Hírek Bartus László az alábbi válaszlevelet küldte Böjte Csabának, az “árvák megmentőjének”:

Tisztelt Böjte Csaba,


"
bojte-csaba-levele.jpg


köszönöm levelét, örülök, hogy ez lehetőséget ad számomra, hogy személyesen is elmondjam Önnek a véleményemet. Komolyan gondolom, hogy hasznára válhat Önnek. Ezért, kérem, olvassa el.

.

Talán nem tudja, de én is örökbefogadott gyerek voltam, a vérszerinti szüleimet soha nem ismertem. Van fogalmam a nehéz sorsú gyerekek lelkivilágáról, mélyen együttérzek velük, és sorstársamnak tekintem őket. Ezért mélységesen felháborított az, hogy Ön politikai célokra, politikai haszonszerzésre használja az árva és/vagy nehéz sorsú gyerekeket. Mint hívő embert, megbotránkoztat az is, hogy személyes dicsőségre használja azt a szolgálatot, amit szerényen, névtelenül, alázatosan kellene végeznie, szinte titokban, mert ez így nem hiteles. Jézus tanításával, a zsidó újszövetség szellemiségével a legteljesebb mértékben ellentétes a képmutatás, ahogy “kürtöltet maga előtt”, dicsőséget hajszol a “jó cselekedetével”, ami a legteljesebb mértékben pogány, istentelen magatartás.

.

Önnek a celebkedés, a sztárpapság közben nem maradt elég ideje, türelme, figyelme a lényegre, a gyerekekre. Így történhetett meg, hogy egy szadista pedofil tíz éven át erőszakolhatott, abuzálhatott szexuálisan kisgyerekeket, terrorizálhatta, verhette, megfélemlíthette őket, pokollá tette az életüket. Egy életre szóló károkat okozott bennük. Ezek a gyerekek a sorstársaim, a “testvéreim”, ha úgy tetszik. Mindezt Isten nevében, az esti imádkozás után pornónézésre csábítva, és szexuálisan kihasználva őket. Miközben ez az ember, akiből Ön csinált “nevelőt”, ugyanolyan ájtatosan, kenetteljesen adta elő a hazugságokat, mint Ön. Nyilván valakitől tanulta. Láttam a videófelvételt, ami egy tévéműsorról készült, amelyben az Ön pedofilja szerepelt. Gyomorforgató.

.

Ez a kétszínű, álszent, farizeus képmutatás, amelynek a következménye a legdurvább és legaljasabb bűncselekmények elkövetése ártatlan, kiszolgáltatott gyerekekkel szemben, elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. Ön arra használja fel őket, hogy pénzt, dicsőséget szerezzen velük. Olyanok, mint a cirkuszi állatok. Ezek a kiszolgáltatott, védtelen, támasz nélküli gyerekek rábízták magukat Önökre. Leginkább Önre. Ön pedig ezzel a naiv, tiszta, feltétlen bizalommal a legaljasabb módon visszaélt, amikor nem gondoskodott ezeknek a gyerekeknek a biztonságáról és védelméről.

.

Visszataszító, ahogy ezeken a gyerekeken átlép, mintha mi sem történt volna, s azokon is, akiket az Ön vezetése alatt más pedofilok abuzáltak, és még nem merték elmondani. Mert nem Kedves Szabolcs volt az egyetlen pedofil az Ön intéményeiben, akik zavartalanul erőszakolhatták meg a kiszolgáltatott gyerekeket, és azt biztos forrásból tudom, hogy ezt Ön is tudja. Ha nem lett volna egy kívülálló pszichológus, akinek nagyon óvatosan elkezdett beszélni az egyik gyerek, aki ezt komolyan vette, és a sarkára állt, Ön soha nem ment el volna a rendőrségre feljelenteni az emberét, hanem a mai napig védelmezné. A pedofil bűnöző a mai napig erőszakolhatná és verhetné a kisgyerekeket. Ezért mélységesen felháborít az a cinizmus, ahogy Ön kezeli a történteket.

.

