Hírek Az LMP nem vette át a Gyurcsány-ellenes propagandát, nem támogatja ebben Márki-Zay Pétert

Ungár Péterrel és Kanász-Nagy Mátéval, az LMP vezető politikusaival, amelyben meglepően korrekt és higgadt módon beszéltek Gyurcsány Ferencről, akit Márki-Zay Péter arra kért meg, hogy ne kampányoljon. Ungár Péter azt mondta, “a magyar nép úgy döntött, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt, és annak a tudatában döntöttek így, hogy tudták, hogy ki Gyurcsány Ferenc, és ő vezeti a pártot. Tudjuk, hogy ez a 10 millió politológus országa, de hagyjuk a vulgárpolitológuskodást. Gyurcsány Ferencre szükség van. Személyileg is.”


Már az is furcsa, hogy Magyarországon meglepetést okoz, hogy valaki így beszél, s nem áll be az Orbán által folytatott Gyurcsány-ellenes gyűlöletpropagandába, és ki mer állni a közellenséggé tett DK-elnök mellett, holott ez lenne nemcsak a normális, hanem uszítás esetén a minimálisan elvárható magatartás. Orbán propagandagépezete egy hazugságra épülő narratívával, szinte lincselést követelő hangnemben uszított a 2006-os zavargások évfordulóján Gyurcsány ellen, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje pedig ezzel az uszítással azonosult, így szerezte meg az elsőséget.


Az Amerikai Népszava Gyurcsány Ferenc és a DK legnagyobb kritikusa volt, amikor a párt legitimálta az Orbán-rendszert és a törvénytelen alaptörvényt azzal, hogy bement Orbán álparlamentjébe. Azt nem lehet mondani, hogy lapunk Gyurcsány Ferenc és a DK fenntartás nélküli híve, támogatója vagy kritikátlan kiszolgálója lenne. Az ellenzéki sajtó legélesebb hangú kritikáit mi fogalmaztuk meg vele és a DK-val szemben, amikor érzésünk szerint Gyurcsány Ferenc és pártja engedményeket tett az elvszerűség rovására. De egy ember aljas, fasiszta üldözését a legmélyebben elítéljük.


Márki-Zay Péter nem tud semmi olyat tenni, amivel megbocsátható lenne az, hogy a leváltandó fasiszta diktátor gyűlöletpropagandáját átvette, saját karrierje, előválasztási győzelme érdekében azt felhasználta. A bűnbakképzés náci technikájával és a goebbels-i propaganda stílusával előállított Gyurcsány-ellenes gyűlöletkampányt nem utasította el, hanem behozta a demokratikus ellenzékbe, legitimmé tette a demokratikus oldalon, miközben kereszténységről és szeretetről papolt. Márki-Zay ezzel örökre kiírta magát a demokraták közül, nevezze magát akárminek, ő fasiszta gazember.


Megbocsáthatatlan, hogy az orbáni gyűlölködést a vele szemben álló humanista demokratikus oldal részévé tette, az ellenzéki oldalt megosztotta és szembefordította önmagával. Az orbáni szellem a két világháború közötti antiszemita, fasiszta rendszer szellemisége. Ennek nincs helye demokraták között. Márki-Zay pedig megfertőzte ezzel a demokratikus oldalt, igazat adott az orbáni uszítás, a gyűlölet politikájának, s azt a demokratikus oldal legitim részévé tette. Ez elfogadhatatlan. Ki kellett volna zárni az előválasztásból, és az ellenzéki összefogás pártjainak tiltakozniuk kellett volna.


Megengedhetetlen demokraták között, hogy valaki úgy állítsa be magát, hogy csak ő lehet képes egyedül legyőzni a politikai ellenfelet, és aki őt nem támogatja, az hazaáruló. Márki-Zay ezt mondta, és ezt gondolta, mert aki nem ezt gondolja, az nem mondja ezt. Ez egy hazugság, mert Orbánt akkor fogják leváltani, ha az ország elsöprő többsége, szavazók milliói lázadnak fel ellene, s akkor egy háromlábú szamár is lehet a kijelölt ellenfele, akkor is elsöprik. Amíg ilyen többség és népakarat nincs, mert be tudja csapni az embereket, addig Jézus Krisztus is lehetne a jelölt, az sem győzne.


Nincs bocsánat, függetlenül attól, hogy kiről van szó. Ilyen aljasságnak jogállamot hirdető demokraták között nincs helye. Márki-Zay ezzel Orbán mellé állt. Mindezt csak azért, hogy elhitesse azt a hazugságot, hogy Orbánt csak ő tudja leváltani, és megszerezze az ellenzék miniszterelnök-jelölti posztját. Ez a hataloméhség és gátlástalanság mindent elmond róla. Márki-Zay nem demokrata. A demokratikus ellenzék legnagyobb pártjának elnökéről kijelentette, hogy vele nem lehet nyerni, miközben neki annyi támogatója sincs a DK nélkül, hogy hódmezővásárhelyi polgármester legyen.


Ezért üdítő ez a higgadt, értelmes, tárgyilagos hangnem, a józan ész hangja, amelyet az LMP két politikusa megütött. Ez egybecseng Donáth Anna, a Momentum elnökének hangvételével is, ami azt mutatja, hogy Márki-Zay-nak nincs helye ebben az ellenzékben. Idegen test, valójában Orbán Fideszéhez tartozik, és leginkább Orbán Fideszét szeretné megszerezni. Magát kereszténynek nevezi, ezért tudnia kell, mit jelent, hogy a juhok ismerik a pásztor hangját. Ez nem a jó pásztor hangja. Demokratikus szabad sajtóként mi a juhokat képviseljük, és tiltakozunk ellene. Ez a farkas hangja.


Ez elfogadhatatlan, Márki-Zay összes többi szövegével együtt. Egy gátlástalan fasiszta karrieristának tartjuk, attól a pillanattól kezdve, hogy egy demokratikus párt elnökének felesége ellen Orbán gyűlöletkampányát bevetette, s ezzel az ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját elragadta saját magának. Mindent elmond róla, hogy győzelme után bejelentette, hogy leváltotta az ellenzéket. A szív bőségéből szól a száj, mondja a Biblia, ezzel bizonyságát adta, hogy mit akar: ő magát helyezte az ellenzék helyébe, megpuccsolta az ellenzéket. Ez történt.


Egy farkas becsapta a juhokat, akik farkast választottak a nyáj vezetésére. Amerikában élt, tudhatja, hogy ha valaki “bullyzik” másokat, még az iskolából is eltanácsolják. Ő pedig ezt tette. Fasiszta módszer a bűnbakképzés, ellenségkép kinevezése, és az ellene irányuló gyűlölet felkorbácsolása. Márki-Zay a gyurcsányozással ezt tette, s azóta is ezt folytatja. Ő egy senki, és kirekeszti az ellenzék legnagyobb pártjának elnökét a választási kampányból és a közéletből. Honnan veszi a jogot? Mindezt egy fasiszta diktátor gyűlöletpropagandájának átvételével. Egy volt miniszterelnököt.


Egy olyan ember teszi ezt, aki akkora hülyeségeket beszél, hogy a fal adja a másikat, aki szerint az elmúlt 30 év legjobb kormánya az első Orbán-kormány volt. Annak az ellenzéknek, amelynek ő lett a miniszterelnök-jelöltje, az első Orbán-kormány is az ellenfele volt, az első Orbán-kormánytól is irtózott, amely már akkor is fasiszta volt és korrupt. Ha neki az tetszett, akkor mondjon le az ellenzék vezetéséről, mert nem ezen az oldalon van a helye. Induljon el a Fideszben az elnöki posztért, ha arra a pártra vágyik. Vagy mérettesse meg magát előbb az új pártjával.


