Büntetett a hittantanár

eddy56

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetesen ha sarkosítjuk a dolgokat, akkor a mai gyerekeket írni, olvasni, számolni és a szövegértelmezésre kell megtanítani készségszinten..
A többit maguktól is megtanulják.. az okostelefon és egyéb kütyük segítségével...
Szerintem Szentgyorgyi gondolata ma is ervenyes: a gyerekeket tanulni kell megtanitani, es akkor mar fogjakv tudni hasznalni ezeket az ezkozoket amiket felsoroltal.
Az emberi gondolkodast egyenlore semmi nem potolja, a targyi ismereteket meg a kutyuk segitsegevel konnyen el lehet sajatitani.
 

eddy56

Állandó Tag
Állandó Tag
Ket aprosag ezzel kapcsolatban.
Az elso nem tudom kitol szarmazik, de talalo:
Minden gyerek zseninek szuletik, de aztan az iskolaban elhulyitik

A masodik talan Szilard Leo.
Egy tanitvanya kerdezte:
-Professzor ur, hogyan talal ki az ember ennyire zsenialis dolgokat?
-Nezze fiam. Elkezd iskolaba jarni. Megtanul irni, olvasni, szamolni. Kesobb megismeri a fizika alapjait. Aztan jon a kozepsuli, ahol elmelyiti amit eddig tanult. Az egyetemen elobb alltalaban, aztan konkret temat valasztva egyre melyebbre hatol a targyba. Tudomanyos cimeket szerez, elolvas mindent amit az adott temarol valaha is leirtak.
-Ennyi profeszzor ur?
- Ja. Aztan kikonyokol az ablakba, hatha mostmar eszebe jut valami
 

eddy56

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha mar oktatas, talan lesz aki orul ennek is, bar ez egy pozitiv hir:

https://24.hu/kulfold/2018/04/18/tonkrevertek-a-vilagot-az-elte-joghallgatoi-washingtonban/

Mint írták, a budapesti egyetemisták a döntőben több mint 120 csapatot utasítottak maguk mögé, köztük olyan egyetemek válogatottjait, mint a Yale, a Berkeley, az NYU, a King’s College, a UCL, valamint a nemzeti döntőket korábban megnyert német, ír, francia, kanadai, indiai, kínai és ausztrál csapatokat is.
 

udvarfy

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddy , ezt nagyon nemakarom ám elhinni , ez biztosan Orbán féle propaganda, ködösités !:rohog: Hiszen itt állandóan a Magyar oktatást pellengérezik ki .;)
 
Oldal tetejére