kódjaira, másrészt az étertestünkben ott él az úgynevezett éteri másolat, mely a lelkünk álma rólunk.
B oldal - Sejtszintű DNS átkódolás
Ezt a meditációt a lélek valóságában már járatos, testében és lelkében egyensúlyban lévő keresőknek szántuk. Őszintén és nyomatékosan kérlek, hogy akkor és csak akkor végezd el ezt a meditációt, ha úgy érzed készen állsz rá és erre felsőbb énedtől engedélyt kaptál!

6. Hazatérés a csillagok hídján át

A oldal - Hazatérés a csillagok hídján át
Ebben a meditációban egy rendkívüli utazást tehetünk a kozmosz csillagkapuin át, felemelve létünk azokba a szellemi magasságokba, ahonnan az életünk egykor elindulhatott.
B oldal - Szolgálat a Földanyáért
Jelen korunk spiritualitása sok szempontból új, és más ideákra épül, mint az elmúlt századok szellemi iskolái. A Felemelkedés folyamatában rendkívül fontos, és nélkülözhetetlen lépés a tökéletes egyensúly megteremtése test és lélek között. Rá kell ébrednünk arra, hogy a végső megváltásban csak úgy emelkedhet fel a lelkünk, ha a testünk valamennyi sejtjét is átitatja a Fény.

7. Találkozás a belső mesterrel-A gyógyító szentély

A oldal - Találkozás a belső mesterrel
Ezen a különleges úton összekapcsolódunk belső Mesterünkkel, szellemi vezetőnkkel, és azzal az égi testvériséggel, amelynek talán fényküldöttei vagyunk itt földi utunkon. Feltehetünk egy számunkra fontos kérdést, másrészt segítséget kaphatunk abban, hogy megértsük gyökereinket, feladatunkat és küldetésünket ebben az inkarnációban.
B oldal - A gyógyító szentély
Ez a belső út elvezet egy különleges fénytemplomba, egy gyógyító szentélybe, melyben egy Mesteri csoport nyújt segítséget testi és lelki gyógyulásunkban, megérintve és lebontva azokat az akár ősi karmikus érzelmi és gondolati mintákat, melyet testünk, auránk, fénytestünk őriz.​
 

Barno

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én a "Gyógyulj meg" című kazettákat szoktam hallgatni, ezek közül legjobban a Gyógyító szavak és a Hív az élet címűt szeretem. Olyan jókat szoktam néha szundibundizni alattuk. Ha este lefekvés előtt hallgatom, akkor aztán nincs gondom az elalvással. Szuper!!!
 

Huszin

Állandó Tag
Állandó Tag
AK-tanfolyam

Ki volt már AK-tanfolyamon, megéri elmenni?

Szia Kedves Mindenkinek!
Még most először kukkantottam be Ide, de érdekesnek találom.

Válaszolva: szerintem mindenképp érdemes elmennyi egy tanfolyamra, és utána néha tapasztalatot cserélni. Ha rászánod Magad, mindenképp Domján László kurzusára ülj be! Az fantasztikus.
Egyre jobban!:)
 

micu1

Új tag
Sziasztok,
Szeretnék tanácsot kérni tőletek vagy ha van ötletetek.
Szeretnék angliában dolgozni és aktívan keresek is állást,meg interjúk és egyebek.Sajnos azonban elmondhatatlan nagy stresszt érzek és rettentő félelemet emiatt-külföld,egyedül,nyelvi akadályok..
végeztem agykontrollt és használom is de ez nem múlik
Szóval minden tanácsot-ötletet szívesen veszek
Előre is köszönöm:)
 

micu1

Új tag
Még valami,
van esetleg valaki aki túl van már belső utazáson ? érdemes megpróbálni?esetleg még ez jutott eszembe hogy az talán felfedné a félelmem igazi okát?
Köszi
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Micu, szerintem ha ennyire stresszelsz az utazástól, ill. az egész melótól, érdemes volna először is megkérdezni magadtól, hogy miért is akarsz kimenni? És hogy az az előny megéri-e Neked ezt a nagy stresszt, ilyesmit.
Aztán ha ezen túl vagy, és még mindig menni akarsz, akkor azt érdemes összeszedned, hogy mi fog megváltozni az életedben, ha elindulsz: mit veszítesz el (barátok, biztonság, stb. - ilyesmikre gondolok.) És ha ez is megvan, akkor érdemes egyrészt a negatív mondatokat pozitívra cserélni, másrészt programozni, hogy a jó dolog történik, pl. elmetükrével, vagy amivel akarod.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére