Angyalok

T

tuncu

Vendég
Zsoltárok könyve 92. rész:16.
Hogy hirdessék, hogy igazságos az Úr, az én kősziklám, és hogy nincsen hamisság benne!


János Apostol I. levele 4. rész:8.
A ki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.
 
T

tuncu

Vendég
Kezdjük az elején!
Biztos voltatok úgy többen,hogy éreztetek ott belül valamit! Hogy valahol éreztétek,tudtátok,hogy van valami...Ott fönt! Aki sokkal nagyobb,bölcsebb,és szeret minket!....Van aki még mindig érzi,de csak érzi...van,aki megakarja,vagy megakarta ismerni Ki is lehet Ő? Van,aki elnyomja ezt az érzést magában... Mindenki maga döntött úgy ahogy!
Azok,akik "tudták,és tudják ezt" ,de nem éltek vele,remélem ez az írás ad erőt,hogy meg is hallja, és újra hallja!
Azok,akik elnyomták,remélem felelevenedik bennük a felismerés..,hogy tényleg!...Valóban volt ilyen!
Azok,akik meghallották,és éltek vele, azok megtartassanak!
Ebben szeretnénk segítséget adni!
Útravalónak csak annyit szólnék minden emberhez: Gondolkodjatok el rajta! Mekkora bizonyság ez, Istentől,Istenről amit minden ember megkap tőle.Mert ezek az érzések belülről fakadnak! És nem ember szájából hangzik el! És a másik bizonyság: MINDENKI megkapta!Ez a tudat érzés az,ami minden ember számára tanúságtétel! Melyben tudtára adja az embernek: Itt vagyok!... De a döntés a TE kezedben van! Keresel-e engem? Aki szeretlek téged! Mert tőlem származol,Én vagyok a Te Atyád,és haza várlak!
 
T

tuncu

Vendég
Utolsó idő...

Jellemzi-e egyértelműen a Biblia a világot és az abban élő embereket az utolsó nemzedékből?

Hogyan tudhatjuk meg, mikor érkeztünk el a földi történelem legeslegutolsó pillanataihoz? Jellemzi-e egyértelműen a Biblia a világot és az abban élő embereket az utolsó nemzedékből?
A jövőtől való félelem és rettegés is Jézus visszajövetelének jelei. Válasz: Igen, jellemzi. Tanulmányozd az utolsó napok alábbi sajátos jeleit. Ámulni fogsz. És ez csupán néhány példa a számtalan egyértelmű jelből, amelyek azt mutatják, hogy a föld történetének záró szakaszához érkeztünk.

1. A tőke és a munka viszálya „Ímé a ti mezőiteket learató munkások bére, amit ti elfogtatok, kiált. És az aratók kiáltásai eljutottak a Seregek Urának füleihez… Legyetek… béketűrők az Úrnak eljöveteléig” (Jak 5:4,8).
A tőke és a munka közötti viszály az utolsó napokban meg van jövendölve. A beteljesedéshez elég belelapozni valamelyik sajtótermékbe.

2. Háborúk és lázadások „És mikor hallotok háborúkról és zendülésekről, meg ne félemljetek mert ezeknek meg kell lenni elébb” (Lk 21:9).
Háborúk és polgárháborúk sújtják az emberek tömegeit világszerte. Egyedül Jézus közeli visszajövetele vet véget a háború fájdalmának és pusztításának.

3. Nyugtalanság, félelem és zűrzavar „És a földön pogányok szorongása a kétség miatt… Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, amik e föld kerekségére következnek” (Lk 21:25-26).
Különös csengése van e szavaknak, mintha egy mai napilap vezércikkéből ollóztuk volna ki: tökéletes ábrázolása ez mai világunknak, és ennek van is egy oka: mi vagyunk azok az emberek, akik a földi történelem legeslegutolsó napjaiban élnek. A mai feszült légkör, amit világunkban tapasztalhatunk, nem lephet meg bennünket. Krisztus előre szólt róla. Arról győzhet meg bennünket, hogy az Ő eljövetele közel van.

