Hírek Bartus László az alábbi válaszlevelet küldte Böjte Csabának, az “árvák megmentőjének”:

Tisztelt Böjte Csaba,


"
bojte-csaba-levele.jpg


köszönöm levelét, örülök, hogy ez lehetőséget ad számomra, hogy személyesen is elmondjam Önnek a véleményemet. Komolyan gondolom, hogy hasznára válhat Önnek. Ezért, kérem, olvassa el.

.

Talán nem tudja, de én is örökbefogadott gyerek voltam, a vérszerinti szüleimet soha nem ismertem. Van fogalmam a nehéz sorsú gyerekek lelkivilágáról, mélyen együttérzek velük, és sorstársamnak tekintem őket. Ezért mélységesen felháborított az, hogy Ön politikai célokra, politikai haszonszerzésre használja az árva és/vagy nehéz sorsú gyerekeket. Mint hívő embert, megbotránkoztat az is, hogy személyes dicsőségre használja azt a szolgálatot, amit szerényen, névtelenül, alázatosan kellene végeznie, szinte titokban, mert ez így nem hiteles. Jézus tanításával, a zsidó újszövetség szellemiségével a legteljesebb mértékben ellentétes a képmutatás, ahogy “kürtöltet maga előtt”, dicsőséget hajszol a “jó cselekedetével”, ami a legteljesebb mértékben pogány, istentelen magatartás.

.

Önnek a celebkedés, a sztárpapság közben nem maradt elég ideje, türelme, figyelme a lényegre, a gyerekekre. Így történhetett meg, hogy egy szadista pedofil tíz éven át erőszakolhatott, abuzálhatott szexuálisan kisgyerekeket, terrorizálhatta, verhette, megfélemlíthette őket, pokollá tette az életüket. Egy életre szóló károkat okozott bennük. Ezek a gyerekek a sorstársaim, a “testvéreim”, ha úgy tetszik. Mindezt Isten nevében, az esti imádkozás után pornónézésre csábítva, és szexuálisan kihasználva őket. Miközben ez az ember, akiből Ön csinált “nevelőt”, ugyanolyan ájtatosan, kenetteljesen adta elő a hazugságokat, mint Ön. Nyilván valakitől tanulta. Láttam a videófelvételt, ami egy tévéműsorról készült, amelyben az Ön pedofilja szerepelt. Gyomorforgató.

.

Ez a kétszínű, álszent, farizeus képmutatás, amelynek a következménye a legdurvább és legaljasabb bűncselekmények elkövetése ártatlan, kiszolgáltatott gyerekekkel szemben, elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. Ön arra használja fel őket, hogy pénzt, dicsőséget szerezzen velük. Olyanok, mint a cirkuszi állatok. Ezek a kiszolgáltatott, védtelen, támasz nélküli gyerekek rábízták magukat Önökre. Leginkább Önre. Ön pedig ezzel a naiv, tiszta, feltétlen bizalommal a legaljasabb módon visszaélt, amikor nem gondoskodott ezeknek a gyerekeknek a biztonságáról és védelméről.

.

Visszataszító, ahogy ezeken a gyerekeken átlép, mintha mi sem történt volna, s azokon is, akiket az Ön vezetése alatt más pedofilok abuzáltak, és még nem merték elmondani. Mert nem Kedves Szabolcs volt az egyetlen pedofil az Ön intéményeiben, akik zavartalanul erőszakolhatták meg a kiszolgáltatott gyerekeket, és azt biztos forrásból tudom, hogy ezt Ön is tudja. Ha nem lett volna egy kívülálló pszichológus, akinek nagyon óvatosan elkezdett beszélni az egyik gyerek, aki ezt komolyan vette, és a sarkára állt, Ön soha nem ment el volna a rendőrségre feljelenteni az emberét, hanem a mai napig védelmezné. A pedofil bűnöző a mai napig erőszakolhatná és verhetné a kisgyerekeket. Ezért mélységesen felháborít az a cinizmus, ahogy Ön kezeli a történteket.

.

