Aranyfény Légzés

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok helyen olvasni-az aranyfénylégzés áldásos hatásairól!-Témaként szeretném itt el,indítani-ki mit tud erről!

Áldás-és fény-Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Erre gondoltál? mert valamit mindig kikel találni?

[h=2]Arany Fény Gyakorlata[/h] A Három Kincs megtisztítására külön-külön van egy-egy gyakorlat. A Jing-re az Aranyhegy, a Qi megtisztítására az Arany Fény, a Shen-re pedig az Aranyvirág. Annak érdekében, hogy védelmet szerezzünk a negatív befolyásokkal szemben, hogy jó szerencsénk legyen, hogy életünk eseményei könnyedebben alakuljanak, és hogy megnövekedjen az együttérzés és szeretet az életünkben, ajánlott rendszeresen végezni az Arany Fény gyakorlatot.
Ez egy általános taoista gyakorlat, bárki gyakorolhatja, aki a fenti hatásokat el szeretné érni. Végezhetjük lakásban, és természetben egyaránt. A gyakorlat felépítése legyen könnyed, semmit ne erőltessünk, mert az energiablokkot okozhat. A gyakorláshoz a legalkalmasabb időpont, amikor az órán a kismutató függőleges helyzetben van, azaz hajnalban és este 6 órakor, éjfélkor és délben.
Az Arany Fény gyakorlat
  1. A negatív erők elkerüléséhez öblítsd ki alaposan a szádat, most meg az arcodat és kezedet.
  2. Ezt követően ülj le egyenes háttal az ábrán látható módon. Férfiaknak a bal, nőknek a jobb kezük legyen felül. A hüvelykujjak nem, vagy csak nagyon finoman érjenek egymáshoz, a könyökök enyhén nyíljanak meg oldalra, és az ujjak éppen hogy érjenek hozzá a ruhánkhoz. Az egész testtartás legyen egyenes, de könnyeden természetes.
  3. Röviden, néhány légzéssel engedjük megnyugodni tudatunkat és légzésünket.
  4. Vizualizáció: képzeljük el magunk előtt a szellemi segítőinket, az általunk ismert teljesen megvalósított lényeket. Érezzük jelenlétüket, mivel megígérték, hogy jelen lesznek, ha bármikor rájuk gondolunk, és kérjük meg, hogy segítsék gyakorlásunkat. Felajánlásokat teszünk feléjük gondolatban és megfogadjuk, hogy kitartóan fogunk gyakorolni, gyakorolni fogjuk a három erényt, a kedvességet, az éber nyugalmat és segítségnyújtást.
  5. Ezután megbocsátunk mindazoknak, akik valaha ártottak nekünk, és megbánjuk saját helytelen tetteinket.
  6. Megértjük, hogy egyedül a szellemi fejlődésnek van maradandó értéke életünkben, ezért elhatározzuk, hogy kitartóan megyünk ezen az úton.
  7. Érezd át az egész ülésed, és engedd, hogy a megnyugtatott légzéseddel egy elterelődés mentes, könnyed állapotba kerülj. Ne engedd, hogy bármilyen gondolat vagy érzet eltereljen, hanem érzékeld a teljes létedet abban a pillanatban, amiben éppen vagy.
  8. Néhány perc kényelmes jelenlét után, amikor már nem kell erőt kifejteni a jelenben való időzéshez, vegyük fel az Arany Fény Kéztartást: hajlítsuk be a középső- és gyűrűs ujjainkat a hüvelykujj alá mindkét kézen, két kört formálva. A mutató- és kisujj egyenesen mutassanak a párjaik felé az ábrán látható módon. Tekintetünket 45 fokosan irányítsuk lefelé, körülbelül két méterrel magunk elé. Vizualizáljunk magunk előtt egy fehér teliholdat és engedjük, hogy fénye bevilágítva feltöltse egész testünket. Időzzünk pár percet ebben az állapotban, amíg jól esik. Ezután a telihold szép lassan lépjen be a Felső Dantian-ünkön, a homlokban emelkedjen fel a fejtető Baihui pontjába, ahonnan középen lesüllyed a mellkasunk közepére.
  9. Miután a Hold megérintette a szív középpontot, mellkasunk közepén kialakul a felkelő Nap narancsos ragyogásban, amelyből aranyló fény árad szét. Ez a fény folyamatosan áramoljon belőlünk, néhány percen keresztül töltse meg a mellkasunk szerveit, amíg telítve nem érezzük azokat.
  10. Emeljük ki a Napot a mellkasunk elülső részére, majd süllyedjen le az Alsó Dantain-be, töltse fel azt is, ezután fokozatosan töltse fel egész testünket, és utána egy szobányi teret körülöttünk. Ezután egy képzeletbeli gömböt tartva emeljük fel a karjainkat, finoman nyomjuk össze a gömböt, és belégzés alatt tegyük össze tenyereinket a mellkasunk előtt. Eközben az Arany Fény húzódjon vissza az Alsó Dantian-ünkbe, egészen egy Arany Fény pirula méretűvé. A Baihiu pont a fej legtetején, a Felső Dantian a homlok közepén található, és az Alsó Dantian az alhasi területen.
  11. Mint minden gyakorlat végén, dörzsöljük össze a két tenyerünket, majd ha már kissé felmelegedett, simítsuk át az egész arcunkat vele.
DSC06510.JPG
Az alap kéztartás
DSC06509.JPG
Az Arany Fény kéztartás

másolat:
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy változatok a teljesség felé, a pénztárcánkon keresztül Kirael szerint:

Foton, prána és a tobozmirigy:
Portálotok a negyedik dimenzióba történő gyógyuláshoz Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével www.kirael.com
2010. február 10.
Photon, Prana and the Pineal: Your Portal to Healing into the 4th Dimension
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling, www.kirael.com
Š Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing, 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii 96819, USA
Lightways[at]Kirael.com – Tel: + 808 952-0880 – www.Kirael.com
Forrás: http://univerzumitudatossag.blogspot.com
KIRAEL: A foton, vagy szeretet energia a jelenleg a Tudatosságban történő Változás gyökere, eredője. Testetek előállítja saját fotonenergiáját, azonban prána légzéssel belélegezve többet vonhattok be ebből az arany energiából testetekbe a koronacsakrán keresztül le a tobozmirigyen át. Ez az egyszerű tevékenység felébreszti Isten sejteteket, mely Szignál Sejtként is ismert, amely a tobozmirigyetekben található. A prána légzés az arany részecskéket a tobozmirigyből átáramoltatja fizikai testetek egészbe, befolyásolva az érzelmi, gondolati és lelek test folyamatait.
A fotonenergia segíteni fog nektek, hogy hozzáférjetek tervetekhez azáltal, hogy felébreszti felsőbb tudatosságotokat, mely azon részetek, aki ismeri utatokat. Legtöbbetek azt hiszi, hogy egy terve van, azonban valójában két tervvel rendelkeztek; az egyik része a helyi agyatoknak, a másik az omni-agy része, amely a felsőbb énetek agya. A tervek a tobozmirigyben vannak jelen és összekapcsolódottak, illetve átszőttek ezen utatokba, a fizikai testből kinyúlva a felsőbb én éteri testébe.
Amikor a helyi és az omni-agy közötti szövetbe juttok el, nemcsak kiterjesztitek tudatotokat, hanem felfedezitek azt is, hogy a két agy valójában egymáshoz kötődik olyannyira, hogy mindkettőt egyidejűleg hallhatjátok. A harmadik dimenzióban helyi agyatokat használjátok, hogy dolgokat hajtsatok végre. Ha pontosan megmondjátok helyi agyatoknak, mit akartok tenni, elmehet saját tervébe, és sokkal gyorsabban hozzáférhet ahhoz, mint amikor elmentek felsőbb énetek agyához segítségért. Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene elmennetek felsőbb énetekhez segítségért. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnotok, hogyan beszéljetek felsőbb énetekkel annak érdekében, hogy könnyedén hozzáférjetek az omni-agyhoz.
KOMMUNIKÁCIÓ A FELSŐBB ENERGIÁKKAL
Amikor felsőbb énetekhez beszéltek, és azt mondjátok: „Innen oda akarok eljutni, és akarom, hogy vezess engem” felsőbb éned megtesz bármit, amit akar, és lehet, hogy évekbe telik, mire bármilyen eredményt láttok, mert a felsőbb énnek nincs fogalma az időről. Ha azt akarjátok, hogy a látatlan energiák titeket kalauzoljanak, meg kell tanulnotok hatékonyan kommunikálni velük, és ez azt jelenti, hogy az érzelmeitekkel kell dolgoznotok. A látatlan energiák nem értik a nyelvet, vagy szavakat úgy, ahogyan ti. Képesek titeket érezni, és ha érzékelnek titeket, tudni fogják, mit akartok. Amikor ezek az energiák válaszolnak érzelmeitekre, érezni fogjátok a tőlük eredő válasz kommunikációt. Tehát, amikor megkéritek felsőbb éneteket, hogy kalauzoljon el titeket innen oda a lehető legrövidebb módon, ez semmit nem jelent, hacsak nem összpontosítotok annak az érzelemnek az elérésére, ahová el akartok érni, illetve arra, hogyan és mikor akartok oda eljutni. Ha átadjátok ezeket az érzelmeket a felsőbb énnek, miután átszőttétek azokat a két agyon keresztül, megvalósítjátok a célt. A kulcs itt a helyi és az omni-agy összeszövése. Gyakoroljátok ezt úgy, hogy az Elven világgal érintkezésbe léptek, ahol a nyelv a legközelebb áll a tiétekhez itt a Föld síkján.
Mivel a felsőbb energiák az érzelmeitekkel dolgoznak, gyújtópontotoknak [fókuszotoknak] az érzelmi testen kell lenni. Ha megtanultok érzelmileg gondolkodni, tudatában lesztek azzal, hogy az érzelmeitek vezetnek mindent világotokban. Az érzelmi test a gondolati és fizikai test között található, tehát, amikor éreztek valamit, az utóbb említett két test vele halad.
Ezután, a gondolati folyamatotoknak tisztának kell lenni. Ha el akarsz jutni Manhattanből egy meghatározott helyre Queensbe, és még sosem voltál Queensben, tiszta gondolatokkal kell, hogy bírj utad felől, csupán arra a meghatározott helyre összpontosítva, melyet el akarsz érni, minden jellegét átérezve. Utána el kell jutnod az éteri mintába, míg meg nem találod, és át nem jutsz azon a kicsiny „szürke helyen”, mely tudatja veled, hogy elhagytad a harmadik dimenziós valóságot. Queensben fogod találni magad, arra a meghatározott helyre pillantva, melyet el akartál érni. Utána el kell távolodnod tőle, míg a környék, ahol valójában van, be nem kerül fókuszodba. Fel kell ismerned a környéket. Lehet, hogy nem láttad, hogyan jutottál oda, azonban rendelkezni fogsz elég ismerettel, mint a cím, hogy rákeress a Google-ban, vagy megkérdezz valakit, hogyan juss el oda. Onnan, ahol vagy, eljuthatsz bárhová a világban ily módon a Váltást megelőző időkben.
Néhányatok azt gondolja, hogy nem juthat át azon az apró szürke területen. Nos, gondoljatok továbbra is erre, és nem lesztek képesek átjutni rajta, és nem is fogtok átjutni rajta. Ha át akartok jutni, csupán mondjátok: „Odamegyek. Át fogok jutni ezen a szürke térközön, és meg fogom látni azt, amit meg akarok látni.” Első alkalommal, amikor gyakoroljátok az éteri szövetbe való utazást, hogy eljussatok Manhattanből Queensbe, és a Mojave sivatagban köttök ki, ne hibáztassátok felsőbb éneteket. Saját figyelem összpontosító képességeteket hibáztassátok. Irányíthatjátok felsőbb éneteket, azonban összpontosítanotok kell. Megtanulhatjátok ezt most, mialatt még mindig a harmadik dimenzióban vagytok. Elutazhattok Svájcba, Oroszországba, bárhová, ahová el akartok menni, még akkor is, ha még sosem voltatok ott előtte.
Terveitek mindig elérhetőek voltak számotokra, és amikor összefűződtek, használhatjátok ezt a gyakorlatot, hogy utazzatok az éteri szöveten keresztül, hogy megtaláljátok azt, amit kerestek. Amikor helyesen adjátok elő kéréseteket a felsőbb éneteknek, meg fogtok lepődni, hogy igenis milyen sokat tudtok arról, ahová el akartok menni. A legnagyobb része ismereteteknek kimondatlan, érzelmeitekbe rejtett, azonban hozzáférhető.
KÉRDÉS: Elvégeztem ezt a gyakorlatot, és nem tudok eljutni innen oda. Valójában mi tart vissza minket attól, hogy innen oda eljussunk?
KIRAEL: Az egyetlen dolog, mely visszatart attól, hogy kijuss ebből a dimenzióból egy másik világba, az az összpontosításod hiánya. Használnod kell az összpontosításod [koncentrációd], hogy azt gyakorold, hogy nem létezik elkülönítés [szeparáció]. A harmadik dimenziós utazásban van yin és yang, hátra és előre, fel és le, be és ki. Ez olyan, mintha kettéhasítanád helyi agyad; egyik fele a yin oldal, a másik oldal a yang oldal. A yin/yang utazás a dolgok megmérésének módja a tudatosság e síkján. Azért, hogy megtapasztaljátok a jót, meg kell tapasztalni a rosszat, és így tovább. Amikor kiveszitek a kettősséget [dualitást], a yin és yang-ot az egyenletből, és összeszövitek a jobb és bal agyat, ráleltek, hogy nincs itt és ott, nincs szétválasztás. Úgy fogjátok találni, hogy minden egy helyen létezik. Ebben a pillanatban, Németországban vagy, egy hullámhosszt hallgatva. Ez a hullámhossz az egyetlen dolog, amely szétválaszt minket. Számomra időbe nem telik oda eljutni, mert én már ott vagyok. Számodra sem telik időbe ide eljutni, mert már itt vagy.
FOTON ENERGIA ÉS A VÁLTÁS
KÉRDÉS: Mire használható még a foton energia?
KIRAEL: Egyszerűen kifejezve a foton lesz a negyedik fényben minden energiaszükségletetek forrása. A foton egy olyan minőségű elektromágneses energiaforma, mely korlátlan energiaforrás [1]. Használható elektromos készülékeitek árammal való ellátására, otthonaitok fűtésére és hűtésére, és még sok másra. A fotonenergia használatát meg fogják nektek tanítani galaktikus testvéreitek, akik közül néhányan már a kormányotok tisztviselőivel dolgoznak együtt.
KÉRDÉS: Milyen nagy a fotonöv és hogyan alkalmazkodunk ehhez a fotonenergiához? Kérlek, tégy különbséget a prána és a foton között.
KIRAEL: Először, a fotonenergia öv, melyen a Föld áthalad a Váltás során, olyan hatalmas, hogy nem adhatok nektek leírást roppant terjedelméről. Másodszor, a prána egy létfontosságú életet-adó lélegzet, mely magában foglalja a mély belégzést, mely biztosítja a fotonenergiának a testbe való behatolást a koronacsakrán keresztül. Végül, a tobozmirigy a fotonenergia „gyűjtőedénye” a testben.
KÉRDÉS: A Változás után milyen hatással lesz a foton az energiamezőnkre?
KIRAEL: A Váltás után a foton mennyisége a testben közvetlen összefüggésben lesz az aura sugárzásotokkal. Amikor Jézus mester a Föld síkján volt, az emberek láthatták auráját, mert a testében lévő fotontól sugárzott, ragyogott. Mária Magdaléna és a Szűzanya mindketten ragyogó aurával bírtak. Ezzel szemben, Péter, Pál és Máté aurája nem sugárzott, mert nem tudtak túljutni a harmadik dimenziós valóságon. Gyakoroljátok most ennek a ragyogásnak a megalkotását. Amikor a tükörbe néztek, és nem látjátok a belőletek kiáradó aranyat, álljatok ott még egy pár percet, és adjatok energiát aranyszálatoknak. Lehet, hogy parányi részeit látjátok meg csupán, kicsiny szikrák sugárzását, azonban ez a sikeres kezdet.
PRÁNA LÉGZÉS ÉS AZ EGÉSZSÉG
KÉRDÉS: A prána légzés csupán a fotonnak a testbe való bevonására használatos, hogy kijussunk ebből a valóságból, vagy testünkből?
KIRAEL: Belélegezheted a pránát, hogy többet tégy, minthogy megtaláld utad kifelé a testedből. A prána légzés jótékony mellékhatása a harag elengedése, a gondolataid kitisztítása, tudatosságod megemelése, tested fénnyel való telítése és még több. A negyedik dimenzió hamarosan megérkezik, és könnyebb időszakot éltek meg az oda történő eljutásnál, ha gyakoroljátok a prána légzést.
A prána légzés jelentősége látható abban a tényben, hogy amikor lélegeztek, energiátok a másik oldalon veletek lélegeznek [2]. Nem számít, hol vannak jellegeitek [aspektusaitok], itt, vagy más birodalmakban, amikor pránát lélegeztek be, ők is ezt teszik. Ez a szabály, nincs kivétel. Ha nem lélegeztek be pránát, jellegeitek sem teszik ezt. A prána légzés teszi könnyebbé jellegeitek számára, hogy információt töltsenek le számotokra.
KÉRDÉS: Milyen fontos most a fizikai testünkről való gondoskodás, ha mindenképp meggyógyítják, amikor a negyedik dimenzióba érünk?
KIRAEL: Annak érdekében, hogy eljussatok a negyedik fénybe, egészségesen kell megtartanotok harmadik dimenziós testeteket. Van egy yin és yang testetek. Testetek hátsó része a férfi oldalatok, és az elülső része a női oldal. Mindkét oldalt kiegyensúlyozva és egészségesen kell megtartanotok, különben utatok a negyedik fénybe döcögős lesz. Közületek azok, akik túl sokat dohányoznak, vagy isznak, meg kell fékezniük tevékenységüket, mielőtt a Váltás megtörténik. Ha a szerveitek a túl sok alkohol miatt sérültek, vagy tüdőtök eltömődött a cigarettafüsttől, szenvedni fogtok a dimenziós átmenet során. Minél egészségesebb testetek, annál könnyebb lesz az átmenet. A jövőben, a fotont használjátok a légzéshez, ami azt jelenti, hogy nem lesz szükségetek ekkora tüdőkapacitásra. Tüdőtök méretében lecsökken, és ha eltömődött, az átmenet időszaka alatt nehezebb lesz légzésetek. Minden nap lélegezzetek be pránát, és könnyebbnek fogjátok találni a Váltáson való átjutást.
KÉRDÉS: Miért fekszünk a hátunkon a Szignál Sejt gyógyítás során?
KIRAEL: Hátatok, férfi részetek tart titeket lehorgonyozva a tudatosság e síkjához. Amikor a férfi oldaladon fekszel, az a Föld síkján tart, míg a többi részed szabadon teheti azt, amit akar. Eljöttél ebbe a világba a koronacsakrádon keresztül, majd áthaladtál csecsemőmirigyeden és napfonatodon, majd a tested többi részén, a hátsó részed a fizikainak az utolsó darabja, mellyel találkozol. Ez a te horgonyod, hogy így mondjam.
A DNS NÉGY SZÁLA
KÉRDÉS: Mi a jelentősége, hogy rendelkezzünk négy szálas DNS-sel a négy testes létezésben?
KIRAEL: Négy-testes energiaként van lelki, gondolati, érzelmi és fizikai testetek, és van négy DNS szálatok, mely csatlakozik ezen testek mindegyikével. Az első DNS szál a fizikai, a második az érzelmi, a harmadik a gondolati, a negyedik a lelki.
A DNS négy szála hathatós, azonban egy szál hathatósabb, mint a többi, és ez az aranyszál. Mindegyik négy szálból álló DNS szerkezetnek van egy aranyszála, amely a lelki, vagy éteri testben található. Az aranyszál tiszta fotonenergia. A fotonenergia, melyet a prána légzésen keresztül vontok be testetekbe, minden mással összeszövődik a tobozmirigyen keresztül. A Váltás alatt e varázslatos negyedik arany DNS szálnak a segítségével engeditek el a harmadik dimenziós valóságotokat, mely DNS szálat úgy állították össze, hogy átvigyen titeket a negyedik dimenzióba.
KÉRDÉS: Hogyan szőjük teljesen bele a negyediket utunkba?
