Angyalok

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sziasztok!
Minden kepes topicban megkertem Kobor Angyalt hogy segitsen egy uj vagy ujabb kepszerkesztest megtanulni /aki nem tudja/ hogy ne legyenek ezek az orult meretu kepek.
Egyszer elvezhetetlen ,szetnyomja a Ch keretet ,percekig nem tud betoltodni es felelslegesen foglaljak el hihetetlen mennyisegu gigat a szerveren.
Megkerek mindenkit aki kepeket tesz fel szazaval ezrevel hasznaljon kepszerkesztot.
koszonom a megerteseteket.
 

fulitibi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Minden kepes topicban megkertem Kobor Angyalt hogy segitsen egy uj vagy ujabb kepszerkesztest megtanulni /aki nem tudja/ hogy ne legyenek ezek az orult meretu kepek.
Egyszer elvezhetetlen ,szetnyomja a Ch keretet ,percekig nem tud betoltodni es felelslegesen foglaljak el hihetetlen mennyisegu gigat a szerveren.
Megkerek mindenkit aki kepeket tesz fel szazaval ezrevel hasznaljon kepszerkesztot.
koszonom a megerteseteket.

Azok a nagy képek azért jók, mert háttérképnek így tökéletesek. Ha belül rend van, akkor úgymond kivül is az lesz. Szeretettel. :..:
 
T

Targenor

Vendég
Azok a nagy képek azért jók, mert háttérképnek így tökéletesek. Ha belül rend van, akkor úgymond kivül is az lesz. Szeretettel. :..:

Szia!
Ez igaz, de azokat az óriás képeket csatolni is lehet ám...:rolleyes: Akkor még jó háttérnek is, de az oldalt sem nyomja szét, akit érdekel a kép, ráklikkel, és máris nagyban látja, úgy le is lehet menteni...;)
 

mihaela

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig csak altalanos leirasokat olvastam a forumon, es ezert megtorom a rendet es elmeselek egy erdekes dolgot ami velem tortent meg.
Talan arra vegszora kapcsolodok, hogyha kered oket jelen vannak es segitenek, ez igy van.
Egy nap elmentem gyogynovenyeket gyujteni es a kulcsomat a nadragzsebembe tettem. Bo trening volt rajtam, es a sok hajlongas kozben kiesett. Otthon vettem eszre mikor nem tudtam bemenni. Visszafordultam oda ahol szedtem a novenzeket, kulcsom sehol. Hat ketsegbeesetten hamentem, es keszitettem angyalpecsetet es gyujtottam angyalgyertyat. Ra egy par orara elvittem a kutyam setalni ugyanoda de elotte felneztem az egre es kertem Mihaly Arkangyalt hogy segitsen. Mire kiertem ott ult 3 asszony pokrocon es kezsegesen segitettetek kulcsomot keresni. Sehol semmi. Felajaltam, es tovabb setaltam a kutyammal. Visszafele kileptem az erdobol es belerugtam a kulcscsomomba ott ahol tobben is kerestuk.
Utanna olvastam hogy ha megkered az orzoangyalodat az elveszett targyakat megkeresni, es elengeded a problemat, nem kotod meg idegesseggel az energiakat, akkor rovid idon belul megtalalod azt amit keresel. Bevalt tobb alkalommal, sikeresen hasznalom ezt a modszert.
Mivel nagyon szeretek tanulni, halas lennek, ha ti is meselnetek a veletek megtortent dolgokrol, hogyan nzilvanulnak meg az angyalok a ti eletetekben. Mihaela
 

Timtirim

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Mihaela!
Hát én mesélhetek neked több történetet is. Kb. 2-3 éve foglalkozom az angyalokkal. Elolvasok minden olyan könyvet, amibe belelapozva, felkelti az érdeklődésemet.
A munkahelyem, ahol már 4 éve dolgozom, képeket, festményeket gyűjt a falán. Kisfiam, akire a nagymamám vigyázott, egész nap bent volt a lakásban. Délután, amikor mentem az irodámba a hosszú folyosón, amin nap-mint nap végigmegyek, vmi megmagyarázhatatlan érzés lett úrrá rajtam és meg kellett, hogy álljak. Jobbra néztem és pont egy szénrajz volt ott a falon. Százszor, ezerszer végignéztem a képeket már 4 év alatt, de ezt még sosem láttam. Egy fekete arc volt rajta, nem volt riasztó, de egy kicsit elvont volt a megjelenítése az arcnak. Megnéztem a címét. Az angyal volt. Majdnem elájultam. Csak éppen azt nem tudtam még akkor, h mi történt a kisfiammal otthon. Pontosan ekkor a Nagyim és a kisfiam megszédültek és beleestek a szoba ajtajának üvegébe. A kicsi sokkot kapott, de nagyobb baja nem lett, a mamimnak a hátán volt egy hajszálvékony vágás, de nem értettem, h hogyan, mert a ruhája érintetlen volt. Akkor esett le a tantusz, amikor mesélték. Percre pontosan akkor történt. Hozzáteszem, h akkoriban minden este megkértem az angyalokat, h vigyázzanak a családomra.
Rengeteget tudnék neked mesélni ilyen dolgokról. Rengeteget. Pl. A fiúnk télen állandóan kitakarózott és féltettem, h megfázik. Megkértem az angyalokat, h ébresszenek fel, amikor kitakarózik. Minden éjjel felébredtem.
Hihetetlen, de igaz. Hála az Istennek, h valóban léteznek és vigyáznak ránk.
 

Házitündér

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Angyalkák!

Mi tündérek is szívesen olvasgatunk rólatok és örömmel tanulunk tőletek. Köszönetképpen hoztam Nektek egy "Lélek-képet", fogadjátok szeretettel:

www.tvn.hu_4fe4b506d59ebe6862b4789286a046db.jpg
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Tündérkék!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy benéztetek ide és köszönjük a kedves hozzászólásaitokat, meg a gyönyörű képet!

További Szép Napot Nektek!
 

gabikácská

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodálatos érzés, mikor az őrangyalom a vele való "beszélgetésem"alkalmával válaszul a boldogság érzést küldi a szívembe, mintegy jelezve, hogy itt van.
 

Mosolygyár

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Gwynda! :) Jó volt olvasni az élményedet :) azt szeretném Tőled kérdezni,hogy ez a meditáció hogyan zajlik?Mit kell tenni?Még sosem csináltam ilyet,és nagyon érdekelne :) hiszek az angyalokban és jó lenne velük kommunikálni :)
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Mosolygyár!

Ez a meditáció, az Angyaltanfolyamon zajlott le a tanár vezetésével. Itthon emlékezetből csinálom végig. De másmilyen meditációval is próbálkozhatsz, (engedd szabadjára a fantáziád), a lényeg, hogy teljesen kiüríts magadból minden negatív rezgést, és pozitívval töltődj fel.

Nagyjából arról volt szó, hogy mély levegőket véve egy mélyebb szintre ereszkedjünk, ellazulva. Majd el kellett képzelni, hogy a fejtető csakránkon beáramlik a kozmikus energia. A gyökércsakrán pedig a Föld energiája. Következő lépésként ki kellett tisztinai a csakráinkat. Én ezt úgy képzeltem el, hogy a fejtető csakrán beáramló arany fény végigáramlik a testemben, kipucolva a negatív energiákat, (amit feketének képzeltem el) és a talpcsakráimon áramlott a Föld felé, ahol a magma elégette. Lótusz virágként kinyíltak a csakráim és éreztem amint harmonizálja az egész testemet.