4. A tudás gyarapodása „…a végső időig… nagyobbá lesz a tudás” (Dán 12:4).
Az információ korában talán nem kell ez mellett külön érvelni. A legkétkedőbb elme is be kell, hogy lássa e jel beteljesedését. Az ismeretek minden irányban robbanásszerű fejlődésen mennek át. Elhangzott, hogy a világ teljes ismeretmennyiségének 80 %-a a legutolsó évtizedben látott napvilágot, továbbá a valaha élt összes tudós 90 %-a ma is az élők között van.

5. Csúfolódók és vallásilag kétkedők, akik elfordulnak a bibliai igazságtól „Az utolsó időben csúfolkodók támadnak” (2Pt 3:3). „Az egészséges tudományt el nem szenvedik ... és az igazságtól elfordítják az ő fülüket, de a mesékhez odafordulnak" (2Tim 4:3-4).
Nem nehéz rátalálni ma azokra a csúfolódókra, akik beteljesítik e jövendölést. Még vallási vezetők is tagadják a Biblia egyértelmű tanítását a teremtésről, az özönvízről, Krisztus istenségéről, Krisztus második eljöveteléről és sok más alapvető bibliai igazságról. A pszichiátria és az álműveltek hagyományai lépett a Biblia helyébe számos vallási körben. Világi nevelők tanítják meg ifjainkat arra, hogyan gúnyolódjanak ezeknek a nagy igazságok bibliai bizonyítékain, hogyan helyettesítsék a fejlődéselmélettel és egyéb ember alkotta hamis tanításokkal Isten Szent Igéjének egyértelmű és világos tényeit. Egy nemrég készített felmérés szerint az amerikai egyetemistáknak és főiskolásoknak mindössze két százaléka hisz Krisztus második eljövetelének valóságában.

6. Erkölcsi romlás − a lelkiség hanyatlása „Az utolsó napokban… lesznek az emberek magukat szeretők… szeretet nélkül valók… mértékletlenek… a jónak nem kedvelői… Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét” (2Tim 3:1-5).
A világ félelmetes válság közepette leledzik. A legkülönbözőbb állású emberek látják így. Az öngyilkosság népszerű válasz lett az emberi bajokra. A válások aránya elképesztő méretben megugrott: majdnem minden második házasság a bíróságon végzi. A mai erkölcstelen nemzedék − a szex és a romlottság iránti megszállottságával, a gyarapodó gyülekezeti tagokkal, ám csökkenőben levő valódi lelkiséggel − Isten Igéjének egyértelmű és határozott beteljesítője. Ha iagzán meg akarunk döbbenni, nézzük végig, hogy a Timóteushoz írt második levél 3:1-5 szakaszában elősorolt utolsó időbeli bűnök sorában hányra találunk példát bármely újságban, magazinban. Az Úr eljövetelén kívül semmi nem tartóztathatja fel a gonoszságnak azt az áradatát, ami lassan beborítja a világot.

7. Gyönyörök hajszolása „az utolsó napokban… lesznek az emberek… inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői” (2Tim 3:1-4).
A világ őrületbe kergette magát a gyönyörök hajszolásával. A nagyvárosokban a lakosságnak csak egy nagyon kis hányada jár rendszeresen istentiszteletre, de ezerszámra halmozzák egymásra a gyönyörforrásokat. A fejlett világban esztendőről esztendőre milliárdokat költenek a gyönyörökre, amihez képest csak filléreket Istenre. A gyönyörökért bolonduló világ órákat tölt el naponta a televízió előtt, mintegy 2Tim 3:4 közvetlen beteljesítéseképpen.

8. Növekvő törvénytelenség, véres bűntények és erőszak „A gonoszság megsokasodik” (Mt 24:12). „S gonosz emberek pedig és az ámítók nevekednek a rosszaságban” (2Tim 3:13). „A föld tele van véres ítélettel, és a város tele van erőszakossággal” (Ez 7:23).
E jel teljesedése túlontúl is nyilvánvaló. A bűn és a törvénytelenség döbbenetes gyorsasággal növekedik. A nagyvárosokban a legtöbb ember nem nyit ajtót csengetésre sötétedés után. Korunk legbölcsebb államférfijait aggodalommal tölti el a gondolat, hogyan maradhat fenn civilizációnk, amikor szemmel látható, hogy a bűnözést lehetetlen féken tartani.