Önnek sírva, zokogva kellene bocsánatért könyörögnie, mindenekelőtt azoknak a gyerekeknek, akiket az Ön hanyagsága, felelőtlensége és totális alkalmatlansága, s mondjuk ki: szeretetlensége miatt bántalmaztak, szexuálisan kihasználtak, bemocskoltak, megerőszakoltak, és még vertek is, mint a dickensi árvaházakban. Ehelyett Ön egy propagandarendezvényt szervez, amiben nagy gyakorlata van, ahol mindenki be van tanítva, hogyan kell viselkednie. Ez azt jelenti, hogy Ön folytatja ugyanazt a gyalázatos képmutatást, “parasztvakítást”, amit eddig végzett, és aminek több tucatnyi gyerek az áldozata. Mintha semmi nem történt volna. Ez egyszerűen elképesztő.

.

Arra hív meg engem, az oknyomozó újságírót, hogy ezen a gusztustalan kirakatrendezvényen keresztül ismerjem meg az “igazságot”, amit Ön az emberek elé varázsol, akiket teljesen hülyének néz. Ha én egyszer odamegyek, akkor én nem azt fogom nézni, amit Ön elém tesz, hanem még kipiszkálok onnan egy-két pedofilt. Felháborítónak tartom, hogy a történtek után “keresztény” pap létére egyetlen szóval nem kért bocsánatot, hanem önmagát sajnáltatja, és az érdemeire hivatkozik. Tíz éven át brutálisan vert és szexuálisan kihasznált, megerőszakolt gyerekek után nincsenek érdemek, Böjte úr, hanem csak a szégyen és a gyalázat van.

.

Ha pedig Ön tisztességes ember lenne, és megütné az ateista bűnös pogány világ emberi normáit, akkor most azonnal lemondana, bocsánatot kérne, és visszavonulna. Ezt a politikai célokra használt, a legalapvetőbb szakmai szabályokat be nem tartó, szeretetlen, kíméletlen, embertelen gyerekrezervátumot, gyerekkereskedelmet, amit pénzszerzésre, saját dicsőségére és egy fasiszta diktatúra fényezésére használ (nem beszélve az ingatlanbizniszről, ami emögött van), azonnal átadná hozzáértő, felelős, tisztességes embereknek. Sok gyermekotthon van, de mindenki csak az Ön gyermekotthonairól tud. Vélhetően azokban vigyáznak a gyerekekre, amelyekről senki nem tud, csak teszik a dolgukat felkészülten, tisztességesen és emberségesen.

.

Hacsak egy kicsit együttérző lenne ezekkel a gyerekekkel (szeretetről nem beszélek, mert az ebben a dilettáns, amatőr, felelőtlen és botrányos kócerájban nincs), akkor ezt tenné.

.

De mit várjunk olyan embertől, aki a Transindexben “fonnyadt almának” nevezte az olyan gyerekeket, akiket szexuálisan bántalmaztak, és nem tudnak szabadulni a problémáiktól. Mint mondta, a “fonnyadt alma” semmire nem jó, abból “pálinkát főznek”. Az áldozatokat hibáztatja, akiket megerőszakoltak Ön miatt, s utána még cinikusan selejtnek nevezi őket. Micsoda szemérmetlen aljasság ez, így beszélni kiszolgáltatott, megalázott, megerőszakolt, szexuálisan kihasznált gyerekekről? Milyen ember az ilyen? Micsoda mocsok álszentség, képmutatás kell ahhoz, hogy valaki ilyen embertelen és szívtelen legyen, utána pedig ájtatos pofával prédikáljon a szeretetről, tízezer számra adva el az ömlengő képmutatással írt, nyáltól csöpögő, hazug könyveit?

.

Nem érzi Ön, hogy ez micsoda gusztustalan, visszataszító ocsmányság? A történtek után van képe odahívni embereket, és a gyerekeket megint kitenni annak, hogy hazudjanak, képmutatóskodjanak, mosolyogjanak? Hogy fényképezkedjenek az ajándékokkal, a ruhával, a csokoládéval, amiket kapnak, s amit utána elvesznek tőlük és beviszik a raktárba, a javát pedig ellopják? Van szíve Önnek, Böjte? Hogy merészeli ezt gyerekekkel megtenni? Természetesen, amikor hazug propagandacsődületet szervez, amelynek célja lenullázni, elkenni, semmissé tenni több tucat gyerek szexuális zaklatását, akkor sem feledkezik el a lényegről, a pénzgyűjtésről. Undorító. Előadnak egy hazugságot, a becsapott vendégek pedig még fizessenek is. Ügyes.

