Angyalok

Etusmama témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2007 Január 18.

 1. tuncu

  tuncu Vendég

  [​IMG]
   
 2. tuncu

  tuncu Vendég

  Zsolt 43,5
  Miért csüggedsz el lelkem, miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.
   
 3. tuncu

  tuncu Vendég  Zsolt 18,47
  Él az Úr és áldott az én kősziklám, magasztaltassék hát az én idvességemnek Istene!

   
 4. An42

  An42 Tag

  Fel tudná tenni valaki az angyaltarot kártyát? Szívesen meg is vettem volna,sajnos már sehol sem találom.Előre is köszönöm!
   
 5. tuncu

  tuncu Vendég

 6. tuncu

  tuncu Vendég

 7. tuncu

  tuncu Vendég

  Sok szeretettel!
   

  Csatolt fájlok:

 8. Onixa8

  Onixa8 Állandó Tag

  Sziasztok


  Szeretnék segítséget kérni keresem az alábbi könyveket
  F.E.Eckard Strohm:Atlantisz angyalai, illetve Atlantisz mesteri tudása.
  Silver Ravenwolf Agynakl mágia

  Ha valakinek megvan feltöltve azt nagyon szépen köszönöm

  szép napot
   
 9. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  A 'Jóslókártyák feltöltése II." topic-ban megtalálod, rég feltöltöttem!
   
 10. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 11. tuncu

  tuncu Vendég

  Azok a szavak, amiket most fogsz hallani, igazak!
  Meg fogják változtatni az életed, ha engeded.
  Mert Isten szívéből való szavak ezek.
  Ő szeret téged, és Ő azaz Atya,akit egész életeden keresztül kerestél.
  Ez az Ő szerelmes levele Neked!


  Gyermekem!

  Lehet, hogy Te nem ismersz, de Én mindent tudok rólad. Azt is tudom, hogy pontosan mikor ülsz le, és mikor állsz fel. Minden utadat jól ismerem. Még a hajad szálait is mind számon tartom. Mert képmásomra teremtettelek téged. Anélkül, hogy tudnád, bennem élsz, mozogsz, és létezel. Az én nemzetségem vagy. Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek. Kiválasztottalak magamnak a teremtés kezdetéül. Nem véletlenül születtél. Életed minden napja megíratott az én könyvemben. Én határoztam el születésed pontos idejét, és azt is, hogy hol fogsz élni. Csodálatosan teremtettelek meg, Én formáltalak anyád méhében. Én hoztalak a világra születésed napján. Hamisan képviseltek azok, akik nem ismernek Engem. Nem zárkóztam el tőled, és nem vagyok haragtartó. Hanem teljes szeretettel tekintek rád. Vágyom arra, hogy szeretetemmel elhalmozzalak. Csupán azért, mert a gyermekem vagy, Én pedig Atyád vagyok. Többet adok neked, mint valaha földi apádtól kaphatnál. Mert Én vagyok a tökéletes Apa. Minden jó ajándék számodra amit elfogadsz, az Én kezemből ered. Mert gondoskodom rólad, és megadok mindent amire szükséged van. A jövődre vonatkozó terveim mindig reménnyel vannak telve. Mert Örökkévaló Szeretettel Szeretlek téged. Annyiszor gondolok rád, mint ahány homokszem van a tengerparton. Örvendezek neked, hangosan énekelve. Sohasem unok bele abba, hogy jót tegyek veled. Mert az én kincsem vagy. Teljes szívemmel, és lelkemmel vágyok arra, hogy örök életet adjak. Hatalmas és csodálatos dolgokat akarok mutatni neked. Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel engem. Gyönyörködj bennem, és megadom szíved kérését. Hiszen a jónak akarása is az én ajándékom benned. Mindent megteszek érted. Sokkal bőségesebben, mint ahogy azt el tudnád képzelni. Én vagyok a leghűségesebb bátorítód. Atyád vagyok, aki minden nyomorúságodban megvigasztal. Ha a szíved összetört, akkor közel vagyok hozzád. Mint ahogy a Pásztor karjára veszi a Bárányt, akképpen hordozlak szívemen téged. Egy nap minden könnyet letörlök a szemeidről. És megszabadítalak minden földi fájdalmaidtól. Atyád vagyok, és fiamként szeretlek csakúgy, ahogy Jézust szeretem. Mert Jézusban láthatod, hogy mennyire szeretlek. Ő az Én tökéletes képmásom. Azért küldtem el fiamat, hogy bebizonyítsa veled vagyok és nem ellened és, hogy elmondja nem számolom tovább a bűneidet. Jézus azért hallt meg, hogy megbékélhessünk egymással. Az Ő halála volt a szeretetemnek legmélyebb kifejezése. Feladtam mindent amit szerettem azért, hogy megnyerjem a Te szeretetedet. Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be. És soha semmi nem választ el téged az Én szeretetemtől. Gyere haza! És a legnagyobb ünnepséget rendezem a tiszteletedre, amelyet a Mennyország valaha is látott. Én mindig Atya voltam. És mindig Atya leszek.