Majd ha az ellenzéki összefogás szavazói nélkül Márki-Zay Péterre és a Fideszből kiszuperált elvbarátaira (akik senkinek nem kellettek, még Orbánnak sem), többen szavaznak, mint Gyurcsányra, akkor járassa a száját, hogy Gyurcsány akadálya Orbán leváltásának. Megköszönheti, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ilyen nagyvonalúan és türelmesen, az ország érdekeit szem előtt tartva viszonyul az aljasságához, mert ha ők azt mondják, hogy akkor kiveszik a DK-t Márki-Zay mögül, és győzze le a templomba járó zseni Orbánt nélkülük, mehetne vissza házalni Ohió-ba.


Mindenkinek joga van a közéletben szerepelni, amitől senki nem tilthatja el. Amit Márki-Zay követel, azt még Orbán sem engedte meg magának. Ha Orbán Viktor, aki megdöntötte az alkotmányos rendet, önkényesen eltörölte a jogállami alkotmányt, bevezetett egy fasiszta rendszert, aki egy felcsúti gázszerelő stróman nevén százmilliárdokat lopott el a köz vagyonából, akinek a családja egy tipikus maffiacsalád, lehet a magyar közélet legitim része, akivel szemben választáson veszik fel a küzdelmet, akkor Gyurcsány Ferenc is lehet, mert ő töredékét sem követte el annak, amit Orbán.


Aljas, nevetséges és primitív hazugság az is, hogy az elmúlt harminc év Orbán és Gyurcsány párharca lett volna, ahogy most sem az. A DK az ellenzék egyik pártja. Aki ezt állítja, az a riválisától akar megszabadulni, mert a DK a politikai karrierjének útjában áll. Annak a DK szavazói kellenek a pártjuk nélkül. El akar tüntetni mindenkit az útjából, mert ő akar lenni az új diktátor. Se nem jobb, se nem bal, hanem csak Márki-Zay. Aki meg akarja haladni a jobboldal és a baloldal ellentétét, az diktatúrát akar, az a centrális erőteret hirdeti.


Gyurcsány Ferenc követett el hibákat, miközben a pártja ellene dolgozott, és fel is dobta Orbánnak. Másik oldalról egy nagyképű koalíciós partner támadta, ahol csak tudta. Orbán puccskísérletet is végrehajtott ellene, és tíz éve semmit nem tesz, mint őt kriminalizálja, mert az egyetlen nagy formátumú politikusnak tartotta magával szemben, aki legyőzte. Majd a történészek mérleget vonnak a teljesítményéről. Nem angyal és nem ördög, de semmiképpen nem az, amit Orbán mond róla. Az is elfogadhatatlan, amikor azt mondják, hogy tudomásul kell venni a lejáratását. Nem kell.


Ha tetszik, ha nem, Gyurcsány ma már egy történelmi személyiség. Márki-Zay sem felkészültségben, sem tapasztalatban, sem teljesítményben, nyomába sem léphet. Akkora baromságokat, amiket ő beszél, Gyurcsány biztos nem mondana. De Gyurcsány Ferenc hátralépett. Dobrev Klára pedig talán még nála is felkészültebb, európai színvonalú politikus, államigazgatási tapasztalattal, Márki-Zay a táskáját nem hordhatná. Azzal együtt nyerte simán az első fordulót, hogy Gyurcsány Ferenc a férje. Márki-Zay pedig Orbán gyűlöletpropagandájával győzte le, mert ő visszafogott maradt.


Egy alázatos ember inkább tanácsokat kérne, kikérné a véleményüket. Márki-Zay a kereszténységével kampányol, de egy keresztény ember alázatos. Márki-Zay ezzel szemben trappol, hőzöng és csörtet, mint aki mindenkinél jobban tud mindent, akihez képest mindenki csak egy hülye. Miközben az ellenzék pártjainak minden megszólaló politikusához képest egy súlytalan, dilettáns senki. A legfeltűnőbb a szellemiség és a hangvétel közötti különbség. Az LMP-sek interjúját is jó elolvasni, az embernek az a véleménye, hogy ezek intelligens, kedves emberek.