.

De miféle szeretet is lenne olyan emberben, aki antiszemitákkal, címeres nácikkal turnézgat Amerikában, a cigánygyűlölő és cigánygyilkos Magyar Gárdával fotózkodik? Aki nem tanárokat, könyvtárosokat, finom lelkű művészeket farag a rábízott gyerekekből, kinek-kinek tehetsége és érdeklődése szerint, hanem bokszoltatja őket, szétvereti a fejüket, és azt tanítja nekik, hogy “a ringben nincs fejlesztő pedagógus meg pszichológus, ott te vagy a két öklöddel. Vagy megvéded magad, vagy kiütnek.”

.

Ezt az életfilozófiát melyik Bibliában olvasta, Böjte? Mózes a világ legszelídebb embere volt, amikor népe szabadítója lett. A Biblia azt mondja, hogy a szelídség megtöri a csontokat. A szelídek öröklik a földet. Jézus azt tanította, ha elveszik a felsőruhádat, add oda az alsóruhádat is. Nem azt, hogy vágd jól pofán. Pál apostol azt mondta, hogy az én erőm erőtlenség által végeztetik el, amikor leggyengébb vagyok, akkor vagyok a legerősebb. Érti ezeket a szavakat, Böjte úr, tudja, hogy mit jelentenek?

.

Tisztában van az Isten országa és az evilág törvényei és működési módja közötti különbséggel? Szent Ferenc csuhájában tanítja verekedésre a szerencsétlen, kiszolgáltatott gyerekeket? Szent Ferencről elnevezett boksz akadémiát alapít? Normális? Van esze? A madarakkal beszélő, szelíd Szent Ferenc nevében vereti szét egymás fejét kicsi gyerekeknek? Böjte úr, maga egy bűnöző, akit azonnal le kellene tartóztatni, és a gyerekekkel való foglalkozástól örökre eltiltani.

.

Amellett se menjünk el szótlanul, hogy nemcsak a ringben, hanem az Ön által vezetett gyerekkínzó intézményben sincs – Ön által érezhetően lenézett – fejlesztő pedagógus és pszichológus. Az Ön egész kuplerája olyan a gyerekeknek, mint a ring, még bokszkesztyűre sincs szükség. A különbség annyi, hogy a ringben legalább vannak szabályok, de a ringen kívül a Böjte-rezervátumban kesztyű nélkül, puszta ököllel verik a gyerekeket, törik el a kezüket, erőszakolják meg szexuálisan őket, ami a ringben nem fordulhat elő. Az Ön mocsok intézményrendszere olyan, Böjte, hogy a gyerekek vágyakoznak a ringbe, ahol csak bizonyos szabályok mellett, bokszkesztyűvel verik hülyére a fejüket.

.

Végezetül, hadd említsem meg a legundorítóbb megjegyzést, ami mindent elmond Önről. Ön azt mondta, hogy a gyerekeket erőszakoló pedofilt a “románok” ítélték el. Ezzel azt a látszatot keltette, mintha a pedofilt nem azért ítélték volna el, mert egy bűnöző, hanem azért, mert magyar. Ezzel relativizálta a gyerekekkel szemben elkövetett bűnöket. Mentegette a tettest, aki Önnek köszönhetően garázdálkodhatott szabadon kisgyerekekkel szemben, és egy hős hazafit csinált belőle, akit a románok ítéltek el. Ez az Önök hazaszeretete, “nemzeti érzése”, erre használják a hivatásos “magyarságukat”, a pedofilia és más bűncselekmények takargatására.

.

Aki így gondolkodik erről, az hogyan fogja megvédeni a gyerekeket attól, hogy egy következő pedofil ne tehesse meg ugyanezt? Önre nem lehet gyerekeket bízni, mert egy közveszélyes ember. Ez nem gyerekmentés, hanem gyerekveszélyeztetés. Ki kell menteni onnan a gyerekeket. Ezért felszólítom, hogy hagyja békén a gyerekeket, fejezze be ezt a dicstelen tevékenységet, ne használja fel aljas politikai célokra, öndicsőítésre őket, mert ennél az is jobb, ha az utcán vannak. Távozzon Böjte úr, az alapítványát szüntesse meg, vagy adja át rendes embereknek, igazi szakembereknek. Akár románoknak.

