Belga ügyészség: Drog volt Szájer József hátizsákjában

A képviselő keze vérzett, amikor a rendőrök igazoltatták. Szájer József a korábbi közleményében azt állította, a drog nem az övé.
szajer.jpg


A szomszédok hívták ki a rendőrséget arra a bulira, melyen részt vett Szájer József EP-képviselő is péntek este. Az ügyészség közleménye szerint péntek este fél 10-kor riasztották a rendőrséget a lakók, miután azt tapasztalták, az egyik épületben megsértették a koronavírus miatti korlátozásokat.

A 100 méterre lévő rendőrőrsről érkező rendőrök rajtaütöttek a bulin, és körülbelül húsz embert fogtak el. Két résztvevő, D. O. (1977) és P. B. (1987) diplomáciai mentelmi jogára hivatkozott. Egy járókelő jelentette a rendőrségnek, hogy látott egy férfit menekülni az esővízelvezető csatornán, akire rá is mutatott – ő volt Szájer József. Az ügyészségi közlemény szerint a képviselőnek véresek voltak a kezei, a hátizsákjában pedig kábítószert találtak. Személyi okmányokat nem tudott bemutatni, ezért hazakísérték, ahol igazolta magát.

Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt eljárást indítottak, de a tényleges vizsgálathoz ki kell kérni a mentelmi jogát – áll az ügyészség közleményében, melyet az Eurológusnak küldött el. A nyomozás érdekeire hivatkozva további részleteket nem közölnek.


Szájer tagadta, hogy az övé lenne a kábítószer


Az ügyészség előtt nem sokkal közleményt adott ki Szájer József lemondott EP-képviselő, aki elismerte, hogy jelen volt a pénteki brüsszeli „házibuliban”. A rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála. A rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítették, majd hazavitték.

Szájer József azt írta, kábítószert nem fogyasztott, a rendőrségnek helyben felajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de végül nem tesztelték. A képviselő a közleményében szó szerint így fogalmaz:


A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.

Szájer hozzátette, vasárnap bejelentett lemondásával levonta a személyes és politikai következtetést.


„Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.”


Szájer József vasárnap jelentette be lemondását, amelyben egy szóval sem említette, hogy megszegte volna a gyülekezésre vonatkozó szabályokat. Azt írta


egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot.

A politikus hangsúlyozta: lemondása nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, „minden eddiginél ádázabb küzdelem” tartalmával, a mostani vitában egyetért a magyar kormány álláspontjával, és támogatja azt.


A képviselő úgy fogalmazott: egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára. Harminc éve szolgálja Magyarországot hivatásos politikusként, túlnyomó részében az európai terepen dolgozott. Feladatait igyekezett lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek, a választói érdekeit képviselni. Annyit írt még, hogy a jövőben a gyakorlati politikusi tevékenység helyett szellemi területen folytatja a rendszerváltoztatáskor megkezdett munkát. Új feladatait is – amelyekről később ad tájékoztatást – az eddigi elkötelezettséggel és elszántsággal fogja teljesíteni.


A Fidesz EP-képviselőcsoportja kedden adott ki közleményt, aszerint Szájer az egyetlen helyes döntést hozta a lemondásával, amit tudomásul vesznek, ahogy azt is, hogy bocsánatot kért a családjától, politikai közösségétől és a választóktól.


A sajtó buktatta le Szájert


A korábbi sajtóhírek arról szóltak, hogy péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi klubban (a belga HLN videója alapján egy melegbár épületében), a Rue des Pierres-nél. Belga sajtóhírek szerint a társaság főleg férfiakból állt, a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg őket. Az ügyészségi közlemény nem egy bárt, hanem egy lakást említett helyszínként, az utcanév viszont azonos. A buli résztvevőit fejenként 250 euróra büntette a rendőrség.

A keddi sajtóbeszámolók szerint az EP-képviselő mellett több diplomata is részt vett az orgián. Az újság tudomása szerint az EP-képviselő megpróbált elmenekülni, de elkapták, majd ezek után a mentelmi jogára hivatkozott. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.


A belga HLN azt írja, szerkesztőségüknek megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt, amelyen részt vett az Európai Parlament egyik képviselője. A HLN konkrétan magyar képviselőről írt, aki állításuk szerint ezt követően lemondott mandátumáról. A magyar szál megjelent a VTM News tudósításában is, ahol olyan politikust említenek, aki az ő verziójuk szerint kapcsolatban áll a Fidesszel, Orbán Viktor magyar miniszterelnök “jobboldali nacionalista” pártjával.
 