Ezután egy templomot pillantunk meg magunk előtt, elindulunk felé és az ajtóhoz érve 3 korsó zárja el az utat. Egyik a múlt, másik a jelen, a harmadik a jövőt szimbolizálja. Ezekbe a korsókba bele kellett tenni a múlt fájdalmait, a jelen stresszeit, és a jövő aggodalmait. (nem biztos, hogy pont ezek a fogalmak voltak a korsókhoz kapcsolva, de valami ilyesmi. A lényeg az, hogy mindenféle negatív energiától, gondolattól megszabaduljunk és egy magasabb rezgés szintet érjünk el). Ezután beléptünk a templomba, megpillantunk egy oltárt és odamegyünk hozzá. Majd egy energiasugár közelített a fejtetőcsakránkhoz és ezen jött le az Őrangyalunk egy ezüst energiagömb formájába, és így engedtük magunka. Köszöntöttük Őt és éreztük, amint békesség és szeretet áramlik szét a testünkben. Megkértük az Angyalunkat, hogy mutasson egy belépő szimbólumot, amivel jelezni tud legközelebb, ha kommunikálni szeretne velünk, és mi szintúgy ezzel a szimbólummal tudjuk majd hívni őt. Ezután kértük, hogy mutassa meg a befejező szimbólumot, amivel jelezni tudja ha vége a kommunikációnak, ezzel mi is vissza tudjuk őt küldeni amikor mi hívjuk és befejezzük a beszélgetést. Volt aki nem szimbólumot látott, hanem belépésnél széttárt karokat, kilépésnél pedig keresztbe tett karokat. A tanár mesélte, hogy egy korábbi tanfolyamon egy informatikus srác belépésnél egy monitort pillantott meg, amin 1-esek jelentek meg, kilépésnél meg 0-ák. :)
Mikor befejezzük a kommunikációt mindig megköszönjük a segítségét/üket (több Angyal is lehet körülöttünk), megjelenítjük a kilépő szimbólumot és látjuk, hogy ugyanúgy távozik, ahogy jött a fejtetőcsakrán.

A kommunikáció közben lehet kérni, hogy adjanak tanácsot xy ügyben, vagy kérdezni tőlük bármit és figyelni kell, hogy milyen gondolatok jutnak eszünkbe, vagy hallunk, esetleg érzünk valamit. Mindenkinél másképp jelentkezhet. Én valamikor egyszerűen azért lépek velük kapcsolatba, hogy szeretetemet és hálámat fejezzem ki nekik és ez borzasztó jó érzés nekem is. :)

Egyébként amikor lehívtuk és belépett a testünkbe a fejtető csakrán az Angyal én utána magam előtt láttam, "teste" volt, és olyan ismerősnek tűnt. Már egy korábbi meditációban láttam őt (ahol szintén ismerős volt már, akkor azt hittem, hogy egy korábbi életemből látok képeket), csak akkor nem tudtam, hogy ki Ő. Egyébként akármilyen formában megmutatkozhatnak. Tanárom szerint szeretnek viccelődni. Volt olyan eset, mikor érezte, hogy kapcsolatba akarnak vele kerülni, behunyta a szemét, megjelent a belépő szimbóluma és egy vasalót látott maga előtt. :) Erről eszébe jutott, hogy még vasalnia is kéne. :)

A tanárunk azt is elmondta, hogy az Őrangyalunk valójában a mi tökéletes másunk. Ekkor értettem meg, hogy azért volt nekem ilyen ismerős az Őrangyalom, akit régebben is láttam már, mert úgy nézett ki, mint én, csak sokkal szebben! :) Ettől függetlenül, lehet hogy korábbi életemben így néztem ki...

Sokszor nehéz eldönteni, hogy mit képzel be magának az ember és mi az ami tényleg látomás... :( A mai napig küszködök ezzel én is. Nehéz teljesen kizárni a gondolatokat, és biztos lenni abban, hogy ezek nem saját gondolataink, hanem az Őrangyalunk üzenetei. Sokat kell gyakorolni, hogy bejáródjon a csatorna és magabiztosak legyünk.
Erre volt nagyon jó példa, amit a korábbi hozzászólásomban már leírtam a páros meditáció gyakorlatról. Ezzel az ember kap egy magabiztos lökést, hogy megy és utána már könnyebb megtenni, elhinni.

Ha már megy a kommunikáció, le is lehet rövidíteni a kapcsolatteremtést. Hisz lehet, hogy az ember épp az utcán sétál, vagy valami nyilvános helyen van és akkor szeretne tőlük segítséget kérni, vagy akkor érezzük, hogy fel akarja velünk venni a kapcsolatot. Ilyenkor ha tehetjük, behunyjuk a szemünket, ha ezt nem tehetjük meg, mert pl. vezetünk, akkor próbáljunk meg befelé figyelni (vagy félreállni az úton) és ha megjelenik a belépő szimbólum, akkor biztosak lehetünk, hogy az Angyalunk szeretne üzenni.