KIRAEL: E változó időkben utatok eltérő összpontosításával jár együtt a kék igazság szál aktiválása. Képzeljetek el egy kék igazság fényrészecske szálat előjönni a harmadik szemetekből 30 centire, vagy többre. Engedjétek meg, hogy ez az igazság szál elmenjen valakihez, akit ezzel meg akartok érinteni. Már ott van. Ilyen gyorsan halad. Amikor utatok mélyen átszőtt ezzel az igazság szállal, a szál halványkékből kobaltkékbe vált át, jelezve, hogy megnöveltétek igazság szinteteket.
Tudatában lehettek igazságotoknak minden napotok minden egyes pillanatában, azáltal, hogy a legmélyebb kék szálat veszitek igénybe, melyet fellelhettek. Ez a szál nem fogja megengedni nektek, hogy a harmadik dimenziós szavakra figyeljetek, melyeket arra terveztek, hogy félrevezessenek titeket. Elsétáltok a szavak mellett, melyek nem a legfelemelkedettebb igazságban vannak. Igazság szálatokat előtérbe helyezve nem fognak becsapni titeket. Tudni fogjátok és meghalljátok az igazságot, és ha igaztalanságot hallotok, az nem fog számotokra működni.
Bátorságot igényel, hogy az igazat beszéljétek, mert nem mindenki képes megérteni az igazságot. Jussatok el szívetekbe, és szőjétek bele igazság szálatokat ebbe az útba, majd utána semmi mást ne mondjatok, csakis az igazságot. Nem bánjátok meg.
KÉRDÉS: Kifejtenéd bővebben a DNS aranyszálát, és annak kapcsolatát az igazság kék fényével és a szeretet zöld fényével?
KIRAEL: Az arany szál a Teremtő Isten Világossága, Fénye. Semmi mást nem ismer, csupán az igazságot. Az igazság bonyolult lehet ebben a dimenzióban. Például, amikor egészségbiztosítást vásároltok, azon feltételezésen működtök, hogy most nincs rá szükségetek, azonban lehet, hogy a jövőben szükségetek lesz rá, „minden eshetőségre felkészülve”. Nos, mi az igazság? Az igazság az, hogy akarjátok az egészségbiztosítást, mert lehet, hogy hagyjátok leromlani testeteket azáltal, hogy nem fordítotok figyelmet rá, nem esztek helyesen, nem tornáztok, nem gyakoroljátok a prána légzést, stb. Nem lenne szükségetek betegségbiztosításra, ha a szó legnemesebb értelmében tisztelnétek testeteket, mely mind a négy test tiszteletét jelenti, a fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testet.
Ahhoz, hogy elérjétek az igazság legmagasabb szintjét, vonjátok be a kék igazság szálat az arany szálba. A kék olyan mélyen elnyelődik, hogy nem látjátok meg az aranyban. Ebben a pillanatban fogjátok tudni, hogy mélyen az igazságban vagytok. Amikor ilyen nagyon az igazságban vagytok, arany szálatok személyessé válik, és túlnyúlik rajtatok, hogy másokra hasson. Amikor Jézus mester képeire pillantotok, fénye szembetűnően sugárzik belőle, mert csupán az igazságot ismeri, és az Istennő [3] minden átmeneti színét beleszőtték arany szálába. A Teremtő Isten Szerelme és Világossága, a mindent felölelő arany szál, az igazság egy olyan szintjét vetíti ki, hogy tudni fogjátok az igazságot. Tehát, amikor azt olvassátok a Bibliában, hogy Jézus mester felrugdosta a pénz[váltók] asztalait, igaztalannak fogjátok ezt betudni. Tudni fogjátok, hogy igazából az volt, hogy nem törődött ilyen dolgokkal.
KÉRDÉS: Hogyan tartsuk meg az igazság ezen érzetét mindennapi életünk során, és hogyan őrizzük meg azt az energiát, mely fiatalon tart bennünket?
KIRAEL: A foton energiának a tobozmirigyen keresztül a testbe való bevonása, egyszerre a kék igazság fény kivetítésével, segíti elő az igazság érzetének fenntartását. A harmadik dimenzióban a felemelkedett kék fény tart meg titeket az összkép igazságára történő összpontosításban, hogy így mondjam, és az összkép egészen a szeretetről szól. Tehát, az igazság fényének megtartásával együtt jár önmagatok szeretete, és önmagatok szeretete váltja ki, hogy fiatalabbnak érezzétek magatokat, és fiatalabbnak nézzetek ki. Tehát, amikor szemetek körül ráncokat pillantotok meg, növeljétek meg kék fényeteket, és engedjétek el ezt a képet. Az összképet nézzétek – a teljes arcot.
A sötétebb, vagy negatív dolgokra való összpontosítás öregít titeket, mint például az arcotokon a ráncok. Ha azt gondoljátok, hogy ezek a ráncok nem szépek, tévedtek. Szépek, mert ti vagytok ezek a ráncok. Amikor rátekintetek arcotokra, és megpillantjátok szemeteket, ajkatokat, fületeket, hajatokat, mondjátok magatoknak: „Hát nem gyönyörű?!” Ha őszültök, gondoljátok magatokban: „Ez egy gyönyörű szín.” Megérintitek az igazság kék fényét és az önvaló szeretetét. Ezt párosítva a prána légzéssel gyógyít meg titeket és testeteket.