.

Szeretném még egyszer leszögezni, hogy ahol gyerekeket bántalmaznak, akár csak egyet is, ott nincsenek érdemek. Tisztességes ember ilyenre nem hivatkozik. Nem mentség, hogy nem erőszakolták meg az összes gyereket, aki bekerült Dévára. Itt nincs hibahatár. Nem lehet arra hivatkozni, hogy hány gyerekről nem derült ki, hogy milyen sérelmeket szenvedett. Ezzel nem lehet kisebbíteni, relativizálni, ami történt, és aki ezt megpróbálja, az emberileg alkalmatlan ilyen intézmény vezetésére.

.

Felháborítónak tartom, és visszautasítom, hogy árva és nehéz sorsú gyerekeket a Fidesz nevű szélsőjobboldali párt politikai céljaira használ fel. Ez ugyanolyan gyermekabúzus, mint amit az Ön pedofil kollégája elkövetett. Vegye le a mocskos kezét a gyerekekről, az otthonait adja át egy megfelelő szakmai szervezetnek, amely felelősen segít ezeknek a megnyomorított gyerekeknek, akiket Ön képzetlen, felkészületlen, alkalmatlan, sokszor alkoholista és pedofil szadistákkal, barbár idiótákkal “nevel”. Mondjon le, vegye le a papi csuhát, és vonuljon vissza, tűnjön el. Élete végéig vezekeljen a bűnei miatt, amit gyerekekkel szemben elkövetett.

.

A bálvány ledőlt, Böjte úr. Ön egy hazug és képmutató politikai kurzus kirakatembere, jelképe, idolja volt, és Önnel együtt ennek a hazug, képmutató kurzusnak a természete is lelepleződött. Önnek és fasiszta elvbarátainak semmi köze a kereszténységhez, az Ön ténykedése istenkáromlás. Az ilyenek miatt utálják meg az emberek az Istent. Önöknek kizárólag az álnoksághoz, a képmutatáshoz, a lopáshoz, a hazudozáshoz és a fasizmushoz van közük. Orbán Viktorral, az Ön politikai mentorával, Magyarország diktátorával együtt.

.

Egy pedofilkeltető vezetője ne emlegesse a “székely vendégszeretetet”, mert a székelyeknek semmi köze ahhoz a szennyhez, amit Ön ott művel. Gyerekbántalmazók “vendégszeretetéből” pedig nem kérek.

.

Ökölvívó edzésre pedig ne hívjon engem, mert felhúzok egy kesztyűt, és akkorát bevágok a képmutató, ájtatoskodó, álszent és hazug képébe, hogy olyan kiütést még nem láttak a Szent Ferenc bokszakadémián, s Muhammad Alit is elöntené a sárga irigység, ha élne. Levelemből talán érezheti, hogy nekem nem jelent problémát, hogy Önnek a szemébe nézzek. Az pedig, hogy Ön bárki szemébe mer nézni szégyenkezés nélkül, az mindent elmond arról, hogy nincs lelkiismerete. Ez nem felnőtt magatartás, hanem immorális jellemtelenség. Az Ön és emberei által meggyalázott gyerekekben több erkölcsi érzés van, mint Önben.

.

Ha kérhetem, ne tegezzen engem, nem vagyunk mi barátok. Az én barátaim azok a gyerekek, akiket Önök gyötörnek, ütlegelnek, néha éheztetnek, romlott kajával etetnek, akiktől elveszik a fotózás után az adományokat és akiket a végén az ájtatoskodó ima után megerőszakolnak. Én velük érzek együtt, az én szívem velük van, az én szívem értük sír, én hozzájuk tartozom. Önhöz semmi közöm.

.

Bartus László

Főszerkesztő

Amerikai Népszava

1657006860578.png
 
Én azon döbbentem meg, több video megnézése után, hogy a gyerekek szolgalelkűségre vannak nevelve.