9. Pusztító földrengések, viharok és éhségek „És mindenfelé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok” (Lk 21:11).
A földrengések, a tornádók, az áradások stb. korábban nem ismert mértéket öltenek. A világon élő emberek egyharmada éhezik, és naponta ezrek halnak meg az alultápláltság miatt. Mindezek további bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ezek a világtörténelem utolsó órái.

10. Az utolsó napokban egy különleges üzenet szól a világhoz „És az Isten országának ez az evangéliuma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek és akkor jön el a vég” (Mt 24:14).
A Krisztus második eljöveteléről szóló utolsó nagy és ünnepélyes üzenet ma több mint 900 nyelven és tájnyelven szólal meg. A világ népességének közel 95 százaléka jut hozzá ily módon ehhez az üzenethez. Jézus visszajövetele előtt a világon élő minden ember figyelme fel lesz híva az ő közeli visszatérésére. Az emberek csak akkor vesznek el, ha visszautasítják a figyelmeztető üzenetet.

11. A világ a spiritizmus felé fordul „Az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén” (1Tim 4:1). „Mert ördögi lelkek azok” (Jel 16:14).
A mai emberek, köztük nagyon sokan a népek vezetői közül, gyógyítókhoz, médiumokhoz és spiritisztákhoz fordulnak tanácsért. A spiritizmus behatolt az egyházakba is, mégpedig a lélek halhatatlanságának hamis tanítása által. A Biblia azt tanítja, hogy a holtak halottak.

 
Utoljára módosítva a moderátor által:
T

tuncu

Vendég
tizparancsolat.png
 
T

tuncu

Vendég
Zsolt 43,5
Miért csüggedsz el lelkem, miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.
 
T

tuncu

Vendég


Zsolt 18,47
Él az Úr és áldott az én kősziklám, magasztaltassék hát az én idvességemnek Istene!

 

Onixa8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok


Szeretnék segítséget kérni keresem az alábbi könyveket
F.E.Eckard Strohm:Atlantisz angyalai, illetve Atlantisz mesteri tudása.
Silver Ravenwolf Agynakl mágia

Ha valakinek megvan feltöltve azt nagyon szépen köszönöm

szép napot
 
T

tuncu

Vendég
Azok a szavak, amiket most fogsz hallani, igazak!
Meg fogják változtatni az életed, ha engeded.
Mert Isten szívéből való szavak ezek.
Ő szeret téged, és Ő azaz Atya,akit egész életeden keresztül kerestél.
Ez az Ő szerelmes levele Neked!


Gyermekem!

Lehet, hogy Te nem ismersz, de Én mindent tudok rólad. Azt is tudom, hogy pontosan mikor ülsz le, és mikor állsz fel. Minden utadat jól ismerem. Még a hajad szálait is mind számon tartom. Mert képmásomra teremtettelek téged. Anélkül, hogy tudnád, bennem élsz, mozogsz, és létezel. Az én nemzetségem vagy. Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek. Kiválasztottalak magamnak a teremtés kezdetéül. Nem véletlenül születtél. Életed minden napja megíratott az én könyvemben. Én határoztam el születésed pontos idejét, és azt is, hogy hol fogsz élni. Csodálatosan teremtettelek meg, Én formáltalak anyád méhében. Én hoztalak a világra születésed napján. Hamisan képviseltek azok, akik nem ismernek Engem. Nem zárkóztam el tőled, és nem vagyok haragtartó. Hanem teljes szeretettel tekintek rád. Vágyom arra, hogy szeretetemmel elhalmozzalak. Csupán azért, mert a gyermekem vagy, Én pedig Atyád vagyok. Többet adok neked, mint valaha földi apádtól kaphatnál. Mert Én vagyok a tökéletes Apa. Minden jó ajándék számodra amit elfogadsz, az Én kezemből ered. Mert gondoskodom rólad, és megadok mindent amire szükséged van. A jövődre vonatkozó terveim mindig reménnyel vannak telve. Mert Örökkévaló Szeretettel Szeretlek téged. Annyiszor gondolok rád, mint ahány homokszem van a tengerparton. Örvendezek neked, hangosan énekelve. Sohasem unok bele abba, hogy jót tegyek veled. Mert az én kincsem vagy. Teljes szívemmel, és lelkemmel vágyok arra, hogy örök életet adjak. Hatalmas és csodálatos dolgokat akarok mutatni neked. Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel engem. Gyönyörködj bennem, és megadom szíved kérését. Hiszen a jónak akarása is az én ajándékom benned. Mindent megteszek érted. Sokkal bőségesebben, mint ahogy azt el tudnád képzelni. Én vagyok a leghűségesebb bátorítód. Atyád vagyok, aki minden nyomorúságodban megvigasztal. Ha a szíved összetört, akkor közel vagyok hozzád. Mint ahogy a Pásztor karjára veszi a Bárányt, akképpen hordozlak szívemen téged. Egy nap minden könnyet letörlök a szemeidről. És megszabadítalak minden földi fájdalmaidtól. Atyád vagyok, és fiamként szeretlek csakúgy, ahogy Jézust szeretem. Mert Jézusban láthatod, hogy mennyire szeretlek. Ő az Én tökéletes képmásom. Azért küldtem el fiamat, hogy bebizonyítsa veled vagyok és nem ellened és, hogy elmondja nem számolom tovább a bűneidet. Jézus azért hallt meg, hogy megbékélhessünk egymással. Az Ő halála volt a szeretetemnek legmélyebb kifejezése. Feladtam mindent amit szerettem azért, hogy megnyerjem a Te szeretetedet. Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be. És soha semmi nem választ el téged az Én szeretetemtől. Gyere haza! És a legnagyobb ünnepséget rendezem a tiszteletedre, amelyet a Mennyország valaha is látott. Én mindig Atya voltam. És mindig Atya leszek.