Kérni is lehet tőlük, hisz csak akkor tudnak cselekedni, ha kérjük őket. De ez nem azt jelenti, hogy hátradőlve várjuk, a kérésünket, hanem nekünk kell cselekedni. Mondok egy példát, szükségünk van egy autóra. Pontosan meg kell fogalmazni milyet szeretnénk, mert itt is igaz, hogy szeretnek viccelni és lehet, hogy egy Trabant "akad" az utunkba. :) Ha megvan a kérés, onnantól kezdve figyelni a jelekre, pl. TV-ben elhangzik egy nyereményjáték, aminek a főnyereménye egy olyan autó, amit szeretnénk, akkor nekünk kell megvenni a sorsjegyet, vagy bármit tenni, ami ahhoz az autóhoz juttat.

Viszont azt elfelejtettem kérdezni a tanáromtól, hogy minden egyes esetben teljesítik a kérésünket? Mi van, ha karmikusan "nem jár" nekünk, amit éppen kérünk, nem a fejlődésünket szolgálja... Valaki tud erről infót mondani?

Remélem tudtam segíteni neked Mosolygyár! :) Szeretnélek megkérni, hogy számolj be nekünk a sikereidről, ha gyakorlod a kapcsolatfelvételt! Meg persze mások is, hogy tanulhassunk egymástól! :)
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Házitündér!

Te Tündérekkel kommunikálsz, vagy egyszerűen csak szereted a lényüket? Mesélnél Róluk, mert hiányosak az információim. Ők is a mi segítőink egyike, vagy Ők személyekhez nem kapcsolódnak? Úgy kell elképzelni őket, mint a mesékben, hogy erdőben megbújva az arra érdemesnek megmutatják magukat?
Nagyon szépen megköszönném, ha mesélnél nekem erről, meg természetesen bárki másnak aki tud infót a témáról! :)
 

Mosolygyár

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Mosolygyár!

Ez a meditáció, az Angyaltanfolyamon zajlott le a tanár vezetésével. Itthon emlékezetből csinálom végig. De másmilyen meditációval is próbálkozhatsz, (engedd szabadjára a fantáziád), a lényeg, hogy teljesen kiüríts magadból minden negatív rezgést, és pozitívval töltődj fel.

Nagyjából arról volt szó, hogy mély levegőket véve egy mélyebb szintre ereszkedjünk, ellazulva. Majd el kellett képzelni, hogy a fejtető csakránkon beáramlik a kozmikus energia. A gyökércsakrán pedig a Föld energiája. Következő lépésként ki kellett tisztinai a csakráinkat. Én ezt úgy képzeltem el, hogy a fejtető csakrán beáramló arany fény végigáramlik a testemben, kipucolva a negatív energiákat, (amit feketének képzeltem el) és a talpcsakráimon áramlott a Föld felé, ahol a magma elégette. Lótusz virágként kinyíltak a csakráim és éreztem amint harmonizálja az egész testemet.