Tessék kérem megnézni, hogy hányszor magyarázza el Böjte Csaba a gyerekeknek,
- hogy legyenek hálásak azoknak akiktől a kenyeret kapták
- hogy "jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod"...
Teljesen igaza van! Ugyanakkor erre a cselekedetre bele lehet magyarázni (hangsúlyozom, belemagyarázni), hogy arra tanítja a gyerekeket, hogy ha kapnak valamit illik megköszönni (mondom! belemagyarázás!) míg az elégtelen osztályzatok megszégyenítés! Jó! Mutatja, hogy fél év múlva milyen szépen teljesít! De az elégtelen osztályzat ország-világ elé tárása megszégyenítés! Elég lett volna annyit mondani, hogy előzőleg nem voltak ilyen jó osztályzatai! - - - Az internet nem felejt! Netán 20 év múlva, amikor (kívánom) már valami szép eredményt ér el, a valamikori gyerek orra alá dörgölhetik, "Nem voltáll Te mindig ilyen okos!" Akkor lehet, hogy ezeket a jegyeket szégyellné!
 

A Fidesz közeli Böjte Csaba atya felkerült az amerikai FBI körözési listájára​


öbb mint valószínű, Böjte Csaba az amerikai FBI, bűnözők listájára is felkerült.

Gyermek kereskedési gyanúja merült fel. 2001 és 2013 között az egyesült államokban nem lehetet törvényesen gyermeket örökbe venni Romániából. 2012-2013 között felmerült az a gyanú, hogy Böjte Csabáék a romániai gyermekotthonokból, Magyarországra vitték a román gyerekeket és onnan a magyar állampolgárság megszerzése után, örökbe adták az amerikai családoknak mint magyarországi gyerekek.


Magyarországon az idősebb testvéreket szét szakították a 3 éven aluli testvérektől, mivelhogy a 3 éven aluli gyerekeket lehetet legkönnyebben örökbe adni.
A magyarországi gyermekvédelem ügynökség közreműködésével történt és a gyermekekre kapott összeget Böjtével közösen megosztották.

A Székelyek Világszövetsége/Szekely’s World Alliance 2019 ben kapta meg a hiteles értesítést az FBI által indított eljárásról.
További fejleményeket megosztjuk, kövesse a Székelyek Vilagszövetsége-párt(MO), SZVSZ-egyesület(RO) oldalát.

https://www.szekelyekvilagszovetsege.hu/kapcsolat/


1657218413712.png
 
Böjte Csaba a saját szavaival mondta el, hogy egy 21 éves fiatalt jó alaposan nyakonvert, (persze, ugye csupán a krisztusi szeretet nevében) csupán azért, mert bár tisztességes, dolgos életet él, de nem ragad le egy munkahelynél, munkalehetőségnél, hanem merészel váltani, újabb munkát, munkákat elvállalni.

 
Íme az ilyen hírek mennyire bátoríthatják a zaklatást elszenvedőket??

Milliós sérelemdíjat kellene fizetnie az áldozatnak, mert jelentette a zaklatását az egyháznak​

1 millió forint sérelemdíjat és 700 ezres perköltséget kell fizetnie az első fokú ítélet szerint annak a volt ferences diáknak, aki bejelentést tett volt tanára ellen. Ezt a perben tanúként idézett Pion István osztotta meg a 444-gyel, miután nyilvános posztban számolt be a fejleményekről.
 