Az Én kérdésem ez: Leszel-e az Én gyermekem?

Várok rád!


Szeretettel Édes Atyád:
Mindenható Isten!
 

Paraplui

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Valaki hallott már arról a kifejezésről, hogy angyalmindjárt? Mennyi időt jelenthet ez fizikai síkon? 1 hónap, fél év, 10 év? :dr_33:
 

Rákospataki Jeremiás

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be."
Rendben, de akkor kit/mit fogad be a többi 6 milliárd tévelygő nem-keresztény, hogy "Atyját" nyerjen?!
Ezek szerint simán propaganda a monoteizmus?!
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be."
Rendben, de akkor kit/mit fogad be a többi 6 milliárd tévelygő nem-keresztény, hogy "Atyját" nyerjen?!
Ezek szerint simán propaganda a monoteizmus?!
Egyetlen egy Mindenható létezik, lépj kapcsolatba Isteni lényeddel, érezz rá.
Mindegy, h ki, mit ír, az az igaz, amit Te érzel!
Aki írásait hosszan itt olvasgathatod - és még megszámlálhatatlanul a többi fórumban - idézget csupán a Bibliából.
Nem érzi még, csak a lexikális tudását osztja meg. Ami nem bűn, de ennél tovább kell lépnie, ahhoz h rátaláljon a Benne is lévő Isteni minőségre. Azaz az egyik 'lépcsőfokon áll', innen tovább kellene kutakodnia magában.
 

Rákospataki Jeremiás

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én azt érzem, h. a vallás - bármely csomagolásban - egyike azon ember által kreált utópisztikus ideológiáknak melyeknek kevés közük van a realitáshoz.
A bibliát is emberek írták pár ezer évvel ezelőtt (amikor elhanyagolható ismeretük volt "lapos" földünk parányi részével kapcsolatosan, nem hogy univerzumo(ka)t kutassanak) - ugyan miért lettek volna ezek "táltosabbak" mai társaiknál?!
Egy példa csupán: bibliában leírt genezis szerint "Világosság és sötétség" után negyedik nap következett az "égitestek teremtése" - ez még egy mesében is fájóan nagy butaság! Hogy porból gyúrt emberről, ennek oldalbordájából kreált asszonyról, bűnbeesésről, özönvízről ne is beszéljünk.
Persze, mindenkinek jogában van abban hinni amiben akar. Azaz lenne, ha nem maguk a vallási irányzatok nem fordulnának szembe ezzel, s nem manipulálnák szellemükben ártatlan híveiket ("boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa").
Sajnos a vallás amióta csak létezik, mindig hatalmat hitelesítő eszköz volt egy ignoráns többség leigázásában.
Mint akár napjainkban, amikor keresztény inkvizíciót, olykor népirtással kivitelezett keresztény térítést "torol" egy hasonlóan manipuláló iszlám irányzat.
 
Oldal tetejére