Önnek sírva, zokogva kellene bocsánatért könyörögnie, mindenekelőtt azoknak a gyerekeknek, akiket az Ön hanyagsága, felelőtlensége és totális alkalmatlansága, s mondjuk ki: szeretetlensége miatt bántalmaztak, szexuálisan kihasználtak, bemocskoltak, megerőszakoltak, és még vertek is, mint a dickensi árvaházakban. Ehelyett Ön egy propagandarendezvényt szervez, amiben nagy gyakorlata van, ahol mindenki be van tanítva, hogyan kell viselkednie. Ez azt jelenti, hogy Ön folytatja ugyanazt a gyalázatos képmutatást, “parasztvakítást”, amit eddig végzett, és aminek több tucatnyi gyerek az áldozata. Mintha semmi nem történt volna. Ez egyszerűen elképesztő.

.

Arra hív meg engem, az oknyomozó újságírót, hogy ezen a gusztustalan kirakatrendezvényen keresztül ismerjem meg az “igazságot”, amit Ön az emberek elé varázsol, akiket teljesen hülyének néz. Ha én egyszer odamegyek, akkor én nem azt fogom nézni, amit Ön elém tesz, hanem még kipiszkálok onnan egy-két pedofilt. Felháborítónak tartom, hogy a történtek után “keresztény” pap létére egyetlen szóval nem kért bocsánatot, hanem önmagát sajnáltatja, és az érdemeire hivatkozik. Tíz éven át brutálisan vert és szexuálisan kihasznált, megerőszakolt gyerekek után nincsenek érdemek, Böjte úr, hanem csak a szégyen és a gyalázat van.

.

Ha pedig Ön tisztességes ember lenne, és megütné az ateista bűnös pogány világ emberi normáit, akkor most azonnal lemondana, bocsánatot kérne, és visszavonulna. Ezt a politikai célokra használt, a legalapvetőbb szakmai szabályokat be nem tartó, szeretetlen, kíméletlen, embertelen gyerekrezervátumot, gyerekkereskedelmet, amit pénzszerzésre, saját dicsőségére és egy fasiszta diktatúra fényezésére használ (nem beszélve az ingatlanbizniszről, ami emögött van), azonnal átadná hozzáértő, felelős, tisztességes embereknek. Sok gyermekotthon van, de mindenki csak az Ön gyermekotthonairól tud. Vélhetően azokban vigyáznak a gyerekekre, amelyekről senki nem tud, csak teszik a dolgukat felkészülten, tisztességesen és emberségesen.

.

Hacsak egy kicsit együttérző lenne ezekkel a gyerekekkel (szeretetről nem beszélek, mert az ebben a dilettáns, amatőr, felelőtlen és botrányos kócerájban nincs), akkor ezt tenné.

.

De mit várjunk olyan embertől, aki a Transindexben “fonnyadt almának” nevezte az olyan gyerekeket, akiket szexuálisan bántalmaztak, és nem tudnak szabadulni a problémáiktól. Mint mondta, a “fonnyadt alma” semmire nem jó, abból “pálinkát főznek”. Az áldozatokat hibáztatja, akiket megerőszakoltak Ön miatt, s utána még cinikusan selejtnek nevezi őket. Micsoda szemérmetlen aljasság ez, így beszélni kiszolgáltatott, megalázott, megerőszakolt, szexuálisan kihasznált gyerekekről? Milyen ember az ilyen? Micsoda mocsok álszentség, képmutatás kell ahhoz, hogy valaki ilyen embertelen és szívtelen legyen, utána pedig ájtatos pofával prédikáljon a szeretetről, tízezer számra adva el az ömlengő képmutatással írt, nyáltól csöpögő, hazug könyveit?

.

Nem érzi Ön, hogy ez micsoda gusztustalan, visszataszító ocsmányság? A történtek után van képe odahívni embereket, és a gyerekeket megint kitenni annak, hogy hazudjanak, képmutatóskodjanak, mosolyogjanak? Hogy fényképezkedjenek az ajándékokkal, a ruhával, a csokoládéval, amiket kapnak, s amit utána elvesznek tőlük és beviszik a raktárba, a javát pedig ellopják? Van szíve Önnek, Böjte? Hogy merészeli ezt gyerekekkel megtenni? Természetesen, amikor hazug propagandacsődületet szervez, amelynek célja lenullázni, elkenni, semmissé tenni több tucat gyerek szexuális zaklatását, akkor sem feledkezik el a lényegről, a pénzgyűjtésről. Undorító. Előadnak egy hazugságot, a becsapott vendégek pedig még fizessenek is. Ügyes.