Márki-Zay-ról ez nem jut eszünkbe. Róla az jut eszünkbe, hogy egy beképzelt akarnok, egy öntelt hólyag. Zengő érc és pengő cimbalom.


Mitől keresztény Márki-Zay, ha valakit üldöznek, nem áll az üldözött mellé? Az általa lenézett, megvetett, humanista, liberális demokraták, mint az LMP politikusai nem olyanok, mint ő. A gyűlölet hiányzik belőlük, ami a jó “keresztény” Márki-Zay-ban megvan. Az ellenzék kultúrájához az tartozik, hogy ha valakit aljas módon támadnak, akkor mellé állnak, megvédik attól, nem pedig átveszik és felhasználják a maguk hasznára. Ehhez kereszténynek sem kell lenni. De az ilyen keresztényekből éppen elég volt. Senkit nem érdekel, hogy keresztény, üsse meg a normális emberi szintet.


Érdeklődéssel várjuk, hogy a közös kampánycsapat mikor kezdi meg a működését, ha egyáltalán megkezdi, a mindenkinél okosabb Márki-Zay mennyire veti alá magát egy ilyen kampánystábnak. Megjósoljuk: semennyire.


Amerikai Nepszava

ungar-lmp.jpg
 
A hangnem kicsit erős nekem, de a mondanivalóval, sajnos, egyetértek.

A 444. cikke kivételesen jó (vagy csak intelligensek a riportalanyok ...)
1639637567151.png

1639637591208.png

 
Ez elfogadhatatlan, Márki-Zay összes többi szövegével együtt. Egy gátlástalan fasiszta karrieristának tartjuk, attól a pillanattól kezdve, hogy egy demokratikus párt elnökének felesége ellen Orbán gyűlöletkampányát bevetette, s ezzel az ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját elragadta saját magának. Mindent elmond róla, hogy győzelme után bejelentette, hogy leváltotta az ellenzéket.
Nem tetszik a két kölök sok indulatjelzőzése(fasiszta antiszemita, náci)
Igen idéztem tőlük mert az a legkirívóbb legönteltebb és épp ezért mutat a jellemhibára: "leváltotta az ellenzéket."

A Márki egyértelműen jellemhibás ideje mondom és azóta nem tartom alkalmasnak
Sok mondával tettével árt az ellenzéknek
De nem hinném hogy Fideszessége miatt van ez a vakság
Egyszerűen hatalom rést látott meg, megpróbálkozott és végtelenül hiú
Elhiszi magáról egy hiú, hogy ő a legjobb és legokosabb
Pedig rengeteg hosszútávon önmagára is káros dolgot tett
Rövidtávú taktikai lépései jók csak (ezek a demagógiai mondatok kategóriái)
Ez jött be eddig
Betegesen hiú ez a jellemhiba (ebből épül ki a többi jellemhiba)
Hízelgő, rájátszó meg akadt, a hiú elhiszi.
De nem veszi észre mikor fordul át önkárosító ostobába.
 
Utoljára módosítva:
Ezek most sem akarnak nyerni, nem is tudnának mit kezdeni az "Orbáni-örökséggel", megelégszenek azzal, ha bejutnak a Parlamentbe, és megkapják a havi jó nagy pénzüket...
 
Nem vitatom, hogy voltak hibái Gyurcsánynak. A legnagyobb bűne viszont az, hogy a kordonbontáskor nem vezettette el rabláncon orbánt és az egész bagázst, akkor most nem ülne a nyakunkon ez a förmedvény....túl puhány és elnéző volt, na ez nagy hiba.... a kordonbontás állam elleni bűncselekmény volt, lehet azon vitatkozni, hogy a kordon jogos volt-e, vagy sem, de akkor azon is vitatkozzunk már, hogy jogos-e a Karmelita körbebástyázása....ha most az ellenzék nekiesne a kordonnak, már mind börtönben csücsülne...
 
Ezek most sem akarnak nyerni, nem is tudnának mit kezdeni az "Orbáni-örökséggel", megelégszenek azzal, ha bejutnak a Parlamentbe, és megkapják a havi jó nagy pénzüket...
Ki nem akar nyerni?
Szerveztek egy előválasztást, komoly pénzeket elhasználva a kampánypénzeikből.