Ezután egy templomot pillantunk meg magunk előtt, elindulunk felé és az ajtóhoz érve 3 korsó zárja el az utat. Egyik a múlt, másik a jelen, a harmadik a jövőt szimbolizálja. Ezekbe a korsókba bele kellett tenni a múlt fájdalmait, a jelen stresszeit, és a jövő aggodalmait. (nem biztos, hogy pont ezek a fogalmak voltak a korsókhoz kapcsolva, de valami ilyesmi. A lényeg az, hogy mindenféle negatív energiától, gondolattól megszabaduljunk és egy magasabb rezgés szintet érjünk el). Ezután beléptünk a templomba, megpillantunk egy oltárt és odamegyünk hozzá. Majd egy energiasugár közelített a fejtetőcsakránkhoz és ezen jött le az Őrangyalunk egy ezüst energiagömb formájába, és így engedtük magunka. Köszöntöttük Őt és éreztük, amint békesség és szeretet áramlik szét a testünkben. Megkértük az Angyalunkat, hogy mutasson egy belépő szimbólumot, amivel jelezni tud legközelebb, ha kommunikálni szeretne velünk, és mi szintúgy ezzel a szimbólummal tudjuk majd hívni őt. Ezután kértük, hogy mutassa meg a befejező szimbólumot, amivel jelezni tudja ha vége a kommunikációnak, ezzel mi is vissza tudjuk őt küldeni amikor mi hívjuk és befejezzük a beszélgetést. Volt aki nem szimbólumot látott, hanem belépésnél széttárt karokat, kilépésnél pedig keresztbe tett karokat. A tanár mesélte, hogy egy korábbi tanfolyamon egy informatikus srác belépésnél egy monitort pillantott meg, amin 1-esek jelentek meg, kilépésnél meg 0-ák. :)
Mikor befejezzük a kommunikációt mindig megköszönjük a segítségét/üket (több Angyal is lehet körülöttünk), megjelenítjük a kilépő szimbólumot és látjuk, hogy ugyanúgy távozik, ahogy jött a fejtetőcsakrán.

A kommunikáció közben lehet kérni, hogy adjanak tanácsot xy ügyben, vagy kérdezni tőlük bármit és figyelni kell, hogy milyen gondolatok jutnak eszünkbe, vagy hallunk, esetleg érzünk valamit. Mindenkinél másképp jelentkezhet. Én valamikor egyszerűen azért lépek velük kapcsolatba, hogy szeretetemet és hálámat fejezzem ki nekik és ez borzasztó jó érzés nekem is. :)

Egyébként amikor lehívtuk és belépett a testünkbe a fejtető csakrán az Angyal én utána magam előtt láttam, "teste" volt, és olyan ismerősnek tűnt. Már egy korábbi meditációban láttam őt (ahol szintén ismerős volt már, akkor azt hittem, hogy egy korábbi életemből látok képeket), csak akkor nem tudtam, hogy ki Ő. Egyébként akármilyen formában megmutatkozhatnak. Tanárom szerint szeretnek viccelődni. Volt olyan eset, mikor érezte, hogy kapcsolatba akarnak vele kerülni, behunyta a szemét, megjelent a belépő szimbóluma és egy vasalót látott maga előtt. :) Erről eszébe jutott, hogy még vasalnia is kéne. :)

A tanárunk azt is elmondta, hogy az Őrangyalunk valójában a mi tökéletes másunk. Ekkor értettem meg, hogy azért volt nekem ilyen ismerős az Őrangyalom, akit régebben is láttam már, mert úgy nézett ki, mint én, csak sokkal szebben! :) Ettől függetlenül, lehet hogy korábbi életemben így néztem ki...

Sokszor nehéz eldönteni, hogy mit képzel be magának az ember és mi az ami tényleg látomás... :( A mai napig küszködök ezzel én is. Nehéz teljesen kizárni a gondolatokat, és biztos lenni abban, hogy ezek nem saját gondolataink, hanem az Őrangyalunk üzenetei. Sokat kell gyakorolni, hogy bejáródjon a csatorna és magabiztosak legyünk.
Erre volt nagyon jó példa, amit a korábbi hozzászólásomban már leírtam a páros meditáció gyakorlatról. Ezzel az ember kap egy magabiztos lökést, hogy megy és utána már könnyebb megtenni, elhinni.

Ha már megy a kommunikáció, le is lehet rövidíteni a kapcsolatteremtést. Hisz lehet, hogy az ember épp az utcán sétál, vagy valami nyilvános helyen van és akkor szeretne tőlük segítséget kérni, vagy akkor érezzük, hogy fel akarja velünk venni a kapcsolatot. Ilyenkor ha tehetjük, behunyjuk a szemünket, ha ezt nem tehetjük meg, mert pl. vezetünk, akkor próbáljunk meg befelé figyelni (vagy félreállni az úton) és ha megjelenik a belépő szimbólum, akkor biztosak lehetünk, hogy az Angyalunk szeretne üzenni.