.

De miféle szeretet is lenne olyan emberben, aki antiszemitákkal, címeres nácikkal turnézgat Amerikában, a cigánygyűlölő és cigánygyilkos Magyar Gárdával fotózkodik? Aki nem tanárokat, könyvtárosokat, finom lelkű művészeket farag a rábízott gyerekekből, kinek-kinek tehetsége és érdeklődése szerint, hanem bokszoltatja őket, szétvereti a fejüket, és azt tanítja nekik, hogy “a ringben nincs fejlesztő pedagógus meg pszichológus, ott te vagy a két öklöddel. Vagy megvéded magad, vagy kiütnek.”

.

Ezt az életfilozófiát melyik Bibliában olvasta, Böjte? Mózes a világ legszelídebb embere volt, amikor népe szabadítója lett. A Biblia azt mondja, hogy a szelídség megtöri a csontokat. A szelídek öröklik a földet. Jézus azt tanította, ha elveszik a felsőruhádat, add oda az alsóruhádat is. Nem azt, hogy vágd jól pofán. Pál apostol azt mondta, hogy az én erőm erőtlenség által végeztetik el, amikor leggyengébb vagyok, akkor vagyok a legerősebb. Érti ezeket a szavakat, Böjte úr, tudja, hogy mit jelentenek?

.

Tisztában van az Isten országa és az evilág törvényei és működési módja közötti különbséggel? Szent Ferenc csuhájában tanítja verekedésre a szerencsétlen, kiszolgáltatott gyerekeket? Szent Ferencről elnevezett boksz akadémiát alapít? Normális? Van esze? A madarakkal beszélő, szelíd Szent Ferenc nevében vereti szét egymás fejét kicsi gyerekeknek? Böjte úr, maga egy bűnöző, akit azonnal le kellene tartóztatni, és a gyerekekkel való foglalkozástól örökre eltiltani.

.

Amellett se menjünk el szótlanul, hogy nemcsak a ringben, hanem az Ön által vezetett gyerekkínzó intézményben sincs – Ön által érezhetően lenézett – fejlesztő pedagógus és pszichológus. Az Ön egész kuplerája olyan a gyerekeknek, mint a ring, még bokszkesztyűre sincs szükség. A különbség annyi, hogy a ringben legalább vannak szabályok, de a ringen kívül a Böjte-rezervátumban kesztyű nélkül, puszta ököllel verik a gyerekeket, törik el a kezüket, erőszakolják meg szexuálisan őket, ami a ringben nem fordulhat elő. Az Ön mocsok intézményrendszere olyan, Böjte, hogy a gyerekek vágyakoznak a ringbe, ahol csak bizonyos szabályok mellett, bokszkesztyűvel verik hülyére a fejüket.

.

Végezetül, hadd említsem meg a legundorítóbb megjegyzést, ami mindent elmond Önről. Ön azt mondta, hogy a gyerekeket erőszakoló pedofilt a “románok” ítélték el. Ezzel azt a látszatot keltette, mintha a pedofilt nem azért ítélték volna el, mert egy bűnöző, hanem azért, mert magyar. Ezzel relativizálta a gyerekekkel szemben elkövetett bűnöket. Mentegette a tettest, aki Önnek köszönhetően garázdálkodhatott szabadon kisgyerekekkel szemben, és egy hős hazafit csinált belőle, akit a románok ítéltek el. Ez az Önök hazaszeretete, “nemzeti érzése”, erre használják a hivatásos “magyarságukat”, a pedofilia és más bűncselekmények takargatására.

.

Aki így gondolkodik erről, az hogyan fogja megvédeni a gyerekeket attól, hogy egy következő pedofil ne tehesse meg ugyanezt? Önre nem lehet gyerekeket bízni, mert egy közveszélyes ember. Ez nem gyerekmentés, hanem gyerekveszélyeztetés. Ki kell menteni onnan a gyerekeket. Ezért felszólítom, hogy hagyja békén a gyerekeket, fejezze be ezt a dicstelen tevékenységet, ne használja fel aljas politikai célokra, öndicsőítésre őket, mert ennél az is jobb, ha az utcán vannak. Távozzon Böjte úr, az alapítványát szüntesse meg, vagy adja át rendes embereknek, igazi szakembereknek. Akár románoknak.

