Ahol szeretnél lenni

karibcsaj

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.




Hol jártatok ahova nagyon visszavagyodtok, ahol lelki beket talatatok?
Hol, melyik nyaralaskor ereztetek azt hogy nagyon nem szeretnetek hazamenni?
 

Boszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Anyam meheben :)


Sehol nem ereztem olyan jol magam hogy ne akartam volna hazamenni. Na jo volt egypar olyan nap a spanyol tengerparton meg amszterdamban amikor elfeledtem hogy ki vagyok es honnan jottem es merre tartok...de azok meg a bohem eleteveimhez tartoztak. ;)
 

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez egyszerü.
British Virgin Islands.
13 éve béreltünk egy 48 láb hosszu yachtot két hétig ott.
Az életem egyik legszebb vakácioja volt.
Remélem hogy egy szépnapon ott tölthetem a téli honapokat. szivar
 

Parameter

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarország!
Az Otthon, a Család, a Barátok, na és a Csajok! A fiatalságom!

Ez már csak ilyen furcsa dolog marad. Ott voltak életem legszebb, és legértékesebb "kirándulásai"!

Zsolt
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor leszálltam Tel Avív repülőterén és azt láttam, hogy a szemetet söprögetőn is capedli van, rájöttem minden eddigi ,,kialakított,, képen e pillanatban felborult. S amikor Jerusalemben kipakoltam a szállodában a cuccomat, azon nyomban városnézni indultam. Fogtam a mama kezét és mentünk mint az eszelős. A közelben volt egy sétáló utca és ott leültünk az utcára kirakott asztalokhoz és csak ,,néztünk,,. Ennyi boldog fiatalt még soha nem láttam. Az egyik asztalnál az uzik és az M16-nek bennt voltak az asztal alatt, de mégis kitapintható volt a béke és a boldogság az arcokon. Nem hittem el, senki nem félt. Ők együtt éltek az újságok cimlapjával.
Egy befizetet turát tettünk, sok-sok mindent végigjártunk. Majd a visszamaradt napra 10 béreltem egy kocsit és szinte a Bibliában kocsikáztunk. Jöttek a táblák: Beer Séva, Hebron, Bethlehem, Szomora, Jeriko, Tibérias, Haifa, Cesaria, Nazaret stb... Hihetetlen volt. Álltunk a Gecemani kertben a nagy olajfák alatt mire valaki azt magyarázta ezek a fák akár 2000 évesek is lehetnek. Valami megüti az embert. Lehet, hogy Jézus itt ült ennél a fánál? Amikor bementünk abba a szobába ahol az utolsó vacsora volt, szabályosan beleremegtem. A Szikla mecsetben egy üveg kalitkában őrzik Mohamed haját - pár szálat - mezitlábasan sétálva csodálkoztam a kalitkára. A Golgotán elvesztem, ma sajnos csak szinte ajándéküzletek sorából áll. A Holt tengernél kentem magamra az iszapot majd megnyugtatott egy helybeli, hogy jót tesz már a Nofretete is ezért járt ide. Jerikóban órákig alkudoztam az arabokkal és a világ legjobb szőlőjét ettem. Cesariában felmentem a Colloseum szinpadára és leejtettem egy centet a márvány padlóra és a nejem a legfelső sorban is tökéletesen hallotta.
Micsoda gyökértenger ami itt van. Minden kulturák gyökere. Tudtam volna maradni. De a vágyak és a realitás csak néha esik egybe.
 
C

csocsike

Vendég
Originally posted by Parameter@Mar 7 2004, 11:35 PM
Magyarország!
Az Otthon, a Család, a Barátok, na és a Csajok! A fiatalságom!

Ez már csak ilyen furcsa dolog marad. Ott voltak életem legszebb, és legértékesebb "kirándulásai"!

Zsolt
Szervusz Zsolt ,meselj nekunk Austriarol. Sok haverom volt ott akik ismertek teged. Please ;)
 
F

Feri T

Vendég
A topic címéhez igazodva, két olyan hely van, ahol szeretnék lenni.
Az egyik az én álmom :

Seychelle szigetek

A másik a nejemé :

Taj-Mahal
 

rókalány

Állandó Tag
Állandó Tag
Jordánia.
Álomvilág, 1001 éjszaka hangulat, és amit sosem hittem volna, hogy a 46-50 fokos meleg is lehet elviselhető. És hogy az ember ismerkedhet pillanatokon belül, és nem kell semmitől félni. Nagyon szeretnék ott élni...
 

TündérSárkány

Állandó Tag
Állandó Tag
Jajj, nekem több hely is van, ahova el szeretnék jutni még valaha. Az egyik Pöstyén, ahol Nagymamámmal minden évben kempingeztünk. Biztos megváltozott, lehet, hogy ki is ábrándulnék, de gondolatban nagyon sokszor végigélem a régi nyarakat. A másik, amit szívesen megnéznék: Phuket. Ott még nem jártam, de filmeken láttam, hogy milyen gyönyörű. Egyszer szeretnék Tibetbe is eljutni, legalábbis egy buddhista kolostorba. És végül, de nem utolsó sorban (és talán ezt szeretném legjobban): szeretnék Torontoba kijutni, mert több, mint 2 éve nem láttam Anyumat és nagyon hiányzik. És ha már ott lennék, akkor sokmindent megnéznék, mert küldött képet sok szép helyről.

Viszont, csak egy helyen tudom az életemet elképzelni: Budapesten. Lehet, hogy koszos, hogy büdös, hogy...ezernyi negatívum, de éjjel a Várból nézni a várost...aki látta, annak nem kell magyarázni, hogy milyen érzés.
 
V

voila

Vendég
Nekem az a bajom,hogy nem tudom eldonteni hol eljek. Magyarorszagon, vagy Franciaorszagban? :wacko:
 
8

8ball

Vendég
St.Augustine(FL)
A karacsonyi unnepek alkalmaval az egesz varost feldiszitik es kivilagitjak :D
Latni kell......egyszeruen gyonyoru cool
 

karibcsaj

Állandó Tag
Állandó Tag
Mar igy koran reggel nagyon AKTIVAL tabletta tud mindenki itt lenni, hihetetlen. :D
Azt hittem en vagyok az egyetlen...de ugy latszik van meg egy par dumcsi-fuggo.
LOL meno cool
 
Oldal tetejére