Az Új Világ Néppárt is indul az előválasztáson

Az Új Világ Néppárt is indít jelölteket az őszi előválasztásokon. Pálinkás József, a párt elnöke, és az MTA egykori vezetője szerint, ha az ÚVN legalább 5 jelöltje nyer, pártja lehet a szövetség hetedik tagpártja.

Az Új Világ Néppárt is csatlakozna az összefogás hat pártjához a 2022-es országgyűlési választások előválasztásain – jelentette be a párt elnöke, Pálinkás József .

Az ÚVN elnöke a Klubrádiónak elmondta, hogy megállapodás született pártja és a hat párti ellenzéki szövetség között, melynek eredményeképpen ők is indítanak saját jelölteket az őszi előválasztáson. Hozzátette, amennyiben több mint öt jelöltjük nyer az előválasztáson, akkor tárgyalnak arról, hogy az ÚVN lehet, meghatározott feltételek mellett a hetedik ellenzéki párt a szövetségben.

Az Új Világ Néppárt a kiábrándult Fidesz-szavazókat, és a bizonytalanokat is meg akarja szólítani.

Palinkas.jpg
 
A ''Párbeszéd'' (Karácsony Gergely statisztikailag nehezen mérhető pártja) után egy újabb ''hatalmas tömegeket'' megmozgató párt-kezdemény (Új Világ Néppárt) gondolja úgy, hogy neki is fel kellene szállni választási hajóra, hátha jut még valami pozíció-morzsa a későn ébredőknek is.
 
Mi a jó fenének aprózzák el az embereket, osztják fel a tömegeket? Félő, hogy a választást alá is ássák ezzel a sok párttal... Természetesen jól tudjuk, nemcsak sejtjük, a fidesznyikoknak ez az érdekük. A sok apró pártra, az emberek szavazó ereje megoszlik. Többen vagyunk, akik ezt nem így gondoljuk. Nem kellene ennek így történnie. Erős és összefogott ellenzéknek kellene lennie.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok, régen voltam már itt, akkoriban sok midi zenéket letöltöttem, Sajnos a laptopom meghibásodás véget elvesztek.
Valakinek lenne gyűjteménye, meg köszönném Roland G1000 em van
Földes András wrote on Józsipostás's profile.
Szia! Nekem is van jó sok midim amit át tudnék küldeni. Nekem a Lordtól az engem ne várjatok című dal kellene midiben ha megvan. Köszönöm szépen.
vivia wrote on dmiejv's profile.
Kedves Dmiejv! Nekem is szükségem lenne a full bast 3 test-re és megoldókulcsra. Tudsz segíteni? Megköszönném! Vivia
sokata wrote on babakrisz's profile.
Szia!

Ezen a linken le tudod tölteni a kért anyagot!
Sziasztok!

3 cd-t keresnék:
Gróh Ilona - Ringató - Szunnyadj kisbaba
Gróh Ilona - Ringató - Sárkányparipán vágtattam
J. Kovács Judit - Kerekítő - Állatos játéktár

Köszönöm szépen, ha valaki feltölti őket!

Statisztikák

Témák
36,790
Üzenet
4,475,092
Tagok
594,614
Legújabb tagunk
Lengyel Szilvia Franciska
Oldal tetejére