Hagyjuk ezt a "havi jó nagy pénzüket" dolgot, mert 133 fideszes ugyanennyit kap, sőt.
Csurran-cseppen, hallhattuk zsebpénz is, mint Völlnernek.
Aztán mi van Habonnyal? Miből él a stukkókészítő, a Fidesz nagy barátja, akit Orbán nem is ismer?
Orbánék közalapítványokba játszották át az állami vagyont: pl. MNB Pallas Athene Domus Meriti Alapítványhoz került a 6667 helyrajzi számú ingatlan, mely alapítványba áttett banki pénz, mint tudjuk: elvesztette közpénz jellegét.
(Az alapítvány 279 milliárdnyi vagyont kezel - de mi örüljünk ennek!!!)
1639727068843.png


Öntől is ezt kérdezem: tehát, adjuk át az országot tálcán egy enyveskezű sleppnek?

Már javasoltam, tapsoljunk hozzá, éljenezzünk!!!!
De jó, Orbán lesz a fővezér!
Majd nagyurunk megmondja a tutit!
Majd őkegyelmessége elárulja nekünk, mit együnk, mit gondoljunk, hogyan éljünk!
Ne féljen senki, nem kell foglalkozni semmivel - Orbán Viktor nagyságos-tekintetes-fő-fő őméltósága megvéd minket!


Támogassuk a "mennyit keres egy ellenzéki képviselő, pfuj" hozzászólásokat is!
Tetszikeljünk!

Ja, és szó nélkül fizessük be a ránk kivetett adót!!!
(S akinek ez mégsem tetszik, kussoljon!)
 
Ki nem akar nyerni?
Szerveztek egy előválasztást, komoly pénzeket elhasználva a kampánypénzeikből.

Hagyjuk ezt a "havi jó nagy pénzüket" dolgot, mert 133 fideszes ugyanennyit kap, sőt.
Csurran-cseppen, hallhattuk zsebpénz is, mint Völlnernek.
Aztán mi van Habonnyal? Miből él a stukkókészítő, a Fidesz nagy barátja, akit Orbán nem is ismer?
Orbánék közalapítványokba játszották át az állami vagyont: pl. MNB Pallas Athene Domus Meriti Alapítványhoz került a 6667 helyrajzi számú ingatlan, mely alapítványba áttett banki pénz, mint tudjuk: elvesztette közpénz jellegét.
(Az alapítvány 279 milliárdnyi vagyont kezel - de mi örüljünk ennek!!!)
Csatolás megtekintése 1833421

Öntől is ezt kérdezem: tehát, adjuk át az országot tálcán egy enyveskezű sleppnek?

Már javasoltam, tapsoljunk hozzá, éljenezzünk!!!!
De jó, Orbán lesz a fővezér!
Majd nagyurunk megmondja a tutit!
Majd őkegyelmessége elárulja nekünk, mit együnk, mit gondoljunk, hogyan éljünk!
Ne féljen senki, nem kell foglalkozni semmivel - Orbán Viktor nagyságos-tekintetes-fő-fő őméltósága megvéd minket!


Támogassuk a "mennyit keres egy ellenzéki képviselő, pfuj" hozzászólásokat is!
Tetszikeljünk!

Ja, és szó nélkül fizessük be a ránk kivetett adót!!!
(S akinek ez mégsem tetszik, kussoljon!)
Akkor ígérjenek már valamit!
Hisz én már szülni nem fogok....
Nyugdíjas még nem vagyok...
Így a fidesztől semmit sem várhatok.
Akkor az ellenzéktől mit is várjak??
Hm?
 