Pillants magadba, és lásd meg a jó dolgokat. Ha megpillantod azt, amilyen a múltban voltál, és visszaemlékszel arra, milyen akartál lenni a jövőben, ami most van, meglátod, hogy az vagy, aki akartál lenni, nem számít, hogy pillanatnyilag hogyan nézel ki, vagy hogyan érzed magad.
A SZERETET ÉS IGAZSÁG HANGSÚLYOZÁSA
KÉRDÉS: A zöld rend Istennője az egyetlen Istennő, aki hatékonyan képes a szerelem / szeretet zöld fényével dolgozni, illetve szeretetünket fokozza, ha igazságunkat hangsúlyozzuk?
KIRAEL: Minden Istennő, függetlenül attól, melyik rendhez tartozik, dolgozhat a szeretet / szerelem zöld fényével. Csupán zöld szív-fényed kell magad elé helyezned, hogy fokozd szereteted. Ily módon igazságod is kiemelkedik, mert ha belenéznél zöld fényedbe, egy kicsiny kék szálat látnál mindenütt, és ha belepillantanál a kék fénybe, látnád az összes többi színt. Az Istennő energia az igazságról szól, azonban a tudatosság e síkján nem ismerheted meg az igazságot szíved fényének bevonása nélkül, mely már átszövődött az aranyszálba. A negyedik dimenzióban minden szín automatikusan beleszövődött az aranyszálba, mely előttetek lesz.
KÉRDÉS: Az emberek mindig az igazságot kutatják. Hol található meg legjobban az igazság?
KIRAEL: Ahogy már említettem, igazságod a tobozmirigyben található, ahol Isten Sejted és terved lakozik. Ha meg akarod ismerni igazságod, ne kérdezd magadtól, hogy mi az igazságod, vagy hol találhatod meg igazságod. Gyakorold a helyi és omni-agyad összekapcsolását, és a kommunikációt felsőbb éneddel. Utána csatlakozz rá, és tudd igazságod, mert ha ismered igazad, sosem válsz meg tőle.
KÉRDÉS: Alkalmazhatjuk a Szignál Sejt Gyógymódot arra, hogy bevonjuk az igazságot utunkba?
KIRAEL: Igen. A Szignál Sejt Gyógymóddal mind a négy testet kell alkalmaznod, és ezt a szerelemmel, szeretettel / igazsággal kell megtenned. Ez azzal jár, hogy még több pránát, vagy fotont vonsz be utadba, amikor valakit gyógyítasz. Nem gyógyíthatod meg teljesen a fizikai testet anélkül, hogy az érzelmi testet ne gyógyítanád meg, melyhez a szerelemre / igazságra van szükség. Emlékezz, amikor az érzelmi testet gyógyítod, a fizikai és gondolati test velük utazik. Ez egy mélyreható utazás mindazoknak, akik gyógyulni / gyógyítani akarnak. Helyezd be igazságod arany fényedbe, amikor gyógyítasz, és legvadabb álmaidat is meghaladva fogsz gyógyítani.
A FOTON EGY CSODASZER
KÉRDÉS: Milyen hatással lesz a Szignál Sejt a fotonövre, melyen a Föld halad majd át a Változás során?
KIRAEL: A Szignál Sejt a mitokondriummal [4] együtt automatikusan növekedik és terjeszkedik, ahogy a Föld áthalad a fotonövön. A sejtek ezen bizonyos terjeszkedése segít felemelni tudatosságotokat.
KÉRDÉS: A fotont a negyedik fény „csodaszerének” fogják tekinteni, csakúgy, mint most az aszpirint?
KIRAEL: Nem hasonlítanám össze a fontont az aszpirinnal klinikai értelemben, mégis mindkettő szemlélhető minden betegségetekre jó, általános gyógyszerként. Az aszpirin csakugyan egy csodaszer ebben a dimenzióban, hathatós legvadabb álmaitokon is túlmutatóan. Az aszpirin használ, mert hiszitek, hogy használ. Aszpirint vesztek be megfázásra, lázra, szív problémákra, fejfájásra, stb. Amikor az emberek minden nap bevesznek aszpirint, hiszik, hogy tesz valamit. Hangsúlyozom, hogy hisznek benne, mert valójában az aszpirin semmit nem tesz. Abban a másodpercben, amikor bevesztek egy aszpirint, hiszitek, hogy rövid időn belül meggyógyultok, és meggyógyultok. Ne hagyjátok abba az aszpirin szedését, míg nem ismeritek fel, hogy nélküle is képesek vagytok meggyógyulni.
A foton valóban egy csoda gyógyír. Elvégre ez a szeretet / szerelem fénye. Amikor tudatosságotok felemelkedik, és megrögzött gondolkodásotok belép agyatok jobb féltekéjének birodalmába, tudni fogjátok, hogy képesek vagytok meggyógyulni aszpirin nélkül, és valóban meg fogtok gyógyulni nélküle. Ez nem jelenti azt, hogy abba kellene hagynotok most az aszpirin szedését. Semmit ne tegyetek, ami ellentétes azzal, amiről tudjátok, hogy használ nektek. Néhányan szívük állapota miatt szednek aszpirint, vagy, mert szélütésük volt. Ha használ nektek, kérlek, folytassátok azt, ami használ.
KÉRDÉS: Mialatt a víz alatt úsztam, úgy találtam, hogy szokatlanul hosszú ideig voltam képes lélegezni, valójában, nem akartam feljönni. Ez egy felvillanyozó érzés volt. A szeretet kék fényének helyén voltam? Ez tartott meg engem a víz alatt?
KIRAEL: Abban az élményben, amit leírtál, a harmadik dimenziós tested leállt, és prána energiát szívtál fel, arany és kék fényt, mely mindegyike életben tartott téged. Ami megtörtént túl hathatós és bonyolult számomra, hogy mélységeiben belemenjek, azonban amikor a Föld változik, és a negyedik fényben leszel, meg fogod érteni, mi történt veled. A negyedik fény úszás élménye hasonló lesz ahhoz, amit megtapasztaltál. A negyedik fényben bemehetsz az óceánba, és úszhatsz a víz alatt a delfinekkel és bálnákkal órákon át, légzőkészülék nélkül. A prána, vagy aranyfény energiáját fogod alkalmazni testedben, hogy életben tartson téged. Ízelítőt kaptál ebből legutóbbi élményedben. Őrizd ezt meg.
ZÁRSZÓ
Mindenki meggyógyul. Csupán nem tudjátok, mennyi időbe telik majd ez. A fotont prána légzéssel bevonva a tobozmirigybe az útleveletek a gyógyuláshoz, és a negyedik fénybe történő könnyű átmenethez. Ha szükségetek van segítségre, és tudjátok, mit akartok mondani a Teremtő Istennek, az angyaloknak, [vezető] tanácsadóitoknak, felsőbb éneteknek, vagy az Elveneknek, tiszta gondolatokat gondoljatok. Töltsétek meg ezeket szerelemmel / szeretettel, és alakítsátok őket át érzelmekké. Alázatos kéréseiteket olyan érzelmekkel válaszolják meg, melyeket meg fogtok érteni.
Jó estét.

másolat:
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyfénylégzés

Köszönöm a részletes válaszodat!-Ez részben több mint amire gondoltam. Részben erre is,másrészt most a Föld úton van a Galaxis központi kisugárzásába-ahol tömény aranyfény tölti be a levegő-eget,s ez lesz 2000éven át a fő energia-adó-"közeg"!Ha-ezzel a módszerrel megtapasztalja az ember mélyebben az arany fény energiáját-később jogalégzéssel is magához képes "venni"-vagyis az egész testet -be tudja tölteni ez az energia--ami csodás érzés,s jó egészséget,s magasabb tudatosságot ad!Mégegyszer köszönöm.-Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor az aranyérzéssel lehet párosítani aranyfénylégzést, így teljességedben benne lenne az arany, vagy ezt lehet még növelni, különböző módokon, például:
Az aranytojás

Kérd meg az angyalokat, hogy fényből aranytojást készítsenek körülötted. Legyen ez egy vastag aranyból készült energiaszalag. Majd képzeld el vagy nézd, amint sötétkék energiával vonják be. Végül- főleg olyan esetekben, amikor valaki emberekkel dolgozik és gyakran magára veszi a problémájukat-, vond be ibolya színnel a külső részt, ami mások negatív energiáitól óv meg.

Krisztus aranysugara

Az egyik leghatékonyabb és legnagyobb védelmet nyújtó. Ezt háromszor kell megidézni. Te magad is előhívhatod vagy kérd meg a Monádodat, hogy hívja elő neked. A végén mond ezt: "Elvégeztetett".
Pl: "Most megkérem a Monádomat, hogy Krisztus aranysugarát hívja elő teljes védelmem érdekében". Ezt mond el háromszor majd a végén tedd hozzá: "Elvégeztetett".

minden gyakorlatnak van lényege, a magadra ismerés színekben, és érzetekben kedves János jól látom?kiss
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyfénylégzsé--prána légzés-tulajdonképen-Kirael-mester írja le elég pontosan a technikáját!A lényeg a foton energiájának a behívása.Ez az energia-fehéres arany-szín!-innen az aranyfénylégzés elnevezés-de eléggé közelítő a pránalégzés is! Mindazon által örülök annak amit le-hoztál-ide,mivel nagy értékeket képvisel,s a mai időkben nagyon fontos,hogy a tudás minél szabadabban áramolhasson!-Álldás-Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudja János, Edgar Cayce is beszél az arany áldásos hatásáról ha betudjuk vinni a szervezetbe, (álmom arany edényből aranykanállal étkezni)ezt ki egészítve a tudatunkkal bevitt arany lehetőségéről fantasztikus utazásnak néznek elibé akik próbának vetik alá magukat, véleményem ennyi információ bőven elég a saját tapasztalatainkkal folytassuk a gyakorlatozásokat, és minél kevesebbet vegyünk át mások tudás halmazaiból. kérdezte valaki milyen íze van a kék színnek: ha tudunk gondolkodni akkor tudjuk érezni a gondolatainkat is, ami kint működik az bent is működik gondolatilag értem.
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Én érzem a foton energiát,s annak a töménységét is.Nemtudnám megmondani ez egy adottság-e vagy mindenki képes erre aki odafigyel magára.
85-ben egy halálközeli élmény-kapcsán figyeltem fel a bennem ébredő energiára.
Először nem értettem,majd amikor -rá ébredtem mi is ez-akkor kezdtem az energiák kezelésének az útján botladozva el indulni.Reiki-behangolás--majd Dr Doreen nyomdokain egy angyali behangolást kaptam.Ennek a végén kezdődött egy másik út- álomban kezdtem el-kapni energia-behangolásokat-Zofiel arkangyaltól.-később ébren is folytatódott sok alkalommal.Ennek a sornak a végén jelentkezett a foton energia-amit neveznek aranyfénynek is!
Tapasztalatom,hogy a foton energia nagyon pozitív hatással van az emberre minden szinten.Ezért kerestem-azt aki-ezt már alkalmazta,s így jutottam el Kirael-Mesterhez is!
Álldás és Fény- Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Én érzem a foton energiát,s annak a töménységét is.Nemtudnám megmondani ez egy adottság-e vagy mindenki képes erre aki odafigyel magára.
85-ben egy halálközeli élmény-kapcsán figyeltem fel a bennem ébredő energiára.
Először nem értettem,majd amikor -rá ébredtem mi is ez-akkor kezdtem az energiák kezelésének az útján botladozva el indulni.Reiki-behangolás--majd Dr Doreen nyomdokain egy angyali behangolást kaptam.Ennek a végén kezdődött egy másik út- álomban kezdtem el-kapni energia-behangolásokat-Zofiel arkangyaltól.-később ébren is folytatódott sok alkalommal.Ennek a sornak a végén jelentkezett a foton energia-amit neveznek aranyfénynek is!
Tapasztalatom,hogy a foton energia nagyon pozitív hatással van az emberre minden szinten.Ezért kerestem-azt aki-ezt már alkalmazta,s így jutottam el Kirael-Mesterhez is!
Álldás és Fény- Jani
János, kedvenc tevékenységemben voltam ma(kapálás) és gondolkodtam, és eszembe jutott alkalmaztam a télen az aranyfényt egy betegen, igaz elsőre nem adtam meg neki, csak a fehér-fényt de másnap megadtam neki az aranyfényt is, érdekes a fényekben lenni hihetetlenül emberi szavakban nem lehet kifejezni sem az érzéseket, köszönöm hogy ismerhetlekkiss
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
János, kedvenc tevékenységemben voltam ma(kapálás) és gondolkodtam, és eszembe jutott alkalmaztam a télen az aranyfényt egy betegen, igaz elsőre nem adtam meg neki, csak a fehér-fényt de másnap megadtam neki az aranyfényt is, érdekes a fényekben lenni hihetetlenül emberi szavakban nem lehet kifejezni sem az érzéseket, köszönöm hogy ismerhetlekkiss

Tudod-régóta-úgy érzem az Emberek segítése a dolgom,s szerény képességemmel igyekszem is ennek eleget tenni.
Főleg-mióta a duálom mellémterelték-fel erősödött ez az érzés.
Van a duálok találkozása körül néhány félre értés.Sokan nyomban társkapcsolatot erőltetnek-pedig ez elsősorban az ego hizlalására szolgál.Mi-előző életeinkben is egymáshoz kapcsolódva éltünk,s mégis-mostani találkozásunknál-az Ark angyalom-Mihály-kiemelte egyenlőre egymás segítése-s egymásrafigyelés-erősítése a fontosabb,hogy mire el érünk az 5.dimenzió küszöbére azonos szinten lehessünk,s egy-ként léphessünk be oda!
Kérlek bocsáss meg,hogy-kissé eltértem a tárgytól-de nekem ez fontos.
Álldás és Fény--Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyi a gondom, Kirael-Mesterrel hogy a pénz az első dolog amivel szembesültem az oldalán, mesterem szavai szerint aki pénzért adja a tudását fekete mágus, véleményem mindenki másoktól függetlenül eltud jutni a fények használatához, de olvasni lehet bármiről, hisz itt mindenki az én életfeladatomat vagyis az életfilmem főszereplője, amint a felismeréseimben magamra találtam, csak megerősítéseket kapok mindenkitől, hogy helyes úton járok, köszönöm mindenkinek, az életfilmemben való szíves közreműködéseteket:Dkiss
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv-Kirael-mester tanításait én mindíg ingyen olvashatom Magyarul!-Igaz az -erre az évre kijövő anyagok nagy részére ez már nem vonatkozik!De,tudomásom szerint minden más nyelven csak pénzért lehet a teljes anyaghoz hozzájutni!
Álldás és Fény--Jani
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
János, mi ingyen adjuk az anyagainkat mások is tudják ha akarják. kiss

Gondolkoztam egy válaszomon, már megírtam adott helyen, a lényege bevillant van egy olyan gyakorlatom amivel a 3szemet lehet előcsalogatni vagy minek nevezzem, ha csak gyakorlom alap esetben csak aranyfényt látok vagy képeket eseményeket de legtöbbször csak az aranyfényt (itt van a canadán is e gyakorlat), hát ennyi, köszönöm kiss
 
Oldal tetejére