Kérni is lehet tőlük, hisz csak akkor tudnak cselekedni, ha kérjük őket. De ez nem azt jelenti, hogy hátradőlve várjuk, a kérésünket, hanem nekünk kell cselekedni. Mondok egy példát, szükségünk van egy autóra. Pontosan meg kell fogalmazni milyet szeretnénk, mert itt is igaz, hogy szeretnek viccelni és lehet, hogy egy Trabant "akad" az utunkba. :) Ha megvan a kérés, onnantól kezdve figyelni a jelekre, pl. TV-ben elhangzik egy nyereményjáték, aminek a főnyereménye egy olyan autó, amit szeretnénk, akkor nekünk kell megvenni a sorsjegyet, vagy bármit tenni, ami ahhoz az autóhoz juttat.

Viszont azt elfelejtettem kérdezni a tanáromtól, hogy minden egyes esetben teljesítik a kérésünket? Mi van, ha karmikusan "nem jár" nekünk, amit éppen kérünk, nem a fejlődésünket szolgálja... Valaki tud erről infót mondani?

Remélem tudtam segíteni neked Mosolygyár! :) Szeretnélek megkérni, hogy számolj be nekünk a sikereidről, ha gyakorlod a kapcsolatfelvételt! Meg persze mások is, hogy tanulhassunk egymástól! :)
Kedves Gwynda :) Nagyon szépen köszönöm a részletes beszámolódat :) Örültem neki, és jó volt olvasni megint :) Biztosan kipróbálom és beszámolok az eseményekről. Nálam egyébként még nem megy túlzottan az ellazulás, nem tudom kizárni az oda nem illő gondolatokat a fejemből :S de persze sok gyakorlás szükséges :)
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Gwynda!
A napokban történt velem valami. Szerintem az őrangyalom volt. Leírom. Egy szobában üldögéltem egyedül, és nagy volt a csönd. Egyszer csak úgy éreztem, mintha valaki csiklandozná az orrom. Pl. egy madártollal. Megvakartam, és újra kezdődött. Azt hittem, a hajam, de nem. Újra megvakartam, és ez így ment kb még 2x vagy 3x. Akkor eszembe jutott, illetve késztetés éreztem, hogy próbáljam újra az automatikus írást. Eddig azonban sosem sikerült írni semmit, csak írka - firka volt. Most azonban mondatokat írtam. Kettőt. És egy olyan dologról, ami régóta foglalkoztat. Abból gondolom, hogy az őrangyalom volt, hogy máskor is próbáltam már az automatikus írást, és máskor is foglalkoztatott ez a dolog, és mégis csak most "írtam le" azt a bizonyos két mondatot.
Lehet, hogy valaki most azt mondja, hogy a képzeletem játszott velem, nem tudom. De tény, hogy azóta sem írtam semmit magamtól, amikor gyakorolni akartam. Csak akkor, mikor megcsiklandozta az orrom valami.
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barrydo1!

Hát ez fantasztikus amit leírtál! Gratulálok, csak így tovább! :) Biztos vagyok benne, hogy nem képzelődtél! Te se kételkedj, én már jártam úgy, hogy ez miatt megvicceltek! :(

Orrcsiklandozásról jut eszembe, hogy én meg szoktam olyat érezni, mintha valaki borzolná a hajamat, és mindig a bal oldal.

Viszont már azon is elgondolkodtam, hogy mindig az Őrangyalunk üzenne? Sok más segítőink vannak (pl: magasabb én, szellemi vezetők), de mindig Ő üzen?
Ha úgy érzeted, hogy Ő volt én nem kételkedem csak leírtam min gondolkodtam el! :)
Egy tanács, ami most így eszembe jutott: ha legközelebb gyakorolsz konkrétan kérd meg az Őrangyalod, vagy szellemi vezetődet, hogy újból üzenjen az automatikus írással. "Kérd és megadatik!"