Ezek most sem akarnak nyerni, nem is tudnának mit kezdeni az "Orbáni-örökséggel", megelégszenek azzal, ha bejutnak a Parlamentbe, és megkapják a havi jó nagy pénzüket...
Hagyd a piacon jól hangzó közhelyeket a képviselői fizetésekről
Nem tudom kitől halottad: az Orbáni örökséggel nem lehet mit kezdeni
Nem könnyű de ez lesz a romeltakarítás évei
Eltart vagy 1 ciklusig.Ha túlélik NER nélküli országgal a nép
Aztán jöhet a felemelkedés
A háború is komoly károkat okozott.
Mégis épült az ország csak most a gazdaságot NER-teleníteni kell.
A korrumpálódás az Osman birodalmat is tönkretette
Nem lehet sógor komaságra épülő urambátyám rendszer
Persze teljesen nullára vinni a korrumpáltságot nem lehet
De a mai mérték már kiürítette az állami vagyont
Nincs az országnak versenyképes gazdasága csak haveri cégek kiknek nincs tudásuk
 
- Én abból indulok ki, hogy az ellenzék ezzel a felállással nem fogja megszerezni az abszolút többséget,
- Azt sem zárom ki, hogy Dobrev Klárát a felajzott választók jobban támogatnák mint az Orbánhoz hasonló Marki-Zay Pétert.
- Pozitívnak látom, hogy az ellenzéki pártok nem egy szólamban énekelnek, hanem vitáznak.
- Egy nagy eredmény lenne ha a Fidesz a jövőben nem tudna egyedül törvényeket áthajtani a parlamentben
- A kormány az ellenzék szemére veti, hogy nem vett részt bizonyos parlamenti döntésben, haza mentek.

Ez a bizonyitéka annak, hogy Magyarországon egypártrendszer, lassan egy monarchia van.
 
Nem tetszik a két kölök sok indulatjelzőzése(fasiszta antiszemita, náci)
Igen idéztem tőlük mert az a legkirívóbb legönteltebb és épp ezért mutat a jellemhibára: "leváltotta az ellenzéket."
Nem a két "kölök" - teszem hozzá, felnőtt férfiak :) - mondta ezeket a jelzőket, hanem az Amerikai Népszava cikke.

.......................................................................................................................................

Erős, indulatos szavak, de igazak - csoda, hogy eddig nem fordult egyetlen ostoba sem Gyurcsány Ferenccel, esetleg Dobrev Klárával szembe, s konkrétan nem ártottak nekik.
Annyi agyament van, hogy ez az uszítás is megtalálhatja a maga végrehajtóját.
Mert ez a gyurcsányozás és az állítólagos "csak játékfilm" mondanivalója Dobrev Kláráról, bizony uszítás, államilag propagálva!

Mindig fenntartásokkal fogadom Orbán pszichiátriai kezelésének hírét, de amikor látom ezt a Gyurcsány-fóbiát, igazat kell adjak a híreknek, mert ez egyértelműen beteges.
 
Nem fogják bevezetni (visszahozni) az első éjszaka jogát.
Ez biztos.
Vagyis itt nem sok mindenkit érdekel hogy mi lenne ha váltás lenne csak orbán menjen....
Szomorú
Ha nem tudnak minden választói rétegnek valamit ígérni akkor már inkább maradjon a régi.
Mert ha engem nem tudnak megszólítani akkor miért is szavazzak rájuk?
Csak?
 
- Én abból indulok ki, hogy az ellenzék ezzel a felállással nem fogja megszerezni az abszolút többséget,
- Azt sem zárom ki, hogy Dobrev Klárát a felajzott választók jobban támogatnák mint az Orbánhoz hasonló Marki-Zay Pétert.
- Pozitívnak látom, hogy az ellenzéki pártok nem egy szólamban énekelnek, hanem vitáznak.
- Egy nagy eredmény lenne ha a Fidesz a jövőben nem tudna egyedül törvényeket áthajtani a parlamentben
- A kormány az ellenzék szemére veti, hogy nem vett részt bizonyos parlamenti döntésben, haza mentek.

