Asztrológiai anyagok feltöltése

shantong

Aktív tag
Szia! Már el is felejtettem a feltöltést, és valószínű letöröltem a fájlokat, mert valóban nincsenek ott. Írd meg kérlek mire lenne szükséged! :)
 
  • Tetszik
Reagált: etf

Svala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! :)
Keresnem Peter Orban két könyvét:

Az asztrológia tankönyve
Jövőnk a horoszkópban

Köszönöm szépen, előre is!
 

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Gauranga Das

A védikus asztrológia kézikönyve​

1642928166852.png
A védikus asztrológia kézikönyvét tartja kezében a kedves olvasó. Magyar nyelven először jelenik meg olyan eredeti alkotás, amely az asztrológia rég elveszett titkait taglalja az ősi indiai mesterek tanításai alapján. E könyv segítségével még az is jártassá válhat az asztrológia tudományában, aki mindeddig semmit nem tudott róla, és olyan ismeretekre tehet szert, melyeket egész élete során használhat majd. Az asztrológia útmutatásai a fogantatás pillanatától a halálunkig elkísérnek bennünket. Milyen lesz a születendő gyermek? Sikeres? Gazdag? Egészséges? Milyen karrier illik legjobban az egyéniségéhez? Meddig fogunk élni? Hogyan halunk meg? Miféle veszélyek leselkednek ránk? Milyen lesz a házastársunk? A születési horoszkópban mindez és számos dolog is benne rejlik még, s a könyv lapjain feltárulnak előttünk a csillagos ég e csodálatos titkai.
 

Csatolások

  • A védikus asztrológia kézikönyve.pdf
    1.9 MB · Olvasás: 329

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Griga Zsuzsanna

Transzcendentális asztrológia II. – Az új évezred asztrológiája​

Karmaasztrológiai fényszögképek
1642930187572.png
Griga Zsuzsanna „Transzcendentális asztrológia: az új évezred asztrológiája” című sorozatának második részét tartja most kezében az olvasó.
Az első részben, amelyben megismerkedtünk a karmaasztrológia alapjaival, betekintést nyerhettünk abba, hogyan bővíthetjük a tradicionális asztrológiai ismereteinket az új évezred kihívásainak megfelelően.
A folytatásban, ami a „Karmaasztrológiai fényszögképek” címet kapta, már egy új sebességre kapcsol a szerző, hiszen ismeretet nyújt át, ami nagyobb távlatokat nyit meg az asztrológiai képletfejtéseknél.
 

Csatolások

  • Griga Zsuzsanna. Transzcendentális asztrológia_ az új évezred asztrológiája. II. rész Karmaasz...pdf
    10.9 MB · Olvasás: 448
Utoljára módosítva:

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Griga Zsuzsanna

Fényszögképek​

Az igazi asztrológia
1642930339806.png
A legtöbb nép mítoszában találunk utalást az „Aranykorra”, a földi paradicsomra, amikor életünk teljes összhangban állt az égi törvényekkel, ember és természet tökéletes egységet alkotott. Ekkor virágzottak azok a kultúrák (Lemuria, Atlantisz), amelyek az utolsó Nagy Kataklizma idején semmisültek meg i.e. 9600 körül. Az ég s a Föld végérvényesen átalakult.
 

Csatolások

  • griga-zsuzsa-fenyszgkepek.pdf
    22.3 MB · Olvasás: 485

turoist

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok: )
Valami miatt nem enged privát üzenetet írni alfahold nevű felhasználónak, nem tudom miért.
 

erikfrenszi

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • Peter-Orban-Symbolon HUN.pdf
    5.2 MB · Olvasás: 376
  • Symbolon_Pocket_Booklet_GB.pdf
    2.3 MB · Olvasás: 106
  • Symbolon (Peter Orban Ingrid Zinnel Thea Weller) (z-lib.org).epub
    4.6 MB · Olvasás: 157

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
H. E. Douval - Mágia és Asztrológia

1655008104859.png


Ha helyes módon akarjuk érteni ezt a könyvet, meg kell ismernünk egy misztériumot, amely minden beavatás, minden titkos szövetség, a világon létező minden okkult rítus alapját jelenti időszámításunk előtti évezredek óta, mind a mai napig: teljesen formálisan (exoterikusan) ismert, pl. még a szabadkőművességben is, ezoterikusan pedig a (mágikus) misztikában. Asztronómiailag ezt a minden misztériumok legtitkosabbikát "Ozirisz halálá"-n keresztül lehet kifejezni (a Nap "alászállása" a téli napfordulókor, és feltámadása: a Nap "újjászületése" tavaszpontnál, asztrológiailag Kos 0°-nál). Ezoterikusan megmagyarázható a misztérium az egyiptomi Ozirisz-kultuszon keresztül.
2003
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Kalo Jenő - A gyógyulás szelencéje I.

1655008472651.png


Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez.
Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, melyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek – olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában – abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.
A megújult, bővített formában megjelenő első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába, és bemutatja az orvos asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. Az összegfüggések jobb megértése végett közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.
2002
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Kalo Jenő - A gyógyulás szelencéje II.

1655009016746.png

A megújult, bővített formában megjelent első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. A második kötet pedig a további testi területek betegségeivel, pl. a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, a keringés, a bőr és a mozgás szervrendszerének elváltozásaival, illetve azok lelki hátterével és asztrológia megfeleltethetőségeivel foglalkozik. Az összefüggések jobb megértése végett mindkét kötetben közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.
2003
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Kalo Jenő - A gyógyulás szelencéje III.

1655009248714.png


A harmadik kötetben helyet kapnak a keringési rendszer további problémái, az immunrendszerünk összefüggései és azok betegségei, a bőr és a mozgásszerv-rendszer megbetegedései, valamint a szaporodás biológiája, s itt a betegen született emberekről is szó esik. Külön fejezet tárgyalja a balesetek asztrológiai összefüggéseit.
2004

 
Oldal tetejére