  Az Én kérdésem ez: Leszel-e az Én gyermekem?

  Várok rád!


  Szeretettel Édes Atyád:
  Mindenható Isten!
   
  1958 és Kis Sarkcsillag kedveli ezt.
 12. Paraplui

  Paraplui Állandó Tag

  Sziasztok!
  Valaki hallott már arról a kifejezésről, hogy angyalmindjárt? Mennyi időt jelenthet ez fizikai síkon? 1 hónap, fél év, 10 év? :dr_33:
   
  1958 kedveli ezt.
 13. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Olyan lehet, mint a fodrászötperc..... :)
   
  1958 és Paraplui kedveli ezt.
 14. Rákospataki Jeremiás

  Rákospataki Jeremiás Állandó Tag

  "Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be."
  Rendben, de akkor kit/mit fogad be a többi 6 milliárd tévelygő nem-keresztény, hogy "Atyját" nyerjen?!
  Ezek szerint simán propaganda a monoteizmus?!
   
 15. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Egyetlen egy Mindenható létezik, lépj kapcsolatba Isteni lényeddel, érezz rá.
  Mindegy, h ki, mit ír, az az igaz, amit Te érzel!
  Aki írásait hosszan itt olvasgathatod - és még megszámlálhatatlanul a többi fórumban - idézget csupán a Bibliából.
  Nem érzi még, csak a lexikális tudását osztja meg. Ami nem bűn, de ennél tovább kell lépnie, ahhoz h rátaláljon a Benne is lévő Isteni minőségre. Azaz az egyik 'lépcsőfokon áll', innen tovább kellene kutakodnia magában.
   
 16. Rákospataki Jeremiás

  Rákospataki Jeremiás Állandó Tag

  Hát én azt érzem, h. a vallás - bármely csomagolásban - egyike azon ember által kreált utópisztikus ideológiáknak melyeknek kevés közük van a realitáshoz.
  A bibliát is emberek írták pár ezer évvel ezelőtt (amikor elhanyagolható ismeretük volt "lapos" földünk parányi részével kapcsolatosan, nem hogy univerzumo(ka)t kutassanak) - ugyan miért lettek volna ezek "táltosabbak" mai társaiknál?!
  Egy példa csupán: bibliában leírt genezis szerint "Világosság és sötétség" után negyedik nap következett az "égitestek teremtése" - ez még egy mesében is fájóan nagy butaság! Hogy porból gyúrt emberről, ennek oldalbordájából kreált asszonyról, bűnbeesésről, özönvízről ne is beszéljünk.
  Persze, mindenkinek jogában van abban hinni amiben akar. Azaz lenne, ha nem maguk a vallási irányzatok nem fordulnának szembe ezzel, s nem manipulálnák szellemükben ártatlan híveiket ("boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa").
  Sajnos a vallás amióta csak létezik, mindig hatalmat hitelesítő eszköz volt egy ignoráns többség leigázásában.
  Mint akár napjainkban, amikor keresztény inkvizíciót, olykor népirtással kivitelezett keresztény térítést "torol" egy hasonlóan manipuláló iszlám irányzat.
   
  yeti108 kedveli ezt.
 17. Sakkozzunk:)

  Sakkozzunk:) Állandó Tag


  Eben Alexander
  A mennyország létezik

  olvastad, esetleg hallottál róla? IDEGSEBÉSZ DR, írta a tudomány embere, 7 nap kóma után leírta a másvilági élményeit, Ecoli bakteriális fertőzése volt ami már magában is csoda,hogy túlélte, főleg úgy,hogy az agya ép maradt...

  szóval....
   
  Utoljára módosítva: 2017 Május 11
  phoenyx, asztrológus és evapatocs kedveli ezt.
 18. Antara

  Antara Állandó Tag

  1958 kedveli ezt.
 19. Memike801216

  Memike801216 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Atlantiszról esetleg van valakinek valami könyve pdf??
  köszönöm.
   

Megosztás