Ez a bizonyitéka annak, hogy Magyarországon egypártrendszer, lassan egy monarchia van.
Rosszul indulsz ki az abszolút vagy egyszerű többséget meg kell szerezni
Mert ha ez nincs akkor azt a fidesz szerezte(50%+1) meg és kormányra került
Azt is tudod ijesztő választási rendszer van 1-2 % mozdul és 2/3-d jön ki (43%-nál már volt 2/3)
Ne is folytasd
A Dobrev támogatottsága még nagyon bejöhet
Márki meg tűnik
Többi mind hibás üzenetedben
Az a % amikor senkinek sincs kormányalakítási mennyisége szinte lehetetlen mert akkor a Fidesz lesz.
Ekkor az ellenzéki egyesülés úgy sem kap felkérést.
Megint ott lesz kisebbségben és nélküle lesz törvénykezés
Mindig elfelejted a választási rendszerünket
Az egyszerű többség kell
egyszerű abszolút és minősített többségi fogalmakat
Pontosabban kell értelmezni
még a relatív többség is életveszélyes variációkat hozhat ki
Kell a több mint 50%
És mindezek a fogalmak mást jelentenek a törvényhozáskor és mást a kormány alakításkor
 
Utoljára módosítva:
Mindig fenntartásokkal fogadom Orbán pszichiátriai kezelésének hírét, de amikor látom ezt a Gyurcsány-fóbiát, igazat kell adjak a híreknek, mert ez egyértelműen beteges.
Két különböző mondat de egyik nem cáfolja a másikat mert alma és körte.
Ugyan mi beteges lenne a Gyurcsány fóbiájában orbánnak?
Hisz reálisan tart tőle (ha reális nem lehet fóbia)
A hiszti kampány meg csupán kampány a választókban akar fóbiát erősíteni.
Válaszd már külön a médiát és orbán politikai gondolatait.
 
Vagyis itt nem sok mindenkit érdekel hogy mi lenne ha váltás lenne csak orbán menjen....
És téged személy szerint cseppet sem késztet haragra hogy rengeted közvagyont elvittek a köztől
persze felháborodtál
A Nokiás dobozkor
Pedig az csak simán korrupció de piciny tétel
És kiderült hamis volt a vád
A közbeszéd mit a Fidesz gerjesztett: csontvázak a szekrényből
Mondatot szépen megértetted.
De most az igazságügy legtetején lévő csontváz özön, nem mozgat meg
Hogy az lenne a váltás legrosszabb esetben hogy kislányos szégyenlősséggel közvagyont valójában kezelő és megbecsülő
Előző kormány közül kerüljön valamelyik vissza
Hisz ők nem mertek ilyen durva dolgokat csinálni
És nem máshoz szólok hiszen mások mögé bújtál(hogy nem sok mindenkit érdekel)
És hogy téged nem tud megszólítani az ellenzék?
Egyesével kell megszólítani azt ki másra hivatkozik
Így a te véleményed mi, a mai kormány lopásról?
 
Vagyis itt nem sok mindenkit érdekel hogy mi lenne ha váltás lenne csak orbán menjen....
Szomorú
Ha nem tudnak minden választói rétegnek valamit ígérni akkor már inkább maradjon a régi.
Mert ha engem nem tudnak megszólítani akkor miért is szavazzak rájuk?
Csak?
Nos, inkább arra gondoltam, hogy egy másik kormánnyal visszatérhetünk a XXI. századba a XIX. századi feudális viszonyok helyett.

Orbánék olyan országot építettek, aminek nem lehet tagja az, aki nem gazsulál ennek a brancsnak, s a "kiválasztottjaiknak".
Orbán önkényuralmat épített, Fidesz-országot hozott létre.

Ehhez pofátlanul felhasználta az állami vagyont, a köz pénzét, beleértve azokét is, akik mindezt helytelenítik, sőt.

Ez nem az én országom, mert nekem itt nem lehet szavam
- államilag tiltják a más véleményt.

Tehát? Jól van ez így?
Mi vagyok én?
Szolga, még szabad költözködési joggal?
Hogy lehet az, hogy engem nem illetnek meg ugyanazok a jogok, mint Téged?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,714
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére