Arveres, Aruhaz...........Help me!!!!!!!!

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Minden kedves tagunknak es latogatonknak figyelmebe ajanljuk arveresunket, aruhazunkat, hirdetoinket.
A canadahun kb 1 terra meretu es sajnos en sem tudok tobb kiadast vallalni, csak igy tudjuk ha segitetek fentartani, fejleszteni nagyobb szervert berelni stb.
Arveresunk jotekonysagi akcio, melyet a canadahun fejlesztese kivanunk forditani.
HA van otthonotokba kidobasra szant,ill. feleslegesse valt targy, amit felajalni tudtok a Ch -nak, kerlek segitsetek, hatha valakinek eppen arra van szuksege.

Aruhazunk % aranyban segiti a canadahunt , kerlek kiserjetek figyelemmel folyamatosan bovitjuk.

Hirdeteseink is a canadahunt segitik ,kerlek hasznaljatok.

Termeszetesen minden javaslatot orommel veszunk ,ha van valakinek jo otlet ne fogja vissza magat.:D

Nagy koszonet azok akik hasznaljak vasarlasaikkal tamogattak a canadahunt!
:656::656::656::656::656::656::656::656::656::656::656::656::656::656:
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Az Árverés Fórum használata:



Licit tárgya: Minden értéket képviselő tárgy, amelyet a CH szabályzata nem tilt.


Felajánlás elhelyezése:
Minden felajánlás (licitre bocsájtott termék) darabonként külön topicba történik az
gomb használatával. Az üzenet címében a licit tárgyát kell megjelölni. Az árverés szövegében fel kell tüntetni a termék árát, a licitlépcső mértékét, és az állapotát (pl: új, hibátlan, ép, folt,- karcmentes stb.) A termékleírás minden hasznos információt tartalmazzon.

A licitálás menete:a licitálás gomb használatával, vagy a gyors válasz küldésével történik. Minden esetben a licit lépcsővel, vagy attól nagyobb licitösszeg megjelöléssel. Ha a licit pénzneme eltér a licitálóétól, egyszerűen átszámítható a CH napi frissítésű, főoldalán (alul) található Deviza árfolyamának használatával.



Fizetési lehetőségek:

- Paypal biztonságos nemzetközi rendszeren keresztül, [email protected] címre (Paypal regisztráció: http://magyar-paypal-regisztracio.blogspot.com)

- Western Union

- Alternatív banki segítséget GJodie a téma egyik kormányosa ad, ha a vásárlónak paypal-ra nincs lehetősége, és amely szintén egyszerű, biztonságos fizetést tesz lehetővé.

Szállítás:

A megvásárolt termék árán felül, a mindenkori postai díj is a vásárlót terheli. Ennek mértéke még a fizetés előtt megtudható, vagy az adott termék licit leírásánál, vagy egyéni esetben a feltevőtől, ill. a téma moderátorától. A szállítási címet, nevet természetesen diszkréten kezeljük, azt harmadik fél számára ki nem adjuk. Postázás e-mailban egyeztetett módon, és költségviseléssel történik.

A megvásárolt termék átvételét követően kérünk visszajelzést a KÖSZÖNÖM - MEGKAPTAM! című topicba.

Minden kedves Tagunknak, - aki bármilyen formában részt vesz, és használja az ÁRVERÉS, ÁRUHÁZ és TÁRSKERESŐ szolgáltatásunkat, - köszönetként SILVER TAGSÁG címet adományozunk.

Minden egyéb kérdésre választ adunk a „ÁRVERÉS FÓRUM HASZNÁLATA VALAMINT INFO, ÉS BESZÉLGETÉScímű topicban.



Kellemes böngészést, vásárlást és szórakozást kívánunk!


 
O

oliyboty

Vendég
Drága Melitta! kiss

Azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy itt a CH-n belül a főtopicokhoz nem lehetne ezt az árveréses, áruházas topicot kitenni, úgy mint az üzenőfalak takarítása topicot? Mert ha megoldható lenne, akkor talán több aktív CH tag látná és venne részt a CH támogatásában. Tudod kicsit szomorú vagyok, hogy vagyunk itt több százan, akik állandó jelleggel fenn vagyunk és élvezzük a CH funkcióit, oly módon, hogy ingyenesen, költségektől mentesen, és pár CH tag az, aki hozzájárult vásárlással, vagy bármiféle anyagi támogatással, hogy az oldalunk finanszírozását megoldhassuk. Pedig, ha csak 500 aktív taggal számolnánk és tagonként pl. mindenki 3000 ft-al hozzájárulna, akkor már kicsivel beljebb lennénk. Nem szeretnék és nem is személyeskedésnek szántam ezt a hozzászólást, másokat sem szeretnék megbántani ezzel, mert mindenkinek egyéni dolga, mit és hogyan csinál, csak elszomorít kicsit. Én nagyon szeretném, hogy az oldalunk még sokáig működjön és problémáktól mentes legyen, s gondolom azok is, akik állandó tagjaink és aktivitással rendelkeznek az oldalon. Most az ezoterikás topicon belül megnéztem, hogy látszódik-e egy közlemény fülben, az árveréses, áruházas topic és hogy miért jött létre, de nem mutatja ezeket. Ha megoldható és nem túl nagy kérés, akkor kitennétek egy olyan helyre, ahol minden egyes altopic tetejénél látszik? Hátha így több tag olvasná, venne róla tudomást és ők is összefognának velünk és beszállnának kicsit.

Nagyon köszönöm, hogy végig olvastad. Légy jó, sokszor puszillak a messzi távolból!kiss
 
Oldal tetejére