Nr.2

Erre a másodikra rímel:
2020.november 27. este 8 óra. Szájer József keresztény hazafi, képviselő lesben áll. Tudomására jutott, hogy a sorosista, gyurcsányista, kábítószeres elemek erkölcstelen orgiát rendeznek a Le Detour bárban, Brüsszelben. Ez nem maradhat titokban, József tudta hogy nem maradhat tétlen, hiszen a keresztény, erkölcsös Európa jövője a tét! Megkerülte az épületet és egy mozdulattal fellendítette magát az ereszcsatornára. Ezután az egyik ablakon keresztül megfigyelte és fényképeket készített az aberrált gyülekezetről. Végül, hogy plusz tárgyi bizonyíték is legyen, az ablakon benyúlva magához vett egy kábítószerrel teli hátizsákot. Azonban amiről ez a szent ember, ez a hős nem tudhatott, hogy ez az egész csapda volt. Soros csapata már 1 éve tervezte ezt az akciót. A rendőrök körbevették az épületet és hősünket is belerángatták az ügybe, aki ráadásul meg is sérült kezén az akció közben. Ezért inkább úgy döntött, hogy a képviselőségről lemond, itthon folytatja tovább a harcot, egy később megnevezendő pozícióban. Ez a valós történet, ne dőljetek be a liberális sajtó hazugságainak!

(Tekintetes Mészáros Lőrinc úr)




1608460553548.png
 
Utoljára módosítva:
Lehet, hogy még keresni is fog "stuntman" akción Szájer.
Tegnap elött ugyanis a Belga televízió bemutatott egy dokumentumfilmet Szájer elfogásáról.
Valószínű a magyar kormány ezt a személyi jogok megsértésének találta, tegnap levették a filmet.

Korábban azt hallottuk a magyar médiákból, hogy "tőrbe csalták" a képviselőt. aki engedett a nehéz munka utáni invitálásnak és elment egy társasággal vacsorázni. Nem tudta mi vár rá.

A videon azonban mackó nadrágban és szivárványszínű kötött sapkában volt.
Micsoda étkezési etikett írja elő ezt a kosztümöt? :rolleyes:
 
safe_image.php


Nehéz elhinni, hogy tőrbe lett csalva Szájer egy vacsora meghívással.

Valamit azért sejthetett ha betartotta a "dresscode-ot" :rolleyes:
 
Olvasom, hogy a magyar kormánypárt által, a szexuális orientációja miatt, megtagadott EP-képviselő,
egy Angliában nagyra becsült ember volt, amit a magas kitüntetés, "Order of St Michael and St George" igazol.

800px-Medal%2C_order_%28AM_2018.63.1-2%29.jpg

A "Szent Mihály és György érdemrend" a "Térdszallag-rend" után a hatodik helyen áll a ranglistán.

A Térdszalagrend Nagy-Britannia egyik legrangosabb kitüntetése:
"A kitüntetésnek nevet adó garter szó a legendák szerint egy női harisnyakötőről kapta a nevét.
A híres harisnyakötőt, ami világoskék színével, akkoriban igencsak intim ruhadarabnak számított, a szép Joan of Salisbury grófnő viselte a Calais elfoglalásának tiszteletére tartott bálon.
Tánc közben azonban e harisnyakötő kioldódott, és a sok kíváncsi szemlélődő előtt a földre esett.
Az udvari cselszövők azonnal tárgyalni kezdték a felháborító eseményt, a király azonban védelmébe vette a hölgyet.
A saját kezűleg felemelt harisnyakötőt a saját térdére kötötte a következő (francia) szavak kíséretében:
Honi soit qui mal y pense. (Szégyellje magát, aki rosszat gondol.)
Az ekkor alapított és később értékes plakettel kiegészült rendjel kék szalagján mindmáig ez a felirat olvasható.