Azt még nem is meséltem, hogy a tanfolyamon egy másik mestertanárnak Üzennek az Égiek verses formában. Ebből nyomtattak egy kis könyvet és a tanfolyam hallgatóinak lehetőségük volt venni belőle. Aki vett annak írtak bele, amit az Angyalok üzentek személyre szólóan. Tanárom szintúgy írt bele. Egyszerűen fantasztikus volt, hogy ültek ott és pár másodperc múlva már papírra vetették a személyre szóló versikét.
Szeretnék én is ilyen szintre eljutni! :cool:

Az automatikus írásról írnál bővebben? Hogyan kell nekikezdeni? Behunyt szemmel elkezded húzni a ceruzát és ha beindul akkor magától elkezd írni?

Nagyon érdekel a téma!
:55:
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Gwynda!:)
Abból gondolom,hogy az őrangyalom volt, mert megkérdeztem. És ő azt válaszolta, hogy igen, és megmondta a nevét. Illetve leírtam.
Az automatikus írás igazából nem tudom, hogy hogyan működik. Én még csak most kezdtem. Azt olvastam valahol, hogy kell egy papír, és egy toll, aminek könnyen mozog a golyó a végében. Le kell ülni, és valamelyik kezünkbe fogni a tollat. (Mindegy melyikbe. Volt olyan, aki pl. bal kézzel tök béna volt, az automatikus íráshoz mégis csak azt tudta használni. Van, hogy csak egy - két szót írsz, és van aki már oldalakat ír egyfolytában. És olyan is van, aki egyik kezével automatikusan ír, közben meg teljesen mást csinál, és csak később olvassa el, hogy milyen üzenetet kapott. Addig nincs is tudatában, mit írt le. Én még most annak is örülök, hogy már egy - két mondatig eljutottam.) Én be szoktam csukni a szemem.Természetesen az fontos, hogy csend és nyugalom vegyen körül. És az a lényeg, hogy úgy fogd a tollat, hogy a kezed egyáltalán ne érintkezzen az asztallal. Nem neked kell mozgatni. Egy idő után magától elindul a papíron. Elég nehéz egy idő után így tartani. :(És nekem nagyon sokáig csak írka - firka sikeredett. :( De ezt írták is akiknek már jól megy,hogy mindenkinél más - más időpontban történik meg az áttörés. Van, akinél talán sosem. Szóval nekem eddig nem történt semmi. Csak akkor. És pl. ma is próbálkoztam vele. És megint kaptam üzenetet. Egyrészt megerősítette a múltkori üzenetet, másrészt bővített az információn. De azt megfigyeltem, hogy nem akkor beszél hozzám, ha én kérdezem, hanem ha ő akar. Persze az is lehet, hogy sokszor én nem vettem észre a jelzését, hogy mondani akar valamit. De a múltkor is kérdeztem, és akkor a nevét elárulta. Ma is kérdeztem két dolgot, és csak az egyikre válaszolt. Gondolom vagy nem tudta a választ, vagy még nincs itt az ideje, hogy megtudjam. Vagy csak viccelni akart.;) Mert olvastam egy könyvben, hogy az angyalok szeretik megviccelni az embereket.
De egyszer a fiam életét mentették meg. Egy autó majdnem elgázolta,és mi csak álltunk, és néztük, mert nem értük utol. De valaki hátulról "visszahúzta" a pólójánál fogva. (Ezt a fiam is így mondta.) Azóta feltétel nélkül hiszek az angyalokban. Akár viccelni akarnak, akár nem.
Azokról a versekről jut eszembe, hogy én is irogatok, és volt, hogy elakadtam. Akkor megkértem az angyalokat, hogy ha tudnak, és akarnak, segítsenek. És éjjel felébredtem, és leírtam pár mondatot. Másnap megnéztem, és mintha nem is én írtam volna. A történetbe tökéletesen beleillett, de az írás ismeretlen volt. Van egy barátnőm, aki tanult grafológiát, és megmutattam neki. Ő is azt mondta, hogy mintha valaki fogta volna a kezem, vagy a tollam. (Ez mondjuk nem automatikus írással született, de olyan volt, mintha valaki diktálta volna a szöveget.)
Jó gyakorlást az automatikus íráshoz!
Sziakiss
 
Oldal tetejére