.

Szeretném még egyszer leszögezni, hogy ahol gyerekeket bántalmaznak, akár csak egyet is, ott nincsenek érdemek. Tisztességes ember ilyenre nem hivatkozik. Nem mentség, hogy nem erőszakolták meg az összes gyereket, aki bekerült Dévára. Itt nincs hibahatár. Nem lehet arra hivatkozni, hogy hány gyerekről nem derült ki, hogy milyen sérelmeket szenvedett. Ezzel nem lehet kisebbíteni, relativizálni, ami történt, és aki ezt megpróbálja, az emberileg alkalmatlan ilyen intézmény vezetésére.

.

Felháborítónak tartom, és visszautasítom, hogy árva és nehéz sorsú gyerekeket a Fidesz nevű szélsőjobboldali párt politikai céljaira használ fel. Ez ugyanolyan gyermekabúzus, mint amit az Ön pedofil kollégája elkövetett. Vegye le a mocskos kezét a gyerekekről, az otthonait adja át egy megfelelő szakmai szervezetnek, amely felelősen segít ezeknek a megnyomorított gyerekeknek, akiket Ön képzetlen, felkészületlen, alkalmatlan, sokszor alkoholista és pedofil szadistákkal, barbár idiótákkal “nevel”. Mondjon le, vegye le a papi csuhát, és vonuljon vissza, tűnjön el. Élete végéig vezekeljen a bűnei miatt, amit gyerekekkel szemben elkövetett.

.

A bálvány ledőlt, Böjte úr. Ön egy hazug és képmutató politikai kurzus kirakatembere, jelképe, idolja volt, és Önnel együtt ennek a hazug, képmutató kurzusnak a természete is lelepleződött. Önnek és fasiszta elvbarátainak semmi köze a kereszténységhez, az Ön ténykedése istenkáromlás. Az ilyenek miatt utálják meg az emberek az Istent. Önöknek kizárólag az álnoksághoz, a képmutatáshoz, a lopáshoz, a hazudozáshoz és a fasizmushoz van közük. Orbán Viktorral, az Ön politikai mentorával, Magyarország diktátorával együtt.

.

Egy pedofilkeltető vezetője ne emlegesse a “székely vendégszeretetet”, mert a székelyeknek semmi köze ahhoz a szennyhez, amit Ön ott művel. Gyerekbántalmazók “vendégszeretetéből” pedig nem kérek.

.

Ökölvívó edzésre pedig ne hívjon engem, mert felhúzok egy kesztyűt, és akkorát bevágok a képmutató, ájtatoskodó, álszent és hazug képébe, hogy olyan kiütést még nem láttak a Szent Ferenc bokszakadémián, s Muhammad Alit is elöntené a sárga irigység, ha élne. Levelemből talán érezheti, hogy nekem nem jelent problémát, hogy Önnek a szemébe nézzek. Az pedig, hogy Ön bárki szemébe mer nézni szégyenkezés nélkül, az mindent elmond arról, hogy nincs lelkiismerete. Ez nem felnőtt magatartás, hanem immorális jellemtelenség. Az Ön és emberei által meggyalázott gyerekekben több erkölcsi érzés van, mint Önben.

.

Ha kérhetem, ne tegezzen engem, nem vagyunk mi barátok. Az én barátaim azok a gyerekek, akiket Önök gyötörnek, ütlegelnek, néha éheztetnek, romlott kajával etetnek, akiktől elveszik a fotózás után az adományokat és akiket a végén az ájtatoskodó ima után megerőszakolnak. Én velük érzek együtt, az én szívem velük van, az én szívem értük sír, én hozzájuk tartozom. Önhöz semmi közöm.

.

Bartus László

Főszerkesztő

Amerikai Népszava

1657006860578.png
 
Köszönöm Bartus László főszerkesztő úrnak ,hogy megírta ezt a levelet és a többi személynek is akik bátorságukat összeszedve felhívták az emberek figyelmét erre a gyalázatos tettre.

Ha rajtam múlna láncra verve lennének halálukig,hogy valamennyire megtapasztalják mit tettek a rájuk bízott gyerekekkel.
A börtön túl kegyes az ilyen sátánfajzatoknak.
 
