Amire nincs magyarázat!?!

Evrien23

Új tag
Nekem az egész világ olyan, mint egy puzzle. Folyton derülnek ki dolgok, amiket össze kell illesztgetni a többi igazsággal. :p
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az egész világ olyan, mint egy puzzle. Folyton derülnek ki dolgok, amiket össze kell illesztgetni a többi igazsággal. :p

Pontosan. Erről szól és ettől érdekes a gondolkodó ember élete.

Szia FagyisSzent!

Tökéletesen egyetértek.
A létezésnek pont az a célja, hogy fejlődjünk, hogy össze tudjuk rakni a dolgokat azért, hogy megértsük saját magunk és a körülöttünk lévő világ működését. Ez azért lényeges, hogy választ kapjunk a lét kérdésére és hogy be tudjuk azonosítani saját magunkat.
Az életben pont az az izgalmas, hogy rájössz és összerakod a dolgokat.
 

Ayana

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon érdekes dolgokat olvastam :) Élmény volt.

Elmesélném az én történetemet.
Egyik éjjel (kb 6-7 éve)a barátnőm fiújával (már ex) álmodtam, hogy egy Baranya megyei kanyarban a haverjával fejre állnak kocsival. A barátnőm álmomban zokogott.
Másnap elmeséltem neki, hogy mit álmodtam erre a barátnőm kinevetett.
Két nap múlva zokogva hívott fel, hogy a fiúja fejre állt kocsival abban a kanyarban amit mondtam.

Néha kicsit bolondnak érzem magam, amikor ezt így leírom vagy elmesélem és az emberek nagy többsége nem is hisz nekem :(
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Mikor kicsi voltam, anyám mindig ott aludt mellettem, mert egyszerűen féltem. Egyik reggel felébredtem sírtam és próbáltam elmesélni anyámnak, hogy mit is álmodtam. Mivel sírtam, ezért nehézkesen tudtam elmondani és anyám közbe bele-bele kérdezgetett az álmomba, hogy ezt és ezt és ezt álmodtad, mivel én sírva mondogattam hogy igen.
Mint kiderült, pontosan ugyanazt álmodtuk mind a ketten.
Az álom az volt, hogy egy idegen bolygón sétáltam valami járda szerűségen, kétoldalt fák voltak és ilyen bagoly szerű lények, nagy fekete szemekkel néztek le rám.
Anyám is ugyanezt álmodta, csak az ő álmában, ő sétált azon a helyen.

Egyszer amikor anyám 16 éves volt, a vasútállomáson sétált és látta hogy az apja jön vele szembe. Ő nem tudja miért, de valamiért megállt és nem vett tudomást semmiről. Arról sem, hogy az apja hozzáért a vállához és ment tovább. Mire észbe kapott és megfordult, addigra már messze járt az apja.
Utána sétált tovább és átment az egyik gyalogos átkelőn, majd később azt vette észre, hogy ismét ugyanazon az átkelőn megy át.
 

sacicica

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barátaim!Nem akarom azzal kezdeni, hogy a magam igazát bizonygatom.Én olyan mértékben vagyok szkeptikus,hogy amit látok, azt sem hiszem el!Emellett-kíváncsi ember lévén mindenről meg akarok bizonyosodni,és mindent tudni, ami tudható.Megveszekedettül hitetlen vagyok!És ez rossz, mert keresem azt ami erőt ad !Barátommal-pusztán kíváncsiságból 10éven keresztül eljártunk a pesti UFO kongresszusokra-Nem lettem hívő még akkor sem, amikor 1-2 ufó élményben volt részem.Aztán szintén 10 évig eljártunk az ESZP kongresszusokra./ ezoterikus-szellemtani-paratudományos fórumok,Budán/ Itt aztán csemegézhettünk 3 napig mindenből!Voltak halálközeli élményt megélők,amerikai szellemlátó asszonyok akcióban/ felállt a hátunkon a szőr/ reikisek,szín és illat-terápiások,angyallátók,"Mennyei prófécia"-hívők tánc és zene terápiások,spirituális vezetők, önjelölt gyógyítók és még különféle szerzetek. A kézrátétes gyógyítás nálam csődöt mondott,s sok más egyéb is.A tánc és zene fantasztikus hatását nem vonhatom kétségbe,az,működik. Gyűrűk ura imádó vagyok, s a közelmúltban olvastam két cikket a hobbitok létezéséről. Mármint a múltban.Tudósok vizsgálták a koponyákat és bizonyossággal kijelentették,hogy nem gyermekek, hanem kicsi felnőttek csontjai és koponyái!Engem minden érdekel,ami a tér-idő-lélek és a föld misztériumát uralja! Köszönöm, hogy szólhattam!
üdv Sacicica
 

formica

Kitiltott (BANned)
Na ehhez mit szóltok? Amint megnyitottam ezt a topicot és csak belenéztem, libabőrös lettem egyből.
Velem nap, mint nap esnek meg apró kis dolgok. Én elfogadom ezeket, és nem tartom különlegesnek. Érvényes az a mondás: Látom ha hiszem. Minden furcsa dolog is az élet része. Nem kell feltétlenül tudni az okát, sokszor elég ha csak elfogadjuk.
 