Ki gondolná, hogy ez a magas kitüntetés egy "harisnyatartó" utensil volt eredetileg. :)
 
Nem tudom mennyire valós a hír de, eléggé abszurd.
Az Országgyűlés Hivatala november 29-én mikuláscsomagot adott a dolgozók gyerekeinek, a csomagba pedig egy mesekönyvet is tettek.
Merthogy a mesekönyv főhőse, a Szél Hozta Rézvitéz a Parlament ereszcsatornáján mászik.
egy ereszcsatorna futott mellette végig a falon. Megragadta, és másik lábával is kilépett. Ám ekkor emberi szót hallott a háta mögött, és ijedtében, elvétve a lépést, elvesztette egyensúlyát. Riadtan ölelte magához az ereszcsatornát, és szédítő sebességgel csúszni kezdett rajta lefelé. Kétségbeesetten kiáltott, majd csizmája hangos koppanásával földet ért. Szédelgő fejjel tápászkodott fel, és sietve tapogatta végig tagjait. Őrangyalai ezúttal is vigyáztak rá, semmi baja nem esett. Mégis könnyekben tört ki, elkeseredve szidta magát könnyelműségéért, amely ebbe a helyzetbe juttatta
 
Nem tudom mennyire valós a hír de, eléggé abszurd.
Az Országgyűlés Hivatala november 29-én mikuláscsomagot adott a dolgozók gyerekeinek, a csomagba pedig egy mesekönyvet is tettek.
Merthogy a mesekönyv főhőse, a Szél Hozta Rézvitéz a Parlament ereszcsatornáján mászik.
egy ereszcsatorna futott mellette végig a falon. Megragadta, és másik lábával is kilépett. Ám ekkor emberi szót hallott a háta mögött, és ijedtében, elvétve a lépést, elvesztette egyensúlyát. Riadtan ölelte magához az ereszcsatornát, és szédítő sebességgel csúszni kezdett rajta lefelé. Kétségbeesetten kiáltott, majd csizmája hangos koppanásával földet ért. Szédelgő fejjel tápászkodott fel, és sietve tapogatta végig tagjait. Őrangyalai ezúttal is vigyáztak rá, semmi baja nem esett. Mégis könnyekben tört ki, elkeseredve szidta magát könnyelműségéért, amely ebbe a helyzetbe juttatta
Ezzel szemben a valoság:
"

Szél hozta rézvitéz​

Az Országház égbe törő tornyain négy öreg rézvitéz áll őrt teljes vértezetben. Dacolnak viharos széllel, dühöngő viharral vagy éppen olvasztó hőséggel, és ha netán azt hisszük, hogy senki sincs, aki a helyükbe lépne, bizony nagyot tévedünk. Egy téli napon, kavargó hóesésben érkezik az Országház északi kapujához egy kicsiny rézvitéz a messzi-messzi Patinavölgyből. Kopott sodrony ingben csilingelő apró termete ellenére igen nagy öntudattal és nagyratörő tervvel kér bebocsátást: azért jött, hogy beálljon a rézvitézek rendjébe, és elfoglalja őrhelyét a tetőn. Ám a kapu nem tárul ki előtte, ezért úgy dönt, hogy maga keresi meg a felfelé vezető utat. Megelevenedő szobrok, rettegett bronzoroszlánok és egy maroknyi szorgos egér segítségével sikerül bejutnia az Ország házba, útja sötét és visszhangos föld alatti folyosókon indul, és díszes termeken át egészen az épület szívéig vezet, ahol az apró rézvitéz megérti végre: küldetése sokkal több annál, mint amit elképzelt. A Szél hozta rézvitéz az Országházi Mesék sorozat első kötete. A kisvitéz rézfülű, esendő, de elszánt figurája mellé szegődve izgalmas kalandokon keresztül megismerhetjük az Országház lenyűgöző épületét és alkotásait, mindennapjait és jelentőségét."
 
szajer_lego_lead_fit_1200x10000.png


Egy igaz történet által inspirálva. ?
Érdekes, hogy a 25 pucér "réz vitézből" csak a magyar kormány tagjának volt bátorsága menekülni?
 
Róla van szó a mesében, és szó nincs csatornamászásról!(az EP képviselok egyebkent nem a kormany tagjai. a tobbi stimmel! )
132ce8b4db0fda9f75fce14e4268e2f4_1.jpg
 
Róla van szó a mesében, és szó nincs csatornamászásról!(az EP képviselok egyebkent nem a kormany tagjai. a tobbi stimmel! )
132ce8b4db0fda9f75fce14e4268e2f4_1.jpg

Nyilván itt egy meséről van szó ami a gyerekek megtévesztését vette célba.

Az első kapavágást az országház építéséhez 1885-ben tették, az épület amire szobrokat helyezték 1904-ben lett kész.
A 20. században már nem volt divat ilyen páncélba öltözni a katonáknak.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,743
Tagok
615,333
Legújabb tagunk
canoon
Oldal tetejére