Auto verseny F1

belfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Jobban örültem volna, ha Robert Kubica helyettesíti Massát. (voltak ilyen hírek is.)
Most lehet, hogy sokan felhördülnek, de én nem szeretem Schumit.
Egy cikkből idézve: Michael Schumacher legutóbb tavaly áprilisban ült F-1-es kocsiban, akkor az F2008-cal száguldott Barcelonában. Így testközelből nem ismerheti a KERS-rendszerrel is felszerepelt idei konstrukciót, a szabályok szerint először a valenciai nyitó tesztnapon vezetheti az F60-at.

Ez alapján kicsit aggódom. Egy olyan ember ül bele ebbe az autóba, aki már régóta nem versenyzett. Nem volt éles helyzetekben, nem tudni - egy év kihagyás után - hogy a reflexei mennyire koptak meg.
Remélem nem lesz semmi baj a valenciai futamon!
 

nolane

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Massa szerencsére felépül, de idén már nem versenyezhet, mert jön a rehabilitáció.
Sumi visszatérésével én sem értek egyet. 2 tesztpilótája is van a ferrarinak. Sumi biztos elég jó kondiban van, de korántsem biztos az, hogy annyira versenyképes legyen. Nem bírt az öreg ellenállni a benzingőznek....
 

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves nolane! én Ferrari szurkoló vagyok, de az idei évben nem nagyon voltak versenyképesek se a pilótáik, se az autóik. Azt hiszem normális ember Sumitól se vár csodát, reklám szempontjából pedig 100 tesztpilóta se veheti fel vele a versenyt! Mindenesetre én szurkolok neki!
 

csiko70

Állandó Tag
Állandó Tag
Meglepne, ha csak pénzzel bármire is rá lehetne venni Schumit! Én személy szerint drukkolok neki, az viszont más kérdés, hogy abszolút nem tartom sportszerűnek a 2 tesztpilóta mellőzését.
 

Kicsike01

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sem gondolom, hogy a pénz vezérelné, mert véleményem szerint bőven van már neki.Mindenesetre én nagyon örülök a döntésnek.
 

gjakso

Új tag
Megkerdeztek nehany embert, hogy nezokent megel-e kulonbseget Forma1 futam nezese kozben, attol fuggoen, hogy Schumacher a mezony tagja-e vagy nem. Szemely szerint -nyilvan Schumacher rajongokent - oriasi kulonbseg (pozitiv iranyba), ha ott van. Persze, ha valaki ruhelli az maskent fog velekedni. Nagyon orulok, kb olyan ez, mint a Police tavalyi koncertjei: ott is mindig, mindenki cafolta, hogy valah megtortenik, megis megtortent.
PS: a Schumacheres sapkamat, ami diszhelyen pihen MSC utolso aktiv futama ota vegre feltehetem.
PS2: nagyon nagy kar, hogy pont most nem lesz Alonso a mezonyben
 

Barno

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is örülök annak, hogy Massa már jobban van. Személy szerint drukkolok Scumachernek, hogy jól teljesítsen majd.
 

cortes

Állandó Tag
Állandó Tag
Versenyző biztos volna sok, aki szívesen menne a Ferrárihoz, de Schumachernek nagyobb a reklám értéke. Ő pedig egyszerűen nem tudott ellenállni a kísértésnek.
 

Halcolm

Állandó Tag
Állandó Tag
Kíváncsi lettem volna, hogy ezzel a versenygéppel Schumi mit tudott volna kiautózni. Lényegében az F1-et miatta szerettem meg.
 

Sissics

Állandó Tag
Állandó Tag
Éni s örülök neki hogy haza engedték Massát. Bár érdekes hogy állítólag Kimi ne látogatta meg.Az hogy Scumi vissza jön szerintem csak egy ügyes reklámfogás volt és csodát ő sem tudott volna tenni hiszen az idei autójuk ne az igazi.Más miér is kellene felpezsdíteni a mostani idényt hiszen elég változatos amióta nem a nagy gyár csapatok az favoritok.
 
Oldal tetejére