Utoljára módosítva:
Ha rajtam múlna láncra verve lennének halálukig, hogy valamennyire megtapasztalják mit tettek a rájuk bízott gyerekekkel.
A börtön túl kegyes az ilyen sátánfajzatoknak.
Azt hallottam, hogy furcsamódom (?) a börtönlakók igazságérzete mondhatni nagyobb az ítélkezőkénél. A börtönökben a gyerekek ellen elkövetett tetteket keményen megtorolják!
 
Kezdettol nem tetszett ez az egyhazi ember, de minden megnyilvanulasa ezt csak alatamasztotta. Mikor elindult az arvahaz 20-30 gyerekkel ra par honapra mar ezer korul volt a sok arva akit befogadott. Feltettem a koltoi kerdest honan jonnek ez a sok arva gyerek ? Erdelyben elhalaloznak a szulok? MA 6000 gyerek van a vezetese alatt. Tisztelet a kivetelnek de annyi ilyen pedofil ugy derult ki az egyhaz berkein belul ,hogy ha ez egy allami iskolaba lenne mar reg mindenki sitten lenne.
Vegig rodeozta a fel vilagot, itt is volt, kert es kapott penzt azt hiszem 26ezer dolcsit. A roman allam is adhatott tamogatast az Orbanek meg szazmilliokat adtak neki, mert nagyon suportaljak a pedofil egyhazfit.
Serult arva gyerekek erzelmileg sok szeretetre van szukseguk, nem durva kemeny box vagy birkozo sportra hanem akar melyik sport ami nem durvasag nem verekedes stb.
!0 evig ha a gyerekeket hasznalnak a pedofil nevelok , hogy hogy nem derul ki? Erzelmileg egy gyerek se kotodott hoza hogy elmondja dolgokat? Ez azt jelenti tole is feltek a gyerekek mert retorziok erik ha dumalnak.

Szerintem is birosagra kell adni az egesz Bojte palival az osszes nevelot.

Azt hallottam, hogy furcsamódom (?) a börtönlakók igazságérzete mondhatni nagyobb az ítélkezőkénél. A börtönökben a gyerekek ellen elkövetett tetteket keményen megtorolják!
Peldas buntetes kell az biztos, de birotol es nem a bortonlakoktol,mert nekik nincs jogalapjuk itelkezni es iteletuket vegre hajtani. HA ezt nem veszik figyelembe kaphatnak meg par plusz evet az onbiraskodasert.
Jo helyzet lehet ha gyilkosok extra buntetest adnak a bortonbe pedofiloknak vagy a tyuk tolvajoknak.
 
Igaza van Melittának! Amit írtam, hallomásra alapoztam! Törvénytisztelő életet éltem, élek! Ezt láttam a drága szüleimtől és erre tanítottak! Én a mondataimmal arra akartam utalni, hogy lehet, hogy a börtönlakóknak nagyobb az igazságérzetük, mint az ítélkezőknek! Természetesen nem helyes az önbíráskodás, ahogy ezek a tettek se voltak helyesek, sőt elítélendők! Pláne, hogy mondhatni, hogy a reverenda "védőszárnyai" alatt követték el! (Ezt mindenki értse jól!!!! Hiszem, hogy a reverendát viselők nem ilyenek!)
 
Az egész ott nagyon visszás, hogy az a kormány támogatta jelentős összegekkel (kvázi a pedofíliát) amelyik pedofília ellenes törvényt hozott! Félre értés ne essék! A családból kiemelt, illetve árva gyerekeket támogatni kell! De talán nem úgy, ahogy Böjte Csaba tette és nem így: FOTI GYERMEKOTTHON
..... a fóti gyermekotthon sorsa......

Igaz nem feltétlen államigondozás, de így is lehet a nehéz sorsú gyerekeken segíteni:
Tényleg iskolába járhatok a gyerekemmel?
 
Utoljára módosítva:
A "Hála adás a mindennapi kenyérért" videohoz a megjegyzésem!
Ez megalázás, amikor megmutatja a gyerek elégtelen jegyeit!
 
