Aki a kutyát szereti...

BlackPitbull

Állandó Tag
Állandó Tag
A kutyámat amit most vettem Lakinak hívják nagyon okos de nagyon csibész is egyben! Két lábával megfogja a lábam és úgy harabgálja! Most kezdtem a kiképzését!
 

pet22

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kis beagle-m most jött rá hogy ha ráugrik a kilincsre kinyilik az ajto. minden ajtót kulcsra kell zárni a lakasban:D
 

Wragx

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyus

Nekem az labradorom van,arany színű. Nagy gazember és sajnos sokat is ugat, de nem adnám oda semmiért.

Azok a bánatos kutya szemek, ha valami rosszaságot csinál, hogy tud nézni, egyből elolvad az ember.:cool:
 

t.juli

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk beagle-ünk van és Perecnek hívják:)Folyton rosszalkodni akar, aztán meg simogatásért könyörög:)
 

kondás

Állandó Tag
Állandó Tag
hát ezt én hirtelen úgy olvasatam, hogy "aki a kurvát szereti...". kissé meglepődtem :D (az ott egy kis.sé akart lenni, de végül is illik oda ez az ölelkezés :)
 

candid

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki a kutyát szereti az még az embereket utálhatja.
Sokan azért szeretik a kutyát mert az emberekből elegük van....
Persze nem lehet itt sem általánosítani....
 

eeddie

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kutyusom is menhelyről befogadott tünemény és szintén addig eszik amíg kaját lát azt is habzsolva. Szerintem beleívódott, hogy ha nem eszik gyorsan eleszik előle. Hiba egyedüli kutya nálunk, erről nem tud leszokni.

a mienk is kóborkutyaként kezdte a pályafutását, úgy fogadtuk be - és ugyanez a hozzállása az ennivalóhoz. Nincs olyan étel és olyan mennyiség, amit be ne habzsolna hirtelen.
 

sztimi69

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi!
Nekem most éppen 6 van.Az első egy gyönyörű bischon,már 6 éve van nálunk,aztán nyáron hozzánk szegődött egy kis keverék.Persze a bischon fiú,a "vendég"lány...Úgye nem kell folytatnom?Ezért vannak most 6-an.Gyönyörűek.Imádom Őket!
 

pateu

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekunk is van egy keverek tacskonk, akitol elozo gazdaja "megszabadult" es mi nem szerettuk volna az utcan hagyni, ugyhogy mar 7 eve egyutt el velunk es a 11 eves cicankkal.
 

Beva1

Állandó Tag
Állandó Tag
Beagle életképek

Füge kutyám a téli Balatonon.
Nagyon bájos, de irtó szófogadatlan kutyus.Nagyon öntörvényű, de szeretetreméltó. A cicákkal jó barátságban van.:p
 

majszoló

Állandó Tag
Állandó Tag
nekünk is menhelyről befogadott kutyusunk vna ,bár Ő még nagyon piocit volt, amikor elhoztam, kettő hónapos sem. Szóval rajta a hála annyira ne mérződik ,viszont nagyon ragaszkodó és őrült. Kókusznak neveztük el.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom kiverni a fejemből azt a késő délutáni képet amit a városomban egy forgalmas út mellett láttam, amíg vártam, hogy elmenjenek az autók és megfordulhassak a kocsival.

Két apró kiskutya, szemmel láthatólag testvérek - csak pár hónaposak lehettek - őrült tempóval loholt a havas úttest jobb oldalán az út szélén, szemeiket kétségbeesetten valami távoli pontra függesztették. A füleik csak úgy lobogtak és olyan gyorsan futottak szegények, ahogy csak bírtak, látszott a szemükön, hogy tudják, az életükért futnak. Azóta is arra gondolok, hogy találkoztak-e valami jótétlélekkel, akinek megesett a szíve rajtuk...
 

judiq

Állandó Tag
Állandó Tag
én úgy gondolom, hogy ha nem akarsz egyre több kutyát, akkor ivartalanítani kell az ebet. és ez vonatkozik a cicákra is.
 
Oldal tetejére