Ha Bartus fizetett propagandista lenne, akkor meg Böjte fizetett orbánista, de ez mit sem változtat a tényeken, a bizonyított bűncselekményeken. Hiszem, hogy mind a pokolra kerülnek azok, akik visszaélnek a gyerekek kiszolgáltatott helyzetével. Polgári erkölcs, mi? Hah! Csak bele kell nézni az Or...óba, milyen cikkekkel van tele, mennyi olyan írás jelenik meg ott, ami simán beleütközik az ún. gyermekvédelmi törvénybe. Egy tévécsatornát megbüntetnek egy szivárványcsaládos reklámért, de az o... onthatja a nőket, férfiakat szexuális tárgynak tekintő cikkeket, őket senki nem jelenti fel. És a gyerekeink ezt is olvassák. Ez nem baj? Az egész fideszvilág a legnagyobb posvány. A kétszínűség, aljasság, kettős mérce, mocsok világa. Bartus írásából egyébként érezni lehet az őszinteséget, az igazi, jogos felháborodást. És ha valamit utálok még, az a terelés, amire néhány itteni tag nagyon rákapott. Egyébként megfigyeltem, ha néha sikerül fideszessel vitatkoznom, a vége többnyire a következő: felmondja a hivatalos fideszes propagandát, vagy dühbe gurul, és lekomeinistáz, lehülyéz, megvezetettnek tart, vagy kiborul, és közli, hogy többet nem vitatkozik velem, mert nem érdemes, vagy elkezd másról beszélni. Nincs több variáció, nincsenek érvek.
 
Egyébként megfigyeltem, ha néha sikerül fideszessel vitatkoznom, a vége többnyire a következő: felmondja a hivatalos fideszes propagandát, vagy dühbe gurul, és lekomeinistáz, lehülyéz, megvezetettnek tart, vagy kiborul, és közli, hogy többet nem vitatkozik velem, mert nem érdemes, vagy elkezd másról beszélni. Nincs több variáció, nincsenek érvek.
Ezt már én is észrevettem.
Csak a faék egyszerűségű véleményeket ismételgetik egyáltalán nem nyitottak más nézőpontra.
Írnák egy véleményt de, ezzel sokakat megsértenék.
 
Ezt már én is észrevettem.
Csak a faék egyszerűségű véleményeket ismételgetik egyáltalán nem nyitottak más nézőpontra.
Írnák egy véleményt de, ezzel sokakat megsértenék.
Nos, akinek nem inge, ne vegye magára. Engem az is dühít, hogy ha adódik egy új helyzet, fideszes rokonaim nem nyilvánítanak véleményt addig, amíg nem olvassák el a hivatalos álláspontot, mármint az orbánit. Nem értem, nem értem, miért nem képesek maguk véleményt alkotni. Okos, gondolkodó emberek, de ha politikáról van szó, átmennek csőlátásúakba.
 
A gyűlöletőrjöngés és karaktergyilkosság-sorozat Böjte Csaba ellen legalább annyira méltatlan, amennyire mindennaposakká váltak a közösségi lincselések az elmúlt évtizedben. A ferences rendi szerzetes még felelősséget is vállalt az általa felügyelt árvaházban történt többrendbeli gyermekmegrontásért – annak ellenére, hogy a kurzusa dühödten tagadta bárminemű érintettségét, s hogy a román állam rendőrségi és bírósági eljárása nem talált okot az orbáni illiberalizmussal számos téren szimpatizáló pap számonkérésére, a baloldali meg a liberális véleményformálók és felhasználók mégis megszállottan mantrázzák Böjte Csaba bűnrészességét a rettenetes cselekményekben. PUZSÉR RÓBERT
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Keresek az alábbi könyvet. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.
Hajdu Imre – Benyovszki Pál – Prorok Márton Ulti kezdőknek és haladóknak
Sziasztok. 2020 NAT 7.osztályos matematika, nyevtan, könyv és munkafüzet megoldó kulcsait keresem + felmőrek. Köszönöm
fonixportal wrote on ntglaci's profile.
Szia láttam te tetted fel a Tintin-eket ha szépen megkérlek ezt a két részt feltennéd újra mert törölték Köszönöm előre is.


data.hu/get/11153382/_Tintin_07_-_A_7_kristalygomb.zip

data.hu/get/11153379/_Tintin_10_-_A_fekete_arany_orszagaban.zip
Sziasztok ! :)
Megvan valakinek
Torsten Engelbrecht újságíró és Claus Köhnlein kieli belgyógyász „Vírusőrület” című könyve ??
Nagy köszönettel vennék egy linket hozzá.
Üdv mindenkinek.
Tsysko10 wrote on Sanita07's profile.
Szia!
Eltudnád nekem küldeni az angol project 1. Felmérőket?
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
37,372
Üzenet
4,600,192
Tagok
602,410
Legújabb tagunk
Saralotti
Oldal tetejére