Utoljára módosítva:
Ugye ez a Bartus László állítja, Az Unió első fasiszta állama címü könyvében hogy "a Fidesz egy klasszikus fasiszta párt"

Ezért lényeges megnézni azt is ki mondja, nemcsak azt, hogy mit mond.
Mi köze ennek a levélhez és Böjte Csaba felelőség előli meneküléséhez?
 
Mi köze ennek a levélhez és Böjte Csaba felelőség előli meneküléséhez?
Mármint miféle felelőségről lenne szó???? Valamiért felelősségre vonták volna Böjte Csabát?

A levél amiról az a topic szól, egy elkötelezetten kormányellenes, fizetett propagandistától van, ezt jó tudni.
 
Utoljára módosítva:
Mármint miféle felelőségről lenne szó???? Valamiért felelősségre vonták volna Böjte Csabát?

A levél amiról az a topic szól, egy elkötelezetten kormányellenes, fizetett propagandistától van, ezt jó tudni.
Nem hiszem hogy fizetett propagandista , O az ujsag tulajdonosa. Gondolom ez is mint minden toled vadaskodas, mert te se tudod azt amit allitasz.
 
Ugye ez a Bartus László állítja, Az Unió első fasiszta állama címü könyvében, hogy "a Fidesz egy klasszikus fasiszta párt"

Ezért lényeges megnézni azt is ki mondja, nemcsak azt, hogy mit mond.
és te most megmutattad, hogy ki az a Bartus?
"Az aki a Fidesz pártot klasszikus fasisztának nevezi", de nem cáfoltál meg semmit, se az első sem a második állítását.
 
A "Hála adás a mindennapi kenyérért" videohoz a megjegyzésem!
Ez megalázás, amikor megmutatja a gyerek elégtelen jegyeit!

Én azon döbbentem meg, több video megnézése után, hogy a gyerekek szolgalelkűségre vannak nevelve.

Tessék kérem megnézni, hogy hányszor magyarázza el Böjte Csaba a gyerekeknek,
- hogy legyenek hálásak azoknak akiktől a kenyeret kapták
- hogy "jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod"...

A filmben nem a gyerekek vannak a középpontban, az ö kívánságuk, akaratuk, eredményük hanem a Pap
- Ö röpköd mint egy méhecske az egyik gyerek válláról a másikra, ö a főszereplő, a gyerekek a kulissza.

Egy koldust nem aláz meg az ember gesztussal, kimutatva, hogy "na nesze én adok, te rá vagy szorulva"


- Egyszer meglátogattuk a felnőtt gyerekünket egy világvárosban ahol természetszerűen sok rászoruló hajléktalan is él.
- Egy a pénztárcánknál felüli étteremben vacsoráztunk, a fiam becsomagoltatta a maradékot
- Életemben nem láttam olyan előkelő, szép, kis táska szerű ételhordót mint ott
- Késő este volt, az út másik oldalán egy idős ember turkált a szemétkosárba
- A gyerek félbeszakította sétálásunkat, "egy pillanat" mondta és átszaladt az út másik oldalára
- A gesztusokból láttuk, hogy udvariasan megkérdezi a rászorulót, hogy "elfogadna e töle egy meleg levest"
- Az idős ember megszemlélte az előkelő csomagolásban levö (valóban levest) és elfogadta.
- A gyerek udvariasan elbúcsúzott, meleg szavakkal, a leves uj tulajdonosa nem érezte magát koldusnak

Londonban egy cigarettát kért töllünk egy szegényesen öltözött férfi
- a gyerek rögtön elökapott egy pakli cigarettát, felnyitotta,
- egy pöcköléssel kiugratott belőle párat és odanyújtotta, a megajándékozott maga húzott ki belőle egyet
- a tüz adás és néhány udvarias formalitás után mentünk tovább, mintha ebböl állna az életünk,
- a gyerek, láttam, nem lett volna hajlandó a jelenetről beszélni, el volt intézve a dolog
 
Perintfalvi Rita szerint „lelki emberként, spirituális tanítóként” Böjte Csabának csak ez a hosszú mondat mentené meg a hitelét:

