Bena vagyok

C

csocsike

Vendég
Gyerekek , tegnap ota nem tudom kinyitni a My music folderomat, lefagy a ghep ha megprobalom. Van font virusirtom ketfele is , minden mas muxik, mi lehet a gond azon kivul , hogy bena vagyok es nem ertek hozza? :evil:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a helyedben a registry editorban kurkálnék. Lehet, hogy valami éjszakai féreg megkefélte a számítógéped és átírta a My Music folder keyt. A hozzáférés a registry editorhoz
Start - Run - Regedit és Enter
A CurrentVersion/Explorer/ShellFolders directorinak tartalmaznia kell MyMusic keyt. Ha nincs, akkor keress meg emilben és mondom, hogy mit kell csinálni, feltéve, ha XP-t használsz. A régebbi verziókat már elfelejtettem.
 
C

csocsike

Vendég
Titkos fereg megette a zenei folderemet :evil: De egy hettel elotte letoltottem discre :D
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Na jó, hogy unatkoztál, de azért azon el kell gondolkodni, hogy mitől tűnt el *** Az is lehet, hogy ott van, csak nem látod. Állítsd be a Windows Explore Folder Options - View tabulátornál a Show Hidden Files and Folders opciót és utána nézdd meg, hogy van-e My Music :lol:
 
C

csocsike

Vendég
Megneztem , hat ott sincs, szerintem a Szalantai lenyulta es most a lopott palinka melle van zeneje is de megyek es megrugom :shock:
 

Laci

Állandó Tag
Állandó Tag
....de még így sem vagyunk biztosak abban,hogy Csöcsire szívesen fanyalodnának :roll: .
 
C

csocsike

Vendég
Na a ket csufsag megint egymasra talalt. Azert szep igy meszirol nezni ket ferfi igaz szerelmet :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Kézenfogva ülnek a szalántai békástó partján, könnyes szemekkel nézik egymás krokodilokrágra csülkét és a parton álldogálló szomorúfűzekből máris nekilátnak egymásnak falábat faragni, mely szebb lesz mint a régi, nem lesz olyan büdös és mezitláb is lehet velük diót törni. :twisted:
 
Oldal tetejére