25cent

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért van az, hogy sokan (köztük én is) a régebbi dolgokat jobbnak tartják? Sokat gondolkoztam már ezen, de épkézláb választ sosem alkottam még.
 

k0b0ldka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Ayana!

Egyáltalán ne érezd bolondnak magad!
Előfordul,pláne szoros baráti körben,hogy egymásra hangolódtok,
s így biz belepillanthatunk történésekbe...
Anno én a főnökömmel és kedves párjával voltam így.
Nekik is autóbalesetük volt- Balatonra menet.
Pár napig nem dolgoztam,s munka közben rákérdeztem,nem-e történt valami különös.Amikor elmondtam,mit álmodtam,azt válaszolta,hogy nem álom volt,akkor történt...
Kísérteties...
 

formica

Kitiltott (BANned)
Én a munkahelyemen dolgoztam amikor a lányomat műtötték. Megéreztem amikor kihozták a műtőből. Ez pontosan így volt, mert azonnal felhívtam a feleségem aki vele volt.
Mindenkivel történnek ilyenek, csak éppen nincs kontroll ami ezt igazolhatná.
 

liber ogoj

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért van az, hogy sokan (köztük én is) a régebbi dolgokat jobbnak tartják? Sokat gondolkoztam már ezen, de épkézláb választ sosem alkottam még.

Én azt vallom azért,mert a Kerék folyamatosan halad visszafelé az Aranykortól át az Ezüstön,stb. az új kezdetig és nagy általánosságban fokozatos a romlás minden szempontból.Vannak fellendülések(például sokan mondják,hogy mostanában a magyari,turáni népeknek jobb időszaka lesz és vannak is erre utaló nyomok),de egészében süllyedünk.Egyszer csak beáll a mozdulatlanság és új Aranykor kezdődik.Onnantól megint nosztalgiázhatunk a tegnapon. :D Van az emberiségnek egy kollektív emlékezete,amely megőrződött zenében,mesékben,álmokban,rítusokban,génekben és valahol mindenkiben benne van,hogy voltak olyan korok,amikor más,és kevesebb gondok gyötörtek minket.
Sokak szerint az új kezdet 2012 lesz,mások nem ennyire derűlátók.Egy kiadós pusztulásra megérett már az emberi világ...
 

babajaga67

Állandó Tag
Állandó Tag
egy a gond a magyarokkal: évezredek óta keresték az viléág aranyos szegeletét, vagyis a közepét (a tibeti égtájrendszerben az arany a közepet szimbolizálja), és e helyen tették le a Föld-fogadalmat, a Földbeavatást, tehát eztért nem mehetnek innét el sehová. a magyarok viszont nem érik el soha a sikert, mert esküjük arra vonatkozik, hogy a világ elfojtásait kell közömbösíteniük, addig, amíg lehet. tehát mindig azt kell jelezniük, mi hiányzik a világból a tökéleteshez. ezért tűnünk sokhelyütt rosszindulatú, pesszimista népnek.
 

babajaga67

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokak szerint az új kezdet 2012 lesz,mások nem ennyire derűlátók.Egy kiadós pusztulásra megérett már az emberi világ...

valójában nem lesz tömeghalál, csak az emberiség kettéválik: vagy az önzetlen, empatikus utat választja, amikor nem kell idegeskedve a világ fölé emelkedve élhet, vagy választhatja a mai gondokkal és stresszel nyüzsgő, érdekes életet.
 

liber ogoj

Állandó Tag
Állandó Tag
Babajaga67 az említett fogadalomról,beavatásról írnál kicsit,hogy szerinted mi is az?
Aki "elfojtásokat közömbösít",miért is lesz rosszindulatú/borúlátó?Szerintem,ha rámutatsz valami hiányosságra,az nem annyit tesz,hogy szemétláda leszel.Ha olyan stílusban teszed,akkor...
Megjegyzem,a népünket általában sokra tartották,becsülték régebben,csak az utóbbi,mondjuk 100 évben,és különösen a világháborúk,és most,a "rendszerváltás" után lett sok helyen rossz hírünk.Az is inkább mások miatt.No nem mintha nem volna itt tényleg rengeteg patkány.
 

tivi

Állandó Tag
Állandó Tag
a 2012 a maja számításban nem a világvége, hanem csak a számolás módjából következik.

szerintem
 
Oldal tetejére