Rettenetesen sajnálom és szégyellem, hogy ilyen bűncselekmény-sorozatnak vált színhelyévé az a gyermekvédelmi hálózat, amit évekig annyi odaadással építettem, rengeteg segítőmmel együtt. Felfogtam a bűnök súlyát, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy ilyesmi soha ne ismétlődhessen meg az intézményeim falai között. Ezért független, azaz nem román, nem magyar, hanem például német vagy angol szakértőkből álló vizsgálóbizottságot vonok be a problémák teljes feltérképezésére. A bizottság független lesz abban a tekintetben is, hogy nem egyházi bizottság lesz és nem is állhat politikai nyomás alatt. Számukra teljes transzparenciát biztosítok. És a vizsgálat eredményeként megszülető változtatási javaslataikat mind megfogadom és végrehajtom. Hiszen enélkül a házaimban élő gyermekek élete ezután rettegés lesz. És én ezt nem akarom. Azt szeretném, hogy újra bízni tudjanak abban, hogy biztonságos helyen élnek.”
 
Nem szoktam nézni a parlamenti "eszmecserét",de most az elejét megnéztem.
Varjú képviselő böjtéről beszélt,mondani sem kell rögtön böjte védelmére kelt a fidesz.
A kommenteket olvasva megdöbbentem,többen írták,hogy senki a szájára ne vegyen rosszindulattal ezt a szent embert,böjtét.
Volt aki azt írta,hogy ő meglátogatta a gyerekeket és minden rendben volt,talán optikust kellene cserélni az ilyen személynek.
Hogy nem vette észre a gyerek szemében a fájdalmat,a segítségkérést......
 
Perintfalvi Rita szerint „lelki emberként, spirituális tanítóként” Böjte Csabának csak ez a hosszú mondat mentené meg a hitelét:

Rettenetesen sajnálom és szégyellem, hogy ilyen bűncselekmény-sorozatnak vált színhelyévé az a gyermekvédelmi hálózat, amit évekig annyi odaadással építettem, rengeteg segítőmmel együtt. Felfogtam a bűnök súlyát, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy ilyesmi soha ne ismétlődhessen meg az intézményeim falai között. Ezért független, azaz nem román, nem magyar, hanem például német vagy angol szakértőkből álló vizsgálóbizottságot vonok be a problémák teljes feltérképezésére. A bizottság független lesz abban a tekintetben is, hogy nem egyházi bizottság lesz és nem is állhat politikai nyomás alatt. Számukra teljes transzparenciát biztosítok. És a vizsgálat eredményeként megszülető változtatási javaslataikat mind megfogadom és végrehajtom. Hiszen enélkül a házaimban élő gyermekek élete ezután rettegés lesz. És én ezt nem akarom. Azt szeretném, hogy újra bízni tudjanak abban, hogy biztonságos helyen élnek.”

Ennek a lelki embernek,spirituális tanítónak ,már semmi sem mentené meg a hitelét.Az a sok megalázott gyerek ,erre nincs bocsánat.
Nem független bizottság kell oda,hanem egyszerűen elvenni az összes gyereket tőle és őket pedig bíróság által elitélni.
„egészen biztos vagyok benne sokáig a legtisztább szívvel épített”.hogy lehet ilyet írni......
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Keresek az alábbi könyvet. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.
Hajdu Imre – Benyovszki Pál – Prorok Márton Ulti kezdőknek és haladóknak
Sziasztok. 2020 NAT 7.osztályos matematika, nyevtan, könyv és munkafüzet megoldó kulcsait keresem + felmőrek. Köszönöm
fonixportal wrote on ntglaci's profile.
Szia láttam te tetted fel a Tintin-eket ha szépen megkérlek ezt a két részt feltennéd újra mert törölték Köszönöm előre is.


data.hu/get/11153382/_Tintin_07_-_A_7_kristalygomb.zip

data.hu/get/11153379/_Tintin_10_-_A_fekete_arany_orszagaban.zip
Sziasztok ! :)
Megvan valakinek
Torsten Engelbrecht újságíró és Claus Köhnlein kieli belgyógyász „Vírusőrület” című könyve ??
Nagy köszönettel vennék egy linket hozzá.
Üdv mindenkinek.
Tsysko10 wrote on Sanita07's profile.
Szia!
Eltudnád nekem küldeni az angol project 1. Felmérőket?
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
37,372
Üzenet
4,600,192
Tagok
602,410
Legújabb tagunk
Saralotti
Oldal tetejére